Aan Eva Jinek

(Door: Jan Dijkgraaf)

Lieve Eva,

Je hebt vanaf vandaag 52 kansen. Elf maandagen en dinsdagen en tien woensdagen, donderdagen en vrijdagen. En dan weet je of het gelukt is. Of het zin had om een maand eerder terug te komen van je winterstop. Of de invloed van de Jinekjes op het stemgedrag van de RTL-kijker ver genoeg reikt om van Sigrid Kaag de eerste vrouwelijke premier van Nederland te maken. Of de natte droom van de Jinekjes uitkomt.

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Aan Eva Jinek

 1. Wat stelt die Jinek nou eigenlijk voor!!!!!!!!!! Als er 1 miljoen kijken, kijken er 16 miljoen NIET!! En dan zit je ook nog bij een CampingKanaal!! Eng Rutte-incestclubje!!

  Geliked door 1 persoon

 2. gerrit zegt:

  Als die vrouw premier word worden we verkocht aan de Palestijnen en Israel wordt verraden

  Geliked door 1 persoon

 3. Albrecht de Fuot zegt:

  Het wordt 3 dagen (post-)stemmen, aldus Ollongren. In de 2e kamer stelde de VVD het Amerikaanse Dominion-systeem voor, ‘omdat dit zulke goede resultaten gaf’. Uw stembiljet gaat linea recta in de vuilnisbak. Premier Rutte heeft zijn voorzet gedaan, Premier Kaag maakt het af. Daar kunnen wij niets tegen doen.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   In Amerika zag je ze de rolcontainers met stemmen gewoon omwisselen, daarom hebben we hier ook rolcontainers en voor de zekerheid dat ze aan de macht blijven ook nog post stemmen.
   Tuurlijk, dominion succes verzekerd.

   Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  De linkse omhoog gevallen mevrouw Jinek beroemd en berucht door haar verhouding met Bram Moszkowicz dus bij RTL4 hierdoor is begonnen en nu de linkse tv madam uithangt. Dit mens moeet eens beter haar huiswerk doen en meer onderzoek doen om eens in te zien waar zij mee bezig is namelijk pure linkse bull shit. Die elitaire Bilderberg aanhangster Kaag is een internationale bureaucraat zonder enige binding met haar land en haar mensen. Het zijn dit soort mensen die klimaatakkoorden tekenen, immigratie aanzwengelen en ons nu in lockdown houden.” Deze Moslim lover gaat probleemloos naar andere werelddelen, waar ze er geen enkele moeite mee heeft de lokale bevolking te begrijpen. Daarbij horen ook de Palestijnse gebieden waar haar eigen man vandaan komt ‒ die na 17 jaar woonachtig te zijn in Nederland onze taal nog steeds niet spreekt, trouwens. Maar zet Sigrid Kaag neer in Néderland en ze begrijpt er geen bal meer van. Kortom niemand hoeft spijt te hebben deze walgelijke linkse NPO documentaire te missen. Welke Nederlander wil dit soort Duivels66 gif als eventuele MP dan weten we zeker dat de diepte van de afgrond is bereikt. Dus Jinek blijf bij de realiteit en hou op met die linkse propaganda of verdwijn voor goed van de buis.

  Geliked door 1 persoon

  • Martine zegt:

   Yes helemaal waar. Jinek zit in een gouden kooitje en is totaal gebrainwashed. Van deze linkse carrière mensen, zal het ontzettend veel kracht en wijsheid vergen om op te staan en het juiste te doen. Liever geld op de bank en niet zoveel moeilijk gedoe en de programmaatjes keurig binnen de lijntjes maken. Als je naar Jinek kijkt daalt je IQ met de minuut en word je vooral volgestopt met emotie en slachtoffer gedoe. Je gaat een maatschappij nooit sterken en verder opbouwen op basis van slachtofferschap.

   En Kaag is een duivels mens. Dit soort mensen brengen hun hele carrière door onder een masker van deugdelijkheid. Nu gaat ze de ravage aanrichten met de Bilderberg en George Soros. Koningin Maxima helpt daar ook even een handje in mee. Staat straks haar hoofd op de digitale paspoorten? Ik las dat Theo Hiddema zich ook al lafhartig terugtrekt in zijn deugjeshol. Waar gaat Nederland naartoe?

   Like

  • Klaas.
   Ik heb van de week nog eens zitten kijken naar het onwel worden van Bruins in de kamer, maar volgens mij was dat een groot toneelspel om de Jonge op de juiste plaats te krijgen.
   Hij gaat namelijk tegen de vlakte en binnen de45 seconden loopt hij kaarsrecht zonder enige hulp in rechte lijn de kamer uit.
   Geloof heb Ik niet in hetgeen Ik zag en dan op deze korte termijn weer een nieuwe baan uit de carrousel getrokken.
   Je kunt je af vragen waarom Ik zo wantrouwig tegenover de politiek en hun spelers sta, maar dat is niet moeilijk.
   Ze hebben het er namelijk naar gemaakt.

   Like

   • Julia zegt:

    Klaas die gehele politieke Haagse Maffia staat alleen voor leugens en corruptie. Bruins heeft er blijkbaar geen zin meer in gehad of hij is onder druk weggezet onder een leuke stukje acteerwerk. Een keer onwel worden wit niet zeggen dat het werk niet kan worden hervat. Kortom een smerig politiek spelletje dat is het zeker.

    Like

  • Karin Dorrekut? Nog nooit van gehoord.

   Like

 5. Bob zegt:

  Je mag iemand die voor de omroep
  werkt geen call girl noemen, ook lijkt
  ze net als paaldanseres uit het
  zinkgat hetzelfde te hebben geprsteerd.

  Like

 6. Jan zegt:

  Iedere gelegenheid wordt aangegrepen om tegen Israël tekeer te gaan, zelfs vaccinatie

  Bewondering of naijver: het eindigt altijd met Israël-bashen
  Succesvolle vaccinatiecampagne verdacht gemaakt door MSM

  Het begint wel op te vallen: zodra de Israëlische prestaties op het gebied van het vaccineren tegen Covid-19 ter sprake komen, verandert bewondering al snel in afgunst en Israël-bashen. Medici en journalisten van ‘kwaliteitskranten’ schamen zich er niet voor pertinente leugens te verkondigen en antisemitische stokpaardjes worden weer volop bereden, constateert Freek van Beetz.
  ….
  https://opiniez.com/2021/01/25/bewondering-of-naijver-het-eindigt-altijd-met-israel-bashen/freekvanbeetz/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s