Lezersbrief van Matteo Salvini

De grote hoop van de Europese patriotten in het jaar 2021: de val van de Italiaanse regering en de beide Italiaanse patriottische partijen LEGA (Matteo Salvini, foto) en Fratelli d´Italia (Giorgia Meloni, foto) aan de macht.

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Italiaanse dagblad “Corriere della Sera” publiceerde een lezersbrief van Matteo Salvini, de leider van de LEGA; hieronder de vertaling van de brief:

De regering Conte II is verlamd, hier zijn onze plannen om te regeren:

Onze voorstellen reiken van gezondheid via werkgelegenheid tot aan scholen toe. De LEGA en de hele middenrechts beweging hebben aangetoond dat ze een serieuze en constructieve oppositie zijn. Maar de communicatie met deze regering is heel moeilijk, en al helemaal tijdens de actuele machtsstrijd. Ik wacht sinds 10 december op een ontmoeting met de president van de raad. Intussen werken we aan een eigen voorstel voor het conjunctuurprogramma, waardoor meer financiële middelen aan de gezondheidssector beschikbaar gesteld worden, minstens € 30 miljard, nog steeds zonder het ESM.

Meerdere maatregelen betreffen de werkgelegenheid, en we maken van de vernieuwing van de generaties en de verdediging van het pensioen door het “Quotum 100” prioriteiten. Minister Lucia Azzolina heeft ons er nooit bij betrokken, terwijl onze voorstellen ook de scholen betreffen: de precaire situatie van veel leraren, de versterking van het schoolvervoer door private ondernemingen, de betere verdeling van de leerlingen in de klaslokalen.

Ik wil de lezers ook graag verzekeren dat onze betrekkingen met de regeringen en de oppositie binnen het oude continent heel reëel zijn: rechts is niet geïsoleerd. We werken er aan, zoals ons project voor een tour door Europese hoofdsteden heeft laten zien, dat dit zo spoedig mogelijk wordt opgepakt. Intussen organiseer ik ontmoetingen met verschillende economisch productieve categorieën.

Bovendien zou je het gedrag van Duitsland met betrekking tot het vaccin, dat zich los wilde maken van de gezamenlijke overeenkomst, soevereinistisch kunnen noemen. Berlijn had gelijk en Italië zou dat ook moeten doen. Als voorzitter van de grootste partij van het land wil ik hier graag het hele rechtse midden bij betrekken, ook de kleinere partijen. We regeren 14 van de 20 regio´s en duizenden gemeenten, en in tegenstelling tot de zittende regering hebben wij plannen, consensus en een echte totale visie. We zijn klaar om te regeren.

(Bron: Lionel Baland)  

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Lezersbrief van Matteo Salvini

 1. Bas zegt:

  Ondertussen

  Like

 2. Republikein zegt:

  Als je het niet tot een breuk had laten aankomen had je al geregeerd.

  Like

  • bobzelf zegt:

   weer niet goed opgelet mijn jongen

   er was niets an de hand SALVINI ALS PRESIDENT

   EN ITALIE SLOOT ALLE GRENZEN MET “”DE OVERKANT “” DE VLUCHTELINGEN

   MAAR DAT KWAM ADOLFA NIET GOED UIT, WANT ??

   WIR SCHAFFEN DASS WOHL , WHAHAHAHA

   TODAT ER HANDJEKLAP WERD GESPEELD , DOOR ADOLFA EN CONTI !!!!

   DAAR WERDEN DE NIEUWE MAFIOSOOS OPGERICHT

   MERKEL WERD CAPO DEI CAPI TUTTO

   THE BOSS DER BOSSEN !!!

   NIET STEMMEN , MAAR HANDJEKLAP …

   EN ZO WORDT ALLES GEREGELD TEGENWOORDIG

   DUS HAAL JE PUDDINGBUKS TE VOORSCHIJN ,

   DAT WERKT SNELLER

   DUS NIET VAN DIE DOMME DINGEN ZEGGEN HIER GRAAG

   OOM BOBZELLUF

   Like

 3. Peter zegt:

  Merkel pist in haar broek,Italië maakt een einde aan de Euro.

  Like

 4. Jan zegt:

  Socialisten, een geestesziek volk

  Salvini: Alleen een ‘marsmannetje’ zou zich richten op het ondersteunen van immigratie in tijden van crisis

  “Bedrijven die op de rand van faillissement staan en burgers die in een crisis verkeren, maar links, dat steeds verder wegdrijft van de behoeften van Italianen, richt zich alleen op immigratie”, zei Giorgia Meloni, hoofd van de rechtse partij Broeders van Italië. , in reactie op opmerkingen van de nieuwe secretaris van de Democratische Partij, die Matteo Salvini ook sterk bekritiseerd heeft.

  ‘Is het mogelijk dat Letta de regering wil laten struikelen?’ Vroeg Matteo Salvini, nadat hij harde kritiek had geuit op Enrico Letta, de nieuwe leider van de Democratische Partij. In zijn toespraak op de algemene vergadering van de democraten benadrukte de heer Letta dat hij zal blijven vechten voor het verlenen van burgerschap aan in Italië geboren kinderen van immigrantenouders en om legale immigratie te steunen.

  In een recent interview legde de heer Letta uit dat volgens hem de catastrofale demografische situatie kan worden opgelost door illegale immigratie te legaliseren en de verwerking van burgerschapsaanvragen te versnellen.

  “Alleen een marsmannetje geeft nu om immigratie als de hele regering te maken heeft met gesloten scholen, kleuterscholen en universiteiten, maar ook met fabrieken in moeilijkheden en Italianen met fysieke en mentale problemen. In de huidige situatie is het niet belangrijk wanneer we subsidie ​​staatsburgerschap aan immigranten verlenen”, zei Salvini in verband met de verklaring van de heer Letta, eraan toevoegend dat hij Letta, die in de war lijkt te zijn, eraan zou willen herinneren dat Italië juist een Europees land is dat immigranten het staatsburgerschap verleent als ze het land legaal binnenkomen.”

  Democraten hebben de beschuldigingen afgewezen dat de verklaring van de heer Letta bedoeld was om de Italiaanse coalitieregering met meerdere partijen, waartoe zowel de Democratische Partij als Lega onder leiding van de heer Salvini behoort, op zijn kop te zetten. Ze geloven dat precies het tegenovergestelde waar is: “Salvini maakt belachelijke beschuldigingen tegen Letta en bedreigt de regering”, tweette de democratische parlementslid Graziano Delrio.

  Giorgia Meloni, het hoofd van de partij van de Broeders van Italië (FdI), bekritiseerde ook de verklaring van de heer Letta.

  “Bedrijven staan op de rand van faillissement en burgers verkeren in een crisis. Maar links, dat steeds verder wegdrijft van de behoeften van Italianen, denkt alleen maar aan immigratie”, schreef Meloni op Twitter.

  https://v4na.com/en/matteo-salvini-only-a-martian-would-focus-on-supporting-immigration-in-times-of-crisis

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s