Rutte/VVD . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Frans12“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Rutte/VVD . . .

 1. Cathja zegt:

  Dan zal ik er eerst weer gaatjes bij moeten maken, halve zool!

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  Bekijk de foto van deze “man” nou eens goed. Deed ik zojuist ook en in gedachten plakte ik er een snorretje op………..’t is toch sprekend de reïncarnatie van Adolf H. te D. ? (Diens streken bezit hij al !)

  Geliked door 4 people

  • Cathja zegt:

   @ karton

   Zeg Karton, is die Berner Sennenhond van jou? Mooi beest zeg!
   Enne….., nog de beste wensen voor 2021, ook voor onze geliefde dieren.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Cathja op 4-1-2021 om 10.54 u.
    Nu we toch ff over elkaars beesten hebben : die kat van jou lijkt me ook niet voor de poes, onnie ? ’t Is géén Chinese Naaktkat, dat kan ik nog wel zien, en een Pers is ’t óók niet want die hebben juist héél lang haar, toch? Een Lapjeskat lijkt mij ook onwaarschijnlijk want dan zie je allemaal stukjes huid met diverse kleuren. Dus………..wat voor ras is deze poes ?
    (Aanv. : “onnie” = “of niet” , komt uit het oosten van ons land, geloof ik)

    Like

   • karton zegt:

    @ Cathja op 4-1-2021 om 10.54 u.
    Ik had een reactie geschreven op uw opm. over de hond, maar nu zie ik mijn reactie plots niet meer, das jammer !
    De hond is van één van onze kinderen, we passen vaak op haar (’t is een meisje) als ze afwezig zijn. Heel lieve hond maar beresterk, als je ff niet oplet trekt ze je omver. Ik noem haar altijd “Achmed”.
    Ook voor jou en voor alle geliefde beesten en beestjes, de beste wensen voor 2021 !

    Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @Karton om 10:54 en 15:02

   Onze kat is een Bengaalse kat. We hebben er 2. Eén met rozetten en donkerder van kleur, en die jij ziet is een bruine variant, met vlekjes. Bengalen hebben geen vacht maar een pels. Geen ondervacht dus, zodat ze het al snel veel te warm of te koud vinden.
   We hebben ook nog een Egyptische Mau (niet verkeerd geschreven), en deze poes is nogal zeldzaam. In ons land zijn maar 1 of 2 fokkers van dit ras te vinden.
   De Bengalen zijn katers (wel zijn het ‘je-weet-wel-katers’). Wij fokken niet met onze dieren.
   Het zijn alle drie raszuivere katten. Ter bescherming van hun gezondheid worden ze niet gevaccineerd. Ze hebben de beschikking over een ren, zodat ze niet op straat terecht komen.

   Die Berner Sennenhond is prachtig, en ja, hartstikke sterk! Onze dochter heeft er al 2 gehad, en heeft nu weer een pup. Het zijn erg lieve dieren, en heel mooi om te zien.
   Helaas worden die hele grote rassen niet zo oud. Dat geeft nogal eens verdriet in de gezinnen.

   ‘Onnie’ is Twents. Ik woon in Twente, maar ben er niet geboren. Ik versta de taal wel goed.
   Leuk om zo even bij te praten over iets anders dan alleen maar ellende!

   Groetjes, Cathja.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Cathja op 4-1-2021 om 17.03 u. Leuk om , buiten alle narigheid in de wereld, iets meer van elkaar te weten te komen ! Ik heb nog nooit van een Bengaalse poes gehoord , wél van Bengaals vuurwerk , maar das heel wat anders ook een Perzische Mau is mij helemaal onbekend , wél herinner ik mij de Mau Mau in Kenia , waren toch bendes van rondtrekkende moordende negers ? Met deze Berner Sennen wordt niet gefokt, maar ze zijn idd erg lief en mooi vooral als puppy , maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Ik woon niet in Twente maar in ‘t midden/oosten van ‘t land. Cathja, leuk je even zo reageerde ! Bedankt.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Cathja. Ik bedoelde natuurlijk geen Perzische Mau maar een Egyptische Mau. Sorry.

    Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Nou wérkelijk!!!

  Het is januari 2020. In Wuhan zijn op aangeven van een Nederlandse specialist ionisatoren in ziekenhuizen geplaatst om het COVID virus te doden. Maar de Nederlandse overheid en het RIVM wuiven het weg.
  Hoewel… in de Tweede Kamer staan wel 55 ionisatoren te draaien…

  Geliked door 2 people

 4. Boike zegt:

  De duivelaanbiddende notoire leugenaar is al veel te lang aan het bewind. We kunnen hem missen als kiespijn !!! Wij hebben genoeg van zijn duivelsgespuis !!! Hij kan een keiharde schop onder zijn jeweetwel krijgen. Hij moet zijn bek houden en oppleuren !!! Hij moet opdonderen naar de hel en corona en de hele extreem linkse duivelse bende maar meenemen!!! En dan gaan wij eens lekker schaterlachen, Hahahahahaaaaaa !!!

  Geliked door 1 persoon

  • Corrie Bruin zegt:

   Misschien kan die eens gezellig bij zijn moessie op visite komt hij gelukkig niet meer terug.

   Geliked door 1 persoon

   • Groene Leeuw zegt:

    Hij is lid van dezelfde satanistenclub als Jaap van Dissel waarvan geruchten rondgaan dat hij tijdens een seksorgie een jong meisje haar nek heeft gebroken waardoor ze overleed maar door krachten binnen Justitie buiten de wind is gehouden.

    Like

 5. vangie1206j zegt:

  Dat kogelgat in jou rotkop kan best wel een beetje groter.

  Like

 6. Harry zegt:

  De strop om je nek kan ook wel wat strakker , klootzak !

  Afijn , hij zit nu aardig in de klem , met de toeslagenaffaire en de bespottelijke gang rond dat coronagelazer , zou zijn leugenvoorraad onderhand niet uitgeput raken ?
  Je kunt toch niet onophoudelijk blijven liegen ?
  Zelfs zo’n doortrapte smeerlap niet !

  Geliked door 3 people

  • dutchess43 zegt:

   O jawel, beste Harry, dat kan hij wèl,`
   Over het coronagelazer en toeslagenaffaire is hij nou zo onnatuurlijk stil omdat hij broedt op een leugen die de commentaren van zijn tegenstanders zal platslaan.
   Markie komt te zijner tijd met een “afdoende” leugen.
   Zo groot dat we er bulten van op onze kop zullen krijgen en uitslag over ons hele lichaam.

   Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/ah-de-grenzen-kunnen-dus-wel-op-slot-marechaussee-ontzegt-na-brexit-massaal-britten-toegang-tot-nederland/

  Ah, de grenzen kunnen dus wél op slot: Marechaussee ontzegt na Brexit massaal Britten toegang tot Nederland

  Als het moet, dan kunnen de Nederlandse grenzen daadwerkelijk op slot. Dat hebben enkele Britten ontdekt afgelopen weekend. Nu de Brexit een feit is, en het land niet definitief geen EU-lidstaat meer is, mogen Britse reizigers ook niet zonder meer ons land in. Wie had verwacht dat nou verwacht, dat onze grenzen daadwerkelijk gesloten kunnen worden voor bepaalde mensen?

  “Ze hebben allemaal wel een negatieve PCR-test, maar ze vergeten de basisregel, dat het moet gaan om een noodzakelijke reis, bijvoorbeeld voor werk of vanwege zwaarwegende privéomstandigheden”, zegt woordvoerder Robert van Kapel van de Marechaussee. “Ook mensen uit een veilig land mogen door, zoals Australië of Singapore, maar het Verenigd Koninkrijk is zeker geen veilig land.”

  Geliked door 2 people

 8. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/de-schaamte-voorbij-faalkabinet-rutte-blijft-ook-zitten-na-tweede-toeslagenoverleg/

  De schaamte voorbij: faalkabinet Rutte blijft ook zitten na tweede toeslagenoverleg

  Op zondag kwamen enkele leden van het kabinet opnieuw bij elkaar om te overleggen over de toeslagenaffaire. Het rapport over deze vreselijke controverse liet immers geen spaan heel van meerdere kabinetten, van de rechterlijke macht, en van de Belastingdienst. Er wordt sinds openbaar making van het rapport geroepen dat het kabinet moet aftreden. Gisteren zou dat dan moeten gebeuren. Maar wat bleek? Ze dronken een glas, deden een pas, en alles bleef zoals het was.

  Geliked door 4 people

 9. Bas zegt:

  Iets anders,
  Die omroep komt er tóch …
  https://www.mediacourant.nl/2021/01/johan-derksen-akwasi-omroep-heeft-probleem-leden-betalen-niet/

  Johan Derksen: ‘Akwasi-omroep heeft probleem, leden betalen niet’

  Johan Derksen blijft bij zijn bewering dat Akwasi’s omroep Zwart te veel ongeldige leden heeft om een plekje in het NPO-bestel te bemachtigen. Er is massaal niet betaald, zei hij gisteren op SBS 6.

  Omroep Zwart had vlak voor de jaarwisseling 50.000 leden nodig om in 2022 het publieke bestel te kunnen betreden. Zelf beweert de Akwasi-omroep ruim 55.000 leden te hebben, maar Johan Derksen riep medio december dat dat ‘helemaal niet waar‘ is. Het zijn er volgens hem slechts 15.000.

  Geliked door 4 people

 10. Bas zegt:

  @EdwindeBoer9

  NL heeft minder vaccin, omdat @hugodejonge samen met Deutsche, Franse en Italiaanse collega’s werden gestopt door de #Eu onder druk van #Merkel.
  Klopt dat #Hugo? Dat je samen met de 3 anderen, een brief moest schrijven waar mandaat aan Eu werd gegeven

  https://m.bild.de/geld/wirtschaft/politik-inland/impf-versagen-so-bremste-kanzlerin-merkel-den-impfstoff-kauf-aus-74727300,view=amp.bildMobile.html?__twitter_impression=true

  Like

 11. duinsnip zegt:

  Wilt u die foto van dat gedrocht voortaan niet meer plaatsen. Bij voorbaat dank.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   duinsnip Helemaal mee eens die pathetische leugenaar en volksverlakker wil je met normaal en goed verstand niet meer aanschouwen. Alleen dat portret al verstiert je hele dag. Het zou een weldaad zijn om al die linkse tronies van de misdadigers tegen de menselijkheid en volksverlakkers niet meer te hoeven aanschouwen. Dit linkse zooitje heeft ons overgeleverd aan de EU en verdere islamisering en eigen volk verraden. Ik wil nog eenmaal die gasten aanschouwen als ze voor een tribunaal staan en zwaar worden veroordeeld.

   Like

 12. Groene Leeuw zegt:

  Om zijn nek ja

  Geliked door 1 persoon

 13. Kraftavilqa zegt:

  Mark blijkbaar zit je stropdas al iets te strak aldus de bloedtoevoer tot je hersens belemmerende want je kraamt onzin uit.

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  En natuurlijk zullen we de broekriem strakker aanhalen. Maar eerst leggen we hem om de nek van Rutte !

  Like

 15. Markje “verdient” een “Pimmetje” …

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s