Tweet van Geert . . .

Veel fouter wordt het niet. CDA-patser met regeringsvliegtuig op snoepreisje naar Bonaire terwijl de rest van Nederland in lockdown zit.

(bonaire.nu)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. Pingback: Tweet van Geert . . . | eunmask

 2. Cleo zegt:

  Animal Farm anno 2021:
  ‘Some pigs 🐷 are more equal’
  Wat een schorem!🤮🤮🤬

  Like

 3. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/verrassing-asscher-blijft-gewoon-lijsttrekker-pvda-ondanks-verantwoordelijkheid-wanbeleid-toeslagenaffaire/

  Verrassing! Asscher blijft gewoon lijsttrekker PvdA ondanks verantwoordelijkheid wanbeleid toeslagenaffaire

  Lodewijk Asscher blijft gewoon lekker lijsttrekker van de PvdA. Hij heeft als minister jarenlang signalen genegeerd waaruit bleek dat er iets héél hard mis aan het gaan was bij de kinderopvangtoeslag. Maar een paar keer ‘sorry’ zeggen moet toch voldoende zijn om dat te compenseren?

  Like

  • Julia zegt:

   Bas U had toch niet anders verwacht binnen deze corrupte bananenrepubliek al dat politiek tuig dat zwaar de fout is in gegaan kunnen toch in dit corrupte land blijven plakken en het stemvee is te dom om dit soort walgelijke politieke criminelen voor goed keihard af te rekenen. Wat kunnen we nog verwachten van die politieke criminelen in ieder geval niet veel goeds. Alle mislukkelingen en onbenullen bekleden hier flink betaalde cruciale posten vandaar dat alles faalt en op blunders eindigt maar er geen enkele daadkracht is om een land of een partij naar behoren te laten functioneren.

   Like

 4. koosv8 zegt:

  En toch wordt het nog veel gekker, de media doet net of iedereen staat te springen voor het ongeteste spuitje. Weer anderen beginnen nu over het niet mee mogen doen als je GEEN spuitje wil. Het loopt zo af dat u, als het nodig mocht zijn, als ongevaccineerde NIET in de ziekenauto wordt geladen, en hulpverlening niet voor deze mensen geldt!!! UNTERMENSCH en ÜBERMENSCH.

  Geliked door 1 persoon

 5. Alweer een kloothommel die vind dat de regels voor hem niet op gaan.

  Like

 6. Harry zegt:

  Het wordt steeds duidelijker , de “ overheid “ heeft volledig lak aan de bevolking .
  Om ze te laten begrijpen waar ze mee bezig zijn , zou je ze bij terugkomst tot moes moeten slaan , anders valt het kwartje nooit .
  Ze denken dat ze een verheven soort zijn , ze geloven in God , dus dan sta je al vér boven het gewone gepeupel .
  Als we ze niet aanpakken , zal er niks veranderen .

  Like

 7. bobzelf zegt:

  ER IS OOK WERKELIJK SINDS 2005 …
  MET ONZE BALKENENDE ,,,BIJ DE LEUGEN VAN LISSABON !!

  GEEN FLIKKER VERANDERD , BIJ DAT CDA TUIG ,

  WERKELIJK NIET 1 DIE DEUGT DAAR ..

  OF WEET U ER 1 ???

  NEE DIE OOK NIET, DIE PLUCHE PLAKKERT, DIE ALS JE BOE ROEPT , EEN JAAR LANG ONVINDBAAR IS .

  WHAHAHAHA …..

  DE BUKRAKET ROEPER WHAHAHAHA

  Like

 8. koosv8 zegt:

  En toch wordt het nog veel gekker, de media doet net of iedereen staat te springen voor het ongeteste spuitje. Weer anderen beginnen nu over het niet mee mogen doen als je GEEN spuitje wil. Het loopt zo af dat u, als het nodig mocht zijn, als ongevaccineerde NIET in de ziekenauto wordt geladen, en hulpverlening niet voor deze mensen geldt!!! UNTERMENSCH en ÜBERMENSCH.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  https://www.mediacourant.nl/2017/02/npo-verplaatst-docu-uit-angst-voor-groter-pvv/

  ‘NPO verplaatst docu uit angst voor groter PVV’

  De NPO heeft een documentaire over 1F’ers, asielzoekers die worden verdacht van oorlogsmisdaden zoals ISIS-terroristen, verplaatst tot ná de verkiezingen om rechtse partijen als PVV en VVD niet in de kaart te spelen. Dat suggereert politiek journalist Tom-Jan Meeus in NRC Handelsblad. De film laat zien dat het vrijwel onmogelijk is om zulke verdachte asielzoekers, vooral mensen uit Syrië, toegang tot het land te ontzeggen. “Koren op de molen van de PVV”, aldus Meeus

  Like

 10. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Ben toch benieuwd wie er nog meer gesnoept heeft van het stiekeme tripje, beetje feestvieren……misschien nog een stukje achter de knuppel gezeten.
  (voor je vliegbrevet moet je toch jaarlijks een aantal verplichte vlieguren maken )

  Like

 12. bozeoudeman zegt:

  Hebben onze ouders en hun generatie gevochten voor dit? Om de vrijheid van hun kinderen kapot gemaakt te zien worden door nieuwe nazi’s als Obama, Biden, Clinton, Soros, Gates, Merkel, Macron, De Jonge, Kaag, Rutte, Marijnissen, Halsema, Klaver? Waar wachten we toch op? Om straks braaf gechipt als koeien bijeen gedreven te doen wat, als ik mij goed herinner, dat reactionaire dictatoriale stuk tuig Van Es eens in 2015 brulde: ‘Ze hebben maar te doen wat wij zeggen dat ze moeten doen!’ Willen we verkommeren als nieuwe lijfeigenen van dat neplinkse nazi rapalje in slavernij? Of willen we onze vrijheden terug?

  Like

 13. Julia zegt:

  CDA hoe hoger de (christelijke)geest hoe erger heet beest. Kijk eens naar al die zogenoemde christenen binnen het CDA de grootste misdadiger tegen de menselijkheid De Jonge en Grapperhaus behoren ook bij deze achterbakse CDA gluiperds mooi lullen flink zakken vullen maar wel ondertussen de zogenoemde corona regels overtreden. Wat is Nederland inmiddels vergiftigd door al dit soort onbenullen en ziekelijke linkse partijen die compleet maling hebben aan het volk maar ze ondertussen het leven dermate zuur maken door allerlei regels op te leggen en zelf onverbiddelijk doen waar zij zin in hebben. Voormalig democratisch Nederland is geschiedenis en staat gelijk aan een corrupte bananenrepubliek waar de democratie is vermoord en corruptie binnen de politiek hoogtij viert.

  Like

 14. Bas zegt:

  Rutte: na 1 bedreiging wordt de dader aangehouden

  Wilders: maandelijks 100-den bedreigingen
  en niemand wordt aangehouden
  https://ad.nl/binnenland/ingewanden-eruit-geert-wilders-doet-elke-maand-honderden-aangiften-van-bedreiging~a30de507/

  Like

 15. Bob zegt:

  De goedmens politici vinden dat
  zij boven de wet staan.

  Like

 16. Boike zegt:

  Ik zag vanmiddag 2 pliesies die een auto hadden aangehouden. Die 2 pliesies hielden geen 1,5mtr. afstand. Zouden pliesies niet besmettelijk zijn ???

  Like

 17. Yvonne zegt:

  Moet je kijken hoe gauw dit afgelopen is als hij dat reisje op eigen kosten moet betalen
  Een gewone burger kan alleen even uitwaaien op het strand, wat moet die vent eigenlijk in Bonaire?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s