Kaag voor minister-president

(Door: “Henk der Niederländer”)

Ik weet het allemaal niet. Ik begin steeds wantrouwiger te worden aan de hand van de dingen die nu gebeuren en ons voorgeschoteld worden. Even uitleggen wat ik bedoel. Al jarenlang is de VVD de grootste partij geweest en heeft ons die rampzalige Rutte geleverd als minister-president, die een politiek van D66 volgde ook al werd het anders genoemd. Wat speelt er nu de laatste tijd als je goed opgelet hebt. 

We worden van alle kanten overspoeld met het verhaal dat Sigrid Kaag de nieuwe minister-president gaat worden. Veel mensen denken dat de grootste partij automatisch de minister-president levert, maar niks is minder waar. Het is namelijk al meerdere keren voorgekomen dat de tweede partij de minister-president levert. 

www.startpagina.nl

Zelfs tot de vierde grootste partij toe. Dus ik denk dat ondertussen in de achterkamertjes al is beslist dat Kaag het gaat worden en Rutte naar een betere positie vertrekt. De volgende volksverlakkerij in de maak zal ik maar zeggen. 

Als Kaag de baas van Nederland wordt, worden wij er aan herinnerd dat het dus al meer gebeurd is dat niet de grootste partij de minister-president levert. Ondertussen wordt de D66-politiek rustig voortgezet, want die past precies in het “Europa”-plaatje. Met het gevolg dat we steeds verder naar de sodemieter geholpen worden. 

Het verhaal Kaag minister-president wordt er een beetje te dik opgelegd en met de flauwekul kul van dit weekend met Eva Jinek ligt het er wel heel erg dik op. Je mag je laten verrassen, maar mij verrassen ze deze keer niet. Ik waarschuw alleen maar, want in april ben ik pleite uit dit gore corrupte zooitje. 

Door:
“Henk der Niederländer”
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Kaag voor minister-president

 1. gerrit zegt:

  Als zij president wordt ,worden onze staats geheimen naar de Palestijnen over gebrieft want zij is een Palestijnen lover.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Nederland met een terror-lover als m.p.? Is ‘t niet geweldig in deze tijden van escalatie , geweld én diversiteit ? En dan graag Dolle Driesje van Agt als minister van “vergane glorie” , Robje Jetten als “vieze m.p.” , Yasser Feras als minister van “landbouw en fruit” i.v.m. z’n eikeltjes-pyama , Halve Zijlstra als min. Van Oosterse Zaken, hij kent Putin door-en-door en Bruno Bruins als min. Voor Vallende Ziekte.

  Like

 3. Frits ter Weele zegt:

  Een Palestijnse Terroristen Aanhangster hoort niet thuis in de Nederlandse Politiek en al helemaal niet als Minister President

  Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Als Kaag het wordt, wordt het tijd dat wij, platgewalste onderdanen , uit een ander vaatje gaan tappen. Want naar ons luisteren doet in den haag niemand.

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  Henk ik ben je reeds voor gegaan.
  Heb heel wat afgeknokt met diverse overheden en ben tot de conclusie gekomen dat men gewoon schijt aan je hebben, toen al.
  Je bent als blanke Nederlander geen donder waard en ze beroven je waar je bijstaat.
  Nederland van 12 jaar Rutte:
  Eerst heeft hij een groot deel van mijn inkomen afgeroomd (belasting).
  Daarna heeft hij mijn veiligheid afgenomen (import moslim monsters moordenaars).
  En nu wil hij mijn vrijheid afnemen (corona en lockdowns).
  Het enige wat ik nog kon doen is vertrekken wat ik dus ook gedaan heb.

  Geliked door 3 people

 6. Republikein zegt:

  Oh, noem dan eens een land op waar geen corruptie is?

  Like

  • Ben Ik helemaal met je eens Republikein.
   Maar in een land waar het gross van de bevolking maar niet in wil zien dat het hier echt erg is kan het alleen maar veel slechter worden en Ik weet maar al te goed dat ook in Bulgarije veel corruptie is, maar wat mensen maar niet in willen zien is dat je hier tot op het bot uitgekleed wordt terwille van alle import.

   Geliked door 1 persoon

 7. Bob Fleumer zegt:

  En dan krijgen we een handlanger van Arafat als echtgenoot van de minister president, Nederland pleegt collectief zelfmoord.

  Geliked door 1 persoon

 8. Harry zegt:

  Goed verhaal Henk .

  Ik dacht dat het wishful thinking van die Kaag-ploeg was , die trekken altijd een te grote broek aan immers , dat linkse tuig , maar je zou best eens helemaal gelijk kunnen hebben !
  Krijgen we er weer een , die zich niks van ons aantrekt .
  Zo’n grote reset-rat !
  Van hogerhand ons opgelegd .
  Alleen wat minder glad dan Rutte .
  Maar wel een die net als alle moslims zich niks van kritiek aantrekt , ze laten het over zich heen komen , reageren niet en gaan dan zielig zitten doen , dat ze gediscrimineerd worden .
  Deze zuignap ook , ze kreeg nu ” al zoveel bagger over zich heen ” , snapt niet waarom .
  Ze heeft een goede opleiding gehad daar in die islamitische landen !
  Hypocriete schijnheilige ” slachtoffers ” , zijn het .
  Maar dat hebben grote criminelen ook , die zien alleen hun eigen kant van het verhaal .

  En ga je verhuizen ?

  Geliked door 2 people

  • Ja het wordt Bulgarije Harry Met mijn AOW is het daar leven als god in Frankrijk Zeg maar zo iets als Delamontagne in Frankrijk hehehe

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Je kunt daar nu wel een geintje over maken, maar t’is nog gedeeltelijk waar ook.
    Wat dat God in Fr. etc betreft.
    M’n vrouw vertaalde dat eens naar ’t Frans voor Franse kennissen.
    Ze keken alsof ze,….je weet wel.
    Wat die NL-belastingen betreft. Voor we 20 jaar terug uit NL weggingen hebben we ons uit laten schrijven en in Heerlen aangevraagd in Fr bel. Te mogen betalen.
    Dat was o.k.
    Tot vorig jaar we ineens weer zo’n blauwe enveloppe kregen en we weer in NL belast werden.
    We schrokken ons rot, maar ’t bleek een vergissing en alles werd weer ongedaan gemaakt.
    Het verschil scheelt ‘n “slok-op-‘n-borrel” zo veel verschil is er.
    Zijn er eigenlijk nog “dingen” die niet in NL belast worden ?
    We zijn ook eens met onze formulieren naar de Bel-Inspecteur hier gegaan want vonden het bedrag we moesten betalen toch wel erg vreemd=laag.
    Maar hij liep alle papieren door en ’t was O.K.

    Like

 9. bobzelf zegt:

  VAARWEL , NEERLANDISTAN
  ISLAMRABATRIFGEBERGTE
  GOOD BYE , KANKUHHHHHOER

  WELKOM IN EEN NORMAAL LAND ,

  HALLO HENK

  GOE GEDAON JOCHIE

  OME BOBZELLUF

  Geliked door 3 people

 10. Hovawart zegt:

  Het Binnenhof is de meest geïsoleerde plek op aarde, de volkse vertegenwoordiging is er ver te zoeken, het is een bolwerk van wereldvreemde mensen die in de veronderstelling zijn dat wat zij goedachten ook de goedkeuring van de bevolking draagt, de ‘Waan van de Dag’ regeert als ziende de onzienlijke’ het vreemde en absurdistische gedrag van zonnekoninkjes en koninginnetjes en heul veul politieke papegaaien…….de term ‘volksvertegenwoordiging’ is er een vies woord.

  Like

 11. Kanaloa01 zegt:

  Ik denk dat velen het eens zijn met de mening van de schrijver. Het enige probleem is waar we heen moeten want het is in de hele westerse wereld hetzelfde probleem, uitgezonderd dan Hongarije en Polen, maar die gaan ook nog wel door de knieën.

  Like

  • Ik denk niet dat de Hongaren en Polen door de knieën gaan Kanaola01 en zeker niet nou de Baltische staten duidelijk hun steun uitgesproken hebben voor deze beide landen.
   In Brussel kunnen ze wel wat stoer doen maar daar is goed genoeg bekend dat zouden de Visegrad landen vertrekken dat de EU zijn langste tijd gehad heeft, want EU kan niet zonder export en die landen zijn echt nodig om het transport doorgang te laten vinden.
   Dus het zou kunnen dat de EU gaat boycotten maar de Visegrad landen kunnen dan het transport onbetaalbaar maken.
   Wegtransport zal altijd nodig blijven namelijk.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Het was ook te verwachten dat de Baltische Staten zich tegen de EU zouden keren omdat ze daarin zwaar werden teleurgesteld! En ik weet heel zeker dat Tsjechië, Slowakije, Roemenië en Bulgarije dit voorbeeld snel gaan volgen!

    Like

 12. Bas zegt:

  https://www.wyniasweek.nl/sigrid-kaag-gaat-nu-ook-de-moslimbroeders-subsidieren/

  Sigrid Kaag gaat nu ook de Moslimbroeders subsidiëren

  Vanaf 1 januari 2021 begint minister Sigrid Kaag (D66) van ontwikkelingssamenwerking en handel met een nieuwe ronde van het grote uitdelen. Ook de fundamentalistische Moslimbroeders gaan deze keer mee profiteren, nu de met de fundamentalisten op tal van manieren verbonden organisatie Islamic Relief Worldwide een bedrag uit de Nederlandse subsidiepot krijgt. Dat islamitische fonds was recentelijk in Duitsland en Engeland betrokken bij schandalen. De Tweede Kamer steunt echter tot dusver met ruime meerderheid dit programma van minister Kaag.

  Geliked door 1 persoon

 13. Alfred Mol zegt:

  Aanbevolen lectuur: artikel in Trouw van 30 Dec. 2020 tw interview v/d oud Nat. Ombudsman prof. Alex Brenninkmeijer: 𝐁𝐫𝐞𝐧𝐧𝐢𝐧𝐤𝐦𝐞𝐢𝐣𝐞𝐫 𝐳𝐢𝐞𝐭 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐞𝐬𝐥𝐚𝐠𝐞𝐧𝐚𝐟𝐟𝐚𝐢𝐫𝐞 𝐠𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐝𝐫𝐢𝐣𝐟𝐬𝐨𝐧𝐠𝐞𝐥𝐮𝐤 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐟𝐚𝐥𝐞𝐧𝐝 𝐬𝐲𝐬𝐭𝐞𝐞𝐦.
  Citaat: “Onze wetten worden niet eens getoetst aan de grondwet. Daar begrijpen ze zelfs in Polen niets van; daar zit de constitutionele toetsing van wetten in het systeem. Wij hebben in Nederland een regenteske benadering van het openbaar bestuur. Kabinet en parlement kunnen wetten maken zonder zich ergens wat van aante trekken…..
  We hebben een wetgever die zich niet aan de rechtsstaat houdt, een uitvoerder die de wet klakkeloos opvolgt, zonder zich om de grondrechten te bekommeren, en een rechter die zich gouvernementeel opstelt en het beleid alleen maar bevestigt…….. Rechters richten zich vooral op het gouvernement. Die houding zit heel diep in de naionale cultuur van onze rechtspraak.”
  Enz.

  Like

 14. andre zegt:

  Ja Henk ze wordt wel heel erg gepuched. Nu is het zo dat de vertegenwoordiging in de VN altijd de koning is de minister president en de minister van buitenlandse zaken. Kaag is al vervangend minister van buitenlandse zaken geweest in 2018. Ook wist Kaag toen al de agenda van 2030. Kijk maar naar dit korte filmpje en luister dan vooral hoe Kaag wordt aangekondigd hahahaha als Sigrid Kech in het begin. (Filmpje is uit 2018)

  Hier onze MP Rutte ook uit 2018 die het ook al over agenda 2030 heeft met de 17 SDG’s

  En hier mijn favoriet Khadafi bij de VN kijk wat ie doet )))

  Geliked door 1 persoon

 15. Svalbard zegt:

  Wordt het niet de hoogste tijd om eens allemaal op de PVV te stemmen?
  Misschien vinden we Geert Wilders niet aardig, maar het moet nu toch echt eens over een andere boeg gaan. Nog meer van het huidige beleid zal Nederland te gronde richten!
  En bevalt het beleid van Wilders ons niet, dan is het over 4 jaar toch weer exit Wilders?
  Maar mijn idee is, dat we hem maar eens moeten laten waarmaken waar hij voor staat.
  Stel dat het dan hardstikke goed zal gaan met ons land?
  Slechter dan nu kan het niet eens meer worden. Voor wie het nog niet in de faten heeft, we zitten momenteel in een dictatuur!!!

  Like

 16. Republikein zegt:

  Ook de zogenaamd democratisch verkozen volksvertegenwoordigers in Den Haag, vertegenwoordigen niet het volk. Zij worden aangesteld door de koning (nog even los van de totale farce die verkiezingen zijn) en zij zweren trouw aan de koning. Elke wet die zijn (ogenschijnlijk, doch voor de bühne, zwaar bediscussieerd) doordrukken wordt ondertekend door de kroon (“Wij Willen Alexander”) en die kroon is een institutioneel racistisch instituut dat op basis van afkomst zegt te mogen regeren bij de gratie God’s.
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/enkele-praktische-adviezen-voor-2021/

  Like

 17. oprechtegeus zegt:

  Kan de antidemocratische Palestijnse mevrouw Anus Al Kak werk maken van de verdere islamisering van Nederland en de integratie in de EU-dictatuur. Haar landgenoten uit de Palestijnse gebieden kijken al reikhalzend uit naar bestemming Nederland, met voorrang in de toewijzing van een schaarse woning en alle verder emolumenten. Mogelijk heeft kereltje Pechtold ook nog wel wat ruimte over in zijn zomaar cadeau gekregen appartement.

  Like

 18. Jean zegt:

  Waar blijft de mars richting Amsterdam/Den Haag met de slogan “Weg Met D66”.

  Like

 19. Martin zegt:

  Laten we hopen dat ons dat bespaard blijft Kaag als M.P. Sommigen hebben VerNederland verlaten maar waar wou je heen? Bijna overal in de wereld zit dat Satanisch gespuis. En ze zitten bijna overal met hun octopus handjes in. Waarom hoor je met deze Corona-plandemie niks van Amnesty International over de overtredingen van mensenrechten en ons universeel recht op soevereniteit van lichaam en geest met dat constante angst aanjagen en die gifvaccines die ze liefst zouden verplichten voor iedereen. En als wij niet opstaan en opkomen voor onze vrijheid dan zullen ze uiteindelijk verplicht worden of iniedergeval zo gemanipueerd dat jij niet meer fatsoenlijk kan deelnemen aan de maatschappij. En ik heb ook heel weinig vertrouwen in a.s. verkiezingen hier dat die eerlijk verlopen. Want laten wij eerlijk wezen als wij de PVV of FVD als grootste kiezen dan niemand zal met hun willen samenwerken en van hogerhand kunnen ze dat sowieso niet toestaan want dan kunnen ze de great reset wel vergeten hier.
  Nee dat kunnen Klaus Schwab,Bill Gates ,George Soros de rockefellers en rothchilds niet hebben
  vandaar dat men de noodwet heeft geregeld waarschijnlijk in veel landen. Het enigste wat nog beetje de zaak afremt is dat Trump er nog zit. Ik denk als Biden toetreed dat de dingen in een stroomversnelling raken op het wereldpolitieke deel want de elite weet dat steeds meer mensen ontwaken dus de tijd dringt.
  Soms als ik de serie Last Alaskans kijk op Animalplanet dan droom ik er we eens van op ook zo off grid tegaan leven met een vrouw en een hond in de bush in de middle of nowhere ergens diep in Alaska of Rusland.
  Daar zou ik de smartphone en de tv voor aan de kant doen.
  Gewoon zelf jagen en groenten verbouwen en verder niks geen gezeik of bemoeienis van een regering.
  Een stuk armer maar wel gelukkiger.

  Geliked door 1 persoon

 20. Bob zegt:

  Kaag for president.
  Vrouwen gaat de ouwe kolenzakken
  wassen en maak er maar al een
  nagib van.

  Like

 21. ronjaspers zegt:

  Het is de (nazi) bilderberg groep die bepaalt wie minister wordt of welke politieke poppetjes op welke plaatsen komen.Iedereen kan dit zien op de leden/bezoekerslijst van de bilderbergers,bakellende is regelmatig op auditie geweest en werd minister president.kutte is regelmatig op auditie geweest en werd president,kutte is over zijn houdbaarheids datum heen met al zijn leugens en schandalen en gebroken beloftes.Dus ik zou er niet van op kijken als die islamitische psychopate kaag minister president wordt.

  Like

 22. Bas zegt:

  Nederland betaalde terroristen….om je rot te schamen!

  Like

 23. Julia zegt:

  Dag nog meer belastinggeld naar terreurgroepen in Palestina. Dit is wat deze Moslim Lover voor ogen heeft. Een ieder de stemt op deze duivel66 zou vervolgd moeten worden voor medeplichtigheid aan land en volksverraad. Ik kan werkelijk niets bedenken wat deze Moslim Lover voor een toegevoegde waarde heeft voor onze Nederlandse samenleving. Nog een topcrimineel binnen de blauwe zetels waar het nu al vol zit van leugenaars en volksverlakkers.

  Like

 24. Ben zegt:

  Siegfried Kaag is een gevaar voor de Nederlandse maatschappij.
  Zij en haar partij ondermijnen de Nederlandse cultuur.
  Maart 2021 hebben we de kans om deze partij onder de 10 zetels te krijgen, daarna moet de zeer grote invloed van D66 in de rechtelijke macht, het OM, de politie top en andere bestuurs- en raadgevende organen drastisch worden terug gebracht.
  Desnoods met harde actie.
  De taarten kunnen ook in de ponems van Kaag, Feras, Asscher en ander schorriemorrie worden gemikt.

  Geliked door 1 persoon

 25. J. Onno Dekker zegt:

  Zal het niet publiceren, maar hier gooit men met darts op Rutte, Schwab en Gates. Dat in het buitenland! Ze zijn bekender dan Eichmann.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s