VIDEO Jensen: “Is Gommers gevaarlijk?”

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Jensen: “Is Gommers gevaarlijk?”

 1. Monalisa zegt:

  Ik zag gisteren nieuws uur waar Gommers een grote fout maakte, hij droeg een mondmasker en deed deze af en lengte hij op een stapel papieren waar een andere nog geen 50cm vanaf zat, Gommers had zijn mondmasker in zijn zakken van de witte jas moeten doen.

  Like

 2. andre zegt:

  Je hebt een rare onderscheiding dat is de Machiavelii prijs. De communicatie tussen overheid, politiek en burgers. Het is de prijs voor de beste leugenaars die de leugen het hartste in het gezicht van de burger kan smeren. Toevallig vandaag is dat voor het beste leugenaars duo……..naja lees zelf maar.

  https://nos.nl/artikel/2363087-wetenschappers-koopmans-en-gommers-winnen-machiavelliprijs-2020.html

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Op de punt van gevaarlijkheid kan ik een tegenkandidaat binnenhalen, Axel Friedrich,
  hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen en hoofd van de afdeling medische microbiologie en infectieziekten in het UMC Groningen.
  Een Duitser, grondig, uiterst ambitieus, zeer intelligent, goede manieren, welbespraakt, knap. Hij weet wat hij doet en voor wie hij uiteindelijk werkt.
  Zelfs als hij onzin uitkraamt, weet hij wat hij zegt en warom. Dus in oktober 2020: “als corona vrij spel krijgt, belanden 2 miljoen Nederlanders in het ziekenhuis.”
  Ik hoef me niet te verbazen over de toenemende germanofobie onder Nederlandse patriotten.

  Like

 4. boorzalf zegt:

  23.12.2020

  Is het coronavaccin een groter gevaar voor de gezondheid dan de ziekte zelf?

  Volgens berichten in de media staat een nieuw coronavaccin op het punt goedgekeurd te worden en dus op de mens te worden toegepast. In Duitsland moeten meerdere duizenden mensen per dag worden gevaccineerd in geplande corona-vaccinatiecentra. Maar wat door de farmaceutische industrie als een “historische doorbraak”geprezen wordt, moet echter kritisch in vraag worden gesteld. Zie de wakker schuddende uitzending “Corona-vaccin: groter gevaar voor de gezondheid dan de ziekte zelf?”

  Momenteel wordt er geld, in bedragen ter hoogte van miljarden, geïnvesteerd in de ontwikkeling van een coronavaccin, meer bepaald een SARS-CoV-2-vaccin. Daarbij wordt parallel gewerkt aan verschillende vaccins. Eerste vaccins worden al op mensen getest. Volgens de Frankfurter Allgemeine worden de eerste vaccins in augustus in India op de markt gebracht. [1] SARS-vaccins, zoals bijvoorbeeld het coronavaccin, zijn echter onbetwistbaar gevaarlijk en hebben bij dierproeven geleid tot vele dodelijke gevolgen door ontstekingshaarden in de longen en tot overreacties van het immuunsysteem. [2]
  Toch wordt in het geval van het huidige coronavaccin een extreme en gevaarlijke verkorting van de testfase uitgevoerd. [3] Vaccinproeven worden momenteel goedgekeurd, “zonder dat de gebruikelijke hoeveelheid preklinische veiligheidsgegevens over de toxiciteit ter oriëntering ter beschikking staan”, zegt viroloog Dr. Kevin Gilligan, senior consultant bij Biologics Consulting. Tot de goedkeuring van een nieuw vaccin verstrijken normaalgezien tien jaar. En we worden nu geconfronteerd met vaccins, die binnen enkele maanden op de markt zullen komen.

  De aankondiging, dat deze vaccins dan voor 7 miljard mensen moeten worden ingezet, doet de oren spitsen! Waarschijnlijk zal de vaccinatieprocedure bovendien niet alleen in Europa, maar wereldwijd onder directe of indirecte inentingsdwang verlopen, wat meer mensen blijvend zou kunnen schaden of zelfs doden, dan de ziekte Covid-19 ooit zou kunnen doen. Een te duistere prognose?

  Laten we eens kijken naar wat er in het onderzoek naar deze vaccins wordt besproken, maar wat door de publieke media voor ons wordt verzwegen en grotendeels genegeerd door politici:

  De voorzitter van de Duitse Vereniging voor Immunologie, Prof. Dr. Thomas Kamradt, zei: “In het bijzonder bij coronavirussen lijkt het relatief moeilijk te zijn, vaccins tegen deze virussen te ontwikkelen. […] dieren, die het vaccin hebben gekregen, […] (ontwikkelden) pathologische veranderingen in de longen (en) ontstekingscellen […], die daar niet thuishoorden. Het moet zeer zorgvuldig worden uitgesloten, dat er iets zou gebeuren, wanneer men nu een vaccin tegen SARS-CoV-2 ontwikkelt”. [4] Hoe komt Prof. Dr. Kamradt ertoe zich zo bezorgd te uiten? Er bestaan in de vaccinatiestudies over SARS-CoV-2 daadwerkelijk meerdere verontrustende fenomenen, die door deze vaccins worden veroorzaakt. Twee daarvan noemt men VAERD en ADE.

  VAERD (*Vaccin-Associated Enhanced Respiratory Disease, in het Nederlands; geassocieerde versterkte longziekte door het vaccin) is een fenomeen dat zich in een, door het vaccin veroorzaakte, gevaarlijke longontsteking manifesteert. Dit fenomeen treedt vooral op bij vaccins, die berusten op conventionele methoden, maar kan ook bij de nieuwe mRNA-vaccins niet uitgesloten worden. [5]

  ADE (Antibody Dependent Enhancement) is een, door vaccinatie veroorzaakte, productie van niet-specifieke antilichamen, die het virus niet bestrijden, maar de opname van het virus in de cellen bevorderen en daarmee de ziekte zelfs versterken.

  Volgens viroloog Dr. Gilligan is ADE “een echt probleem” en beveelt hij grondige veiligheidsstudies aan. “Want als […] een vaccin op grote schaal beschikbaar is, die de ziekte versterkt, zou dat erger zijn, dan helemaal geen vaccinatie door te voeren.” [6]

  In het verleden moesten vaccins herhaaldelijk uit de markt worden genomen vanwege verwoestende neveneffecten: Zo bijvoorbeeld in een vaccinatiestudie uit de jaren zestig. 80 % van de zuigelingen en peuters die tegen RSV (*Respiratory Syncytial Virus, een RNA-virus) zijn geïmmuniseerd, werden in het ziekenhuis binnengebracht en 2 kinderen stierven. [6] Sommige andere vaccins zijn, vanwege de ernstige bijwerkingen, na hun introductie, van de markt gehaald, zoals een pneumokokkenvaccin waaraan verscheidene kinderen in Japan stierven of een rotavirusvaccin in Amerika. [7]

  Toch bevelen sommige onderzoekers een “agressieve aanpak” aan bij de ontwikkeling van vaccins, zonder rekening te houden met ADE, VAERD en andere risico’s, zoals zenuwschade of het Guillain-Barré-syndroom als bekende bijwerkingen van het vaccin.

  Maar nu nog over de nieuwe mRNA-vaccins, die momenteel sterk worden gepromoot in verband met de ontwikkeling van coronavaccins. Ze lijken gemakkelijker te produceren, beter opbergbaar en met minder hulpstoffen voorzien te zijn.

  Maar: tot nu toe bestaat er nog geen enkel, voor de mens toegelaten, mRNA-vaccin op de markt. Er is een gebrek aan allemaal klinische ervaringen met betrekking tot dit vaccin, die het menselijk genoom moet veranderen, die de mens genetisch manipuleert. In hoeverre daarbij de geïnjecteerde RNA-frequentie het DNA zal herschrijven en voor altijd in het menselijk genetisch materiaal kan worden ingebouwd, wordt in onderzoekskringen nog besproken.

  Er is dus bijna niets bekend over de werking van dit nieuwe type vaccin op de mens, en al zeker niet over de gevolgen op langere termijn.

  Ook bij de mRNA-vaccins moet ADE en een ander levensbedreigend fenomeen, een zogenaamde cytokinestorm, een ontsporing van het immuunsysteem, worden aangenomen. Beide fenomenen leiden tot het feit dat bij een besmetting met SARS-CoV-2 de ziekte nog erger verloopt dan normaal. [8]

  Verder bestaan er aanwijzingen, dat een dergelijk vaccin auto-immuunziekten veroorzaakt. Alsook is er een verhoogde neiging tot embolieën waargenomen. Daarbij ontstaan er gevaarlijke bloedstolsels die longembolieën, hartaanvallen en beroertes kunnen veroorzaken. En er werd een verminderde weerstand tegen andere virusziekten vastgesteld. [9]

  Conclusie: Aangezien 80 % van de, met corona geïnfecteerde, mensen slechts zeer licht klinisch ziek zijn, moeten we volgens Prof. Kamradt “[…] er zeer zeker van zijn, dat een vaccin geen schadelijke neveneffecten heeft”. Want schadelijke bijwerkingen zouden meer doden kunnen veroorzaken dan de ziekte zelf. Als een vaccin op de markt wordt gebracht zonder jaren van conventionele tests, houdt Prof. Dr. Stefan Hockertz, een gerenommeerd farmacoloog en toxicoloog, rekening met 4 miljoen vaccinslachtoffers en 80.000 doden in Duitsland alleen door deze grove nalatige vaccinatiestrategie.

  Waarom de tekst, omdat Kla-tv wordt tegen gewerkt door google. Je kan de films niet meer geheel af kijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s