Lockdown zonder einde: De mensen hebben er schoon genoeg van!

“Ik geef de winkel gratis weg”… Merkel´s nieuwe lockdowen treft vooral de stervende detailhandel.

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Coronawaanzin van de Merkel-regering

Het jaar 2021 is nog maar enkele dagen oud, maar nu al keren miljoenen mensen de coronawaanzin van de Merkel-regering de rug toe. Elites, die een familiewandeling in een schilderachtig besneeuwd bos een “invasie” noemen, bewijzen alleen maar hun eigen ideologische verbittering en realiteitsverlies.

Ter aanvang een kort overzicht van Duitsland´s jongste verleden. Sinds 2015 volgt het ene falen van de staat en controleverlies op het andere: grenzen, die volgens Merkel en haar gehuurde toejuichers niet te bewaken zijn – en de hoogste vorm van regeren is het vermijden van “onfraaie beelden”. Uitzettingen, waartoe de staat zichzelf niet in staat ziet om deze uit te voeren. Zelfs geen ISIS-terroristen, moordenaars, verkrachters en veelplegers. Honderdduizenden rechtsgeldig afgewezen asielzoekers blijven gewoon in het land en vaak als belasting van de sociale kassen. No-Go-Areas, Arabische clans en openlijke verkoop van drugs door deze clientèle, zoals in het Görlitzer Park in Berlijn – bij al deze rechtsbreuken kijkt de staat passief toe.

Het is gemakkelijk om te resumeren dat de staat zichzelf in de coronacrisis aan zijn nieuwe almacht door de machtigingswet, pardon, ik bedoel infectiebeschermingswet, regelrecht in extase heeft gebracht.

Het totalitaire handelen van de coronastaat betreft ook nu niet het hierboven genoemde falen van de staat, maar 83 miljoen vreedzame burgers, belastingbetalers en de – eigenlijke – soeverein van het veiligste Duitsland aller tijden. In ieder geval volgens uitspraken van kameraad Seehofer.

Cafés, restaurants, bars en kapsalons, die in de crisis met hun laatste reserves probeerden te voldoen aan de hygiëneregels van mevrouw Merkel, staan nu voor de puinhopen van hun bestaan. Ze investeerden hun laatste geld in barrières van plexiglas, installaties om oude lucht af te voeren, terrasverwarmers en huurden deels feesttenten, maar ook zij worden nu getroffen door de willekeur van de gedwongen maatregelen. De vuurwerkbranche, die sowieso op de nominatie van de groene socialisten stond om verboden te worden, werkte een heel jaar naar de laatste week van het jaar toe, om binnen enkele uren de doodssteek van Merkel te krijgen. Laten we onszelf nog één keer herinneren aan de meest catastrofale politieke beslissing sinds de Tweede Wereldoorlog – de nog steeds aanhoudende grensopeningen. Terwijl de burger min of meer thuis opgesloten is, gaat deze grondwetvijandige immigratie overigens elke dag door. En terwijl gezonde – symptoomvrije – gezinnen, die een stuk normaliteit voor hun kinderen willen behouden en een korte wintervakantie boeken, met coronatests van tevoren en achteraf in het nauw gebracht worden, heft het toverwoord “asiel” ook de coronarestricties bij de grensoverschrijding op. Wie overigens in 2015 en de jaren daarna met het oog op de massa-immigratie het woord “invasie” alleen maar in de mond nam, die werd en wordt door de mainstream mediaal en maatschappelijk terechtgesteld.

In Berlijn heerst de waanzin

En nu op 5 januari 2021 typen we nogmaals het woord “invasie” in Google in: “Dat is een invasie” springt je tegemoet. Bij de “binnendringers” gaat het om kleine gezinnen, die in enkele van de sneeuwgebieden een wandeling maken, waarbij ze hun kinderen op sleetjes achter zich aan trekken. De coronastaat stuurt onmiddellijk de politie erop uit om hier tegen op te treden, dus niet aan de grenzen van het land, maar in recreatiegebieden dicht bij huis. Toegangswegen worden geblokkeerd en dorpjes door politie-eenheden afgesloten. Alles om ervoor te zorgen dat gezinnen geen wandeling in de frisse lucht in het bos kunnen ondernemen. Wat een waanzin!

De poging van een ongeloofwaardige motivering met verkeerschaos en overvolle parkeerplaatsen kun je niet serieus nemen. Wie zoiets zegt, is waarschijnlijk nog nooit in verlegenheid gebracht op zaterdagmiddag bij een grote supermarktketen de weekinkopen voor zijn gezin te moeten doen. Aan het eind van de parkeerplaatschaos wacht geen besneeuwd dennenbos, maar lange rijen mensen bij de kassa´s. Het optreden tegen wandelaars en kinderen, die in de buitenlucht wandelen en sleetje rijden, heeft zodoende niets gemeen met infectiebescherming, maar is pure willekeur van de staat. Het gaat de door de macht in vervoering gebrachte personen om onderwerping, om disciplinering en heropvoeding van de burgers. De staat heeft altijd gelijk – hoe hij zich ook vergist en zichzelf in de nesten gewerkt heeft.

Maar het verzet neemt met de dag toe. De burgers trokken zich gewoon niets aan van een “vuurwerkverbod”. Wie nog iets op voorraad had of iets kon ritselen – met de groeten van de DDR – knalde er lustig op los. Dit was in ontelbaar veel steden te zien. David Berger (blog “philosophia-perennis”) vatte Oud & Nieuw in een kernzin samen: “”Elk rotje in deze nacht was een middelvinger voor Merkel”.

En ook het midden van de samenleving laat de corona-apologeten in de politiek en media zien wat ze van hen vinden. Ze stemmen met hun voeten tegen Merkel, Spahn en Drosten. Ondanks verboden en oproepen in de media, die zich daarvoor vast en zeker goed laten betalen, om niet naar de winterse recreatiegebieden te gaan, nam de stroom de dagen daarna niet af. Integendeel, deze werd sterker. In tijden, waarin de hoogste rechtbanken overkomen als filialen van het kantoor van de bondskanselier en het ene demonstratieverbod na het andere opleggen, zeer zeker niet “in naam van het volk”, wordt een boswandeling een daad van verzet.

Nu hebben diverse detailhandelaren, gastronomen, kleine en middelgrote ondernemers en kappers zich op “Telegram”, het enige vrije toevluchtsoord, georganiseerd.

In de “Telegram”-groep “Wij gaan open – geen lockdown meer” komt op dit moment het verzet tegen de politieke coronawaanzin bij elkaar. Diverse leden/ondersteuners van deze “Telegram”-groep willen 11 januari hun zaken opendoen en daarbij natuurlijk de hygiëneregels in acht nemen.

De leden hopen dat zich zo veel zelfstandigen bij hen aansluiten dat de staat met zijn repressieapparaat geen succes heeft.

Ik heb op de kalender 11 januari rood onderstreept om eens lekker te gaan winkelen. De soeverein van het land heeft er schoon genoeg van – eindelijk!

Bron:
PI-News.net
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Lockdown zonder einde: De mensen hebben er schoon genoeg van!

 1. bobzelf zegt:

  NOU NOG 1 KEERTJE DAN ,
  OMDAT U VERROT OM HET TE LEZEN WHAHAHAHAHA

  HUGGIE OME BOBZELLUF

  p.s. voor de DOMBOOS

  Antiparasitic drug Ivermectin kills coronavirus in 48 hours !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Around the world, scientists race to develop a vaccine or treatment against the coronavirus disease (COVID-19), caused by the severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2).
  Now, a team of researchers has found that a drug already available around the world can kill the coronavirus in a lab setting in just 48 hours.

  GELEZEN MAFKETELS ??? ????????????????????????????

  Novel Coronavirus SARS-CoV-2 Colorized scanning electron micrograph of an apoptotic cell (green) heavily infected with SARS-COV-2 virus particles (yellow), isolated from a patient sample. Image captured at the NIAID Integrated Research Facility (IRF) in Fort Detrick, Maryland. Credit: NIAID
  Novel Coronavirus SARS-CoV-2 Colorized scanning electron micrograph of an apoptotic cell (green) heavily infected with SARS-COV-2 virus particles (yellow), isolated from a patient sample. Image captured at the NIAID Integrated Research Facility (IRF) in Fort Detrick, Maryland. Credit: NIAID

  The drug, Ivermectin, an antiparasitic medicine, is an inhibitor of the virus SARS-CoV-2 in-vitro and can effectively cause a reduction in virus at 48 hours in cell cultures. The FDA-approved drug can be used for repurposing to treat patients affected by COVID-19, which has spread to 184 countries and territories.

  The researchers at Monash University in Melbourne, Australia, have published their study in the journal Antiviral Research, showing how this already widely-used drug may help combat the current global pandemic rippling across continents.
  Reduced COVID-19 viral RNA

  The team worked with the Peter Doherty Institute of Infection and Immunity. They showed that Ivermectin reduced COVID-19 viral RNA present in cell culture by as much as 93 percent after 24 hours and by 99.8 percent after 48 hours, at around a 5,000-fold reduction in coronavirus RNA, hinting that the medicine can potentially eradicate the virus.

  “We found that even a single dose could essentially remove all viral RNA by 48 hours and that even at 24 hours, there was a significant reduction in it,” Dr. Kylie Wagstaff of the Monash Biomedicine Discovery Institute, said.

  “Ivermectin is very widely used and seen as a safe drug. We need to figure out now whether the dosage you can use it in humans will be effective – that’s the next step,” Dr. Wagstaff added.

  Related Stories

  Could neurological complications be common even in mild COVID-19?
  SARS-CoV-2 spike deletion ΔH69/ΔV70 shows repeated emergence and spread
  Loss of taste and smell may be most reliable COVID-19 symptoms for digital surveillance

  The researchers, however, cautioned that the tests performed in the study were in vitro, and human trials are still needed to determine the efficacy and safety of the drug against the coronavirus. Ivermectin has also shown effectiveness in vitro against a wide range of other viruses, such as the influenza virus, Zika virus, and the human immunodeficiency virus (HIV).
  Repurposing Ivermectin

  Ivermectin is an approved drug to treat parasitic conditions, such as rosacea, head lice, and scabies. It was developed in 1975 and has been widely used across the globe since the early 1980s.

  “In times when we’re having a global pandemic, and there isn’t an approved treatment, if we had a compound that was already available around the world, then that might help people sooner. Realistically, it’s going to be a while before a vaccine is broadly available,” Dr. Wagstaff explained.

  Though the mechanism of action by which Ivermectin works on the coronavirus is still unknown, the drug works on other viruses by stopping them from inhibiting down the host cells’ ability to detect and fight them.

  Ivermectin, therefore, warrants further investigation for possible benefits in humans. Further trials should be performed to make sure the drug is effective. If it is effective on humans with coronavirus, it can be widely used to treat affected populations since it already went through approval by the U.S. Food and Drug Administration (FDA).
  Countries grapple against COVID-19

  Many countries are unprepared for the coming of the coronavirus disease, which has emerged in China in December 2019. Since then, it has spread to most countries across the globe, touching all continents except Antarctica.

  The United States reports the highest infections, with more than 368,000 people affected by the virus. It has a staggering 10,923 deaths. Italy has the highest number of deaths, with its death toll reaching 16,523, while Spain has more than 136,000 confirmed cases and 13,341 deaths. Canada has more than 16,000 confirmed cases, while Germany, France, and China have more than 103,000, 98,000, and 82,000 cases, respectively.

  The coronavirus has dramatically affected the United Kingdom and Australia also, with more than 52,000 and more than 5,700 cases, respectively.
  Sources:

  Monash University. (2020). Possible coronavirus drug identified by Monash University scientists. https://www.monash.edu/discovery-institute/news-and-events/news/2020-articles/possible-coronavirus-drug-identified-by-monash-university-scientists
  Coronavirus COVID-19 Global Cases by the Center for Systems Science and Engineering (CSSE) at Johns Hopkins University (JHU) – https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

  Journal reference:

  Caly, L., Druce, J., Catton, M., Jans, D., and Wagstaff, K. (2020). The FDA-approved Drug Ivermectin inhibits the replication of SARS-CoV-2 in vitro. Antiviral Research. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0166354220302011

  OOM SCHIJTZIEK ERVAN

  Geliked door 5 people

 2. M. zegt:

  Kijk eens, Gods mensen doen toch nooit wat volgens de Godhaters, voorlopig doen ze alles wat de Godhater nalaten.
  Hun reet redden.

  https://www.infowars.com/posts/trump-supporters-erect-giant-cross-in-front-of-michigan-capitol-as-congress-debates-biden-certification/

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Je weet wel de mensen die volgens de Godhaters nooit wat doen , voorlopig doen ze alles wat de Godhater na laat. Iedereens reet proberen te redden, ook de reet van die van de af zeikers.

   Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  E niet alleen in Duitsland maar in heel Europa.
  Overal zie je ook van die gekken rondlopen die mensen een bakkespamper aan willen praten maar die krijgen steeds meer de wind van voren.
  Ikzelf doe in de supermarkt wel zo’n ding op maar niet omdat Ik me dan min of meer veilig voel maar in mijn ogen heeft het niet veel zin om een retailer mer een boete van boven de € 4.000,= op te schepen.
  Verder komen ze mij niet lastig vallen met hun flauwe kul.
  Misschien ligt het aan mijn chagrijnige kop Ik weet het niet.
  Je ziet ook in steeds meer landen de mensen de straat op gaan tegen deze idioterie.
  nmm zijn de individuele regeringen zich niet bewust dat ze hun hand hebben overspeeld om het maar eens bij pokeren te houden maar in ieder geval is deze flauwe kul niet lang meer vol te houden.
  We gaan interessante tijden tegemoet.

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Het is haast niet te geloven, m’n vrouw kwam gisteren bij uitlaten hond een Franse kennis tegen in haar auto terwijl ze een mondkapje op had en ’t bosweggetje in wilde rijden op weg naar haar huis.
   Een oudere vrouw die verder in ’t bos woont aan een doodlopende zijweg.
   Wij wonen aan einde van ’t gehucht, waar deze weg [ je kunt er met auto rijden, wel oppassen links de afgrond en rechts de rotswand] begint.
   Dus overal zijn er mensen die meer dan voorzichtig zijn
   Wel een praatje gemaakt maar op afstand en ’t masker bleef op…………..

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Henk
   Het scheelt als je het kapje alleen over je mond doet, minder benauwd en je bril beslaat niet meer 🙂

   Geliked door 2 people

   • Jan zegt:

    Je vinger een beetje nat maken en er een drup Dreft op doen (heel klein), beetje uitsmeren en dat vervolgens over de binnenkant van de brillenglazen doen. Laten opdrogen en het beslaan is voorbij

    Like

  • Julia zegt:

   Henk der Niederlánder Over de gehele wereld is het een enorme (politieke) chaos kijk wat er nu in Amerika gebeurt agressie en tweedeling is het resultaat. Het is absoluut niet goed te praten hoe mensen haar agressie uiten maar de politiek en zeer zeker de EU met haar enorme wanbeleid rondom de migratie die koste wat het kost dagelijks invasies van migranten blijven toelaten zouden eens de hand in eigen boezem moeten gaan steken. Ook in Europa heerst er een ongekende chaos kijk naar landen zoals Frankrijk, Duitsland en ons eigen land waar politici als Asscher niet worden vervolgd voor hun ongekend falen en vaak de Kamer niet informeren, kijk naar de discriminatie van eigen volk en migranten migranten genieten alle faciliteiten hebben voorrang om woningen terwijl duizenden mensen uit eigen land al jaren op een wachtlijst staan om voor een betaalbare woning in aanmerking te komen, mislukkelingen als mevrouw Broekers-Knol (VVD) en nu de ongekende maatregelen rond de corona zal de agressie verder aanwakkeren. Het ongekend failliet laten gaan van bedrijven, MKB en het massaal banenverlies wordt zonder meer doorgevoerd, een propaganda van links die ongekende vormen aan neemt en geen enkel realistisch nieuws meer uitzendt en vooral niet alle blunders door onze politici onder de aandacht brengt. Het kan niet uitblijven dat dit gaat uitmonden in een enorme escalatie omdat velen er nu echt meer dan genoeg van hebben. Rutte wordt niet aangesproken vanwege zijn jarenlange kapot bezuinigde gezondheidszorg waar we nu de desastreuze gevolgen van ondervinden. Kortom de corruptie en het beleid van vele landen staan gelijk aan een bananenrepubliek waar de democratie is vermoord. We moeten er vanuit gaan dat de komende jaren een zware crisis ons wacht en het vooral niet mooier aan laten praten dan de politiek ons laat geloven en meer ons eigen huiswerk doen dan onze oren uitsluitend te laten hangen naar de ongekende propaganda uit de linkse media en niet te vergeten onze staatstelevisie NPO.

   Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  De mensen zullen de lockdown regels uit 2020 ook in 2021 gaan negeren………………………

  Geliked door 1 persoon

 5. Wim zegt:

  ‘Ikzelf doe in de supermarkt wel zo’n ding op maar niet omdat Ik me dan min of meer veilig voel maar in mijn ogen heeft het niet veel zin om een retailer met een boete van boven de € 4.000,= op te schepen.”
  Begrijpelijk standpunt. Ikzelf kom zo weinig mogelijk in winkels enz. Maar als ik er niet onderuit kan, doe ik ook een kapje op. En zo snel mogelijk weer af. Het goedkoopste blauwe vod, waarop ik met zwarte viltstift (op de bovenrand) heb geschreven ‘SCHIJNVEILIGHEID’.
  Ik hoop dan op commentaar. Maar er is niemand die nog aankijkt. zelfs bij de kassa niet… Leuke wereld…

  Geliked door 3 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Gooi dan meteen al het dwaze plexiglas uit de winkels en gebruik de mondlap als zakdoek of veeg er je aars mee af.

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter zegt:

  Ambtenaren ,dat moeten ze eerst halveren,kosten veel ,en slopen alles.

  Like

 8. Jan zegt:

  Imbeciel Rutte gaf tot mijn verbazing toe dat alle maatregelen niets hadden geholpen. Dat krijg je als je niet oplet tijdens de biologielessen en meent dat een virus hetzelfde is als een bacterie. Maar ja, Rutte deed 10 jaar over geschiedenis en weet er nog steeds niets van af

  Geliked door 2 people

  • Groene Leeuw zegt:

   En nog verlengen, alsof dat helpt, zucht……

   Like

   • Yvonne zegt:

    de mensen gaan doordraaien, een vent ging schreeuwen omdat een kennis en ik er 1 op hadden, als deze lockdowns blijven zullen er vrees ik ook zelfmoorden worden gepleegd, dan kleeft er bloed aan de handen van de regering die het beste ( slechtste ) met ons voor hebben
    Merkel verlengd de lockdown en wat zij doet doet Rutte ook

    Like

 9. Harrie Vaes zegt:

  Wat mij verbaast is dat als het werkelijk zo zou zijn dat deze corona zo dodelijk is…..waarom steken dan alle vaccinmakers niet de koppen bij elkaar om gezamelijk een goed werkend vaccin te maken met alle kennis die ze samen hebben…….ipv. dat ieder afzonderlijk maar wat aanknoeit om maar geld te verdienen.??????????

  Like

 10. Bob zegt:

  E#r wordt gezegd dat de mens naar een
  hoger niveau is geevalueerd.
  Daarom gedragen ze zich als lemmingen
  die de leider volgt wat er ook gebeurt.
  De kwade machten worden steeds sterker
  omdat het denk vermogen niet even snel
  evalueert als de maatschappij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s