Machtsmisbruik . . .

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Machtsmisbruik . . .

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Julia zegt:

  Al die domme schapen laten zich graag door de macht misbruiken. Iemand die tegenwoordig dit smerige politieke spel van de politieke criminelen door heeft of kritiek heeft op een vaccin waar de effecten en bijwerkingen niet bekend zijn wordt door de massa domme schaapjes weggezet als een domme complotdenker. Dan maar een complotdenker met verstand dan een dom volgzaam onderdanig schaapje dat niet door heeft hoe ze worden misleid en besodemieterd en vooral blind zijn voor de desastreuze economische, maatschappelijke en sociale schade die de machtswellustelingen het volk op legt, hebben niet door dat wij allen de eindrekening zullen betalen, vinden het prima dat jongeren grote leerachterstanden oplopen en een verloren jeugd hebben. Kortom een complotdenker heeft dit smerig spel door. De Jonge stelt nu al na vaccinatie niet terug naar normaal dat wist een complotdenker ook al https://www.ninefornews.nl/de-jonge-na-vaccinatie-niet-terug-naar-normaal/ en dan nu al aangetoond dat https://www.ninefornews.nl/per-dosis-veroorzaken-coronavaccins-nu-al-50-keer-meer-bijwerkingen-dan-griepprik/ De smerige politieke ratten volgen uitsluitend de opdracht die is opgelegd zoals vastgesteld in de agenda 21/30 NWO. Wie nu nog niet wakker en blijft geloven in de falende onbenullen de Haagse Maffia is is het meest domme schaap dat er rond dwaalt. Vragen zij zich nu werkelijk niet af wanneer deze waanzin stopt het is allang de bedoeling om de vrijheden terug te geven. Het wordt jaren doodspuiten voordat de lockdown wordt opgeheven waarom en wat is de zin van vaccinatie. Puur miljarden verdienmodel en zoals vastgelegd het reduceren van de overbevolking. Complot denker of domme volgzame angstige schaap de keuze is aan u maar veroordeel niet degenen die bij volle verstand grote wantrouwen hebben in dit smerig spel. We hebben allemaal gezien en het is een feit dat het dwangmiddel voor het dragen van de besmettelijke niet werkende muilkorven totaal niets heeft uitgehaald. Nog blind en vertrouwen in de falende onbenullen in Den Haag die puur in opdracht deze desastreuze maatregelen nemen? Dit is dus met recht misbruik van macht.

  Like

 3. Julia zegt:

  Machtsmisbruik de smerige politieke criminelen werken hier hard aan mee alsmede de linkse propaganda of dat het vaccineren een feestelijke gebeurtenis is en de linkse publicaties doodziek maakt deze misbruik de mens https://www.ninefornews.nl/per-dosis-veroorzaken-coronavaccins-nu-al-50-keer-meer-bijwerkingen-dan-griepprik/ https://www.ninefornews.nl/2-bewoners-noors-verzorgingstehuis-overleden-na-coronavaccin-onderzoek-ingesteld/ https://www.ninefornews.nl/zorgmedewerker-die-2-dagen-na-coronavaccin-overleed-was-kerngezond/ Dan moeten volwassenen zich diep en diep schamen wat zij kinderen aan doen https://www.ninefornews.nl/mondkapjes-beschadigen-kinderen-68-ouders-meldt-alarmerende-klachten/ Zijn we nu allemaal zo dom en maf om nog langer in de machtsmisbruik te tolereren en onze kinderen daar de dupe van laten worden buiten leerachterstanden om en het gemis van sociale kontakten met leeftijdsgenoten. Inmiddels heeft 70% van onze jeugd last van stress en depressies. Machtsmisbruik is het meest gevaarlijk voor de algehele samenleving die ons allen naar de totale ondergang leidt.

  Like

 4. Jan zegt:

  Coronanaza De Jonge: ‘Ik zal doorgaan met de terreur tegen de bevolking tot het land economisch en maatschappelijk verwoest is en zoek naar een módelmatige (hij weet niet waar de klemtoon ligt, te stupide) benadering’
  Na vaccinatie terug naar normaal? Helaas niet! | 05-01-2021

  Like

 5. M. zegt:

  https://www.bitchute.com/video/FUIiA4wLCX9y/

  Dezelfde satanische bagger hebben we hier ons land mee te maken.

  Like

 6. M. zegt:

  We zullen die toren van Babel hun reet in schuiven met hun nieuwe wereld orgie van ze er bij.

  Like

 7. Jan zegt:

  Ouwehoer en beroepsleugenaar Rutte begrijpt geen Nederlands

  Nevenschade coronamaatregelen onbekend bij kabinet

  Like

  • Julia zegt:

   Jan Het trieste is dat de massa blijft geloven in deze pathetische leugenaar die absoluut niet is gestikt in al zijn leugens en net doet of hij gek is. Ondertussen werkt hij wel heel Nederland naar de afgrond. Nederland wordt gesloopt evenals hij de hoofdschuldige is aan het tekort aan zorgpersoneel en ziekenhuiscapaciteit doordat deze mislukkeling de zorg al jaren lang kapot heeft bezuinigd. Zelfs ziekenhuizen gaan naar de rechter omdat deze ongekende sloper vertikt de extra IC bedden te vergoeden. Maar ja dat schijn de massa allemaal niet te deren dus blijven wij overgeleverd aan de sloophamer van Rutte.

   Like

 8. Republikein zegt:

  Gemeente Amsterdam treft schikking met Saadia Ait-Taleb – https://nos.nl/l/2363316
  Zo lopen hazen.

  Like

 9. Bas zegt:

  https://rumble.com/vam649-german-government-admits-paying-antifa-demands-more-money-for-them.html

  Video
  German government ADMITS paying ANTIFA, demands more money for them

  Germany is back in the clutches of a Authoritarian Regime that uses Terror and Intimidation to stay in Power and the vast majority of the German people are COWED and QUIET again.

  Vertaling:
  De Duitse regering geeft toe ANTIFA te betalen, eist meer geld voor hen

  Duitsland is weer in de greep van een autoritair regime dat terreur en intimidatie gebruikt om aan de macht te blijven en de overgrote meerderheid van het Duitse volk is weer KOEI en STIL.

  https://rairfoundation.com/german-tactic-u-s-democratic-party-deploys-antifa-stormtroopers-to-eliminate-conservatives-learn-whats-coming/

  WAARSCHUWING: V.S. DEMOCRATISCHE PARTIJ KOPIËREN DUITSLAND, VOERT ANTIFA STORMTROOPERS IN TEGEN CONSERVATIEVEN

  Antifa’s doel is om westerse politieke systemen met extreem geweld te ondermijnen en de vrije markt te vervangen door communisme. De regerende regering van Duitsland, linkse partijen en de media steunen Antifa financieel en politiek bij het sluiten van elke conservatieve oppositie tegen hun radicale agenda’s. De Republikeinse leiders van Amerika mogen niet toestaan ​​dat de Democratische partij de leiding van hun Duitse bondgenoten volgt door deze subversieve organisatie te steunen en te gebruiken om haar extreemlinkse agenda te bevorderen. De Verenigde Staten moeten maatregelen nemen om Antifa aan te merken als een terroristische organisatie.

  De enige conservatieve politieke oppositie van Duitsland, The Alternative für Deutschland (AfD), is de afgelopen jaren gewelddadig aangevallen door Antifa. De AfD heeft duizenden criminele aanvallen op hun instellingen en leden door Antifa meegemaakt. De aanvallen variëren van brandstichting, pesterijen, intimidatie, doxing, incidenten bij hen thuis, inbraak, moordpogingen tot het annuleren van belangrijke politieke AfD-conventies. Vorig jaar publiceerde een Antifa-website “Indymedia” zelfs “moordinstructies” voor aanvallen op AfD-leden.

  Like

 10. vangie1206j zegt:

  Ik bedoel een hele grote BOM op de Stopera.
  Smerige moslim lovers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s