Russiagate blijft onopgelost achter

(Door: Leon de Winter)

Harry Reid was voor de staat Nevada van 1987 tot 2017 lid van de Amerikaanse Senaat. In de Senaat was hij van 2007 tot 2015 ook de Democratische ’Majority Leader’. Tijdens de presidentscampagne van 2012 moest Barack Obama het opnemen tegen de Republikeinse kandidaat Mitt Romney. Vanachter het spreekgestoelte in de Senaat zei Reid dat Romney al tien jaar geen belasting had betaald. Het was een mediale bermbom.

Enkele jaren later zei Harry Reid hierover in een interview met The Washington Post: „Mensen beginnen hier vaak over, het is een van de belangrijkste dingen die ik heb gedaan.” Had Reid bewijzen van Romney’s belastingschuld? Nee. Reid wist dat Romney wél belasting had betaald. Maar Harry Reid had andere belangen te dienen dan de waarheid: Obama moest een tweede termijn krijgen en dus moest Romney kapot.

Later vroeg een journalist van CNN ernaar en Reid rechtvaardigde zonder enige gêne zijn leugen: „Romney won niet, of wel soms?”

Voor Reid gold altijd het doel, en bij het bereiken van dat doel was geen middel te heilig. Toen Donald Trump in 20216 ten tonele verscheen, een populist die als een begenadigd orator een deel van het electoraat wist te bespelen, nam de hele Democratische Partij de methode-Reid over.

Illegaal netwerk

Hillary Clinton, haar campagnestaf, relaties in het establishment van Washington DC, onder wie kopstukken van de FBI en de CIA, en leiders in de regering van Obama kweekten een illegaal netwerk van obstructie rondom een volslagen fictief rapport over Trump´s vermeende geheime banden met het Kremlin. Dit rapport, gefinancierd door Hillary’s campagne, begon aan een rondgang door DC en de media.

De betrokken kopstukken wisten dat het rapport van A tot Z was verzonnen, zoals indertijd Reid´s verdachtmaking van Romney, maar dat deed er niet toe: Trump moest worden gestopt. En toen dat niet lukte en Trump de verkiezingen won en het gevaar ontstond dat het netwerk zou worden blootgelegd, werd er een vuig plan bedacht dat de basis vormde voor een afzettingsprocedure: Russiagate. Nogmaals: er was geen enkele indicatie voor de beschuldiging dat Trump een handlanger was van het Kremlin.

Verwoesting

Hillary Clinton verzette zich tegen de verkiezingsuitslag die van Trump, zoals zij zei, een ’illegitieme president’ had gemaakt. Zij houdt dat al vier jaar vol. Zo goed als de hele mediamachine heeft haar jarenlang daarin gesteund; voor de meeste journalisten, bijna allemaal mensen met dezelfde politieke bloedgroep als het establishment in DC, was Trump een object waarop zij hun afkeer van zijn ’beklagenswaardige’ stemmers konden botvieren. Zij belasterden, vervloekten, beledigden in een continue stroom die vier jaar aanhield de apolitieke held van de minder goed opgeleide klassen. Zijn presidentschap werd er voor een deel door verwoest.

Onpresidentieel furieus reageerde hij via Twitter op de vele verdachtmakingen. Berichten die onmiskenbaar duidelijk maakten dat Trump op geen enkele manier aan Poetin was verbonden – hier en daar resteerden er journalisten die hardnekkig hun werk bleven doen – werden in de media verzwegen of weggehoond. Onderzoeker Mueller kwam geen stap verder. Een handvol figuren in de omgeving van Trump werd aangeklaagd, niet om banden met het Kremlin maar om andere kleine of grote overtredingen, de zogenaamde ’procesmisdaden’ die in het onderzoek de bijvangst vorm

Mafkees 

Vier jaar lang was het motto: ondermijn koste wat kost die mafkees, zorg voor afzetting of het voorkomen van een tweede termijn.

De afgelopen twee jaar zijn er door Democratische miljardairs, onder wie Zuckerberg en Soros, honderden miljoenen dollars gestoken in het veranderen van kieswetten in de cruciale staten. Een juridische jungle ontstond van aanpassingen die vaak in conflict waren met wetten van de afzonderlijke staten en van de federale unie. Toen het in november 2020 zo ver was, won een presidentskandidaat die geen campagne had gevoerd, een man die zich in zijn kelder had verstopt, een lid van het establishment met bijna vijftig jaar ervaring in DC die beweerde dat hij het nu allemaal anders ging doen, terwijl zijn vermoeide lippen moeite hadden met articuleren. Hij won met dramatisch meer stemmen dan Barack Obama. Zo populair was hij. Of waren die meer dan tachtig miljoen stemmers allemaal zo fel tegen de antipoliticus Trump dat ze massaal op een politiek fossiel wilden stemmen. 

Doel heiligt de middelen

Het misselijkmakende Russiagate, dat een democratisch gekozen president met oneigenlijke middelen ondermijnde, blijft onopgelost achter en zal onder Biden worden begraven. Vele honderden berichten over stemfraude halen de media niet; de meeste media verdommen het die berichten serieus te bekijken. Ook voor hen heiligt het doel elk middel.

De Democratische Partij en haar mediamedestanders zijn tot letterlijk alles in staat wanneer het gaat om de verovering van de macht. Wie dat ontkent, ontkent de werkelijkheid.

Biden is niet bij machte de belangrijkste natie in de wereld te leiden. Ik verwacht dat hij snel zal plaatsmaken voor Kamala Harris; via haar begint Barack Obama op 20 januari aan zijn derde termijn. Ik zal Harris en Obama kritisch volgen – de rest van de media zal dat nalaten.”

Bron:
De Telegraaf (Premium-artikel)
(h/t “Blaffertje”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Russiagate blijft onopgelost achter

 1. bobzelf zegt:

  WAT ONDERTUSSEN WEL LEUK IS …
  DAT IN UKRAINE , NU DOOR UKRAINSE OPPOSITIE

  EEN ONDERZOEK IS EN WORDT INGESTELD NAAR

  THE BIDDEN FAMILY , DUS JO DIE IQ 19/8 MONGOOL AND ZOON BIDDEN

  WANT ZE WILLEN GRAAG WETEN HOEVEEL MILJOENEN

  ER WEGGSLUISD ZIJN

  BEETJE LAAT MAAR TRUMP ZAL ER WEL NIKS MEE AAN HEBBEN??

  OOM KGB

  Geliked door 2 people

 2. VarAway zegt:

  Dank, 1000 x DANK, Leon!
  Eindelijk de WAARHEID eens duidelijk beschreven.

  Geliked door 1 persoon

  • Hans zegt:

   Prima artikel, tenminste 1 verstandig schrijvende politieke analist. Onbevooroordeelde journalisten en commentatoren heb ik nog niet gehoord vanavond.

   Like

 3. ronjaspers zegt:

  Goed verhaal,als die corrupte pedofiele biden d.m.v. stemfraude en sabotage onwettig president wordt stapt hij na korte tijd op wegens ziekte.Dan wordt die criminele corrupte kameel harris de heks de eerste onwettige vrouwelijke president.Dan zijn alle amerikanen in levensgevaar,en zullen er veel verdwijnen in de FEMA kampen.Er zijn 30.000 guilotines die overuren zullen draaien om vooral de christenen te onthoofden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Romney in vliegtuig uitgejouwd voor verrader

  Hey @gatewaypundit
  , is that @SenatorRomney
  sitting in a seat reserved for the elderly, the handicapped, or pregnant people who posses cervixes? What an entitled jerk! via @CassandraRules
  https://thegatewaypundit.com/2021/01/watch-

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s