VIDEO (live!): Trump rally (Save America March) in Washington D.C.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

65 reacties op VIDEO (live!): Trump rally (Save America March) in Washington D.C.

 1. Jan zegt:

  En direct wordt er weer gefraudeerd voor de Senaatszetels. Stemmen voor Perdue verdwijnen tijdens de live uitzending

  MORE ELECTION FRAUD: 32,400 Votes Removed from Senator Perdue’s Vote Tally Live on TV

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/election-fraud-32400-votes-removed-senator-perdues-vote-tally-live-tv/

  Like

 2. Jan zegt:

  Het stelen gaat maar door:

  It’s Happening Again – Total Vote Counts in Georgia Senate Race Reported at 79% Then Suddenly Reduced to 76%

  Like

 3. Jan zegt:

  DeCalb provincie steelt er op los

  Here We Go Again: DeKalb County Georgia is Re-Scanning Advance Ballots Because of ‘Memory Card Issue’

  One of our monitors discovered a 9,626 vote error in the DeKalb County hand count. One batch was labeled 10,707 for Biden and 13 for Trump

  Voorsprong? dan gewoon ophouden met tellen zodat bekeken kan worden hoeveel de Dems er bij gedrukt moeten krijgen
  As GOP Pulls Ahead in Georgia Senate Races, Democrat County Stops Counting Votes for the Night

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-gop-pulls-ahead-georgia-senate-races-democrat-county-stops-counting-votes-night/

  Like

 4. andre zegt:

  Ja freedom is alles. Vrijheid om te mogen werken de vrijheid om te mogen reizen maar ook de vrijheid van een mening. Wat er ook uit gaat komen daar draait het om wat de Herr Schwab club van ons wil afpakken. Nu weer snel verder kijken.

  Like

 5. droevige mof zegt:

  Onderzoeksjournalist Simon Parkes meldt uit betrouwbare bronnen dat Obama in de laatste dagen van zijn presidentschap 400 miljoen dollar uit de federale begroting naar Italië heeft overgemaakt.
  Met de hulp van het Vaticaan werd het geld gebruikt om de verkiezingscampagne tegen Trump te voeren, in 2016 en 2020. Het Vaticaan zou samen met Duitsland en Italië een beslissende rol hebben gespeeld in de verkiezingsfraude.

  Like

 6. Jan zegt:

  Bruce Porter, Jr.
  @NetworksManager
  Proud Boys leader Enrique Tarrio was arrested today in #DC FOR BURNING A BLACK LIVES MATTER FLAG.
  …..

  Like

 7. R Thomasson zegt:

  Het is gewoon te gek wat daar in Amerika zich nu afspeelt. Een zeer populaire president verliest de presidentschap van een persoon die is overduidelijk minder populair. De zeer korte, en weinige toespraken van Joe Biden in het openbaar, werden in de meeste staten door weinig publiek bijgewoond. Biden heeft de presidentschap gewonnen. Maar de man zal een soort fantoom -president worden. Het is te verwachten dat men zal hem heel weinig in het openbaar of op de TV zien. Zijn toekomstige toespraken zouden leeg en nietszeggend zijn. Hij en zijn running mate Kamala Harris zouden marionetten zijn, die bediend worden door duistere krachten die streven naar MEER GELD, MEER MACHT! De leidmotief van deze krachten wordt belichaamd door twee uitspraken: IF IT IS NOT GOOD, MAKE IT LOOK GOOD! (Bill Gates) en
  MOVE FAST, BREAK THINGS (Mark Zuckerberg). De eigenlijke bedoeling van de laatste uitspraak is: Move Fast, and Leave Victims for what they are behind!

  Like

 8. M. zegt:

  J.F.Kennedy dacht bij zichzelf ……ik zal mijzelf eens onsterfelijk belachelijk maken door wat te verzinnen over een complot wat bezig is de hele wereld tot slaaf te maken.
  Dat hij geen onzin stond te kletsen kunt u allen nu zien tenminste als u even de leugens van uw tv uit uw ogen wrijft.
  De wereld…daar hoort Nederland ook bij….. dus het wereldslavernij gebeuren wat nu voor uw blinde ogen uitgerold word, en waar u ook slaaf van gaat worden, gaat u allen aan.
  En is derhalve geen strijd voor de Amerikanen maar voor de hele wereld.

  Geliked door 2 people

 9. Helena zegt:

  The Donald is still standing strong for the American people. Kijken wat de Save Aamerica March gaat opleveren en of er zich meer bezorgde Amerikanen bij gaan aansluiten als die perkamenten trekpop Biden en zijn stand-in Harris de eerste ketsers gaan maken, want dat gaat gebeuren. mark my words 🙂 (Donald J. Trump)

  Like

 10. andre zegt:

  Prima speech wel lang maar dat komt ook omdat links veel heeft fout gedaan zeg maar. En dan toch weer even uit het hoofdje. Dit kan je alleen maar doen als je erbij bent betrokken. Amerika is natuurlijk Amerika maar het is wel een zuiver verhaal. Zullen we het nu even over NL gaan hebben? Hugo het WEF met herr Schwab en dat gekke WHO nazi bunker instituut?

  Geliked door 1 persoon

 11. Tistochwat zegt:

  Pence heeft gekozen voor Biden! : (

  Like

 12. Bas zegt:

  Daar gaat de fraude weer verder….

  Beide Republikeinen gingen aan de leiding toen plotseling…. Het scherm werd zwart en Loeffler stond voor met 85.145 en kwam terug op Loeffler stond achter 19.549.

  Like

 13. Bas zegt:

  Zijn dit wel Trump supporters?
  Blm en antifa hebben opgeroepen om verkleed als maga supporter geweld te gebruiken

  Like

 14. Bas zegt:

  Daar hebben we Bat man

  Like

 15. Bas zegt:

  https://lacrunadellago.net/2020/12/29/italygate-is-the-italian-government-directly-involved-in-the-us-election-fraud-against-trump/?lang=en

  Italygate: is the Italian government directly involved in the US election fraud against Trump?

  Blijkbaar is Zwitserland niet het enige land dat een grote rol speelde in de internationale hackoperatie tegen de Amerikaanse verkiezingen.

  In het laatste artikel dat op deze blog is gepubliceerd, heeft de Zwitsers-Amerikaanse auteur en onderzoeker Neal Sutz uitgelegd hoe Zwitserland een fundamentele rol heeft gespeeld in de internationale staatsgreep tegen Trump.

  Zwitserland heeft onlangs de exclusieve rechten gekocht van Scytl, het bedrijf dat is gebonden aan Dominion Voting System dat volgens verschillende statistische analyses honderdduizenden stemmen had overgezet van Trump naar Biden.

  Zwitserland was perfect op de hoogte van de structurele gebreken van Scytl, maar het kon de Trump-administratie niet waarschuwen voor de technische storing van deze software.

  Er is echter een ander land dat een nog belangrijkere rol had kunnen spelen in dit verhaal en dat is Italië.

  Volgens Johnson was Italië in wezen rechtstreeks betrokken bij de manipulatie van stemmen bij de Amerikaanse verkiezingen.

  De inlichtingenanalist bevestigt gedeeltelijk het verhaal over de inval van de Amerikaanse speciale troepen om de servers van Dominion te herstellen die worden gehost in het CIA-station in Frankfurt.

  Andere bronnen bevestigden de authenticiteit van het verhaal en blijkbaar was de inval erin geslaagd de servers terug te vinden, wat een onweerlegbaar bewijs van de fraude vormt.

  Like

 16. Bas zegt:

  Voormalig CIA Senior Operations Officer Brad Johnson en de huidige president van American’s For Intelligence Reform (http://intelreform.org) bespreken de operatie achter de diefstal van de Amerikaanse verkiezingen. Volledige video

  Like

 17. Bas zegt:

  President Trump urges *PEACE* and Twitter accuses him of promoting *VIOLENCE*!

  This is what Trump said:

  “We have to have law-and-order…. We don’t want anybody hurt. I know how you feel. But go home and go home in peace.”

  Twitter *BLOCKED* @realdonaldtrump’s message.

  Vertaling:
  President Trump spoort * VRDE * aan en Twitter beschuldigt hem ervan * GEWELD * te promoten!

  Dit is wat Trump zei:

  ‘We hebben orde en gezag nodig … We willen niet dat iemand gewond raakt. Ik weet hoe je je voelt. Maar ga naar huis en ga in vrede naar huis.’

  Twitter * BLOKKEERDE * @ realdonaldtrump’s bericht.

  https://pbs.twimg.com/media/ErFEaRjXEAYdN6u?format=jpg&name=900×900

  Like

 18. Klaas zegt:

  Like

 19. Klaas zegt:

  Like

 20. Bas zegt:

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/pence-stabbed-betrayed-general-flynn-2017-today-betrayed-president-trump-america/

  Pence heeft generaal Flynn verraden in 2017 en vandaag heeft hij president Trump en Amerika verraden

  Eerder vandaag zeiden we dat vice-president Mike Pence de dag in de geschiedenis zou eindigen die wordt gebrandmerkt als een held of een verrader van zijn land. Dat antwoord kennen we nu.
  Terwijl de president vanmiddag sprak met een miljoen patriotten in de hoofdstad, bracht VP Pence zijn memo uit waarin hij uitlegde waarom hij de corruptie en verkiezingsfraude over het hoofd zag die uiteindelijk de verkiezingen van president Trump, zijn baas en het Amerikaanse volk stelen:

  Pence is goed in het steken van Amerikanen in de rug. Hij begon zijn zoektocht al vroeg in de Trump-regering, toen hij samenspande met de Deep State om het ontslag van generaal Michael Flynn te bespreken. Pence zat midden in het verzonnen evenement om generaal Flynn kwijt te raken:

  Nu, vandaag, als een grote finale, steekt vicepresident Pence Amerika en president Trump in de rug en bekrachtigt de meest groteske en corrupte verkiezingen in de wereldgeschiedenis. Hij steelt dit van de rechtmatige winnaars, president Trump en het Amerikaanse volk.

  Like

 21. Bas zegt:

  https://twitter.com/i/status/1346951033969324038

  De Washington DC Capitol Police heeft vandaag een Trump-supporter geëxecuteerd die vreedzaam in het Capitool protesteerde

  Like

  • Bas zegt:

   Demonstrant die in Capitol werd gedood, was een veteraan van de luchtmacht uit Californië
   Een vrouwelijke veteraan van de luchtmacht uit Californië werd woensdag geïdentificeerd als de demonstrant die in het Capitool was omgekomen. Ashli ​​Babbit, die in de buurt van San Diego woonde, werd dodelijk neergeschoten in de pro-president Trump protest

   GRAFISCHE BEELDEN: De politie schiet dodelijk een Trump-supporter neer in het Capitool. Dit is een misselijkmakende misdaad die als zodanig moet worden vervolgd.

   Like

   • Bas zegt:

    Brandon Tatum
    Ongewapende blanke vrouw doodgeschoten vandaag …

    Ze krijgt geen begrafenis met een gouden kist

    Herinner me aan die blanke privileges waar mensen om huilen …

    Like

  • Bas zegt:

   Dit is de vrouw die doodgeschoten is

   Like

   • Bas zegt:

    Een luchtmachtveteraan (14jaar dienst) uit San Diego die Four Tours diende, werd vandaag neergeschoten in het Capitool!

    Dit is absoluut verwoestend …

    Bid voor Ashley’s familie!

    Like

  • Bas zegt:

   Account opgeschort..

   Like

 22. Jan zegt:

  Burgeroorlogachtige toestanden in Amerika bij Capitool

  DC Police Chief: 4 People Died Today as Trump Supporters Stormed Capitol – 1 Woman Shot, 3 Others Died of “Medical Emergencies”

  WASHINGTON (@AP) — DC Police: 4 people died as Trump supporters occupied Capitol; 1 woman shot by police, 3 in medical emergencies.

  — Stefanie Dazio (@steffdaz) January 7, 2021

  #KUSINews has confirmed the identity of the woman shot and killed inside US Capitol.

  More info: https://t.co/xW9Ssd9bKD pic.twitter.com/DS6zjFOdDF

  — KUSI News (@KUSINews) January 7, 2021

  Like

 23. Jan zegt:

  Landverrader Pence zet Trump mes in de rug

  VP Pence Just Unfollowed President Trump on Twitter
  This afternoon at 1:16 PM, former AG GOP Chair Kelli Ward tweeted a copy of Vice President Mike Pence’s statement, informing the public that he has no intention of sending the Electoral College votes from 6 contested states back to their state’s legislature.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-vp-pence-just-unfollowed-president-trump-twitter/

  Like

 24. Klaas zegt:

  Like

 25. Bas zegt:

  2018

  Gewoon een herinnering . .

  Toen rechter Kavanaugh werd benoemd tot lid van het Hooggerechtshof. .

  Demonstranten bij de deuren van het Hooggerechtshof.

  Hoe berichtte de Nieuwsmedia?

  Like

 26. Bas zegt:

  Ashli ​​Babbit, demonstrant vermoord in Capitol, was een luchtmacht-veteraan uit Californië

  https://mobile.twitter.com/JGilliam_SEAL/status/1347010853607002112/photo/1

  https://t.co/EnAiXAxgcb?amp=1

  https://mobile.twitter.com/3days3nights/status/1346951980799954946/photo/1

  Het lijkt erop dat het schot van de linkerkant van deze gang kwam. De politie van het Capitool leek geen direct gevaar te lopen, aangezien deze vrouw het raam nog niet had doorbroken en ook geen wapen vasthield. En verschillende gewapende politieagenten stonden vijftien meter achter haar.

  Like

 27. Bas zegt:

  https://amp.washingtontimes.com/news/2021/jan/6/xrvision-firm-claims-antifa-infiltrated-protesters/?__twitter_impression=true

  Gezichtsherkenningsbedrijf beweert dat antifa de Trump-demonstranten heeft geïnfiltreerd die Capitol bestormden

  Trump-aanhangers zeggen dat antifa-leden vermomd als een van hen de demonstranten infiltreerden die woensdag het Amerikaanse Capitool bestormden.

  Een gepensioneerde militaire officier vertelde The Washington Times dat de firma XRVision zijn software gebruikte om gezichtsherkenning van demonstranten uit te voeren en twee antifa-leden uit Philadelphia koppelde aan twee mannen in de senaat.

  Like

 28. Bas zegt:

  Democraten wijzen het terrorisme en geweld van antifa NIET af!
  Deze mensen zouden dus ook afgezet moeten worden.

  https://pbs.twimg.com/media/ErG7pRaW8AIyStg?format=jpg&name=900×900

  Like

 29. Bas zegt:

  Zo gevaarlijk zijn die demonstranten…..ze nemen zelfs selfies met de politie.

  Like

 30. Bas zegt:

  Weet je nog dat Chris Cuomo van CNN dit zei nadat Antifa en BLM hele steden hadden platgebrand?

  Like

 31. Bas zegt:

  Statement by President Donald J. Trump on the Electoral Certification:

  “Even though I totally disagree with the outcome of the election, and the facts bear me out, nevertheless there will be an orderly transition on January 20th. I have always said we would continue our fight to ensure that only legal votes were counted. While this represents the end of the greatest first term in presidential history, it’s only the beginning of our fight to Make America Great Again!”

  Vertaling:
  Verklaring van president Donald J. Trump over de verkiezingscertificering:

  “Ook al ben ik het totaal niet eens met de uitkomst van de verkiezingen en de feiten bevestigen mij, toch zal er op 20 januari een ordelijke overgang plaatsvinden. Ik heb altijd gezegd dat we onze strijd zouden voortzetten om ervoor te zorgen dat alleen juridische stemmen werden geteld. Hoewel dit het einde betekent van de grootste eerste termijn in de presidentiële geschiedenis, is dit slechts het begin van onze strijd om Amerika weer groots te maken! “

  Like

 32. Bas zegt:

  Mensen denken dat het normaal is dat demonstranten worden neergeschoten terwijl ze een regeringsgebouw bestormen, maar toen Armeniërs het parlement bestormden en politici twee maanden geleden in elkaar sloegen, werd niemand gedood.

  Like

 33. Bas zegt:

  Reactie mark rutte:

  Mark Rutte
  @MinPres
  · 11 u
  Horrible images from Washington D.C. Dear @realDonaldTrump, recognise @JoeBiden as the next president today.

  Reactie Wilders op reactie van rutte:

  Geert Wilders
  @geertwilderspvv
  ·
  1 u
  Horrible corruption in The Netherlands dear @MinPres, criminalizing innocent Dutch civilians (‘Toeslagenaffaire’) and interfering in the rule of law by prosecuting the opposition leader in parliament. Recognize this and step down yourself!

  Like

 34. Bas zegt:

  Nu doet de fbi ineens wél onderzoek?

  Amy Mek
  @AmyMek
  FBI watchedy BLM, Antifa & other left-wing groups destroy cities & burn down businesses this past year
  Yet they are being called to help with the Capitol investigation?
  Meanwhile, It’s been 10 months since Obama Whistleblower Phil Haney’s Violent Death & FBI still has NOTHING?

  Vertaling:
  FBI keek toe hoe BLM, Antifa en andere linkse groepen het afgelopen jaar steden hebben verwoest en bedrijven platgebrand
  Toch worden ze geroepen om te helpen bij het Capitol-onderzoek?
  Ondertussen is het 10 maanden geleden sinds de gewelddadige dood van Obama-klokkenluider Phil Haney en heeft de FBI nog steeds NIETS?

  Like

 35. Julia zegt:

  Ach de NPO en de linkse media hier hebben weer genoeg stof om eindeloos Trump in het zwarte daglicht te stellen. Wat was die linkse kliek toch onder de indruk van Obama https://www.bnr.nl/opinie/bernard-hammelburg/10306601/oorlogspresident-obama Ik wil zeer zekere het gebeuren de bestorming van het capitol niet goed praten en keur dit soort acties af maar we weten allemaal en het zijn toch echt wel feiten waar links aan de macht is of macht komt is de tweedeling alleen maar toegenomen en het een enorme chaos. Hoe corrupt wat het niet dat Obama die nu Trump veroordeelt zelfs voor de nobelprijs voor de vrede kreeg in 2009 terwijl hij alleen maar oorlogen heeft veroorzaakt en aangewakkert https://brabosh.com/2009/10/09/obama-krijgt-nobelprijs/ Dit is een prijs waar dus totaal geen waarde aan kan worden gehecht Zomaar wat omstreden winnaars van de Nobelprijs voor de Vrede: Henry Kissinger kreeg de prijs in 1973, terwijl hij een paar jaar daarvoor als Nationale Veiligheidsadviseur van de VS verantwoordelijk was voor bombardementen in Cambodja, waarbij 800.000 burgers werden gedood. De Palestijnse leider Yasser Arafat won in 1994, maar wordt beschuldigd van terrorisme. En de Amerikaanse president Barack Obama kreeg de prijs in 2009 toegekend, terwijl hij pas een paar maanden in het Witte Huis zat. Kortom het is een en al een politieke en corrupte chaos. Net als hier verwijt de pot de ketel dat hij zwart ziet. Kijk naar ons eigen land een politieke chaos debatteren om elkaar met modder te besmeuren eind van het liedje alle falende of corrupte politici blijven in hun zetel plakken. Maar ja daar hoort men en leest men in de linkse bull shit en van de propaganda zender NPO nauwelijks of niets over. Wat is nog geloofwaardig over ter wereld gaat het met stemmen fout en zijn uitslagen totaal niet betrouwbaar. Hier wordt alles gepubliceerd en uitgezonden in opdracht van het politieke linkse bolwerk en heeft het niets meer te maken met journalistiek waar onderzoek een vreemd gegeven voor is. Het zijn allemaal van die jongens en meisjes die van school uit al links zijn geïndoctrineerd.

  Like

 36. Groene Leeuw zegt:

  Ik hoop dat VP Pence wordt vermoord voor zijn verraad.

  Like

 37. Bas zegt:

  Blm-crimineel John Sullivan was in the Capitol aanwezig en filmde de neergeschoten Ashli ​​Babbit terwijl ze stervende was. Wat deed hij daar als linkse Blm-extremist?

  https://pbs.twimg.com/media/ErGLOz7WMAEN9hc?format=jpg&name=medium

  De oprichter van de radicale linkse activistische groep Insurgence USA, John Sullivan, bevond zich in the Capitol en filmde Ashli ​​Babbit liggend in een plas bloed terwijl zij stierf!

  Sullivan is een bekende gewelddadige agitator in Utah die eerder al werd gearresteerd wegens geweld tegen conservatieven

  CNN interviewde deze crimineel over de video, maar leek te “vergeten” hem te vragen waarom hij daar was? En waarom hij werd gearresteerd wegens geweld tegen conservatieven en het uitzetten van rellen in Utah!

  De Daily Mail was ook te lui om te onderzoeken!

  Hier is hij te zien in een video van vorig jaar

  Maak kennis met BLM-crimineel John Sullivan hij werd gearresteerd wegens bedreigingen en geweld tegen conservatieven in Utah!
  John werd geïnterviewd op CNN over de film die hij opnam in de CAPITOL van Ashli ​​Babbit die in een plas bloed stervende lag – WAAROM was hij daar?
  Luister naar John die Trump en geweld bedreigt

  Like

 38. Bas zegt:

  Sarah Abdallah
  @sahouraxo

  Obama bombardeerde en / of zette aan tot geweld in de volgende hoofdsteden:

  – Libya’s Tripoli

  – Syria’s Damascus

  – Lebanon’s Beirut

  – Yemen’s Sanaa

  – Ukraine’s Kiev

  – Venezuela’s Caracas

  – Iran’s Tehran

  – Afghanistan’s Kabul

  – Iraq’s Baghdad

  – Honduras’s Tegucigalpa

  – etc.

  Obama zegt nu dat Trump geweld in het Capitool heeft ‘aangezet’ met zijn ongegronde leugens https://yhoo.it/2XgjcxJ

  Like

 39. Bas zegt:

  Reactie pompeo over opstand in Hongkong
  Reactie pompeo over opstand in Washington

  https://pbs.twimg.com/media/ErGIfhWU0AAi23g?format=png&name=900×900

  Like

 40. Bas zegt:

  Hoofdstad is belegerd volgens de media…..maar ondertussen, niks aan de hand

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s