Ferda Ataman eist islamquotum voor parlementen en media!

Angela Merkel en Ferda Ataman.

(Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

Toen Thilo Sarrazin enkele jaren geleden “Deutschland schafft sich ab” schreef, was de verontwaardiging in de links-groene milieus groot. De waarschuwing tegen de islamisering of in ieder geval Arabisering van Duitsland binnen twee generaties zou rechtse paniekzaaierij zijn. Deze zogenaamde “nazi-leugen” wordt nu echter door de voormalige columniste van “Der Spiegel”, Ferda Ataman, in de “Tagesspiegel” gebruikt om als toestandbeschrijving van de huidige omstandigheden een migranten- en zwartenquotum in de Duitse parlementen, de autoriteiten van de staat, de deelstaten en de gemeenten evenals de televisie- en krantenredacties te eisen.

Wie zal het durven haar tegen te spreken? Zeer zeker geen fatsoenlijk, oprecht en loepzuiver democratisch lid van de burgersamenleving! Wie zal het durven erop te wijzen dat de prognoses van Sarrazin en anderen waarschijnlijk toch zullen uitkomen wanneer de trend van vruchtvare aanvoer uit Afrika onverminderd aanhoudt? Aanvoer, die dringend nodig is, omdat de biologische Duitsers mogelijkerwijs kinderloos blijven en ter beschikking moeten staan van de arbeidsmarkt, opdat het sociale stelsel niet in elkaar stort.

Blanke Duitsers domineren Duitsland

Vast en zeker zal niemand Ataman bekritiseren die er waarde aan hecht zijn functie te behouden, carrière te maken en/of wellicht ooit op te klimmen tot een persoon uit het publieke leven met een zelf geschreven en daarom welwillend geformuleerd Wikipedia-artikel. Dan zullen wij dat waarschijnlijk over moeten nemen. Een blog, dat alleen daarom al als rechts bekendstaat, omdat zijn homoseksuele oprichter David Berger steeds maar weer tegen de links-groen besmette queere mainstream schrijft en de heteroseksuele schrijver van dit artikel permanent de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst, de bondskanselier en Messias Jens Spahn bekritiseert.

Zwart en islamitisch leven moet aan invloed winnen

Mevrouw Ataman laat aan de hand van het voorbeeld van het bestuur van de deelstaat Berlijn zien dat de biologische Germanen of biologische Europeanen nog steeds weigeren te accepteren dat zij weldra in hun ooit eigen land in de minderheid zullen zijn: “Slechts 3% van de geënquêteerden in leidende posities van het Berlijns bestuur zijn People of Colour of zwarte mensen. 97% van de geënquêteerden is blank.” Dat is een schande, of niet soms? Discriminatie door een tot haar laatste ademtocht in de burgerbunkers hun racisme verdedigende toekomstige blanke minderheid.

Het tijdperk van de blanken loopt ten einde!

“Men kan dat nu zo zien dat de Duitse samenleving zichzelf (weer eens) verandert”, zegt Ferda Ataman triomfantelijk. Dat is hetzelfde gezwets als: “De tijden veranderen!” Want de tijd verandert nooit. Ze beweegt zichzelf altijd hetzelfde op de oneindige tijdas. Het zijn de mensen die zorgen voor veranderingen. En de ideologische minderheid, die er sinds 30 jaar voor strijdt dat een ieder – en indien mogelijk veel moslims – naar Duitsland kan komen, doet nu net alsof de verandering van de samenleving iets is dat geïnitieerd geweest zou zijn door de veranderende tijd – niet te sturen en te beïnvloeden.

Dan komt de migrantenquota vrouw echter toch nog op Sarrazin te spreken. Wie deze gewilde immigratie van islamitische en Arabische culturen naar Duitsland datgene noemt wat ze is, die “maakt zich er zorgen over dat zij zichzelf afschaft. Dat laatste is een volkse zienswijze.” Met andere woorden: wie onze strategie van de afgelopen decennia in de weg staat, is een nazi.

Verdringing van de blanke Europeanen is een goede zaak!

“Bijna de helft van alle personen onder de 18 jaar in Berlijn heeft een migratieachtergrond. In Hamburg, München, Stuttgart, Neurenberg, Hannover, Bremen en Wiesbaden is dat al 50 tot 60% en in Frankfurt meer dan 70%.” Wie deze ontwikkeling wil stoppen, is een racist. Want alleen de verdringing van alle blanken garandeert een tolerante bonte en democratische samenleving.

Voor de in Duitsland geboren journaliste met Turkse ouders is daarom de hervorming van de Berlijnse “participatie- en integratiewet” een lichtsignaal, dat weldra dus in heel Duitsland toegepast zou moeten worden wanneer de natie de schandvlek een land vol racisten te zijn, kwijt zou willen raken. Daarvoor is een “speciaal quotum ´ter aanstelling en stimulering van door racisme getroffen personen en mensen met een migratiegeschiedenis nodig, die leidt tot een vertegenwoordiging die overeenkomt met haar bevolkingsaandeel in Berlijn op alle niveaus van het bestuur´.”

De situatie lijkt hopeloos…

Zoals ik vaak schrijf: er wachten ons grote tijden. De Ataman´s van deze republiek heten legioen, want ze zijn met velen! En ze zijn bereid het land te veroveren. Wie echter is bereid het te verdedigen? Als ik om me heen kijk in het politieke landschap, krijg in het Spaans benauwd. Want dat zit vol weke christenen en atheïsten, die nooit zullen begrijpen welk potentieel en welke wil tot de macht er in de ideologie van de islam zit, totdat zij zelf of hun kinderen tot dhimmies gedegradeerd worden. Eerst door middel van een quotum en daarna via de bevolkingsmeerderheid!

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ferda Ataman eist islamquotum voor parlementen en media!

 1. karton zegt:

  “Blanke Duitsers domineren Duitsland”, er had óók kunnen staan :
  “Blanke Nederlanders domineren Nederland” ! Wat is daar fout aan ?
  Nederland (en Duitsland) zijn opgebouwd door blanken, dus domineren máár !!!
  Afrikaanse landen worden gedomineerd door zwarten en half-zwarten……daarom is ’t dáár zo’n bende natuurlijk, nú begrijp ik ’t wel !!!
  En omdat ’t dáár zo’n bende is en hier nog nét niet, komt dat zwarte gajes natuurlijk ónze kant op, jááá …….nu begrijp ik dat wel !!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Heeft ze er ook al voor gepleit om iedere allochtoon, hier of elders geboren levenslang te voorzien van een uitkering en te ontdoen van sollicitatieplicht?
  Want wie durft daar immers nog iets van te zeggen!

  Like

 3. Rene. zegt:

  Je ziet het gewoon naar de kloten gaan gvd.
  Na pensionering naar Hongarije binnenkort enige oplossing, Moslims NO.

  Geliked door 1 persoon

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Als de Duitsers hun geschiedenis zouden kennen was het per direct afgelopen met de import van vreemde smetten. Ook zouden zij, al dan niet vrijwillig dat importspul hun land uitschoppen.
  Het probleem is dat hun geschiedenis hen om politiek correcte redenen van hogerhand wordt onthouden. Op middelbare scholen en zelfs universiteiten wordt er niet over gesproken.

  Als kind hoorde ik het mijn oma (1911) nog zeggen. Geef bruin en zwart nooit de kans om te overheersen want dan is het einde nabij. Na WO1 heb ik met eigen ogen gezien wat die zwarte smeerlappen in Duitsland deden.
  Als kind heb ik nooit begrepen wat ze ermee bedoelde tot ik recentelijk een documentaire zag die op 8 december j.l. door de ZDF werd uitgezonden en ook nog 10 dagen op youtube heeft gestaan voordat het permanent verwijderd werd.
  Het wordt “die schwarze Schmach” (de zwarte schande) genoemd. Het bezettingsleger heeft van 1918 tot 1930 de dienst uitgemaakt in het gehele Rijnland. Het Duitse leger en Duitse politie mocht in dat gebied zelfs niet komen. Frankrijk had uit wraak speciaal voor dit doel soldaten uit hun koloniën gehaald om de orde te handhaven, Dat dit zwarte beestmensen waren zonder moraal wisten de Fransen maar al te goed. Zij gingen met tienduizenden tegelijk dan ook als wilde beesten tekeer. Vrouwen en kinderen werden massaal verkracht en het plunderen van winkels was aan de orde van de dag. Het martelen van mannen was een verzetje dat ook tot de dagelijkse bezigheden behoorde.
  Dit was dan ook een van de redenen dat Hitler zo racistisch werd en uiteindelijk alles wat niet Arisch was als Untermensch beschouwde.

  Op enkele minder goede documentaires na is het filmpje permanent verdwenen. Ook het youtube filmpje dat ik “gesaved” had.
  Als iemand dit filmpje heeft opgenomen of weet dat het ergens op dvd te koop is dan hoor ik dat graag. Uit historisch oogpunt mag dit niet verloren gaan. Het dient zoveel als mogelijk gedeeld te worden zodat de slapende Europeanen met eigen ogen kunnen zien wat hen te wachten staat als men geen tegenactie onderneemt.

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  De macht van links moedt worden doorbroken. Niet goedschiks dan kwaadschiks

  Like

 6. Kees zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich, de duitsers waren in de jaren 30 ook al heel erg pro islam.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   De Nazi’s waren niet pro islam. De islam werd gebruikt om de Joden uit te roeien. Als Hitler de oorlog gewonnen had, had hij de islam net zo gemakkelijk ook uitgeroeid.

   Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Islam maakt lam, alles en iedereen wordt lam en zonder protest, misschien verdienen we niet beter.

  Like

 8. Ben zegt:

  turkse kolonist, waar is de autoband?.

  Like

 9. Qvic zegt:

  De linkse progressieve schaffen zich zelf af, door nieuwkomers in het vaderland meer rechten te geven. Dan de autochtonen bevolking. De echte meerderheid van de autochtonen hebben zelf nooit voor deze keuze gekozen, dat het vaderland onder hun voeten weg wordt gegeven aan de nieuwkomers door de linkse progressieve met hun gedroomde utopia dat iedereen het zelfde is.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Komt er ook een quotum voor Christenen en andere andersgelovigen in mozlimlanden?
  Oh nee, dat kan niet, want die worden daar vervolgd….en daar mag je niks over zeggen, want dan ben je izzlaaamofoooob!

  Like

 11. Dr. Heinz zegt:

  Ik heb ze wel door.
  Het eigen volk moet weg, het liefst helemaal weg.
  En dat moeten de moslims doen.
  En als de autochtonen verdwenen zijn, heeft men een reden om de moslims weg te werken.

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heel soms ben ik blij dat ik zeventig ben, dit is zo’n moment.
  Waarom ?
  Omdat ik steeds duidelijker zie dat de ‘strijd’ tegen de zogenaamde multiculturele samenleving verloren is zo daar ooit al sprake van was.
  En steeds maar weer gaat het door mijn hoofd; wanneer hebben ze ooit onze mening daarover gevraagd ?
  En in al zijn simpelheid moet het antwoord zijn; nooit.
  In de zestiger jaren kwamen de eerste gastarbeiders ‘want’ die waren nodig, wat men bedoelde was dat de grote bedrijven ze nodig hadden, ik, en met mij alle gewone Nederlanders hadden ze niet nodig hoor.
  En Nederlanders waren echt wel bereid om vies en zwaar/naar werk te doen, alleen wel op voorwaarde dat daar een volwaardig loon voor betaald werd.
  En juist die voorwaarde daarop liep het spaak ‘want’ dat bracht de concurrentiepositie in gevaar.
  Nou hadden de meesten van ons niks op die gastarbeiders tegen hoor, het waren zielepoten die zich een slag in de rondte werkten voor een veel te lage beloning, ze woonden in pensions die de naam niet waardig waren met velen op een kamer en dan moesten ze ook nog eens een keer een deel van wat ze verdienden naar huis toe sturen.
  Het eerste protest kwam dan ook uit arbeiderskringen, nee niet de vakbonden of de politieke partijen maar de arbeiders (met name in Rotterdam) die trokken zich het lot van die mensen aan.
  Uiteindelijk zorgden zij er onbewust voor dat er te weinig werd betaald in de haven en dat er huizen uit de huurmarkt werden onttrokken om woekerwinsten te halen met pensions.
  Politieke partijen verbonden daar de verkeerde conclusie aan en de socialistische (godbetert) premier den Uyl zette zich ervoor in om ‘betere leefomstandigheden’ te creëren en gaf ze zelfs toestemming om hun familie naar hier te halen.
  Tja, als zelfs een socialistische premier de import van goedkope arbeiders niet tegenhield wat had een liberaal leider als Wiegel dan nog te doen ? Niks dus, en dat deed hij dan ook ! Niks
  De VVD was in die tijd alleen in naam liberaal, in werkelijkheid waren ze een werkgeverspartij en ja, die werkgevers wilden nog altijd arbeiders tegen een hongerloon. En die werden dus op hun wenken bediend.
  Nu zoveel jaren later valt niet anders te concluderen dat we verloren hebben, de Nederlandse bevolking heeft verloren, we zijn afgeserveerd omdat we te duur waren.
  Vonden die werkgevers dat niet erg dan ?
  Welnee, die leefden (en leven) in hun eigen blanke enclaves in hun eigen blanke wereld.
  Kijk eens rond in een jachthaven, geen ‘persoon van kleur’ te bekennen, ooit al eens een negroïde hockeyer gezien in Nederland, of een tennisser, of een springruiter of een dressuuramazone?
  Ga maar kijken bij de Jockeyclub in Kralingen (die nog altijd een zeer strenge ballotagecommissie heeft) , zelfs de staljongens zijn blank !
  Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, ze zijn allemaal al voor meer dan 50% ‘gekleurd’ en die gaan écht niet meer weg, nu niet, nooit niet, we staan voor een voldongen feit; Nederland is afgeschaft.

  Geliked door 1 persoon

 13. Sinyo zegt:

  Want dat zit vol weke christenen en atheïsten, die nooit zullen begrijpen welk potentieel en welke wil tot de macht er in de ideologie van de islam zit, totdat zij zelf of hun kinderen tot dhimmies gedegradeerd worden. Eerst door middel van een quotum en daarna via de bevolkingsmeerderheid!

  Dit werd jaren geleden ook al eens in gelijke bewoordingen geschreven.
  Maar ik als jong bejaarde zie ook de instelling van de jongere (blanke) generaties met zorg tegemoet.
  Een in mijn ogen smerige “media-berm-bom” is de beeldvorming door de linkse-hap van de zogenaamde opkomst van “rechts-extremisten”.

  Like

 14. scherpschutter1943 zegt:

  In de jaren 1920-1940 dachten de duitsers dat het met Hitler niet zo’n vaart zou lopen. Kijk wat hij met een relatief kleine groep aanhangers en terreur heeft aangericht. Ik vind de islam in europa vele malen gevaarlijker dan Hitler met zijn SS alleen willen veel mensen dat niet zien. Om u de ogen te openen adviseer ik u om een Koran te kopen, goedkoop aan te schaffen bij het Nederlands islamitisch genootschap in het nederlands. Lees dat boek en neem alles wat daarin genoemd wordt LETTERLIJK en huiver wat u als nietmoslim te wachten staat.
  Zoals Erdogan al zei, er is geen gematigde islam. De islam is wat het is. De zogenaamd gematigde moslims in Europa, die nu nog gewoon naast u wonen, zullen onder invloed van de terreur van hun
  fanatieke en agressieve geloofsgenoten veranderen in moordenaars die niet moslims over de kling jagen. In Servie probeerden christenen dat te stoppen maar dat lukte niet. De Servische bevelhebbers werden uitgeleverd aan het internationaal strafhof in den haag. Wij weten allemaal waarvoor zij ten onrechte zijn veroordeeld. Genocide . Ik houd het op gerechtvaardigde zelfverdediging.

  Like

 15. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s