Trump´s verwijderde tweet . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Japie Krekel“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Trump´s verwijderde tweet . . .

 1. Ik denk dat Melania ook flink baalt van de toestand! Ik herinner mij nog goed haar dodelijke blikken bij de inhuldiging!! Kijk er niet van op als ze WIEBERT samen met haar zoon! DOEI Ronald!

  Like

 2. Jan zegt:

  de linkse duivelse deepstate, inbegrepen de mainstream linkse leugenmedia, hebben het voor president Trump vier jaar lang bijna onmogelijk gemaakt om te regeren. die man heeft bloed en tranen gezweet. hij heeft erg zijn best gedaan voor zijn land en zijn volk. hij mag nu eervol rust nemen en draagt ons respect met zich mee. vaarwel goede Kerel, geniet nog volop van de mooie dagen die je nog mag leven.

  Like

 3. Op de radio schets iemand de (sociale) toestand van de VS; RAMPZALIG!! Kan een verklaring zijn voor de Capitoolrellen. Bestaanszekerheid kalft per dag verder af!! Voor mij geen nieuws! De hele westerse wereld staat op instorten! Zie en luister om u heen, en huiver!!

  Like

 4. droevige mof zegt:

  Wat ik hier uit aflees is:
  Gooi alsjeblieft niet te snel de handdoek in de ring. De zaak is nog niet voorbij, ook al willen de MSM ons doen geloven. Denk aan de oude Amerikaanse stelregel: “It ain’t over till the fat lady sings.”
  En ze zingt op 20 januari.

  Like

 5. Pingback: Trump weg of: alsnog de fraude op tafel, Democraten (” Deep state”) ontmaskerd ? | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 6. Melissa Tate so well posted: OMG! BUSTED! Video shows Trump supporters stopping & pulling away Antifa men from breaking the Capitol windows. Trump supporters are heard yelling out “That’s Antifa!!!”
  Dems set us up & GOP just threw us under the bus over a trap. Surreal! Wow! http://bit.ly/2XjlzQ7

  Like

 7. Bas zegt:

  Schokkende beelden van doodschieten onbewapende veteraan

  Like

 8. Bas zegt:

  Globalist Angela Merkel heeft het lef om te zeggen dat Trump een sfeer creëerde die de aanval op het Capitool mogelijk maakte?

  Toen Merkel Duitsland overspoelde met MILJOENEN “migranten”, creëerde ze een sfeer die de DAGELIJKSE terreuraanslagen, verkrachtingen, aanslagen en moorden mogelijk maakte

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Franse president Macron verwijt Trump en leest Amerikanen de les Amerikanen over onze verkiezingen?

  Een man die een van de meest gehate presidenten in de Franse geschiedenis is, die Obama nodig had om hem verkozen te krijgen en illegale migranten dagelijks de oorlog met burgers laat voeren, durft zijn mond open te doen?

  Macron stuurde zijn soldaten om de Yellow Vest-demonstranten maandenlang elk weekend in elkaar te slaan! Deze radicale linksbuiten wil Amerikanen de les lezen?

  LET OP: Toekomst van de EU

  Macron geeft groen licht aan soldaten om ‘TE VUREN’ op gele vesten!
  Macron VUURT niet op “vluchtelingen” in de no-go zones van Frankrijk wanneer ze plunderen, verkrachten en vermoorden

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Bekentenis van betaalde infiltrant……fake of niet?

  Like

 11. Bas zegt:

  Explosief: Obama en Renzi, voormalig premier van Italië, orkestreerden de diefstal van de Amerikaanse verkiezingen van president Trump. Stephan Serafini coördineerde met generaal Claudio Graziano, een bestuurslid van Leonardo. Italiaanse inlichtingendienst leverde de VS met documenten, oproepen / foto’s van CIA-agenten

  Amerikaanse verkiezingsgegevens werden doorgestuurd van Frankfurt, Duitsland naar Italië, waar leden van MI6, CIA en de Leonardo-groep de operatie leidden en de algoritmen bouwden om Amerikaanse verkiezingsgegevens te manipuleren. Voormalig CIA-officier Brad Johnson & President (http://intelreform.org) bespreekt de operatie.

  Voormalig CIA Senior Operations Officer Brad Johnson en de huidige president van American’s For Intelligence Reform (http://intelreform.org) bespreken de operatie achter de diefstal van de Amerikaanse verkiezingen. Volledige video

  Brad Johnson: Rome, satellieten, servers: een update
  Meer bewijs van stemmanipulatie ontdekt in Europa door de Italiaanse pers. Brad Johnson geeft zijn analyse op basis van die van hem en de Amerikanen voor Intelligence …
  youtube.com

  Like

 12. bobzelf zegt:

  NOU MAAR EENS KIJKEN , HOE GELUKKIG DE IQ.32.2 USA BEVRIJDERS
  ZULLEN ZIJN ?????????????
  IK HEB ER GEEN VERSTAND VAN, MAAR WAT IK IN MIJN ZAKELIJKE LEVEN HEB GEZIEN
  IS DEZE TRUMP HET BESTE WAT DE USA DE LAATSTE 100 JAAR IS OVERKOMEN .

  EENS KIJKEN WANNEER DE EERST VOLGENDE OORLOG START ,
  MET UITERAARD , DE USA DIE 21.000KM VAN HUIS WEER HUN GRENZEN BEWAKEN

  EEN SUPER PEDOFIEL 50 JAAR BEZIG, EN 1 GROTE TYPHUS ZOOI VEROORZAAKT
  EN ??
  NU GAAT HIJ HET OPLOSSEN, WHAHAHAHAHA

  VAN KAKKEBED NAAR PISSEBED , RIEP MIJN GEWELDIGE VADER DAN !!

  WHAHAHAHAHAHA

  IK HOUD MIJN HART VAST VOOR DAT KUDT VOLK DAAR UW ??? DEMOCRATEN ???

  HET IS GODVERDOMME OVERAL HET ZELFDE, , IN NAAM DE D VAN DEMOCRATIE
  IN AL DIE LINKSE KUDT PARTIJEN , MAAR GEEN IDEE WAT DEMOCRATIE INHOUDT

  VV D ??? geen iD ‘666 ,… C … D .A ?? WHAHAHAHAHAA

  ACH U WILT NAAR DE HEL , WORDT VOOR GEZORGD !!!!

  17 MAART ZULLEN WE HET ZIEN

  OME BOBZELLUF KOMT STEMMEN TELLEN HOOR , IKKE WEL

  OOM STEMHOK

  Geliked door 1 persoon

 13. Martine zegt:

  Een tragische dag maar ik geloof dat er ook meelopers (bijvoorbeeld Rutte) zijn, die zijn geschrokken van de enorme opstand. We kijken vanuit Europa van een afstand toe maar dit zal ons voorland zijn, dit jaar wordt een jaar van nog meer onderdrukking.

  Like

 14. roheline1 zegt:

  Hij is nog president, ik zou Twitter van het net laten halen………………linkse rioolbuis

  Like

 15. Bas zegt:

  ChrisCuomo
  zegt dat hij een eerlijke en onpartijdige nieuwsverslaggever is, dus ik weet zeker dat dit is wat hij te zeggen had over het overwegend vreedzame protest gisteren

  Like

 16. Bas zegt:

  Wat krijgt Pence daar in zijn hand gedrukt???

  Het moeras leeft meer dan ooit … Dit is nadat Pence de overwinning van Biden had aangekondigd … Het zou een vrijmetselaarsmunt kunnen zijn of een dankbetuiging van de leiders van het moeras

  Like

 17. Bas zegt:

  Virale video lijkt te laten zien dat een politieagent langs de barricade van het Capitool op woensdag naar de demonstranten zwaait om te komen.

  Like

 18. Bas zegt:

  Deze video is waarom het me niet kan schelen wat links te zeggen heeft over de rel van gisteren in het Capitool

  Het zijn allemaal nepdrama’s voor hun eigen politiek gewin

  Links en de media hebben het afgelopen half jaar politiek geweld OMHELST

  Like

 19. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/ErIdvhAXYAMo-Qu?format=jpg&name=large

  In 2011 Teachers stormed and occupied the Wisconsin State Capitol because they were made about Scott Walker. This got shockingly a much different media spin.

  In 2011 bestormden en bezetten leraren het Wisconsin State Capitol omdat ze boos waren over Scott Walker. Dit kreeg schokkend een heel andere media-draai.

  Like

 20. Bas zegt:

  Deze BLM-activist maakte deel uit van het beleg van het Capitool en was gisteravond op Anderson Cooper.

  https://mobile.twitter.com/MrAndyNgo/status/1347318930138918930/photo/1

  Een van de mannen die deel uitmaakte van de belegering van het Capitool is John Earle Sullivan, een extreme BLM-activist uit Utah. Hij werd in juli 2020 gearresteerd en aangeklaagd wegens een BLM-antifa-rel waarbij chauffeurs in Provo werden bedreigd en één werd neergeschoten.

  Like

 21. Erich-Adolf von ROTSCHILD zegt:

  Communisten zijn zoooo vals als ik weet niet wat ! LEVE DONALD TRUMP !!!!

  Like

 22. Boike zegt:

  “These are the things that happen” (Dit zijn de dingen, die er gebeuren).

  Trump zei: “let’s make America big again !!!” (laat ons Amerika weer groot maken).
  Hij bond de strijd aan tegen duivelsgespuis. Hij streed voor de democratie. Hij vocht tegen corruptie, fraude, onderdrukking en communisme van de DEEP STATE. Hij wilde het moeras droogleggen. De strijd was hard en gemeen. Geen vuiligheid was voor de monsters van het moeras te vies. De DEMS wisten met grote verkiezingsfraude de uitslag in hun voordeel te manipuleren. Op 6 januari 2021 werd de finale slag gestreden. De strijd lijkt nu gestreden te zijn. De overwinning werd Trump onthouden.

  De rechterlijke macht liet president Trump vallen. Zelfs de door hem aangestelde rechters gaven niet thuis.
  Trump’s rechterhand, vice president Pence liet hem in de steek.
  Trump’s republikeinse partij sloot de gelederen niet. De ene na de andere republikein was hun voorman niet trouw.
  Telefoontjes van Trump aan partijleden, een ultieme poging de partij bij elkaar te houden, werden gelekt.
  Een groots opgezette demonstratie met mars op Washington werd een fiasco. Van de miljoenen aanhangers van Trump, die hadden moeten verschijnen, kwam slechts een handjevol opdagen. De extreem linkse tegenstanders, Antifa’s, kwamen wel en hen werd geen stroobreedte in de weggelegd, toen ze de capitol bestormden.
  Republikeinse kiesmannen stemden voor Biden.

  Trump heeft ervaren, wat er gebeurt, als je in tijden van nood een beroep moet doen op je vrienden. Hij weet nu precies hoeveel vrienden hij nog heeft. Politiek is inderdaad een keihard, gemeen en vies spel.

  In het ondermaanse is er niets nieuws onder de zon. De geschiedenisboekjes leren ons de lessen. Trump heeft nu precies hetzelfde ervaren als de Franse koning Louis XVI in 1795, toen het gepeupel van de Bastille naar Versailles trok en de een na de ander van de vertrouwelingen van de koning de benen nam.

  Epiloog.
  De grote verliezer is niet Trump, maar de Amerikaanse democratie. De Amerikaanse democratie was gebaseerd op een twee-partijen-stelsel, Republikeinen en Democraten. De Republikeinen blijkt een partij te zijn van slappe lullen met knikkende knieën, geen ruggegraat en geen ballen. Het zijn onbetrouwbare overlopers en verraders van hun eigen belangen. Dit luidt het begin van het einde van die partij in. De corrupte DEMS zijn nu machtiger dan ooit. Ze beschikken nu over de absolute macht. De Amerikaanse democratie is ter ziele. Verkiezingen doen er niet meer toe. Amerika wordt nu geregeerd door corruptie, fraude, bedrog en duivelsgespuis. Het Amerikaanse recht is voortaan krom. En de Amerikaanse burgers zullen weten, wie het kind van de rekening is. Het vertrouwen is geschonden. De schade is groot. Het zal niet gauw meer goed komen. Het totale falen van de Amerikaanse maatschappij ligt nu in het verschiet. Dit kan niet anders dan tot onrust, rellen, plunderingen, revolutie, instabiliteit, economische crisis, armoe, werkeloosheid en hongersnood leiden. De vette jaren zijn voorbij en de magere zijn begonnen. De bomen groeien niet meer tot in de hemel. Amerika, het machtigste land ter wereld, zal in chaos ten onder gaan. De hele wereld zal dat voelen. These are the things that happen.

  Geliked door 2 people

 23. Bob zegt:

  Er heerst in de wereld politiek een zo
  negatieve krachten dat de duivel en demonen
  er jaloers van worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s