Tweet Arthur van Amerongen

De Nederlands-Joodse historicus Jacques Presser schreef ooit: “Het fascisme, als het ooit terugkeert, zal het zich ongetwijfeld aandienen in het gewaad van het anti-fascisme.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Arthur van Amerongen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Tweet Arthur van Amerongen

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  DNB recyclet socialistisch prutidee: huisbezit net zo genadeloos kapotbelasten als sparen en aandelen

  De Nederlandsche Bank wil woningeigenaren nog meer straffen: wie een woning bezit moet net zoveel belasting betalen als bij aandelen en spaargeld. Op deze manier wil DNB het gat tussen woningeigenaren en huurders verkleinen. Het doorgeschoten gelijkheidsdenken is nu ook al te vinden bij de Nederlandsche Bank.

  De toezichthouder van De Nederlandsche Bank komt met een opmerkelijk advies. Bij DNB willen ze het gat tussen huurders en woningeigenaren verkleinen, en dit willen ze in feite doen door huiseigenaren af te straffen. Boete doen door middel van een extra belasting, voor het feit dat de eigendomsacte op uw eigen naam.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/dnb-recyclet-socialistisch-prutidee-huisbezit-net-zo-genadeloos-kapotbelasten-als-sparen-en-aandelen/

  Wat Bart Reijmerink hier even over het hoofd ziet is wel het volgende.
  De slapert heeft nog even niet begrepen dat Marxisme betekend gelijkschakelen dus net zo lang belasten tot niemand niks meer heeft en alles de staat toebehoort, ook al moet dat door de mensen kapot te belasten zodat de staat de huizen via onteigening voor een prikkie in handen krijgt.
  Soms denk Ik wel eens, zijn ze bij DDS en The Post Online nou echt zo ver in slaap gesukkeld dat ze dit niet meer willen zien.
  Ik schrijf TPO hier ook bij want vooral het laatste half jaar kom je op deze twee sites veel van deze gelijksoortige berichten tegen.
  Alleen Freek de Swart op TPO is nog een beetje een uitzondering.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Er is ook weer een wereldoorlog gaande, modern warfare,….met exact dezelfde politieke belangen, het fascisme tegen de rest van de wereld, genau wie damals.
  De nazipropagandamachine draait wereldwijd weer op volle toeren……….
  Visualiseert u of desnoods tekent u op de afbeeldingen van politici een bloksnorretje onder de neus en kijk of de gelaatstrekken overeenkomen met ene Adolf, het zal u verbazen hoeveel er rondlopen.

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Laat de man Jacques Presser nu toch eindelijk gelijk hebben gekregen, want we hebben hede ten dage Antifa die als je het niet met hen eens bent je de hersens in slaan als je hun doctrine niet volgt.
  Geinig spul dat Antifa dus.

  Like

 5. Bob zegt:

  Het facisme is nooit weggeweest.
  Het sluimerde om als er een goede
  voedings bodem ontstaat weer weliger
  te tieren dan voorheen.
  De meeste mensen zijn kort van
  geheugen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s