Voor ik naar het kamp wordt gestuurd, een laatste bericht

(Door: “bozeoudeman”)

Wereldwijd wordt er een aanslag op de democratie gepleegd door nieuwe oude nazi’s: het rijkste tuig van de wereld, bankiers en industriëlen in combinatie met de nieuwe elite van superrijken als Gates. En ook wereldwijd staan socialisten en communisten weer aan de verkeerde kant van de geschiedenis.

Lieten zij zich ooit leiden door Hitler en zijn nationaalsocialisme en Stalin met zijn dictatoriale versie van het communisme, zij laten zich nu leiden door Obama en zijn antidemocratische Democraten en Merkel met haar in geest en mentaliteit DDR terreuraanhang.

Weer zijn het de vele leiders van ‘socialistische en communistische’ partijen die hun aanhang oproepen tegen zichzelf een coup te plegen. Weer worden mensen door namaaksocialisten en nepcommunisten belazerd en weer worden ze naar de slachthuizen gevoerd door dat tuig.

En weer staat een nieuwe meute SA leeghoofden als Antifa en BLM te brullen dat alles gebeurt in het belang van het volk. Weer zit er geen millimeter verstand in deze druiloren die door heksen als Pelosi worden bespeeld.


In Nederland wordt een aanhanger van de terreurbeweging PLO via boosaardige VN coupplegers naar voren geschoven om Nederland verder naar de ondergang te voeren. Een verzonnen bedreiging wordt gebruikt om de volkeren van de wereld als kippen en koeien op te hokken.

De wel of niet door Antifa en BLM fascisten gepleegde aanval in de VS zal in de toekomst niet worden getolereerd door het fraudeurduo Biden en Harris en daar zit de crux waarom we vandaag wegzakken in dictatuur: de muis die brulde, was geen olifant, maar was echt een muis. Sorry voor al zijn aanhangers, maar het is zo.

Wat Biden direct al laat weten, had Trump dienen  uit te voeren. Vanaf de eerste dag van zijn eerste termijn werd hij geconfronteerd met gewelddadige tegenstand en opstand waar de Democraten onder leiding van Obama, Pelosi en Clinton nooit over lieten weten zich van te distantiëren noch dat zij hun achterban echt opriepen dit geweld te staken.

De straat regeerde via terreur en dus de partijen achter de straat: Obama, Pelosi en Clinton gesteund door een vijandige pers. Helaas heeft Trump nooit uitgevoerd wat Biden straks zal doen: meteen de noodtoestand uitroepen. De laatste kans om de democratie te beschermen tegen de oprukkende nieuwe nazi’s, die onder het mom van globalisme de wereld in handen trachten te krijgen, is verloren gegaan.

Ongekende terreur zal spoedig overal heersen, te beginnen met de aankomende prikterreur. Op basis van vrijwilligheid kan men kiezen om niet te worden gevaccineerd maar dat betekent dan wel geen recht op leven binnen de dan straks bestaande maatschappij omdat zo iemand, als weigeraar een ‘gevaar’ voor alle anderen vormt.

Dus uitsluiting van hen en op termijn ook opsluiting met daarna uiteindelijk op verre afgelegen plaatsen opnieuw de definitieve oplossing. De andere ‘vrije’ keuze is de chip van Bill accepteren en u door Big Tech volledig tot in uw doen, laten en zelfs denken laten beheersen, sturen en besturen. Nachtmerriefilms Soylent Green, 1984 en Brazil zijn zo in realiteit samengevoegd.

Hebben we een keuze? Alleen als we in opstand komen. Dat wordt moeilijk als de overheid via terreur van politie en straks ook leger iedereen dwingt in huis te blijven en enkel voor werk en noodzakelijke boodschappen op door overheid vastgestelde tijden naar buiten mag. Iedereen dus alleen en apart, geïsoleerd van iedereen. Maar eenmaal gechipt komt vrijheid terug als gecontroleerde onvrijheid. Dus ik kies maar voor dat kamp!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Voor ik naar het kamp wordt gestuurd, een laatste bericht

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik kom je gezelschap houden, bozeoudeman!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • drieboertjes zegt:

   Ik ga bij de Asschers in Amsterdam langs en haal de diamantboren om fatsoenlijke in- en uitgangtunnels te boren. Ik kom jullie beiden wel bevrijden, of ’s weekends bezoeken voor een borrel, een goed gesprek of een Bevrijdingsfeestje.

   Ik durf te wedden, als die ouwe gaat zitten dat je er met een corona-kopvod op niet inkomt. En dat zijn precies de feestjes die we nodig hebben. Wat een puinzooi is het geworden, met al die mensen die het fascisme waar ze in meemarcheren niet herkennen. Zeer waarschijnlijk omdat ze extreem-rechtse kaalkopjes op dr.Martens verwachten en assoscieren met fascisme.

   Komt het van Links. Netals de vorige keren. Niks geleerd, fijn gemarcheert. Het fascisme is altijd van de rijke socialisten en Koningshuis/elite.

   Zelfs op sommige gemeentehuizen zijn ze corona-fascisten geworden, iedereen moet een kopvod op, behalve zijzelf. Ze willen je medische gegevens zien voor uitzonderingen. Dat is tegen de wet, en daarmee weer een bewijs van een fascistische overheid.

   Maar goed, iedereen even lekker de Waarheid toeschreeuwen is ook weleens fijn en gezond.

   Ik zeg altijd. Kijk naar hoe je erbij loopt, alleen zieke beesten, zieke honden worden gemuilkorft. Nooit een mens, kijk hoe jullie erbij lopen. Ga je schamen, gedraag je Menswaardig. Alleen zieke honden worden gemuilkorft, nooit een mens.

   Niemand die wat terug kan zeggen.

   In mijn optiek ben je mens af wanneer je instemt of niks verkeerds ziet in gemuilkorft worden. Dan moet jij me zeker niks komen vertellen of opdragen.

   Je bent geeneens een mens. Kom mij helemaal niks vertellen.

   https://www.tonysmelody.nl/post/lodewijk-a.
   Deze griezel zaait haat en zet mensen tegen elkaar op.

   Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Het grootste probleem in deze tijd is dat talloze generaties zoveel vrijheid,. luxe en welvaart hebben gekend en hierdoor zo zijn ontspoord dat ze maar heel af en toe in opstand komen tegen hun weldoeners. En alle opgenoemde systemen in dit artikel gaan uiteindelijk ten onder door terreur, moorden, armoede, regelzucht, onvrijheid enz.!

  Like

  • kruisridder zegt:

   Zoveel luxe en welvaart heb ik niet gekend. Ik ben in armoede opgevoed doordat mijn ouders gezondheidsproblemen hadden, heb zelf later kunnen zorgen voor een redelijk bestaan waarbij ik het hoofd net boven water kon houden ondanks dat ik een goede opleiding heb genoten en een goede baan had maar ook veel tegenslag kreeg op het gebied van gezondheid ( veteraan). Dus voor ik door mijn hoeven zak zijn er al vele gegaan…….

   Like

 3. koddebeier zegt:

  De achterbakse EU lovers die nu aan het bewind zijn zullen wel braaf in het gelid lopen.
  Zouden er nog veilige landen zijn die het eind spel van onze vrijheid niet meespelen ?????

  Like

 4. Groene Leeuw zegt:

  Veel staten in de VS zullen zich nu wel eens kunnen gaan afscheiden want de verdeeldheid tussen de staten onderling is groot.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ik heb altijd al geweten dat Biden zou ‘winnen’.
  Het kwaad is niet te verslaan.
  Jammer, ik zal Trump missen.

  We zijn verloren, maar dat wist ik ook al.

  Like

 6. Schitterend artikel! Ik heb er geen woorden voor, bravo!

  Like

 7. djwaakzaam zegt:

  Aankomende twee weken word een gekkenhuis
  Blijf rustig want er gaat héél véél tumult komen
  Het hoogverraad in niet alleen Amerika word bloot gelegd .
  Máár ook hier in Europa
  Onze nationale regeringen zijn uitsluitend cipiers via Brussel van de Deep State
  En ze worden nu aangepakt

  Like

 8. Lex van starrenburg zegt:

  Massaal de straat op met z,n allen, over de hele wereld anders is het echt over MAAR ER ZIJN GELUIDEN dat er de komende 2 weken nog heel wat staat te gebeuren

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Het zijn echte socialisten en echte communisten. Geen neppers die dit uitvoeren. Van daaruit ontstonden ook de bruinhemden van Hitler.

  Like

 10. Paul zegt:

  Hoi,
  Ik begin met lezen en denk oke, maar na 3,4 zinnen denk ik hier wordt alles en iedereen op een hoop geveegd en met de grond gelijk gemaakt. Ik ben het zeker niet met alles eens maar dat de democratie op het spel staat ja eens en dat er iets moet gebeuren ja. Maar alleen alles afbranden zonder ook maar een richting van een oplossing of alternatief! Doe eens iets geks kom eens met iets van een richting?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s