6 januari: Revolutie in Washington – Hoe gaat het verder?

(Vertaling: E.J. Bron)

Wat zich op woensdag 6 januari in het Amerikaanse Congres afspeelde, is binnen enkele minuten en uren een geplande operatie van Antifa en Black Lives Matter activisten gebleken. We zagen hoe senatoren en afgevaardigden in het Congres bijeenkwamen om de kiesmannen te tellen. De voorzitter van de bijeenkomst en telling was vicepresident Mike Pence.

Voordat de zitting begon, had advocaat Lin Wood enkele explosieve tweets op Twitter gepubliceerd, waarin hij Mike Pence een verrader noemde en de hoogste rechter John Roberts van corruptie en samenspanning met de veroordeelde pedofiel en sekshandelaar Jeffrey Epstein beschuldigde.

Tijdens de zitting in het Congres dienden meerdere senatoren, o.a. uit Texas, Arizona en Pennsylvania, bezwaren in tegen de certificering van de verkiezing van Joe Biden – wegens enorme verkiezingsfraude. Op het moment dat beide huizen zich wilden terugtrekken om over deze verkiezingsfraude te overleggen, drongen “demonstranten” het Capitool binnen. Eerst werd beweerd dat het daarbij om Trump-aanhangers ging.

In werkelijkheid blijkt uit onderzoek, video-opnames en software voor gezichtsherkenning dat de binnendringers leden van de Antifa Philadelphia en van de Black Lives Matter beweging waren. Enkele van de opvallende “protagonisten”, zoals die met een bontmuts met hoorns of met hamer en sikkel tatoeages, werden al bij andere demonstraties van de Antifa of BLM gezien. Bovendien heeft de politie van het Capitool de “demonstranten” min of meer het gebouw, dat normaal gesproken een onneembare vesting is, binnengelaten. Ook dat werd in video´s vastgelegd.

Mike Pence verraadt de Amerikaanse grondwet

Nadat de Nationale Garde weer voor orde gezorgd en het Congres ontruimd had, werd de zitting voortgezet. Zoals we ´s morgen hoorden, heeft vicepresident Mike Pence de bezwaren van de senatoren blijkbaar gewoon afgewezen, hoewel deze volgens de grondwet onderzocht hadden moeten worden. Pence heeft Joe Biden tot gekozen president uitgeroepen. De vicepresident en al diegenen die hem daarbij ondersteunden, zouden daarmee heel duidleijk de grondwet van de VS hebben geschonden.

Op de avond van de 6e januari zijn we waarschijnlijk getuige geweest van een putschpoging tegen president Trump en de gepoogde beschuldiging van delicten tegen diens aanhangers. Dit hele scenario herinnerde aan de vermeende “bestorming” van de Rijksdag in Berlijn, die eveneens een ge´ensceneerde “false flag” bleek te zijn, om de mensen die voor vrede en vrijheid gedemonstreerd hebben in diskrediet te brengen.

Hoe haat het nu verder?

Wat president Trump en zijn regering van plan zijn, is moeilijk te voorspellen. Alle voorspellingen tot nu toe zijn niet uitgekomen, de gebeurtenissen hebben zich steeds anders ontwikkeld dan aangenomen.

Nadat het Twitter-account van president tijdelijk geblokkeerd is – een onvoorstelbare gebeurtenis, die zo in het land van de vrijheid van meningsuiting nog nooit is voorgekomen – heeft Trump via zijn assistent Dan Scavino laten twitteren: “Ook al ben ik het absoluut niet eens met de uitslag van de verkiezing en de feiten dit bevestigen, zal er desondanks een geordende overgang op 20 januari plaatsvinden. Ik heb altijd gezegd dat wij onze strijd zullen voortzetten om te garanderen dat er alleen maar legale stemmen geteld worden. Terwijl dit het einde van de beste eerste ambtsperiode in de geschiedenis van de president vormt, is het slechts het begin van onze strijd om Amerika weer groots te maken!”

Het hieronder gepresenteerde scenario kan slechts speculatie zijn, omdat we niet in het bezit zijn van een kristallen bol

Trump heeft zodoende in de eerste tweet niet bevestigd dat hij zal opgeven en Joe Biden als gekozen president zal accepteren. Integendeel. Hij kondigt aan dat de strijd zal doorgaan en heeft waarschijnlijk een geordende overgang naar een tweede ambtsperiode van de Trump-regering bedoeld. Je zou heel nauwkeurig moeten lezen wat Trump zegt en wat niet.

Donald Trump is nog steeds president en heeft alle bewijzen van de verkiezingsfraude en van het hoogverraad in handen. En hij is de opperbevelhebber van het leger. Hij zou de bewijzen de komende dagen en weken kunnen uitspelen. De hoogverraders en tegenstanders van de Amerikaanse grondwet hebben zich op 6 januari uitgelaten en zichzelf zodoende verraden.

De gebeurtenissen zouden zich in de komende dagen en weken wel eens volledig anders kunnen ontwikkelen dan we vermoeden.

Veelmeer heeft het publiek nu live te zien gekregen wie er achter de Amerikaanse grondwet en achter een eerlijke en legale verkiezing van het volk staat. Het is zelfs nog steeds mogelijk dat met de tot op het laatste moment verzamelde bewijzen alle marionetten van de Deep State openbaar gemaakt worden en dat de daders gearresteerd en voor militaire tribunalen gezet worden.

Omdat zowel het leger als de Trump-regering willen dat de grondwet van 1776 gerespecteerd wordt, is het zelfs mogelijk dat Trump de Corporation USA zou kunnen afschaffen en een republiek zou kunnen uitroepen. Trump eiste steeds opnieuw een Voter-ID, een duidleijke identificatie van iedere legale kiezer, waarmee – onder toepassing van de Quantum-Blokchain-technologie – verkiezingen niet meer vervalst kunnen worden. Het is in dit spel nog steeds denkbaar dat de Trump-regering in de komende weken nieuwe verkiezingen laat uitroepen om de rechtmatig door het volk gekozen president vast te stellen.

We moeten rekening houden met grote verrassingen.

De mogelijkheid dat Trump en het leger de strijd gewoon maar opgeven en het speelveld overlaten aan de Deep State, zou verbazingwekkend zijn. Vermoed kan worden: niets is zoals het lijkt. Vermoedelijk zullen we in de komende dagen, weken en maanden verrast worden door gebeurtenissen, die we van tevoren nooit zo hadden kunnen schetsen.

Bij deze verkiezing gaat het niet om nog een periode van 4 jaar voor Donald Trump. Het gaat erom de grondwet van de Verenigde Staten van Amerika te respecteren, de VS te bevrijden van de infiltratie door de Communistische Partij van China en de spelers van de Deep State uit te schakelen. Daarvan zullen wij ook profiteren, want de netwerken zijn wereldwijd uitgebreid, regeringen en organisaties door de Deep State ondermijnd. Nu is de tijd van vertrouwen, van geduld en van optimisme gekomen dat de zaken zich in de goede richting zullen ontwikkelen, ook al ziet het er daar op dit moment niet naar uit.

Trump zelf zei, nadat de blokkade werd opgeheven, via Twitter opnieuw: “Er zal een nieuwe regering beëdigd worden”. “Ik concentreer me er nu op een soepele, geordende en naadloze machtsovergave te garanderen.”

Dat is cryptisch. Trump spreekt weliswaar van een nieuwe regering, maar niet van een nieuwe president Joe Biden. Hij feliciteert Joe Biden ook niet met de overwinning. Het Congres heeft de vervalste verkiezingsuitslag bevestigd en daarmee hoogverraad gepleegd. Ter herinnering: Donald Trump heeft volgens onderzoek tussen de 75 en 80 miljoen stemmen gewonnen en zou zodoende de duidelijke winnaar zijn als er rekening zou worden gehouden met de verkiezingsfraude. Trump zegt dat “de reis nu pas begint”. We kunnen er dus van uitgaan dat er nog verrassingen zullen komen. Er is nauwelijks van uit te gaan dat de inspanningen en datgene wat in de afgelopen vier jaar bereikt is gewoon zomaar opgegeven worden vanwege het de overduidelijke en bewezen verkiezingsfraude. Vermoedelijk zal het leger er voor zorgen dat de grondwet gehandhaafd en opgevolgd wordt. Laten we ons verrassen wat de komende dagen tot 20 januari zullen brengen.

Bron:
watergate.tv

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

52 reacties op 6 januari: Revolutie in Washington – Hoe gaat het verder?

 1. casparfrans zegt:

  Dit is wat ook ik sinds 06 januari vermoedde, ben blij dat ik dit nu gelezen heb. Ga de komende nacht eindelijk weer rustig slapen!!

  Like

 2. Meine zegt:

  Sorry, ik geloof er niet meer in.
  Trump heeft het “spelletje” verkiezingen verloren, dat zijn tegenspeler vals speelde maakt niet (meer) uit. Verkiezingen zijn oorlog, het gaat om het resultaat. Elke misdaad die niet betrapt wordt is geen misdaad.

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Zal bidden dat dit uitkomt,zoveel onrecht door Chinezen en miljardairs veroorzaakt.Alles op you tube en twitter gewist,dat alleen geeft al aan dat het aan alle kanten stinkt .

  Geliked door 3 people

 4. Bob zegt:

  De negatieve krachten hebben zich
  beter georganiseerd dan de positieve.
  Voor het juiste resultaat moet nog meer
  krachten worden geworven.
  Wat voor Amerika geldt geldt ook voor
  Europa.

  Geliked door 1 persoon

 5. HarryN zegt:

  Weet niet wat ik er van denken moet. Zag 1 uur geleden op Bitchute een video: the trap that Trump set on Jan.6 was ingenious-Pelosi horrified over what was stolen from her.
  de twee geinterviewden personen waren het er over eens dat er nog heel wat te gebeuren staat.
  Trump heeft zich 1 dag terug getrokken en zou nog 6 kaarten in de hand hebben en met zijn team en militairen aan het overleggen zijn wat de beste kaart is. Er zouden inderdaad een aantal laptops gestolen zijn in de chaos.
  Afwachten maar.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Ik heb van iemand die contacten heeft met mensen in de VS gehoord dat Trump nog een en ander achter de hand heeft. Laten we het hopen.

  Geliked door 1 persoon

 7. oprechtegeus zegt:

  Trump won de verkiezingen, maar Biden de telling. Het heeft dus alle trekken van een dictatuur van de ‘deep state’.

  Like

 8. Jan zegt:

  video
  https://twitter.com/i/status/1347334804052844550
  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 8, 2021

  en Biden heeft met een ‘overweldigende meerderheid’ van stemmen (van de doden) gewonnen
  video
  https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1346891760174329859

  en nog even het mes in de rug zetten
  video

  Geliked door 1 persoon

 9. Boike zegt:

  Het is nu inderdaad afwachten, wat er in de komende twee weken gaat gebeuren. Het gevecht tussen Trump en de cabal is nog niet over. De Amerikaanse democratie staat op zijn grondvesten te schudden. De hele wereld kijkt met ingehouden adem toe.

  Amerika is het machtigste land ter wereld. Als daar het democratische bolwerk in elkaar stort, zijn de problemen niet te overzien. Dat zal de hele wereld voelen. Dan wordt het chaos. Dan heeft de overheid geen gezag meer. Dan is er dus ook geen stabiliteit meer. Dan zal de economie niet meer functioneren. Dan heeft geld geen waarde meer. Dan wordt het crisis, rellen, plunderen, armoe, werkeloosheid en al wat dies meer zij. En dat kan zo maar omslaan in revolutie, burgeroorlog of zelfs WO-3.

  En dat is namelijk precies wat de satanische elite en cabal wil met hun Nieuwe WereldOrde, “Ordo Ab Chao” (orde door chaos). Maar die nieuwe orde zal geen orde, maar een een enorme chaos zijn. De duivel kent namelijk geen orde. Hij kent alleen maar chaos.

  Laten we hopen, dat de situatie met een sisser afloopt, maar hou rekening met het ergste scenario. Maak uw borst maar vast nat. Tref uw voorzorgsmaatregelen, zolang het nog kan. De tijd dringt. Niets doen, is opteren voor het ergste.

  Bedenk, dat wanneer de maatschappij in elkaar stort, u er net zo alleen voor staat, als Trump nu. Dan heeft u niemand meer om op terug te vallen. Dan kunt u op niets en niemand meer vertrouwen. Overheid en openbare voorzieningen zullen niet meer functioneren. Dan is er geen telefoon, geen tv, geen radio, geen internet en geen electriciteit meer. Dan is het ieder voor zich en God voor ons allen. Dan heeft u geen vrienden meer, maar alleen nog vijanden.

  Probeer vooral niet, om te vluchten. Dat kan niet meer. Waar naar toe ??? De wereld is te klein. Er is op de hele aarde geen veilige plek meer te vinden.

  De enige oplossing voor de huidige situatie is niet langer soebatten, maar korte metten te maken. Arresteer de gehele satanische elite en cabal en al hun trawanten wegens hoogverraad aan de grondwet. Sluit ze op in de door hen zelf opgerichte FEMA-kampen en berecht ze door een militair tribunaal. En vergeet vooral niet, om al hun bezit te confisqueren. Bedenk, dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  FLASHBACK: Het bestormen van het Amerikaanse Capitool was modieus in 2018 toen democraten en communisten het deden

  Nooit vergeten: wanneer het Democrat-Media Complex in paniek raakt door een of andere gruwelijke daad, is dat typisch iets dat ze jarenlang hebben toegestaan.

  In 2018 bestormden de Democraten het Capitool tijdens de Brett Kavanaugh-hoorzittingen.

  Het was toen oké.
  Links werd toegejuicht.

  …….
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/flashback-storming-us-capitol-ok-2018-democrats-communists/

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Deze imbeciel is mp van Nederland

  Like

 12. Roeland zegt:

  Vanaf zomer 2016 heb ik vrijwel alle toespraken van Trump gevolgd. Ik was volledig in de ban van deze persoon. De internetzender RSBN gaf vanaf het begin de waarheid over Trump weer, door alles uit te zenden , wat de msm niet wilde uitzenden.
  Maar dat is allemaal de buitenkant. Is Trump wel diegene , die ik voor me zie? De patriot , de vrijheidsstrijder, vredesduif en de “anti” politicus..of..?
  De komende dagen of weken zal het blijken. De gretigheid van de zogenaamde “democraten”, om Trump af te zetten is huiveringwekkend. Die “bestorming” van het Capitool viel wel mee.
  Het leek mij meer op een toneelstukje. Dat daarbij doden gevallen zijn is natuurlijk verschrikkelijk!
  Keur ik ook ten stelligste af!
  Ik hoop, dat Trump blijft. Hij is m.i. de wettig gekozen president. Zijn koers moet worden voortgezet, anders heerst China binnenkort over de hele wereld.

  Geliked door 1 persoon

 13. droevige mof zegt:

  De drie grote oude mannen van de Trumpologie, Robert Davide Steele, Charlie Ward en Simon Parkes zijn het over één ding eens: Trump blijft president. Nu, je zou kunnen denken dat dat seniele koppigheid of mentale consistentie is. Maar alle drie hebben ze uitstekende contacten met de inlichtingendiensten en het leger. Over 12 dagen weten we meer.

  Geliked door 1 persoon

 14. antiislamnu zegt:

  Eindelijk eens een serieus en waarheidsgetrouw artikel wat in Amerika gebeurt is echt waanzinnig er staat nog heel wat te gebeuren.

  Like

 15. andre zegt:

  Je kan niet om 75 miljoen stemmers heen. Ik denk dat er iets gevormd gaat worden dat deze 75 miljoen mensen betere en meer inspraak gaan krijgen op de Democraten in NL is dit ook al gaande, Rutte kan doen wat ie wil er is geen inspraak mogelijk en geen controle wat ze doen en dat gaat veranderen, gewoon de stem weer terug naar de burger. Inspraak heet dat geloof ik. Sprak vandaag nog een Chineese arts en hij vertelde mij dat het Chinees vacine op termijn je darmen oplost en dat de CPC vacinatie doden verzwijgt. In het psychopaat social CPC credit systeem zal ie nu wel op 0 staan.

  Like

 16. Marcos zegt:

  Ik hoop zo dat dit gaat gebeuren!

  Like

 17. jantjeuitnl zegt:

  Het probleem zijn de rechters. Trump krijgt zijn zaak niet voor het gerecht. Ze werken er niet aan mee.
  De tegenpartij beschikt over ongelimiteerde hoeveelheden geld en kunnen iedereen uit de weg ruimen, omkopen, kapot maken, wat dan ook.
  Dus ook rechters en/of hun gezinnen.
  Ze bezitten alle media, dus vuile leugens verspreiden, waardoor iemand in diskrediet wordt gebracht, is nog wel het makkelijkst.
  Gebeurt hier ook: Janmaat, Wilders en nu Baudet.

  Geliked door 1 persoon

 18. BigLJohn zegt:

  Noord Amerika is een continent geworden alwaar de corruptie hoogtij viert. Links Amerika (lees communistisch Amerika) aangestuurd door de Deepstate doet met Amerika wat het wil. Zelfs het Supreme Court waar 6 van de 9 rechters Republikein zijn stuurde Trump met al zijn harde bewijsmateriaal weg. Onder druk gezet door krachten die nog groter zijn als de Amerikaanse president die op zijn beurt geweerd word van de (a)-sociale media. Dus waar het heen gaat met Amerika ? Het kwaad heeft overwonnen en Amerika zal op allerlei manieren naar de kloten toe gaan.

  Like

 19. BigLJohn zegt:

  Verkiezingen zouden het recht van het volk moeten zijn om diegene aan de macht te brengen die zij willen. Welnu, dat recht bestaat bij ons allang niet meer. Trump mocht het ook al ondervinden. The Deepstate bepaalt en regelt wie er president gaat worden. Noem die Deepstate maar rustig de Capo di tutti capi. Bij ons is dat al vele jaren het linkse gepeupel. Dus ik verkondig daarom al zo lang; waarom zou je nog gaan stemmen als van tevoren al bekend is wie er met de overwinning gaat strijken en wie er het onderspit gaat delven. Voor deze wetenschap hoef je toch geen IQ van 180 te hebben.

  Like

 20. htskday zegt:

  Topadvocaat heeft getuigenverklaring dat Italiaans defensie bedrijf spil vormt in gestolen verkiezingen VS

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/topadvocaat-heeft-getuigenverklaring-dat-italiaans-defensie-bedrijf-spil-vormt-in-gestolen-verkiezingen-vs/

  Maar ja, het bewijs zal wel weer niet geaccepteerd worden..
  Het is allang duidelijk dat alle rechters 7 kleuren slingerschijten voor de deep state.

  Geliked door 1 persoon

 21. Jan zegt:

  Twitter en Feekboek nieuwe regering van Amerika:

  “Na een grondige beoordeling van recente Tweets van het @realDonaldTrump-account en de context eromheen, hebben we het account permanent opgeschort vanwege het risico op verdere aanzet tot geweld”, aldus Twitter in een verklaring.

  After close review of recent Tweets from the @realDonaldTrump account and the context around them we have permanently suspended the account due to the risk of further incitement of violence.https://t.co/CBpE1I6j8Y

  — Twitter Safety (@TwitterSafety) January 8, 2021

  Honderden, mogelijk duizenden, van zijn aanhangers en bondgenoten zijn sinds de 6e ook verboden, waaronder prominente figuren als generaal Mike Flynn, Sidney Powell en Lin Wood.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-twitter-bans-president-donald-trump-permanently/

  Like

 22. Jan zegt:

  Amerika gaat volledig stalilisnisch en nazistisch

  E-mailserviceprovider blokkeert trump-campagneteam

  De Trump-campagne geblokkeerd door e-mailserviceprovider, versturen van e-mail aan miljoenen supporters per direct geschorst.
  De schorsing komt kort nadat president Donald Trump en zijn campagne permanent van Twitter werden verbannen.
  De e-mailservice, Campaign Monitor, bevestigde de opschorting van het account aan Dave Lee van de Financial Times.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/trump-campaign-banned-emailing-supporters-suspended-mail-service-provider/

  Geliked door 1 persoon

 23. Jan zegt:

  Google=NSDAP

  Google verbant Bannon
  YouTube beëindigt de War Room-podcast van Steve Bannon – een van de beste podcasts in de VS – op dat moment keken er duizenden!

  NEW: The YouTube account for Steve Bannon’s “War Room” podcast “has been terminated for a violation of YouTube’s Terms of Service.”

  It was live earlier today

  — Daniel Chaitin (@danielchaitin7) January 9, 2021

  Geliked door 1 persoon

 24. Jan zegt:

  Twitter-medewerkers hebben een brief ondertekend waarin wordt opgeroepen tot permanent ban van de Amerikaanse president Trump

  Twitter bepaalt wat gezegd mag worden

  “Hundreds of Twitter employees signed a letter that they wanted Trump banned, and now he has been banned.” —- CNN’s fatscist Brian Stelter
  (No, that wasn’t a typo.)
  pic.twitter.com/lzU5Fkr9fp
  — Dave Rubin (@RubinReport) January 9, 2021

  Geliked door 1 persoon

 25. Jan zegt:

  Biden geeft volledig op de Goebbels-toer als hij senatoren Josh Hawley en Ted Cruz aanvalt

  Biden vergeleek GOP-senatoren Josh Hawley en Ted Cruz met nazi’s omdat ze president Trump en diens waarheid omtrent de verkiezing steunden.

  Biden tells @NikolenDC that GOP senators who supported election falsehoods, like Ted Cruz and Josh Hawley, are “part of the big lie,” and references Nazi propaganda minister Joseph Goebbels https://t.co/ho31YYlJfR pic.twitter.com/ukQMDFebHq

  — CBS News (@CBSNews) January 8, 2021

  Senator Hawley:
  ‘Verkozen president Biden heeft zojuist mij en een andere Republikeinse senator vergeleken met nazi’s. Je leest het goed. Denk daar even over na. Laat dat tot je doordringen. Omdat ik vragen heb gesteld in de vorm die wordt voorgeschreven door de wetten van de Verenigde Staten over de manier waarop verkiezingen werden gehouden in de staat Pennsylvania, net zoals de Democraten deden over andere staten in 2001, 2005 en 2017, roept hij dat ik een nazi ben. Dit is onwaardig, onvolwassen en onmatig gedrag van de verkozen president. Het is volkomen beschamend. Hij zou zich als een waardige volwassene moeten gedragen en deze zieke opmerkingen moeten intrekken. En elk Democraat-lid van het congres moet worden gevraagd om deze walgelijke opmerkingen te verwerpen.”

  Sen. Hawley responds to Biden’s Nazi comparison: Undignified, Immature, and Intemperate Behavior

  “President-elect Biden has just compared me and another Republican Senator to Nazis. You read that correctly. Think about that for a moment. Let it sink in.” https://t.co/BJLuTkF06l

  — Senator Hawley Press Office (@SenHawleyPress) January 8, 2021
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/biden-references-nazi-propaganda-minister-joseph-goebbels-attacks-hawley-cruz-hawley-responds-video/

  Like

 26. Jan zegt:

  Once again I’m urging @realDonaldTrump to join Parler. Here on Twitter there will always be a Sword of Damocles hanging over his head. Trump can really help build a social media alternative to Twitter, just by signing up and posting there as well as here @DanScavino

  — Dinesh D’Souza (@DineshDSouza) January 7, 2021

  America needs President Trump on Parler!

  — Brigitte Gabriel (@ACTBrigitte) January 7, 2021

  Fox News-presentator Sean Hannity zei donderdag dat president Donald Trump een account heeft op Parler, een platform voor sociale media dat wordt gepitcht als alternatief voor Twitter en dat een populaire bestemming is geworden voor conservatieven.

  Hannity zei dat de president zich bij het platform had aangemeld tijdens een segment met voormalig perssecretaris van het Witte Huis, Sarah Huckabee Sanders, naast rechtse commentator en radiopresentator Dan Bongino – een investeerder in de app.

  ‘Ik zag dat de president erbij was gekomen. Er is tenminste een plek, het is net als Twitter, het heet Parler, ik heb daar een account … goed voor je omdat de president erbij is gekomen, omdat ze hem en Dan Scavino en alle anderen censureren, ” zei Hannity.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/report-sean-hannity-says-president-trump-joined-parler/

  Like

 27. Jan zegt:

  BREAKING: Google verwijdert Parler uit de App Store te midden van berichten dat Trump toetreedt tot het platform

  Google heeft Parler uit hun app store verwijderd kort nadat had gemeld dat president Donald Trump een account op het platform had aangemaakt.

  Eerst verbannen ze president Trump van Twitter – daarna verbannen ze het platform waarnaar hij probeerde te verhuizen.

  In een verklaring aan de pers zei Google dat het verbod bedoeld is voor ‘gebruikersveiligheid’.

  Voor de duidelijkheid: Facebook, Twitter, Tik Tok en Instagram werden allemaal gebruikt om de massale Black Lives Matter binnenlandse terreuraanslagen op Amerikaanse steden vorig jaar uit te zetten en uit te voeren. Geen van hen werd bestraft.

  Democratische politici hebben de rellen ook gesteund, verontschuldigd en opgestookt – zonder enige censuur van de platforms.

  Volgens Google Play hadden meer dan vijf miljoen mensen de Parler-app al op Android geïnstalleerd.

  Apple heeft ook gedreigd de app te verbieden als ze niet binnen 24 uur aan de moderatieregels voldoen.

  Big Tech voert officieel oorlog tegen de president van de Verenigde Staten en zijn aanhangers.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-google-removes-parler-app-store-amid-reports-trump-joining-platform/

  Like

 28. Sobieski zegt:

  Griezelig dat zelfs de Supreme Court en de Vice President zich onder druk hebben laten zetten om deze duidelijk op fraude gebaseerde verkiezingsuitslag als richtgevend voor de volgende regeringsformatie te accepteren. Dat belooft niet veel goeds voor de komende jaren, niet alleen in Amerika maar ook in Europa en wereldwijd.

  Geliked door 2 people

 29. Jan zegt:

  Big Tech lanceert massale gecoördineerde cyberaanval op 74.000.000 Trump-stemmers – GOP HOUDT ZICH OORVERDOVEND STIL

  Vrijdag heeft Twitter honderden, zo niet duizenden Trump-aanhangers en prominente bondgenoten permanent verbannen – voordat hij de president zelf verbood. Bijna elk account dat hielp om de Stop the Steal-rally’s te promoten of de verkiezingsresultaten aan te vechten, werd verboden, inclusief Ali Alexander, Michael Coudrey, generaal Mike Flynn, Sidney Powell en Lin Wood. Talloze kleinere accounts die de president steunden, werden ook in een schijnbaar constant tempo opgeschort.

  Hetzelfde is gebeurd op Facebook en Instagram.

  Tegelijkertijd werd Parler door zowel de Apple- als de Google-winkels gewaarschuwd dat als zij zichzelf niet zouden censureren, de vrijheid van mening niet zouden beknotten, zij volledig zouden worden verboden.

  “We hebben talloze klachten ontvangen over aanstootgevende inhoud in uw Parler-service, beschuldigingen dat de Parler-app werd gebruikt voor het plannen, coördineren en faciliteren van de illegale activiteiten” in het Capitool op 6 januari, schreef Apple in een e-mail aan Parler-leidinggevenden. “De app lijkt ook nog steeds te worden gebruikt om nog meer illegale en gevaarlijke activiteiten te plannen en te faciliteren.”

  Diezelfde bedrijven toonden zich absoluut geen zorgen toen binnenlandse terroristen van Black Lives Matter hun volgende aanslagen op hun platforms beramen, vaak met de goedkeuring van democratische politici.

  Parler Chief Executive John Matze reageerde op de dreiging door te posten; “Blijkbaar geloven ze dat Parler verantwoordelijk is voor ALLE door gebruikers gegenereerde inhoud op Parler. Volgens dezelfde logica moet Apple verantwoordelijk zijn voor ALLE acties die door hun telefoons worden ondernomen. Elke autobom, elk illegaal gsm-gesprek, elke illegale misdaad begaan op een iPhone, daar moet Apple ook verantwoordelijk voor zijn. ”

  Tegen 19.00 uur EST, er werd gemeld dat president Trump officieel lid was geworden van Parler. Het is momenteel onduidelijk of grote technologie de trekker vroeg heeft overgehaald, of de site is gecrasht door de drukte van nieuwe gebruikers in de hoop van de president te horen, of dat het iets sinisters was.

  Om 19:46 uur werd Parler verbannen uit de Google Play Store.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/__trashed-15/

  Like

 30. Jan zegt:

  BREAKING: Apple dreigt momenteel Parler – het alternatief voor vrije meningsuiting voor Twitter – te verbieden, tenzij de dienst een draconisch censuurbeleid voert dat wordt geëist door linkse Big Tech-oligarchen, volgens twee bronnen die bekend zijn met de dreigingen van Apple.

  – Sean Davis (@seanmdav) 8 januari 2021

  Trump just joined Parler pic.twitter.com/7uQ8cXLUnb

  — Joe Palmer ✘ (@JoeSPalmer) January 8, 2021
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-apple-threatens-ban-parler-unless-enact-draconian-censorship-policies-demanded-big-tech-oligarchs/

  Like

 31. Jan zegt:

  De Biden-gardisten op de Rode Gardisten-toer van Mao

  Trump-supporter die werd geslagen, verraden door HAAR EIGEN LIBERALE DOCHTER, verliest b
  aan en wordt bedreigd

  Hi this is the liberal lesbian of the family who has been kicked out multiple times for her views and for going to BLM protests to care what happens to me so:
  Mom: Therese Duke
  Uncle: Richard Lorenz
  Aunt: Annie Lorenz pic.twitter.com/cuBAPJ3GJA

  — Helena Duke (@duke_helena) January 7, 2021

  for those that don’t believe it’s my mother… pic.twitter.com/jbSQysEZZ0

  — Helena Duke (@duke_helena) January 7, 2021

  Stel je voor dat je door BLM wordt geslagen en dat je EIGEN kind de kant van hen kiest en je persoonlijke informatie publiceert zodat je fysiek wordt bedreigd en ontslagen van je baan. De scholen leren uw kinderen u te haten en uw land te haten. Het is tijd voor patriotten om wakker te worden https://t.co/bl8IIe95ZO

  – Melissa Tate (@TheRightMelissa) 8 januari 2021

  Like

 32. Jan zegt:

  BREAKING: Generaal Flynn is van Twitter getrapt

  De schorsing blijkt permanent te zijn.

  Gen. Flynn is de laatste in wat lijkt op een massale zuivering van Trump-supporters van het platform.

  ‘Amerika heeft een goed gevecht geleverd. Ons geweldige land is veerkrachtig en we zullen deze moeilijke tijd doorkomen. Op dit moment verantwoordelijk handelen is wat alle Amerikanen moeten doen. In de afgelopen 4 moeilijke jaren heb ik ontdekt dat geloof, familie en echte vrienden mijn fundament waren. God Bless America, ‘schreef Flynn vrijdag op Parler.
  https://parler.com/profile/GenFlynn/posts
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-general-flynn-kicked-off-twitter/

  Like

 33. Jan zegt:

  Terreur van de FBI tegen Republikeinen gaat maar door

  FBI-agenten plunderen huizen, kantoren van Republikeinse wetgevers in Tennessee (VIDEO)

  Het Amerikaanse advocatenkantoor van Middle Tennessee heeft bevestigd dat FBI-agenten de huizen en kantoren van staatswetgevers in Nashville doorzoeken.

  Woordvoerder David Boling bevestigde dat de huiszoekingen onder meer de huizen van voormalig House Speaker Glen Casada en Rep. Robin Smith omvatten. Hij weigerde op dit moment verder commentaar te geven over de aard van het onderzoek.

  FBI RAID 🚨 Agents walk into Tennessee Rep. Glen Casada’s office with boxes in hand. https://t.co/WEfq8gEMMu pic.twitter.com/gUaAjWkHnk

  — FoxNashville (@FOXNashville) January 8, 2021
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/fbi-agents-raid-homes-offices-republican-tennessee-lawmakers-video/

  Like

 34. Jan zegt:

  E-mails van nationale en federale wetgevers geven ons een indicatie van het totale onbenul van GOP-politici

  Gisteren gaf een lezer ons een reactie op een e-mail over de verkiezingsstelen van de Amerikaanse afgevaardigde van de democraat Sharice Davids uit Kansas:

  7 januari 2021 22:05 uur

  Gisteren was een van de donkerste dagen in de recente geschiedenis van onze natie. De chaos en het geweld die we bij het Capitoolcomplex zagen, waren een schandelijke en groteske aanval op onze democratie die een onuitwisbare vlek op ons land zal achterlaten.

  Zoals velen van jullie voel ik een scala aan emoties: woede over degenen die deze aanval hebben uitgevoerd, verdriet over de diepe verdeeldheid in ons land, de schok dat dit zelfs mogelijk was, dankbaarheid voor mijn veiligheid en die van degenen om me heen, en met mijn collega-wetgevers die gisteravond onze grondwettelijke plichten hebben voortgezet.

  De opstandelingen die het Capitool bestormden, moeten verantwoordelijk worden gehouden in de ruimste zin van de wet. Al het andere is een bedreiging voor de republiek en voor de rechtsstaat in dit land.

  Door aan te zetten tot deze rel heeft president Trump duidelijk gemaakt dat hij de bevoegdheden en plichten van zijn ambt niet getrouw kan vervullen. Daarom roep ik de Amerikaanse kabinetssecretarissen en de vice-president op om nu het 25e amendement in te roepen. Als het kabinet en de vicepresident niets doen, moeten we de president snel afzetten en hem uit zijn ambt verwijderen. Onze democratie, veiligheid en zekerheid staan ​​op het spel.

  We moeten ook zorgen voor de verantwoording van de gekozen functionarissen die dit geweld niet alleen goedkeurden, maar ook aanmoedigden en er zelfs geld voor wilden inzamelen. Ze delen de schuld van de president voor de aanval op onze democratie gisteren.

  Er zijn veel vragen die een antwoord verdienen over het complete beveiligingsprobleem in het Capitool. Ons werd verteld dat de Amerikaanse Capitol Police hierop was voorbereid, en dat waren ze duidelijk niet.

  Veel individuele Capitol Police-agenten handelden heldhaftig om leden, journalisten en personeel in veiligheid te brengen. Maar het feit dat dit in de eerste plaats is gebeurd, is een systemische storing en uitval van beveiligingsprotocollen.

  Er was ook een duidelijke vooringenomenheid in de behandeling van deze gewelddadige menigte vergeleken met de vele mensen – waaronder vrouwen, mensen van kleur en mensen met een handicap – die vreedzaam protesteerden in het Capitool. En dit moet worden aangepakt.

  Dus, waar gaan we heen vanaf hier? Ik pretendeer niet dat ik alle antwoorden heb over hoe we verder gaan. Maar ik weet dit: gisteren was een aanval op onze democratie, en onze democratie zegevierde.

  Gisteravond, in dezelfde kamer die enkele uren eerder was geschonden, voegde ik me bij mijn collega’s om de resultaten van de verkiezingen te certificeren en de overwinning van de verkozen president Joe Biden te bevestigen. Over 13 dagen zal Biden worden beëdigd en zal hij beginnen met het harde werk om ons land te genezen na vier jaar van chaos en verdeeldheid, met de hulp van een door de Democraten geleid Huis en Senaat. Ik kijk ernaar uit om met hem mee te doen.

  Dit zijn donkere dagen, maar onze democratie moet en zal zegevieren.

  Met vriendelijke groet,
  Beeld
  Sharice L. Davids
  Lid van het Congres

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/emails-state-federal-politicians-give-us-indication/

  Like

 35. Jan zegt:

  Lindsey Graham op vliegveld uitgescholden voor stuk stront en landverrader

  JUST IN – Lindsey Graham approached by an angry crowd at the airport in DC, ranting “You traitor.”pic.twitter.com/usNJMMpt8B

  — Disclose.tv 🚨 (@disclosetv) January 8, 2021

  Like

 36. Bas zegt:

  Typisch…
  Links geweld is oké en wordt goedgepraat.

  Like

 37. Jan zegt:

  Laptop van Nancy Pelosi gestolen

  Een laptop werd gestolen uit het kantoor van Nancy Pelosi, voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden tijdens de bestorming van het Capitool op woensdag, zei een van haar assistenten op vrijdag.

  De assistent zei dat de laptop behoorde tot een vergaderruimte en werd gebruikt voor presentaties. Hij weigerde verdere details te geven.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/pelosi-aide-reports-laptop-stolen-speakers-office-breach-capitol-building/

  Wij krijgen binnenkort te horen wat voor porno er op staat

  Like

 38. Jan zegt:

  Advocaat Lin Wood heeft gisteravond e-mails vrijgegeven waarin staat dat verrader Mike Pence in het geheim samenwerkt met de toenmalige spreker Paul Ryan om kandidaat Trump in 2016 te vervangen, terwijl Trump in hun tweede presidentiële debat in 2016 debatteerde over Hillary Clinton
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/validity-recent-emails-released-showing-traitor-pence-paul-ryan-conniving-remove-candidate-trump-2016-appear-invalid/

  Like

 39. Jan zegt:

  “WALK AWAY” -beweging VERWIJDERD van Facebook, leiders geblokkeerd voor ACCOUNTS – Meer dan 500.000 getuigenissen VERDWIJNEN!
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-walk-away-movement-deleted-facebook-leaders-blocked-accounts-500000-testimonials-disappear/

  Like

 40. Bas zegt:

  Linkse opstand is altijd oké….

  https://rairfoundation.com/long-list-of-times-stacey-abrams-and-democrat-leaders-organized-insurgents-to-storm-state-buildings-must-see/

  LANGE LIJST VAN KEREN DAT STACEY ABRAMS EN DEMOCRATENLEIDERS OPSTANDEN ORGANISEERDEN OM STAATSGEBOUWEN TE STORMEN (MOET ZIEN)

  Terwijl Kamala Harris en haar radicale collega’s reclame maken voor borgstellingsgelden voor Antifa-misdadigers, en de reguliere media en grote techneuten zichzelf vervormen tot pretzels die gewelddadige Black Lives Matter-rellen rechtvaardigen, buigen de Republikeinen zich achterover om zich te verontschuldigen voor patriotten die woensdag het Capitool zijn binnengekomen in hun zoektocht om een ​​audit van de presidentsverkiezingen van 2020 te eisen.

  Paar voorbeelden:

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1088084864740540416%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Frairfoundation.com%2Flong-list-of-times-stacey-abrams-and-democrat-leaders-organized-insurgents-to-storm-state-buildings-must-see%2F

  Like

 41. Jan zegt:

  Keizerin Pelosi zegt dat ze president Trump zal afzetten als hij niet ‘onmiddellijk’ ontslag neemt

  Speaker Nancy Pelosi said on Friday that the House would move to impeach President Trump over his role in inciting the violent mob attack on the Capitol if he didn’t resign “immediately,” appealing to Republicans to join the push to force him from office. https://t.co/pP4o2786Yq pic.twitter.com/MaRobWf2tB

  — The New York Times (@nytimes) January 8, 2021

  Trump is deadly to our democracy and our people. He needs to go now.
  — Nancy Pelosi (@TeamPelosi) January 7, 2021

  Like

 42. Henk der Niederlánder zegt:

  Heel erg veel mensen in de USA hebben wel begrepen dat dit een staatsgreep is en het zal me niet echt verbazen als de republikeinen nu de wapens uit het vet gaan halen.
  Ik hoop uiteraard van niet, maar de mensen zijn tot het uiterste getergd en dat het lijntje gaat breken lijkt me nu toch echt wel dicht bij.

  Like

 43. Jan zegt:

  De geestesgesteldheid van Kees Verhoeven van D666

  Like

 44. Jan zegt:

  This is the “Italian Job” And it is real. There’s already someone sitting in prison in Italy having pled guilty to doing precisely what Americans are now told is a thoughtcrime to believe. https://t.co/lT130t8nCH

  — Patrick Byrne (@PatrickByrne) January 10, 2021

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s