Aan Lodewijk Asscher

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Asscher,

Tijdens je opvoeding krijg je normen en waarden mee. Op latere leeftijd ontwikkel je het zogenaamde ‘moreel kompas’.

Dat uw moeder Irene Asscher-Vonk tot voor kort als commissaris van sigarettenfabrikant Philip Morris belangen had in een industrie die moedwillig mensen de dood injaagt, wil niet zeggen dat zij verkeerd is opgevoed door haar ouders. Misschien hebben haar ouders haar een prima set normen en waarden meegegeven. Alleen is haar moreel kompas later verkeerd afgesteld geraakt, waardoor ze de maximaal toegestane termijn van twaalf jaar goedbetaald ‘longkankerbevorderaar’ was, zoals Youp van ’t Hek dat zo mooi noemde.

Zo is het met u ook.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Aan Lodewijk Asscher

 1. Harry zegt:

  Kostelijk verhaal van de heer Dijkgraaf !
  Die Asscher(s) is ( zijn ) een soort vileine ratten zonder enige moraal .
  Gewetenloze boeven ?
  Zou daar de term ” Jodenstreken ” nou vandaan komen ?

  Geliked door 2 people

 2. bozeoudeman zegt:

  Hallo ik ben Jantje Goedgeloof en ik weet dat meneer Rutte goed voor ons bezig is en dat meneer De Mol ons prachtige info verstrekt en dat meneer Obama een lieve man is en dat mevrouw Merkel ons aller moeder is en dat meneer Gates over onze gezondheid waakt en dat meneer Zuckerberg zorgt dat al die complotdenkers ons niet bereiken met hun idiotie, want dat is het want dat zegt meneer Eerdmans ook en meneer Van Rossum zegt dat Trump een randdebiel is en dat Biden alles weer glad gaat strijken en dat er helemaal geen golf immigranten komt die alle blanken gaan vermoorden zoals in Zuid Afrika al gebeurt, zo en nu ga ik lekker verder slapen hoor, doei. Oh nee eerst nog De Domste Mens met op Van Rossum zien en dat Big Brother gebeuren, wie neukt en met wie? En dan morgen gezond weer op om in maart op de Moslim partij te stemmen omdat ik het zo zielig vind voor al die moslims die altijd zo slecht in het nieuws worden gebracht door die rechtse lummels, daarom stem ik uit protest straks op de moslimpartij, om hen te steunen, lekker puh! En oh ja meneer Assher is ook heel goed hoor! En helemaal niet hypocriet en zo!

  Geliked door 6 people

 3. wauso zegt:

  Opa Asscher gaf gratis treinkaartjes uit naar het Oosten (de Joden gingen hun vergassing dankzij hem tegemoet). Lees: http://www.dedokwerker.nl/joodse_raad.html

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Het Linksch Lullen en Rechts Vullen is wederom een schrijnend voorbeeld van het politieke antagonisme in de westerse volksvertegenwoordiging……….koning, keizer, admiraal liegen kunnen zij allemaal…..en zakken vullen.

  Geliked door 3 people

 5. top of flop zegt:

  Kaalscheren, met pek en veren insmeren, daarna enkele uren lang naakt door Den Haag laten kruipen. Ze hebben het verdiend. Ze hebben bloed aan hun tong.

  Geliked door 3 people

 6. Gienekehado St. zegt:

  Schijtziek van die ToeslagenZOOI! Er wordt bovengemiddeld gefraudeerd door ‘mensen met een bijzondere achternaam’!! Ondervraag de ambtenaren van de Belastingdienst maar eens onder hypnose!! Dat er alarmbellen afgingen, was niet voor niks! Het is 1 Grote Vieze Stinkende Stronthoop bij de (R)overheid, een nog misdadiger bende is mij niet bekend! Dit kan alleen maar omdat de Belastingbetaler met de rug tegen de muur staat en MOET betalen!! Zonder de afgejatte miljarden was dit landje al lang tot 1 groot BANLIEUE verworden!!

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado St. zegt:

   ASScher weet dondersgoed WIE en WAT er fraudeert om het leven, maar bijt nog liever zijn tong er af, dan dat hij met de WAARHEID op de buis komt!! Hypocriete SALONSOCIALIST!! Met de ha(r)telijke groeten aan je criminele vriendjes; Melkert, Rottenberg, Oudkerk, d’ Ancona, FRANSKE de rest van die LANDVERRADERSZOOI!! Lang Leve Geert Wilders en zijn PVV!!

   Like

   • Jan zegt:

    ‘Kritische PvdA-leden eisen vertrek Asscher wegens rol in toeslagenaffaire’

    ….
    Eerder op donderdag werd bekend dat het Openbaar Ministerie (OM) geen strafrechtelijk onderzoek zal doen naar de Belastingdienst en zijn ambtenaren. Volgens justitie is er geen sprake van juridisch verwijtbaar gedrag.

    Asscher noemde zijn rol in de toeslagenaffaire eerder “pijnlijk” en bood zijn verontschuldigingen aan, maar stelde wel verder te willen als fractieleider van de PvdA. Eerder deze week herhaalde hij als lijsttrekker te willen blijven fungeren tijdens de verkiezingscampagne.
    ……
    https://www.nu.nl/politiek/6100733/kritische-pvda-leden-eisen-vertrek-asscher-wegens-rol-in-toeslagenaffaire.html

    Like

 7. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://tpo.nl/2021/01/07/afdeling-politicologie-aan-de-uva-geinteresseerd-in-seksuele-orientatie-van-werknemers/

  Afdeling Politicologie aan de UvA geïnteresseerd in seksuele oriëntatie van werknemers
  ‘En hoeveel verdienen je ouders eigenlijk?’

  De afdeling Politicologie aan de UvA kwam er onlangs achter dat ze een structureel probleem heeft op het gebied van ‘diversiteit, gelijkheid en rechtvaardigheid.’ Het overkomt ons allemaal wel eens. Daarom ondertekende zij afgelopen voorjaar een diversiteitsmanifest om dat probleem voorgoed op te lossen. Hierbij werd het rapport ‘Diversiteit is een Werkwoord’ gebruikt van Gloria Wekker als bouwplan voor een nieuwe inclusieve space.

  Een half jaar later heeft dat een aantal voorstellen opgeleverd die, hoe verrassend, een vrij discriminerend karakter hebben. Er ligt bijvoorbeeld een plan waarbij medewerkers van de afdeling politicologie op vrijwillige en anonieme basis wordt gevraagd om allerlei gegevens. Denk aan ras, etniciteit, gender, religie en seksuele oriëntatie.

  “Ik vind het zorgwekkend dat mensen door dergelijke voorstellen in toenemende mate worden gereduceerd tot hun gender, ras, huidskleur of geaardheid. Ook de frequentie en de vanzelfsprekendheid waarmee hier tegenwoordig naar wordt verwezen vind ik zorgwekkend, ‘mensen van kleur’ is ineens een gangbare term geworden in het discours.”

  Like

 8. Frauke zegt:

  Kijken … Daap van Jissel !!!

  Like

 9. bobzelf zegt:

  EIGENLIJK ??
  zouden ze p.v.d.a stemmers ook aus moeten radieren ,
  of wel ELK ander dodelijk verdelgend middel mogen gebruiken !!

  als je nou eerst jaren naar een 8 e hands ,zelf gebreide te vaak heet gewassen trui van gekregen bolletjes wol hebt aan zitten kijken , zelfs tandpasta kwam hem niet bekend voor !!

  toen een kale neet, die met een mongooltje op zijn arm stemmen wilde trekken, omdat dat de hoeksteen vande samenleving was ……,lekker veel vreemd ging en
  zoals het een echte linkse klootzak betaamd kontant een huisje kocht van euro 800.000
  en nu bij oom frans de liegende tranentrekker op schoot zit in brussel

  nou die asher is gewoon in goed rotterdams ”HET DOODSCHOPPEN NIET WAARD ”
  DAT VAN MAMMIE , ??
  NOU DAT KAN NOG …… IK HEB TENSLOTTE OOK JAARTJE OF 40 LEKKER DOORGEROOKT
  EN ?
  ik ken een blogleider met een coffeshop die paft nog steeds

  maar dat opa….. een reisbureau had … iets met ADOLF goedkope trein REIZEN ?? OFZO
  DAN MOET JE TOCH GAUW WEGWEZEN
  en alle jezus snel ook !!!

  MAAR ?? DE NEDERLANDER IS ZO GODVERGETEN TERING ACHTIG DOM

  U ZAG DE PV.D.A TOCH IN PEILINGEN OMHOOG VLIEGEN DANKZIJ
  OOM FRANS DE HUILEBALK , DE EX OUD BIER HALER VOOR JUNCKER

  HEEFT U ALS LINKSE TYPHUS KLOOTZAK, NOU OOIT DIE 2 FILMPJES GEZIEN
  VAN ??
  DE GESTOLEN RING DOOR DE SOLDAAT IN DE DONBASS EN
  de soldaat MET HET BEERTJE OOK EVEN UITGEKEKEN

  NEE, HE. ZELFS DAAR BENT U TE STOM VOOR ,ALS IK NIET KIJK
  IS HET TENSLOTTE OOK NIET GEBEURD TOCH ??

  DIE TRANENTREKKENDE KLOOTZAK KREEG ER EEN BAANTJE DOOR VAN EURO 24.000 PER MAAND !!!

  EN OOK REGELDE UW OME FRANS MET DE EMBASSY IN KIEV DE MOORD MET VOORBEDACHTE RADE OP DE MH -17

  JA GOED HEEEEEEEE !!

  LATEN WE P.V.D.A STEMMEN !!!

  MIJN GOD ZE MOESTEN JULLIE ALLEMAAL OPHANGEN

  OOM GRAFTAK

  Geliked door 4 people

 10. Lilith zegt:

  Een rat,what’s new?Over ratten gesproken; dr is EEN rattenvanger die binnen EU graag door dit soort types als punchbag wordt gebruikt voor alles dat niet zou deugen; Trump! Maaris de Waarheid al aan het doordringen over deze nieuwe Jezus?

  https://x22report.com/aiovg_videos/ep-2372b-shot-heard-around-the-worldit-had-to-be-this-waythe-crime-of-treason-has-been-completed/

  Like

 11. Bob zegt:

  Zoals de oude brommen piepen de
  jongen. Van gratis treinkaartjes(TOCH
  ZELF BETAALD) tot longkanker naar
  mensen in de armoede helpen. Het sociale
  gezicht van de Asscher clan.
  Wat is het volgende menu.

  Like

 12. Gienekehado St. zegt:

  OT, maar ook weer niet; Ik hoor net een fragment van een interview met Qaagh; Heeft geen notie van wat er allemaal leeft bij de kiezers!! Vraagt zich af wie de mensen zijn die op de PVV, FvD stemmen. ‘Wie zijn die mensen dan, ik ken ze niet’!!!!!!!!!!!!!!! En die wil / MOET Rutte opvolgen????!!!!!!!!!! Lazer op, BEKAKTE JUF, met je wereldvreemde HERSENSPINSELS!!!

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ook ik vind dat Asscher dit keer de consequenties van zijn falen zou moeten trekken en zou moeten vertrekken uit de politiek, tot nu toe bleef zijn falen steeds onder de radar omdat hij net op tijd uit de functie was verdwenen, maar dit keer is er redden meer aan.
  Inpakken en wegwezen dus.
  Maar ik behoor niet tot de mensen die mening mede laten bepalen om wat zijn moeder of grootvader op hun kerfstok hadden en daarbij wil ik dan ook nog aantekenen dat een commissariaat bij een tabaksfabrikant geen criminele werkzaamheid is.

  Ik word sowieso een beetje onpasselijk van de manier waarop er naar roken en alles wat daarmee samenhangt wordt gekeken.
  Ik ben nog van de generatie waar roken de normaalste zaak van de wereld was met glaasjes met sigaretten naast het glaasje pepsils op tafel prijkten voor de gasten op een verjaardag.
  De tijd dat volwassen niet-rokers op de vingers van een hand te tellen waren.
  Ook over stoppen met roken wordt erg simplistisch gedaan, natuurlijk er zijn voorbeelden van rokers die van de een op de andere dag gestopt zijn maar A) dat wordt vaak overdreven en B) dat zijn er veel minder dan je zou verwachten door alle sterke verhalen.
  Zeker ik ben een (zware) roker en ook ik heb vele pogingen ondernomen om ermee te stoppen (die allemaal jammerlijk zijn mislukt), maar ik erger mij eraan dat er met heel andere ogen wordt gekeken naar drugsverslaafden.
  Als die als heroïneverslaafden zich in de prostitutie verkopen dan zijn ze zielig en moeten ze geholpen worden terwijl ik na +/- 55 jaar roken ook ‘gewoon’ verslaafd ben.
  Dat is geen keuze maar een feit.
  Roken is een verslaving, niets meer maar ook niks minder en bovendien ook nog eentje waar de overheid meer aan verdiend dan alle tabaksboeren bij elkaar, zo’n 85 à 90% van de prijs is belasting en accijns.

  Geliked door 2 people

 14. Jan zegt:

  Iemand moet de strontkar trekken

  Asscher: ik kan vertrouwen van burger in overheid herstellen

  Lodewijk Asscher vindt zichzelf bij uitstek geschikt om het vertrouwen van de burgers in de overheid te herstellen. Dat zegt hij in een toelichting op zijn besluit om door te gaan als leider van de PvdA.

  De lijsttrekker bood vorige maand zijn excuses aan voor zijn rol in de affaire met de kinderopvangtoeslag. Een aantal PvdA-leden vroeg zich daarna af of hij niet zou moeten opstappen.

  Maar de PvdA-leider heeft er goed over nagedacht en is tot de conclusie gekomen dat het vertrek van hem of een ander ‘poppetje’ geen enkel nut heeft. “De oplossing is niet: meneer Jansen of Pietersen heeft het fout gedaan en die moet weg. Nee, de echte oplossing is: het toeslagensysteem moet op de schop, maar ook het wantrouwen tegen de burgers dat daaraan ten grondslag ligt.”
  ….
  https://nos.nl/artikel/2363270-asscher-ik-kan-vertrouwen-van-burger-in-overheid-herstellen.html

  Like

 15. karton zegt:

  Als het soort linkse rioolratten zoals de Asschers geld ruiken of pluche zien verloochenen zij álles, verkopen zélfs hun ouders en kinderen, laten soortgenoten vermoorden. zoals z’n overgrootvader heeft gedaan met de A’damse Joden tijdens WO-II.
  Het enige wat deze smeerlap moet doen is……….bek houden en gewoon gaan werken voor je geld en niet meer leven op óns geld, geld van de belastingbetalers !
  Pleurt op, rooie trekhond.

  Like

 16. Frauke zegt:

  Niks maar dan ook niks van de geschiedenis geleerd.
  http://www.dedokwerker.nl/belastingen.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s