Aan Geert Wilders

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste meneer Wilders,

Gisteren buitelden de Kaag-achtigen weer over elkaar heen om duidelijk te maken hoe ‘extreemrechts’ het nieuwe verkiezingsprogramma van de PVV wel niet is. Dus ik zoeken naar het A4’tje. Bleek het deze keer een heel boekwerk! Liefst 52 pagina’s vol foto’s, visie en wensen. En ik moet eerlijk zeggen: ik schrok me de kolere.

Extreemrechts? Ammehoela!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Aan Geert Wilders

 1. Johan zegt:

  De ‘Kaag-achtigen’, behoren die wellicht tot de diersoort, die verwant is aan de stinknetelkever of zijn het eerder de plucheplakkers?

  Like

 2. LUCIA zegt:

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik me groen geërgerd heb aan het onbesuisde en fervente wappie en complotgekkies geroep en doordraven zonder enige distinctie van Jan D maarrrrr hij kan schrijven en me doen schaterlachen, de man heeft ongetwijfeld kwal-i-teiten…

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Ik heb het programma nog niet bekeken.. doe ik meestal de laatste 2 weken als alle shit zich uitgekristalliseerd heeft en de kotslijnen om de personages heen liggen… als witte contour krijttekeningen in een crime-scene.
  Want eerlijk gezegd alle boeken en handleidingen ten spijt, de mens maakt er een zootje van.. dus ik beoordeel op gepasseerde events/daden want passie en intentie, staan laag-beurs-genoteerd op de dadenlijst, is mij door de jaren heen gebleken .
  Bovendien is daar altijd de stille oorlog tussen de goede en de kwade engelen.. de een probeert je een pannekoek te serveren… de ander smijt de eieren, het bloem en de melk dwars door de keuken heen…meestal wint de een en soms de ander.
  Overigens wat voor partijen geldt, geldt ook voor mensen, we komen ook ter wereld met een programma, onze ouders hebben voor ons ook een programma bedacht en onze partners, kinderen en vrienden… daarom zijn kroegen uitgevonden en psychiaters ontstaan….
  En ligt de wijsheid vaak op de bodem van een glas of in een blauw pilletje, want we geven meestal de regie van ons programma uit handen omdat we het maar moeilijk vinden en staan daarna te kijken naar de brokstukken van ons leven omdat de automatische piloot niet echt werkte en de outsourcing er een puinhoop van maakte.

  Like

  • David zegt:

   Nou ik had en heb een fantastisch leven en ik heb een hekel aan mensen die somberen

   Like

   • LUCIA zegt:

    Tja we zijn niet allemaal van de gratis generatie/ the entitled generation, door de amerikanen genoemd … oftewel, de generatie die opgegroeid is als prinsjes en prinsesjes en wiens kamer een afspiegeling leek van een filiaal van Bart Smit…. dus… voordat je in een ander haar/zijn tuin gaat zeiken, eerst een beetje wachten tot je levenservaring hebt opgedaan en het leven je in je ass heeft gebeten.
    Mocht ik je leeftijd verkeerd hebben ingeschat en benader je de mijne, dan ben je of dom of blind of beide en dan kan niets wat ik zeg van toegevoegde waarde zijn, aangezien iedere vorm van een waardestelsel dan schijnbaar ontbreekt .

    Like

 4. Mary zegt:

  En daarom stem ik Wilders, zijn eerste verkiezingsprogramma in 2006 was voor mij toen al de doorslag en ja hoor de MSM begon hem gelijk te demoniseren, net zoals later bij Trump, als de dood dat mensen massaal op hem zouden stemmen (tot aan Bilderberg Bea aan toe), iemand die voor het volk opkomt, hun zure belastinggeld ook daadwerkelijk terug laat vloeien naar dat volk, het volk beschermd tegen agressie van buiten onze grenzen, hun rechten bewaken etc.etc.,maar dat moeten die NWO criminelen niet hebben……..als die natie hier de afgelopen decennia goed op hadden gelet hadden ze geweten dat links nog nooit iets voor de hardwerkende Nederlander heeft gedaan maar ja als je maar hard genoeg brult dat Wilders extreemrechts is zal een deel van dat domme kuddevolk er wel intrappen nietwaar terwijl hij het werk doet wat links ooit pretendeerde te doen maar nooit heeft gedaan.

  Geliked door 3 people

 5. Jan zegt:

  Aardige commentaren

  Like

 6. Jan zegt:

  O man! 😂😂

  Geliked door 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Sluit me volledig aan bij “Jan” en in dit geval zonder mitsen en maren maar voor de volle honderd procent.
  Eerder schreef ik al dat het me deed denken aan toen ik als puber een exemplaar van “De Waarheid” onder ogen kreeg (de krant van het CPN, een soort Nederlandse Pravda)
  Beknopt weergegeven kwam dat ongeveer op hetzelfde neer; meer loon, meer vakantiedagen, meer vakantiegeld, minder belasting en ga zo maar door, wie dat allemaal moest bekostigen daar werd over gezwegen.
  Hetzelfde doet de PVV nu, natuurlijk, het is goed om stippen op de horizon te zetten als doel om naar te streven maar dan moeten ze nog wel zo dichtbij zijn dat ze te zien zijn, en dat is nu niet het geval.
  Het is zoals ze dat tegenwoordig noemen een pretpakket, leuk voor de bühne maar in zijn totaliteit niet haalbaar.
  Zeker, een aantal punten zijn een loffelijk streven maar het totaalpakket is onbetaalbaar en dus ook onhaalbaar en het valt te verwachten dat het bij het doorrekenen van het planbureau compleet door de mand valt.
  De PVV sorteer hiermee voor om weer een regeringsperiode in de oppositiebankjes te blijven zitten.

  Like

 8. Jan zegt:

  Socialisten, aka fascisten, communisten, marxisten, mogen alles (denken zij)

  Like

 9. Corné zegt:

  Helaas wordt Geert al sinds zijn ter dood veroordeling door vreedzame, tolerante moslim landgenoten, ook nog eens door vrijwel alle media, een groot deel van zijn collega politici, en de massa meelopers niet serieus genomen. of liever gezegd voor gek uit gemaakt en gedemoniseerd, stiekem dood gewenst. Hij woont al die jaren in een bunker, 24/7 bewaakt…. Ondanks dat hebben Kaag ( de vrouw van een prominent van een terroristenorganisatie nota bene) Klaver, Jetten, Asscher altijd commentaar. Wanneer wordt Geert monddood gemaakt, net als Trump?
  Elke weldenkende Nederlander stemt op de PVV. Met zo’n sociaal realistisch programma.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Natuurlijk deugt het programma van de PVV niet. Want er moet een excuus zijn om de PVV uit te sluiten van onderhandelingen en van regeringsdeelname.
  Dus plakken ze er een etiket op met : “extreem rechts” en kunnen de oplichters verder met Rutte IV. De media en de kiezers van VVD, CDA, D66, PvdA, GsL en het klein spul, kan het geen zak schelen.

  Like

 11. Bas zegt:

  Partij gevonden Kalasjnikovs gelieerd aan mocromaffia
  Een tip die binnenkwam bij het nieuwe RTL5-misdaadprogramma Crime Desk zette de politie op het spoor van de wapenvondst door de politie donderdag in een park in Utrecht. Het gaat om een een partij…
  telegraaf.nl

  Like

 12. Bob zegt:

  De facisten hebben een anti facisme demonstratie
  georganiseerd. Gl steun BDS dwz de wereld joden
  vrij maken.
  D66 financiert terroristen.
  SP en PvdA zijn het in principe eens met de
  BDS en steunen de financiering aan
  terroristen.
  De nederlandse regering en de EU tonen duidelijk
  dat ze niet weten wat zelf mede verantwoordelijk
  zijn en de zaken waar ze voor hebben gestemd in
  de VN tegen stemmen.
  Bijna alles wat tegen Israel is de EU voor.
  Het cordon sanitair in ondemoncraties en als
  de CDA in de regering komt wil Hoekstra de PVV
  bij voorbaat uitsluiten. De wil van het het met
  name de verkiezingen zijn bij voorbaat een FARCE.

  Like

 13. Gerrit zegt:

  Op de BBC elke dag Britten die een weekje mogen proefdraaien of ze in Australië willen wonen. Ze vallen om van verbazing. De huizen zijn beter en goedkoper, het salaris is soms 100% meer en de natuur is prachtig. Niemand is teleurgesteld en ze willen blijven. Laat ook zien dat een land dat zich niet vol laat lopen met klaplopers en weinig uitgeeft aan Defensie veel welvaart kan geven aan de bevolking.Daar geen 500 nieuwkomers per week die niets inbrengen maar 40.000 Britten die alleen mogen komen als ze werk hebben en een beroep hebben waar vraag naar is.

  Like

 14. vangie1206j zegt:

  Beste Jan Dijkgraaf wat er even bijgeschreven deze extra kosten worden betaald door stopzetten ontwikkelingshulp uot de EU grenzen dicht alle onaangepaste (vooral moslims) per direct verplichten retour boomhut of zandkuil.
  Illegalen direct het land uitzetten.
  Alle uitkeringen aan dat gespuis stopzetten.
  Iedereen die naar Nederland wil komen moeten een zak geld meebrengen als bewijs ik ben geen profiteur ofwel parasiet.
  Inmenging vanuit Brussel wordt niet meer geduld.
  En mina bakgraag Kaag enkeltje Gazastrook.
  Daar kan alles Wat PVV wil veranderen ruimschoots van betasld worden punt.

  Geliked door 1 persoon

 15. vangie1206j zegt:

  Sorry voor een paar typ foutjes.

  Like

 16. Jan zegt:

  AD ‘beetje’ gek

  In een Utrecht zonder moslims wil ik nooit wonen

  Geert Wilders maakte vorige week zijn verkiezingsprogramma bekend. Het enige lid van de PVV koestert een diep verlangen naar ‘Hollandse gezelligheid’. Ik moet dan altijd denken aan verjaardagen in een kringetje op een ongemakkelijke klapstoel, waarbij je maar 1 koekje bij de koffie krijgt en de sfeer pas een beetje losser wordt als iedereen een paar pilsjes/advocaatjes opheeft.
  …..
  https://www.ad.nl/utrecht/in-een-utrecht-zonder-moslims-wil-ik-nooit-wonen~a27fda30/

  Like

 17. Bas zegt:

  Ondertussen

  Ik weet dat het niet populair is. Feiten. Inhoud. #toeslagenaffaire
  Mag nu eerst echt álles boven tafel? Inclusief de – hoe zeg ik het netjes – de onvolledige informatievoorziening aan de Tweede Kamer.
  Waaronder: de instructie (!) om stukken achter te houden voor rechters?

  https://mobile.twitter.com/pieterkleinrtl/status/1348748951953010688/photo/1

  Mag ik svp voorstellen om het eerst te hebben over de inhoud, en alle openstaande Kamervragen?
  – over mogelijke meineed
  – over achterhouden stukken
  – over vernietiging van documenten
  – over (2e) nationaliteit en alles wat daar nu intern al over bekend is.
  – Etc. #ruttedoctrine@

  https://pbs.twimg.com/media/ErgYZmLXEAADyvo?format=jpg&name=360×360

  Like

  • Jan zegt:

   Socialisten mogen alles. Als hen iets niet bevalt stellen zij de grondwet buiten werking zoals nu in Amerika is gebeurd. Fraudezaken worden pas na de installatie van Biden behandeld en vervolgens niet ontvankelijk verklaard.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s