Communistische vernietiging . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

45 reacties op Communistische vernietiging . . .

 1. Bas zegt:

  Like

 2. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Laura Loomer

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  URGENT MESSAGE FOR THE PRESIDENT

  https://t.co/JzMvt9zdvz?amp=1

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  *****

  Like

 6. bobzelf zegt:

  MAY BE ??? PUTIN DID IT ??

  WHAHAHAHAHA

  ALS IK U WAS VROEG IN SNEL EEN VISUM AAN ,

  OOM PASFOTO

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Antifa New York

  Like

 8. Bas zegt:

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/president-trumps-approval-ratings-gone-since-stop-steal-protests-last-week-washington-dc/?utm_source=Twitter&utm_campaign=websitesharingbuttons

  De goedkeuringsclassificaties van president Trump zijn gestegen sinds de ‘Stop the Steal’-protesten vorige week in Washington DC

  De Democraten en veel van de Republikeinen haten president Trump misschien meer sinds zijn toespraak afgelopen woensdag, maar uit peilingen blijkt dat de goedkeuring van president Trump onder de Amerikanen is gestegen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Laat me dit duidelijk maken, de Capitol-politie liet minder dan 200 mensen binnen, sommigen in kostuums, foto’s en video’s werden gemaakt, en vervolgens begeleidde de Capitol-politie hen naar buiten. En dit is wat de communistisch-socialistische media de grote DC RIOT noemen!

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Trouwens….30 politieagenten werden gedood bij blm-rellen…

   Lets start with the 30 officers who died in BLM riots. Maybe an expose’ into the cops that were actually hunted and shot in their patrol car. Maybe a special on the motorcycle cop who they burned with fuel.

   Laten we beginnen met de 30 politieagenten die zijn omgekomen bij BLM-rellen. Misschien een ontmaskering in de politie die daadwerkelijk werd opgejaagd en neergeschoten in hun patrouillewagen. Misschien een special over de motoragent die ze met brandstof verbrandden.

   Geliked door 1 persoon

 10. Boike zegt:

  Yeah, toen Antifa het Capitool bestormde trapten Trumpaanhangers al af. Dus beweren de Dems dat Trump het gedaan heeft. En het is nu koud en daar is Trump dus ook schuldig aan. En de Dems hebben de verkiezingen gestolen met grootschalige fraude. Dat is dus ook de schuld van Trump. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/pure-evil-democrats-censure-mo-brooks-louie-gohmert-coming-days-challenging-election-fraud-blaming-riots/?utm_source=Twitter&utm_campaign=websitesharingbuttons

  PURE EVIL: Democraten censureren Mo Brooks en Louie Gohmert in de komende dagen wegens het aanvechten van verkiezingsfraude en het beschuldigen van rellen op hen

  Democraten zijn van plan om Rep. Louie Gohmert (R-TX) en Rep. Mo Brooks (R-TX) de komende dagen af ​​te keuren omdat ze de gestolen verkiezingen van 2020 aanvechten.

  Democraten willen de rellen in het Capitool van de VS door Trump-aanhangers en Antifa op de Republikeinse wetgevers spelden die er niets mee te maken hadden!

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Peloser over Trump:
  Gestoord, losgeslagen, gevaarlijke president van de US….

  Like

 13. Bas zegt:

  DE DEFINITIE VAN RACISME -> Blanken hoeven niet te worden geholpen: Biden zegt dat zijn prioriteit zal zijn om zwarten, Latino’s, Aziaten en indianen te helpen hun kleine bedrijfjes te heropenen en opnieuw op te bouwen (VIDEO)

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   “Our priority will be to demoralize white men to the point that they feel they need to fight back and when they do, we’ll call them all white supremacists. Our message is unity”

   “Onze prioriteit zal zijn om blanke mannen zo te demoraliseren dat ze het gevoel hebben dat ze terug moeten vechten en als ze dat doen, zullen we ze allemaal blanke supremacisten noemen. Onze boodschap is eenheid ”

   Like

 14. Bas zegt:

  Deze man was het hoofd van de CIA. Ziekmakend…
  En ik maar denken dat Mao Zedong was overleden en geen actief Twitter-account had.

  Former CIA Director (2013-17).
  John O. Brennan
  @JohnBrennan
  Anyone now seeking national redemption by claiming to no longer support Trump must acknowledge how wrong it was to ignore & enable his corrupt, dishonest, & divisive agenda.

  Total denunciation of a despot’s legacy is necessary to eradicate any remaining malignancy.
  12:40 a.m. · 10 jan. 2021·Twitter for iPhone

  Vertaling:
  Voormalig CIA-directeur (2013-17).
  John O. Brennan
  @JohnBrennan
  Iedereen die nu nationale verlossing zoekt door te beweren Trump niet langer te steunen, moet erkennen hoe verkeerd het was om zijn corrupte, oneerlijke en verdeeldheid zaaiende agenda te negeren en mogelijk te maken.

  Volledige aanklacht tegen de nalatenschap van een despoot is nodig om alle resterende kwaadaardigheid uit te roeien.
  12:40 uur · 10 jan. 2021 · Twitter voor iPhone

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Bas.. Enge mensen dus een soort geloofsbelijdenis in een soort Commichurch een soort voorbode van Anti-christ toestanden… men dacht altijd dat dat een persoon zou zijn maar het kan ook een systeem zijn het globalistich -fascistisch -communistisch- systeem kijk maar naar Stalin, Mao e.a. bloederige verhalen die nergens toe leiden behalve dan dat grote serial killers hun kwade ego konden voeden door leiders van een land te worden dat aan het lijdensweg-infuus werd gezet.
   De bijbel wordt als draaiboek/menukaart gebruikt( zie ook de inquisitie) omdat deze mensen satanisten zijn/worden omdat het hen de mogelijkheden en psychische alibi’s verschaft om maximaal kwaad te doen in naam van een z.g. hogere macht in essentie zijn deze beulen namelijk lafaards en psychopaten.

   Like

  • Bas zegt:

   BEKIJK: Toen maoïsten de controle over #China overnamen, was het eerste wat ze deden de oppositie het zwijgen opleggen.

   De tweede was om elke ideologie uit te roeien die in strijd is met de hunne.

   Beschaafde samenlevingen beschermen de vrije uitwisseling van ideeën.

   Like

 15. Bas zegt:

  https://www.westernjournal.com/defense-officials-confirm-trump-still-commander-chief-refuse-participate-military-coup-oust/amp/?__twitter_impression=true

  Defensiefunctionarissen bevestigen dat Trump nog steeds opperbevelhebber is en weigeren deel te nemen aan een militaire staatsgreep om hem te verdrijven

  Ondanks een campagne van de Democraten en de gevestigde media om president Donald Trump te delegitimeren na de inval van het Capitool op woensdag, zijn functionarissen van het ministerie van Defensie van plan om druk van buitenaf te vermijden en hem te blijven erkennen als de opperbevelhebber terwijl ze niet deelnemen aan “een militaire staatsgreep”, aldus naar een rapport.

  Vrijdag werd breed gerapporteerd dat House Speaker Nancy Pelosi legergeneraal Mark A.Milley, de voorzitter van de Joint Chiefs of Staff, vroeg om de toegang van de president tot het zogenaamde nucleaire voetbal van het land, dat lanceercodes bevat voor het enorme arsenaal van Amerika, te beperken. van kernwapens.

  Pelosi belde Milley om hem te vragen bevelen van Trump om die codes te gebruiken te negeren. Het is onduidelijk wat de aanleiding was voor het telefoontje naar Milley. Er lijkt geen specifieke dreiging van Trump te bestaan, wat suggereert dat de oproep voor politieke doeleinden is gedaan.

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  @paulsperry_
  DEVELOPING: Democrats in both the House and Senate are planning to draft legislation to classify MAGA rallies as “domestic terrorist activity” and require the FBI, DOJ & DHS to take steps to prevent such “domestic terrorism.” Sen. Durbin is leading effort along with Rep Schneider

  ONTWIKKELING: Democraten in zowel het Huis als de Senaat zijn van plan wetgeving op te stellen om MAGA-bijeenkomsten te classificeren als “binnenlandse terroristische activiteit” en eisen dat de FBI, DOJ en DHS stappen ondernemen om dergelijk “binnenlands terrorisme” te voorkomen. Senator Durbin leidt de inspanning samen met Rep Schneider

  Like

  • LUCIA zegt:

   Trump’s enige mogelijkheid voor zover ik kan zien, is heel snel een staat van beleg afkondigen… moet hij wel verdomde zeker zijn dat de militairen hem backen en heel goed op zijn rug letten vanwege het Et Tu Brute- principe…

   Like

 17. Bas zegt:

  Tom Elliott
  @tomselliott
  Ik wil het je niet vertellen, maar als Trump had gewonnen, zou er woensdag geweld zijn geweest, en het zou zeker erger zijn geweest. Hoe moet ik dat weten? Omdat de democraten geweld als een politieke tactiek in de hele regering-Trump hebben onderschreven

  Like

 18. Bas zegt:

  https://thefederalist.com/2021/01/08/10-times-democrats-urged-violence-against-trump-and-his-supporters/

  Tien keer drongen democraten aan op geweld tegen Trump en zijn aanhangers

  Terwijl de democratische politici en de bedrijfsmedia president Donald Trump de schuld gaven van de oproer van de meute op woensdag in het Capitool, door te zeggen dat zijn retoriek aanzet tot geweld, hebben veel van diezelfde wetgevers en bureaucraten jarenlang opgeroepen tot geweld en fysieke actie tegen degenen die anders geloven dan zij doen.

  ‘Ik haat het je te vertellen, maar als Trump had gewonnen, zou er woensdag geweld zijn geweest, en het zou zeker erger zijn geweest. Hoe moet ik dat weten? Omdat democraten geweld als politieke tactiek in de hele regering-Trump hebben onderschreven ”.

  Meer recent zei voorzitter van het Huis Nancy Pelosi dat, in de politiek, “als je in de arena bent, je bereid moet zijn om een ​​klap te krijgen, en je moet bereid zijn om een ​​klap uit te delen … voor de kinderen.”

  Senator Jon Tester uit Montana ging nog een stap verder en moedigde mensen aan om “Trump in het gezicht te slaan”.

  Like

 19. Bas zegt:

  https://www.theguardian.com/world/2020/oct/31/americans-killed-protests-political-unrest-acled

  Minstens 25 Amerikanen kwamen om tijdens protesten en politieke onrust in 2020

  Volgens nieuwe gegevens van een non-profitorganisatie die de politieke onrust in de Verenigde Staten in de gaten houdt, zijn minstens 11 Amerikanen gedood tijdens deelname aan politieke demonstraties dit jaar en nog eens 14 zijn omgekomen bij andere incidenten die verband houden met politieke onrust.

  Negen van de mensen die tijdens protesten werden gedood, waren demonstranten die deelnamen aan protesten van Black Lives Matter. Twee waren conservatieven vermoord na pro-Trump “patriottenbijeenkomsten”. Op één na werden ze allemaal vermoord door medeburgers.

  Amerika’s optreden tegen protest: vijf maanden na George Floyd staan ​​honderden rechtszaken en gevangenisstraf te wachten

  Like

 20. Jean zegt:

  Met die Biden ziet het er zeer donker uit voor de Amerikaanse burgers, letterlijk én figuurlijk.
  De grootste vijand voor Democratie zijn de Democraten zelf.

  Like

 21. Bob zegt:

  De tweede WOII begon ook met geweld.
  De Democraten in Amerika zijn bezig geweld
  te organiseren,

  Like

 22. Bas zegt:

  Ex-politiechef van NY reageert: een echte beveiligingsfout, mensen werden op 4 plekken binnengelaten in het Capitool. Blm en antifa waren aanwezig.

  Like

 23. Jan zegt:

  Lt. General Thomas McInerney, speaking at the White House yesterday.
  He says white hats (good guys, part of special forces) got Nancy Pelosi’s laptop during the breach of the Capitol on Wednesday. He says she’s frantic, and this is why she’s pushing to impeach Trump
  Pls RT pic.twitter.com/Dx2WSaCSlk
  — Ian Lyne (@lyne_ian) January 9, 2021

  Lt. General Thomas McInerney
  Every American needs to stand up.
  The attack on the Capital was done by Antifa, but it was enabled by McConnell, Schumer, Pelosi and the Mayor.
  Comey sold the top secret programme, Hammer and Scorecard, to the Chinese.
  Pls RT pic.twitter.com/3WKOLmQisp
  — Ian Lyne (@lyne_ian) January 9, 2021

  Lt. General Thomas McInerney
  Every American needs to stand up.
  The attack on the Capital was done by Antifa, but it was enabled by McConnell, Schumer, Pelosi and the Mayor.
  Comey sold the top secret programme, Hammer and Scorecard, to the Chinese.
  Pls RT pic.twitter.com/3WKOLmQisp
  — Ian Lyne (@lyne_ian) January 9, 2021

  “We’re not here to be #ANTIFA”
  Military white hat operation leaving with hard drives?
  Is this why Pelosi suddenly wants to impeach Trump?
  Full video from Ann Vandersteel (also recently deleted from Twitter)
  here:https://t.co/fERHlKy7Zg
  Please retweet pic.twitter.com/jIq9RlGBDT
  — Ian Lyne (@lyne_ian) January 9, 2021

  https://welovetrump.com/2021/01/09/gen-mcinerny-says-special-ops-got-pelosis-laptop-this-is-high-treason/

  Like

 24. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/economy/2021/01/11/wall-street-blacklist/

  Wall Street-banken bevriezen politieke donaties na rellen in Capitol Hill, bedreigen pro-Trump-politici met zwarte lijst

  Wall Street slaat het deksel dicht voor de schatkist van zijn zakelijke politieke actiecomités en bedreigt pro-Trump-politici op Capitol Hill met zwarte lijsten.

  Na een week waarin grote sociale-mediabedrijven president Donald Trump de rug toekeerden en enkele van zijn grootste pleitbezorgers begonnen uit te sluiten in de nasleep van de oproer in Capitol Hill, hebben enkele van de grootste financiële instellingen van het land aangekondigd dat ze donaties aan hun politieke actiecomités stopzetten. en overweegt permanent politici af te sluiten die ervan worden beschuldigd de verkiezingen van 2020 “omver te werpen”.

  Like

 25. Jan zegt:

  Twee agenten geschorst en één arrestatie na bestorming Capitool

  Zeker twee agenten van het politiekorps dat het Amerikaanse parlementsgebouw beveiligt, zijn geschorst en één agent is gearresteerd naar aanleiding van de bestorming van het Capitool door een meute woedende Trump-aanhangers woensdag.
  Naar tien tot vijftien dienders van de Capitoolpolitie loopt een onderzoek in verband met de massa-aanval op het parlement in Washington.

  „Er zijn twee personen geschorst. Een van hen was de selfie-agent die een Trump-pet op had gezet en sommige mensen de weg wees”, aldus Tim Ryan, een Democratische lid van het Huis van Afgevaardigden. Ryan is voorzitter van de parlementscommissie die zich bezig houdt met de Capitoolbestorming.

  De Capitoolpolitie is onder vuur komen te liggen vanwege de bestorming, waarbij de agenten door de menigte Trump-aanhangers onder de voet werden gelopen. De politiedienst zou niet goed voorbereid zijn geweest, en wordt verweten dat die niet durfde in te grijpen tegen Trump-aanhangers, maar afgelopen jaar wel optrad tegen betogers tegen buitensporig politiegeweld en racisme.
  https://www.limburger.nl/cnt/dmf20210112_91941366

  Like

 26. Jan zegt:

  Berufsverbot, verkiezingsuitslag aanvechten is een misdaad

  New York State Bar Association overweegt Rudy Giuliani te verwijderen vanwege zijn rol in ‘Uitlokking van bende om het Capitool te bestormen’

  De New York State Bar Association zet waarschijnlijk de persoonlijke advocaat van Trump, Rudy Giuliani, af wegens ‘provoceren van een menigte’ om het Capitool te bestormen.

  Voor alle duidelijkheid: de New York State Bar Association kan Rudy Giuliani niet schorsen, maar als ze hem uit zijn lidmaatschap zetten, zou dit Rudy ervan weerhouden president Trump te vertegenwoordigen in komende rechtszaken of een afzettingsproces.

  “Deze beslissing is historisch voor NYSBA, en we hebben het niet lichtvaardig genomen. We kunnen niet werkeloos toekijken en toestaan ​​dat degenen die de structuur van onze democratie willen verscheuren ongecontroleerd blijven, ”zei NYSBA in een verklaring.

  “NYSBA heeft de afgelopen maanden honderden klachten ontvangen over de heer Giuliani en zijn ongegronde pogingen namens president Trump om twijfel te zaaien over de juistheid van de presidentsverkiezingen van 2020 en, nadat de stemmen zijn uitgebracht, de legitieme resultaten ervan te vernietigen. Zoals breed werd gemeld, omvatten deze inspanningen het instellen en vervolgen van gerechtelijke procedures in meerdere staten zonder enige bewijsbasis. In elk geval werden deze acties op gepaste wijze afgewezen door de rechtbanken waar ze werden aangespannen ”, aldus de vereniging.

  Het Democratische mediacomplex gebruikt de chaos in het Capitool vorige week als een voorwendsel om Trump-aanhangers als binnenlandse terroristen te bestempelen.

  Afgelopen woensdag riep president Trump herhaaldelijk op tot vrede en recht en orde, maar links geeft hem de schuld van de chaos in het Capitool.

  Niet alle demonstranten die vorige week het Capitool bestormden, waren aanhangers van Trump.

  Volgens een voormalige FBI-agent die vorige week in het Capitool ter plaatse was, infiltreerde ten minste één buslading met Antifa-terroristen de Trump-demonstratie als onderdeel van een valse vlagoperatie.

  Big Tech gebruikte de chaos in het Capitool om president Trump en duizenden van zijn aanhangers van sociale mediaplatforms te zuiveren.

  Democratische wetgevers gebruiken het protest van vorige week om GOP-senatoren Hawley en Cruz op de federale no-fly-lijst te plaatsen.

  Het uiteindelijke doel van links is om elke Trump-supporter ‘uit de persoon’ te halen en hen berooid te maken.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/new-york-state-bar-association-considers-expelling-rudy-giuliani-role-provoking-mob-storm-us-capitol/

  Like

 27. Bas zegt:

  “Meer dan 60 officieren van de geheime dienst en speciale agenten liepen meerdere verwondingen op in drie dagen van gewelddadige botsingen …”

  Weet je nog dat BLM-activisten in mei probeerden Trump te bereiken tijdens een aanval op het Witte Huis?

  Misschien heb je het gemist van de practisch *NUL* media-aandacht

  https://pbs.twimg.com/media/ErgE8CtXUAExZGA?format=jpg&name=large

  “Demonstranten gooiden stenen, stenen, flessen, vuurwerk en andere voorwerpen naar agenten en sommige medewerkers van de geheime dienst werden ook ‘direct fysiek aangevallen toen ze werden geschopt, geslagen en blootgesteld aan lichaamsvloeistoffen’ …”

  Iemand verbannen wegens ‘aanzetten tot geweld’?

  Like

 28. Bas zegt:

  Afzetten die harris!
  Kameel harris over de gewelddadige blm rellen…..

  “Dit is een beweging … Iedereen pas op, want ze zullen niet stoppen.” -Kamala Harris moedigt BLM-rellen aan om nog maar een paar maanden geleden steden te blijven verbranden

  Like

 29. Jan zegt:

  Moeder dwingt haar zoons om neer te knielen en zwarte vrouwen te aanbidden. Vertel me nog eens dat Wokeism geen religie is.
  https://notthebee.com/article/mom-forces-her-sons-to-fall-prostrate-and-worship-black-women-tell-me-again-how-wokeism-isnt-a-religion

  Like

 30. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/DrKarlynB/status/1349013790671724547/photo/1

  Weet je nog dat #blacklivesmatter het Witte Huis belegerde tot het punt waarop Trump naar de bunker werd verplaatst, en de pers hem vervolgens ‘bunkerjongen’ noemde om hem te bespotten?

  En toen er meer hekwerken werden geplaatst, bespotte BLM het en werd door de burgemeester beloond met BLM-plaza aan de overkant.

  https://pbs.twimg.com/media/EripGMHXcAY4WUN?format=jpg&name=large

  https://pbs.twimg.com/media/Erio4mXXcAovz0a?format=jpg&name=large

  https://pbs.twimg.com/media/Erio4mWW4AIKP0P?format=jpg&name=large

  https://mobile.twitter.com/DrKarlynB/status/1349013790671724547/photo/1

  Like

 31. Bas zegt:

  DEPROGRAMMEREN….?
  WaPo’s @Eugene_Robinson aan @nhannahjones: Hoe kunnen we Trump-supporters ‘deprogrammeren’?

  We hebben informatie over hoe mediabedrijven dat van plan zijn … uit de mond van hun eigen leidinggevenden.

  Like

 32. Bas zegt:

  Smerige linkse stem- fraudeurs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s