CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op CARTOON

 1. Bas zegt:

  Kameel harris over de agressieve rellen van blm…..heeft men haar afgezet, ontslagen of haar afgesloten van sociale media?

  “Dit is een beweging … Iedereen pas op, want ze zullen niet stoppen.” -Kamala Harris moedigt BLM-rellen aan om nog maar een paar maanden geleden steden te blijven verbranden

  Like

 2. Bas zegt:

  Trump heeft NIET aangezet tot geweld!

  Video bewijst dat president Trump mensen opriep om “VREEDZAAM & PATRIOTTISCH naar de hoofdstad te marcheren”

  Zaak gesloten. Geef het door

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Het begint. Dems keren zich tegen Biden

  Democraten zijn al begonnen zich tegen Joe Biden te keren. Zoals velen aan de rechterkant hadden verwacht, zouden de Democraten hem alleen bijstaan ​​ om de man te verslaan die zij weg wilden hebben: president Donald Trump.

  Nu Trump vermoedelijk weg zal zijn, is ook de eenheid binnen de Democratische partij verdwenen.

  De West Virginia Democraat Senator Joe Manchin, bekend als de meest gematigde gekozen Democraat, vertelde de Washington Post op 8 januari dat hij tegenstander is van $ 2.000 aan stimuleringscheques. Voor hem absoluut geen prioriteit .

  Volgens de Biden-campagne zijn de stimuleringscontroles van $ 2000 een belangrijk onderdeel van zijn plannen bij zijn aantreden, en vanwege de kleine meerderheid van de Democraten in de Senaat kan een stemming van Manchin nodig zijn.

  President Trump had het Congres ertoe aangezet om de meest recente ronde van stimuleringscontroles te verhogen van $ 600 naar $ 2.000, terwijl onzinnige uitgaven in het wetsvoorstel werden geschrapt. Senaatsleider Mitch McConnell blokkeerde de stemming over die verhoging, een zetbdie volgens velen heeft bijgedragen aan het verlies van de Senaat door de Republikeinen.

  De woordvoerder van Manchin heeft sindsdien zijn verklaringen aan de Post verduidelijkt en merkt op dat de senator niet tegen de stimuleringscontroles in het algemeen is, hij gelooft gewoon niet dat ze de eerste prioriteit in de Senaat zouden moeten zijn. Dit plaatst hem op gespannen voet met de leider van de senaatsdemocraat Chuck Schumer, die heeft opgeroepen om de controles de eerste prioriteit van het Congres te laten zijn.

  Nadat Jon Ossoff en Raphael Warnock op 5 januari de tweede ronde van de Senaat van Georgië wonnen, waarvan de resultaten worden betwist vanwege bewijs van fraude en onregelmatigheden vergelijkbaar met wat er gebeurde tijdens de presidentsverkiezingen, controleren de Democraten nu de Senaat.

  Het machtsevenwicht in de Senaat is 50-50, waarbij de vice-president, vermoedelijk Kamala Harris, de beslissende stem uitbrengt.

  Van deze kleine meerderheid speculeren velen dat gematigden zoals Manchin een aanzienlijke hoeveelheid macht zullen hebben over het doorgeven van rekeningen in de Senaat.

  Als Joe Biden niet begint met het verenigen van zijn partij, zal hij een zware strijd tegemoet gaan om zijn agenda de komende vier jaar door te drukken. Veel conservatieven hopen dat Manchin de stem van de rede wordt voor de Democraten en hen wegtrekt van de radicalere beleidsstandpunten die door de partij worden ingenomen.
  https://thegoptimes.com/and-so-it-begins-democrats-begin-turning-on-biden/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s