De “lockdown” geldt alleen voor Duitsers: In het coronajaar kwamen er meer dan 100.000 asielzoekers naar Duitsland

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl Duitsers zich nauwelijks nog vrij mogen bewegen in de “lockdown”, gelden vergelijkbare beperkingen niet voor “vluchtelingen” en andere immigranten: ondanks corona bleef de asielimmigratie naar Duitsland ongebroken doorgaan in 2020 – en dat op een hoog niveau.

In het jaar 2020 werden er volgens de gepubliceerde cijfers van de Duitse Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) 102.581 eerste aanvragen voor asiel ingediend. Dat was 28% minder dan in het jaar daarvoor (142.509) – voor het coronajaar met zijn talrijke restricties zijn meer dan 100.000 asielaanvragen echter een trots aantal. Het ligt altijd nog boven het niveau van de jaren voor 2013. Alleen in de jaren 1990 tot 1999 en daarna pas weer van 2013 tot 2019 was er sprake van meer asielaanvragen dan in het jaar 2020.

De belangrijkste landen van herkomst van de asielaanvragers in 2020 waren Syrië (36.000), Afghanistan en Irak (elk 10.000) en Turkije (6000).

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op De “lockdown” geldt alleen voor Duitsers: In het coronajaar kwamen er meer dan 100.000 asielzoekers naar Duitsland

 1. Iemand beweerde hier op ‘Bron’ eens dat Merkel zeker geen ‘Dom Wicht’ was! Wat is ze dan wel??? Voor mij heeft ze met haar KRANKZINNIGE HERSENSPINSELS een heel werelddeel in de vernieling geholpen, totaal VERWOEST!! Voor mij is ze KRANK IM KOPF!! Duitsland is er NU nog slechter aan toe, als na 1945! Nu is de hele samenleving naar de KLOTEN, en nog veel meer!!

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dat ze geen dom wicht is kwam van mij.
   Om het even te verduidelijken.
   Zij voert gewoon het plan uit van de VN en weet dat voorlopig nog steeds te verkopen aan de Duitsers.
   Elk klein beetje nuchter nadenkende mens ziet dat het op een catastrofe uit moet lopen, maar voorlopig kan die hele shit doorgaan.
   Dus leg maar uit dat ze wel een dom wicht is

   Like

   • Er was nog iemand anders die ‘die Hexe’ geen dom wijf vond!! Zijn naam begint met een ‘B’! ‘Dom is ze zeker niet’, was zijn reactie. Mag van mij hoor!! Maar ja, TRUTTE zou ook hoogbegaafd zijn!!!!

    Like

  • Julia zegt:

   Gienekehado Stevens Ook Nederland zal snel volgen. Rutte volgt een paar weken later precies de maatregelen op die vriendin en dictator Merkel Duitsland op legt omdat de rat Rutte zelf geen daadkracht heeft laat staan eigen standpunten in neemt. Dus mensen troost u wat die rat vanavond weer staat te verkopen voorlopig zal de lock down in Nederlant minimaal tot april gaan duren dan zal het wel weer worden verlengd omdat we nu al de Britse variant hebben, de Afrikaanse en nu de Braziliaanse dus maak allemaal de borst maar nat en laat die vaccinatie maar zitten dit heeft totaal geen enkele nut als dat het alleen maar schadelijke bijwerkingen kan leveren, de invloed van medicijnen die men gebruikt teniet kan doen en totaal niet bekend is of dit gif werkt tegen de agenda 21/30 NWO virus https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/merkel-neemt-britse-coronavariant-in-tegenstelling-tot-blunderaar-rutte-wel-uiterst-serieus-lockdown-tot-in-april/ Dat NWO 21/30 virus zal jaren voortzetten en de bedoeling is duidelijk als wij allen eens de moeite moeten nemen wat de daadwerkelijke doelen hiervan zijn namelijk het sterk reduceren van de wereldbevolking is hier een onderdeel van. Van het oude normaal kan men alleen nog dromen en komt nimmer meer terug we zullen allen in de pas moeten lopen zoals de dictatuur ons volgens de agenda 21/30 NWO worden opgelegd.

   Geliked door 2 people

 2. Bob zegt:

  Ingezetene moeten in de EU een
  een negatieve coronatest tonen.
  De mensen smokkelaar de EU
  laat zijn smokkelwaar binnen,
  ondanks een reisverbod.
  De lockdown geld niet voor de
  5e colonne.

  Like

 3. Jan zegt:

  Europese Commissie wil illegale migratie belonen!

  De Europese Commissie probeert opnieuw publieke participatie te simuleren, waarbij het publiek grotendeels wordt uitgesloten. Sinds 15 december “wilde” ze van de burgers van de EU-lidstaten weten wat zij vinden van de EU-strategie voor de terugkeer en re-integratie van illegale immigranten in de nasleep van het nieuwe migratiepact. De deadline voor antwoorden is morgen middernacht.

  Wat redelijk klinkt, blijkt bij nader inzien buitengewoon verraderlijk: onder andere de repatriëring en reïntegratie van illegale migranten moeten worden bevorderd door middel van financiële prikkels zoals re-integratiebijstand. In duidelijke taal: illegale immigranten worden voor hun illegale acties ook beloond met geld zodat ze vrijwillig kunnen terugkeren naar hun land van herkomst. Maar dit creëert een prikkel om nog meer te immigreren.

  De Europese Commissie heeft kennelijk bewust een voorlichtingscampagne vermeden. Zoals de zaken er momenteel voorstaan, hebben in bijna vier weken tijd slechts vijf burgers in heel Europa van de gelegenheid gebruik gemaakt om hun mening aan de Commissie te geven. Von der Leyen en co zijn waarschijnlijk bang voor een even verwoestende feedback als in de enquête over het nieuwe migratiepact.
  https://www.facebook.com/alternativefuerde/
  https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/12761-Migration-asylum-voluntary-return-and-reintegration-strategy

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Het zou me anders helemaal niet verbazen dat onder die 100.000 asielzoekers in Duitsland thans een hele hoop van hen het coronavirus hebben opgelopen daar ze allemaal zo massaal bij elkaar lopen!

  Like

 5. Cleo zegt:

  Toen ik Rutte en De Jonge vroeg waarom de Nederlanders NIET naar het buitenland mogen reizen (zogenaamd in verband met het risico van meer covid-besmettingen), terwijl onze landsgrenzen WEL open blijven voor vele duizenden merendeels nep-vluchtelingen die ook met covid besmet kunnen zijn,
  WERD IK BINNEN 2 minuten van Twitter verwijderd!
  Rutte is STIEKEMERD en een zeer laffe dictator!!

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   ’t Is een poseur en totale nul en heeft liegen tot beroepkeuze gemaakt

   Like

  • karton zegt:

   @ Cleo op 12-1-2021 om 17.42 u.
   “Rutte is een stiekemerd en een zeer laffe dictator”. Met u eens , maar u drukt zich wel érg voorzichtig uit @ Cleo.
   Ik persoonlijk vind hem een zéér minderwaardige “man” , die doorlopend liegt én bedriegt, en dat alles om “zijn eigen agenda” te kunnen blijven uitvoeren.
   Als u de achter u liggende jaren in Nederland bekijkt (NL o.l.v. deze charlatan) welke vooruitgang ziet u dan ? Ik zie ’t niet. Deze minnen figuur heeft dit land naar de afgrond geleid, duldt géén kritiek, weet niet wat er onder de bevolking leeft en danst naar de pijpen van Frau Färkel , Macron en de EUSSR-“leiding”.
   Deze man is al jáááááren een ramp voor dit eens zo mooie en rijke landje.

   Geliked door 1 persoon

 6. Sobieski zegt:

  Het is puur racisme tegen blanken. Dus als je een blanke huid hebt moet je in quarantaine, en een test overleggen, ook al vorm je geen enkel risico. maar diegenen die het geluk hebben met een donkere huidskleur geboren te zijn, kunnen zich voordoen als “vluchteling” en krijgen vrij doorgang, en zelf alles gratis. En als ze van smerige verre oorden komen, brengen ze nog een hoop ECHTE ziektes mee, zoals ebola, tbc, meningitis, typhus, difterie etc,, die allemaal veel gevaarlijker zijn dan dit overhypte griep-virus.
  De gekleurde geintegreerde medelanders kunnen het bij terugkeer na een reis handig aanpakken door zich bij aankomst aan de grens voor te doen als vluchteling en net te doen of ze geen Nederlands en slecht gebrekkig Engels kunnen, Daarme kunnen ze zichzelf een hoop ellende besparen.
  Helaas voor ons, die de botte pech hebben in een blanke huid geboren te zijn, bestaat die mogelijkheid niet. Ook niet voor roomblanke ECHTE vluchtelingen zoals Oekrainers, Armeniers, Jeziden (ook Indo-Europees) en het Nederlandse broedervolk, de Boeren uit Zuid-Afrika, want DIE worden NIET toegelaten, hoewel die veelal WEL een veilig heenkomen nodig hebben.
  En dan durven de Westeuropese regeringen nog de mond vol te hebben over het Zuid-Afrika van voor 1994. Ze zijn zelf nog erger, want ze discrimineren de EIGEN mensen, die met hun harde werk het belastinggeld moeten ophoesten, waarmee de vette lonen van de dames en heren corrupte politici, bevoororrdeelde rechters, slinkse topambtenaren en omgekochte journalisten betaald worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s