FOTOSHOPPER Rutte . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Frans12“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op FOTOSHOPPER Rutte . . .

 1. Tistochwat zegt:

  Ik geloof je deze keer meteen, Mark!

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De politiek berooft iedereen van z’n vrijheid, omdat er een kans bestaat dat we ziek worden, of dat we mogelijk besmet zullen worden door virussen met een niet-westerse achtergrond, maar het dodelijkste geloofsvirus importeert men in grote getalen…….en zadelen de komende generaties op met terreur, criminaliteit en guerrilla-tactieken waardoor nog véél meer slachtoffers zullen vallen, en dat virus waart vrij rond en eist dagelijks onschuldige slachtoffers, maar dat terzijde.

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  kutte is een smerige bilderberg rat en een staatsgevaarlijke landverrader.Hij werkt mee aan een genocide op de nederlanders en europeanen.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  WHAHAHAHAA ,DAT IS NOU VERSCHRIKKELIJK GEINIG …

  IS ER IETS WAT DIE KLOOTZAK DE LAATSTE TIEN JAAR NIET HEEFT VERZIEKT DAN WEL NAAR DE KLOTEN HEEFT GEHOLPEN ??

  ROEPT U MAAR ….

  WAT DIE MAFKEES DIE 8 JAAR OP DIE UNIVERSITEIT HEEFT UITGEVRETEN ??

  ZIJN BRUINE STERRETJE DAGELIJKS OPGEREKT ?? GOK IK

  OOM POEPSTEEK

  Like

 5. Mr Dumass zegt:

  Als je die lul op 2 slakken laat passen gaat hem er 1 vandoor.

  Like

 6. Leo 1 zegt:

  Rutte: Aan het einde van de tunnel zien we licht…………………..

  Hij WEET dat dit een aanstormende trein is die ONS land economisch naar de kloten helpt, inclusief uw gezondheid en die van uw kinderen en kleinkinderen.

  Die trein de (Soros/Gates Expreresse) rijdt volgens het spoorboekje van de E.U., WHO, IVRM en NWO.

  Like

 7. Jan zegt:

  Hahahaha! Die zak kan de onderste steen nog niet eens vinden.

  Like

 8. Klaas zegt:

  +++kwoot+++

  Een systeem waarbij de vrouw voor een loon van 1100 euro loon gaat werken, daarom haar kinderen naar de opvang brengt en daarvoor 2000 euro per maand van de andere belastingbetalers krijgt als subsidie is bij voorbaat een verrot systeem.

  2voor12 | 13-01-21 | 09:07
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Like

  • LUCIA zegt:

   Klaas, ik heb een veel betere rekensom, laat die vrouw haar bijstandsuitkering houden is geloof ik 1052 € netto als je kinderen hebt excl kinderbijslag… dan geef je die baan aan een andere alleenstaande bijstandsgerechtigde zonder kids, dan levert je dat 1052 € op, die je dus niet meer hoeft te betalen… ergo het kost je niks extra per saldo 0.0. Moet je wel iets heel moeilijks doen…. dieven leren rekenen.

   Like

 9. Julia zegt:

  Laat ons de sloper van Nederland eens weg stemmen. Wat een mislukkeling is deze onbenul ondertussen is ons hele land overgeleverd aan de massa invasies van de Islam, miljarden van ons belastinggeld zijn verdampt aan bodemloze putten en het mislukte bolwerk EU, onze gezondheidszorg is failliet kapot bezuinigd, geen capaciteit meer om misdaad te bestrijden en corruptie viert hoogtij https://www.ad.nl/binnenland/beveiliging-haven-rotterdam-blijkt-diep-corrupt-hielp-mee-met-smokkel-4000-kilo-coke~aef59b1d/ Wanbeleid rondom de enorme invasie van ongecontroleerde profiteurs waar miljarden aan worden besteed en met woningen worden beloond, een kabinet vol (politieke) criminelen Rutte, Hoekstra, Wiebes en Asscher die gezinnen totaal kapot hebben gemaakt, het asielgespuis niet meer in de hand kunnen houden https://www.ad.nl/woerden/bewoners-montfoort-klagen-al-jaren-over-overlast-van-vluchtelingen-als-er-niets-gebeurt-escaleert-het~add9a6b9/ niet alleen in Montfoort maar door geheel Nederland en ga zo maar door. Een discriminerende en corrupt OM die de zwarte Akwasi niet vervolgd voor openbaar haat zaaien en laptops jatten. Kortom Rutte wat is uw antwoord hierop en wanneer gaat u daadkracht tonen in plaats van nog langer mooie praatjes te verkopen en onverbiddelijk door blijven gaan met uw leugens. Rutte is al jaren bezig met ruimen en bezig om binnen de kortste keren bedrijven naar het faillissement te helpen, meer mensen afhankelijk te maken van voedselbanken en een ongehoord baanverlies waardoor voor heel veel mensen het water de komende jaren aan de lippen zal gaan staan. Rutte is zelfs nog een gevaar voor een korrel zand omdat hij kans ziet wat alles door zijn handen komt of voor ogen komt te slopen.

  Like

 10. droevige mof zegt:

  Rutte beweegt zich altijd in de pas (“im Gleischritt, Marsch”) met de Duitse maatregelen en sancties. De beruchte Anton M. had nog meer nationaal zelfrespect, dat niettemin in de Scheveningse duinen eindigde. Wat leert ons dat? Niets.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s