Avondklok?

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Avondklok?

 1. de nieuwe dictatuur heeft vele vormen

  Geliked door 2 people

 2. Klaas zegt:

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Precies wat ik ook dacht: alles moet dicht, behalve de grenzen en de (lucht)havens.
   Hoe zou de Britse mutatievariant toch Nederland binnengekomen zijn? Het lijkt mij dat de enorme hoeveelheid deskundigen, die met Covid-19 dag in dag uit hun kennis via de media spreiden inmiddels wel een antwoord op deze vraag aan de ministers Rutte en de Jonge gegeven zullen hebben. Goede vraag bij de zoveelste vage persconferentie.

   Like

  • LUCIA zegt:

   Ja…. Klaas dat zijn van die mensen, die drie sloten op hun deur doen en hem dan open laten staan. Slim hoor onze zelf-betaalde-gevangenbewaarders en er zijn nog mensen die daar straks op gaan stemmen.
   Jongens als we hier op dit forum een keer wat afspraken gaan maken, ieder verkoopt zijn huis, er zijn verdomd leuke eilanden te koop gewoon een eiland kopen met zijn allen, je moet het bouwrijp maken, zelf je eigen energie winnen dus zonnige plek en gewoon zorgen dat een dokter/verpleegster tandarts erbij komt en meedoet en dan ons eigen ding, niks regeerders, met zijn allen beslissingen nemen, de een is daar goed in de ander in iets anders maar gewoon een echte samenleving beginnen, zonder kinnesinne want als we een ding nu geleerd hebben hopelijk… is het te kijken wat ons verbindt niet wat ons scheidt .
   Al onze boeken bij mekaar een bibliotheek, een schooltje, zelf onze eigen groente verbouwen, kaas maken, d’r is ook vast een boer die erbij wil, houden we een aflevering Boer zoekt Eiland, gewoon een beetje grote eiland familie .
   Eiland mensen zijn een apart slag mensen veel hechtere gemeenschappen op alle eilanden waar ik ooit geweest ben, lieten mensen gewoon de deuren open… niks 7 sloten op je deur…heerlijk Kaarten op het pleintje en een biertje drinken, zie je het voor je… nou ik wel…

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ LUCIA op 13-1-2021 om 15.28 u.
    Uw idee van een “eigen eiland” komt op mij wel sympathiek over, maar weet u : mensen die alleen via de elektronische snelweg contact met elkaar hebben komen veel ánders over als dat zij in werkelijkheid zijn.
    Er zal dan vast wel iemand tussen zitten die zegt : “We moeten geld hebben anders kunnen we niks kopen van elkaar, want Pietje verbouwt boerenkool en wil dat natuurlijk verkopen zoals Bertus z’n varkensvlees incl. speklapjes a.d. man wil brengen. Dus ik, Klaas Knops, zorg voor de geldstroom, omdat dat een zéér moeilijk gebeuren is, zal ik terzijde worden gestaan door Gerrit Zeebaars , u wel bekend”. Daar gaan we al, @ LUCIA. Verder moeten er fabrieken komen op dat eiland, kledingfabrieken, zeg maar “een soort C & A”; want we kunnen natuurlijk niet allemaal in ons nakie daar rondrennen.
    Wie gaan er in die fabrieken werken, slaven heb je niet op dat eiland, maar we kunnen er wel een paar importeren natuurlijk , maar dat geeft over een paar jaar een hoop gedonder met excuses en véél geld natuurlijk. Om even bij mijzelf te blijven : wat zou ik daar willen of kunnen gaan doen (stel dat ik van u mee mag !) met mijn achtergrond bij politie/justitie ?
    Waar ik , al zeg ik het zelf, héél erg goed in ben is…………….verkeer regelen !! Ik sta in ons huis regelmatig verkeer te regelen tussen de keuken en de woonkamer als de tafel wordt gereed gemaakt voor het warme eten en m’n echtgenote heen-en-weer rent. Dus…..zet mij op een kruising van wegen en je hebt geen kind meer aan mij. Maar is er wel verkeer op uw eiland ? Zo niet dan kom ik in de ww en wie zal dat betalen LUCIA ?
    Ik ben wat uitgebreider ingegaan op uw idee omdat ik uw idee heel interessant vind, maar……………bezint eer gij begint !!!!!!!!!

    Like

 3. karton zegt:

  Avondklok, middagklok of ochtendklok………het interesseert mij geen ene moer !
  Steeds is ons voorgehouden dat in de buitenlucht de minste besmettingen voorkomen, dus houd ik mij daar aan. Gisteravond een test van een mondkapje gezien op tv. uitgevoerd door een échte deskundige van de Uni. van Twente. Het mondkapje hield vrijwel álle aerosolen tegen terwijl RIVM-“deskundige” Japio van Dissel ons steeds voorhield : “Mondkapjes helpen geen ene donder, dus u hoeft ze niet te gebruiken; slaap maar rustig verder mensen, Japio en Pinokkio waken over u !!”
  Wát een stinkende bende; we worden besodemieterd, kéér op kéér, door de z.g. “elite”.
  Hopelijk kunnen we het tij in maart a.s. keren.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Tja Karton.
   Als je nagaat dat een virus ongeveer de grootte heeft van 0,000,005 mm dan kun je je voorstellen dat de vergelijking met een hordeur van kippengaas om muggen tegen te houden toch echt wel een goede vergelijking is.
   Die hele bakkespamper flauwe kul slaat echt nergens op.

   Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Beste Karton. wil je niet van een illusie beroven maar er is ooit een goede test gedaan met mondkapjes, al geruime tijd voor het Corona-tijdperk en zelfs de medische maskers houden niet tegen, zolang je erdoor kan ademen kan je er ook door uitademen, zolang er geen respirator/zuurstoffles op de rug hangt i.c.m. een Hazmat suit kan je het schudden . Als er echt iets engs uitbreekt komen de boys in hun Hazmat suit, niet met een mondmasker . Ik weet behoorlijk veel over filters en filtermedia af en ik kan je zeggen een virus verrekte klein bijna niet uit te filteren en als je een medium hebt wat het wel uitfiltert, wil je dat niet voor je neus hebben hangen, want dat is dan het laatste wat je ziet.
   Hier een link als je interesse hebt;
   https://pksafety.com/scba/
   Overigens je kunt beter je geld besteden aan Astaxanthine , Selenium . Vit D en C en L-Lysine , Zink en als kruiden ;Kinine en Echinacae

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ LUCIA op 13-1-2021 om 13.15 u.
    Dank voor uw reactie maar…………u heeft mij NIET van een illusie beroofd.
    Japio van Dissel heeft vanaf het begin van het corona-gebeuren gezegd dat mondkapjes niet zouden helpen; nu zag ik op tv die test van een échte deskundige van de Uni. van Twente waaruit duidelijk bleek dat mondkapjes wél helpen.
    Omdat ik niks met mondkapjes heb, interesseert het mij maar matig wie hier gelijk heeft : Japio of de Uni. Twente , Ik persoonlijk hecht meer geloof aan de Uni.
    Japio, als spreekbuis van de “regering” heeft mogelijk enig belang bij het afwijzen van de mondkapjes terwijl de Uni-man geen belang heeft bij mondkapjes, hij testte alleen maar.
    Maar uhhhhh……..mogelijk worden we besodemieterd door beiden ??

    Geliked door 1 persoon

 4. Yvonne zegt:

  Van opstaan tot naar bed gaan wordt ons de les gelezen, we zijn inmiddels levende robotten aan het worden, nu weer niet bij elkaar op visite komen ,avondklok zal er ook wel door gedrukt worden
  Leve de vrijheid !! In het winkelcentrum wordt het steeds stiller ,ik voel me een gevangene die 1 uurtje per dag even mag luchten om paar hoognodige boodschappen te kunnen kopen, ik zit 23 uur per dag in mijn rot huis, hoe lang gaat dit nog duren? Het enige wat ik mee maak is ziekenhuis en apotheek ,ik ben er helemaal klaar mee dit is al bijna een jaar aan de gang
  Diegenen die dolgraag de vaccinatie willen denken dat erna alles normaal wordt, nee dus

  Geliked door 2 people

 5. Harry zegt:

  Ik woon in een dorp , als ik ’s nachts naar buiten kijk , zie ik praktisch nooit iemand buiten .
  In het pré-corona tijdperk nog wél , maar dat was haast altijd half dronken jeugd met hun grote bekken op de fiets . ’s Nachts om half vier of zo .
  Maar die kunnen nu toch ook nergens terecht zo laat ?

  Een normaal mens , die moet werken gaat toch gewoon op tijd naar bed ?
  Als je gaat nachtbraken , bestaat het niet dat je fit op je werk komt !

  Wat ik in de steden wel heb gezien , zijn allochtonen die de hele dag op hun nest liggen en dan ’s nachts beginnen te leven .
  En eerlijk gezegd vind ik het helemaal niet zo erg als die elkaar besmetten .

  Geliked door 2 people

 6. LUCIA zegt:

  Overigens Kinine wordt ook als Quinine geschreven, de f.a van der Pigge heeft een samengesteld middel waar ook Quinine in zit ik dacht tabletjes

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Praktisch de gehele tweede kamer was tegen de avondklok. Maar als Rutte zijn zin doordrijft komt die avondklok er ook. Hetzelfde verhaal als met de mondkapjes. In de zomer van 2020 zeiden de Jonge en van Dissel nog dat mondkapjes geen enkel nut hadden. En toen kwam de noodwet die opeens de artikels 1, 10 en 11 van de Grondwet ondersneeuwde, en die ons opeens allemaal verplichtte om mondkapjes te dragen. Voor een wijzing van de Grondwet staat een periode van 5 jaar. Die noodwet is een crimineel gebeuren en een aanslag op onze grondwettelijke vrijheden !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s