“Besmetting” . . .

“Hebt u enig idee waar u besmet geraakt bent!!!” “Ik heb de hele dag naar het nieuws gekeken.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Petra©”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Besmetting” . . .

 1. htskday zegt:

  “De democratie is verleden tijd. Een nieuwe wereldorde is geboren”

  “De democratie is verleden tijd. De elite regeert. Het individu rest slavernij en gehoorzaamheid, is willoos gemaakt. Momenteel nog met de dreiging van een nauwelijks levensgevaarlijk virus, zogenaamd wetenschappelijk aangetoond met een neptest,” schrijft Schoemacher.

  De arts voegt toe: “De volgende virussen komen er al aan. Nieuwe vaccins eveneens. Zolang de gezondheidskaart gespeeld wordt, kunnen ze enten wat ze willen. De angst regeert. De media dienen ons 24/7 het gif toe. Wake up!!

  Lees verder:
  https://www.ninefornews.nl/de-democratie-is-verleden-tijd-een-nieuwe-wereldorde-is-geboren/

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   htskday Helaas men staat in de rij om de eerste te zijn voor het toedienen van gif en vervolgens jaarlijks nieuw gif krijgen ingespoten. Het is uiteraard een onderdeel zoals staat vermeld in de agenda NWO 21/30 zoveel mogelijk mensen te besmetten, vrouwen onvruchtbaar maken, ziek laten worden en vervolgens dood laten gaan door afgeschaalde gezondheidszorg dat is de bedoeling het reduceren van de wereldbevolking. Het volk is zeer snel gehersenspoeld en ingezaaid en lam geslagen door angst vandaar dat die smerige elitaire misdadigers en politieke criminelen zonder meer hun gang kunnen gaan. Men vergeet alleen de sterkste zullen overleven net als in de natuur. Waarom vaccineren als men gezond is?????

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Als er een serieuze besmetting zou bestaan dan had onze regering zich laten insluiten in het regeringsgebouw, in langdurige quarantaine om elk risico uit te sluiten…………..opsluiten die boel.

  Like

 3. Julia zegt:

  Wat is het toch immens waardeloos kabinet ondersteund door een OMT die zelfs een avondklok door willen drammen maar let op https://www.telegraaf.nl/financieel/462334735/britse-coronavariant-kan-vrij-ons-land-in-door-tal-van-uitzonderingen Waarom het eigen volk onderdrukken gelijk aan een NAZI dictatuur maar vliegtuigen uit de VK kunnen landen en de invasie van honderden woestijnratten en profiteurs kunnen ook ongecontroleerd ons land binnen varen c.q. wandelen. Hoe dom kan een volk nog zijn om hier nog gehoor aan te geven we hebben al zogenaamd weer te maken met de Afrikaanse variant, met de Britse variant, met de Braziliaanse variant en nu krijgen we ook nog de Russische variant. Komen alle varianten van de gehele wereld nog binnen nou dat betekent dus zeer zeker de komende paar jaar een ongekende dictatuur. Wat laten wij ons wijs maken. Wake up en laat u niet langer angst in zaaien en sta op om een einde aan deze ongekende misdaad tegen de menselijkheid en dictatuur te maken. Denk ook aan onze kinderen die er zeer triest voor staan. Het wordt de hoogste tijd al die elitaire en politieke criminelen op te pakken en voor jaren achter slot en grendel op te sluiten. Besmettingen bij mensen die totaal geen klachten hebben maar wel als zodanig behandeld worden hou toch op met die fake. Waarom hebben mensen griepvaccin laten vaccineren het blijkt dat we blijkbaar geen jaarlijkse griep meer hebben die in de winter vrij normaal is het gaat allemaal om ons in de tang te houden dus we zijn allemaal besmet met corona. Wat een fake en hoe ongeloofwaardig. Ze zijn gewoon begonnen met vaccins om onvruchtbaarheid te bevorderen en mensen die zogenaamd onder de risico groepen vallen zo snel mogelijk de andere kant van de aarde te laten zien die kosten namelijk te veel geld. Het gebeurt al dagelijks dat mensen door het vaccin zeer nadelige gevolgen hebben maar dat wordt uiteraard verzwegen in de media en door de politieke criminelen. De samenstelling van dit gif is staatsgeheim dus is het moeilijk te bepalen of u er allergisch voor bent, het tegenwerkt met gebruikte andere medicatie en als klap op de vuurpijl we weten niet of het überhaupt werkt. In ieder geval al laat het grote deel zich met gif vaccineren de lock down blijft van kracht, de 1,5 meter samenleving blijft van kracht en de besmettelijke niet werkende muilkorven dienen te blijven worden gedragen. Het ouder normaal is niet meer en het nieuwe normaal is uitsluitend dictatuur en armoede voor velen onder ons. De proefkonijnen kregen een vergoeding maar nu wordt de verantwoordelijk op u zelf gelegd en trekt de farmaceutische industrie al terug voor eventuele schadevergoedingen. Men eet toch ook geen noten als men hier allergisch voor is maar dat is in ieder geval bekend en weet men waar men aan toe is als men deze toch consumeert.

  Like

 4. Marion Koopmans zal wel opgelucht zijn dat ze uit Hufterlandje weg is, BOFKONT!

  Like

 5. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s