CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op CARTOON

 1. Bas zegt:

  Joe Biden heeft ten minste 14 huidige of voormalige leidinggevenden van vijf grote technologiebedrijven ingehuurd voor zijn administratie!

  https://amp.dailycaller.com/2021/01/10/biden-big-tech-apple-facebook-trump-parler?__twitter_impression=true

  Biden heeft banden met 5 grote technologiebedrijven

  Joe Biden heeft ten minste 14 huidige of voormalige leidinggevenden van vijf grote technologiebedrijven ingehuurd om in zijn administratie te dienen of zijn transitieteam te adviseren.

  De bedrijven – Apple, Google, Amazon, Twitter en Facebook – hebben zich deze week allemaal ingespannen tegen president Trump en Parler, een sociale mediasite die populair is bij conservatieven.

  Conservatieven hebben al lang hun bezorgdheid geuit over de nauwe banden van Biden en de Democraten met de grote technologiebedrijven.

  De toplobbyist van Apple is al jarenlang adviseur van Biden. Voormalige leidinggevenden van Twitter en Facebook voegen zich ook bij het Witte Huis van Biden.

  Minstens 14 mensen die door de verkozen president Joe Biden zijn uitgekozen om in zijn regering te dienen of om zijn overgang te adviseren, hebben gewerkt voor de Big Tech-bedrijven die eerder deze week hard waren opgetreden tegen president Donald Trump en een sociale mediasite die populair is bij conservatieven.

  De toplobbyist van Apple was een hoofdadviseur van het overgangsteam van Biden. Een voormalige Facebook-manager zal dienen als stafdirecteur in het Witte Huis van Biden, en een voormalige Twitter-manager zal dienen als hoofdwoordvoerder van de National Security Council onder Biden.

  Huidige en voormalige leidinggevenden bij die bedrijven en twee andere, Google en Amazon, vervullen andere functies in de nieuwe Biden-administratie of zijn transitieteam.

  De vijf technische giganten ondernamen deze week allemaal actie tegen Trump en Parler, de sociale-mediasite, als reactie op rellen in het Capitool van de VS op woensdag.

  Twitter verbood Trump permanent over wat het gewelddadige retoriek noemde in de nasleep van rellen in het Amerikaanse Capitool. Aanhangers van Trump hebben het Capitool binnengedrongen om te protesteren tegen een stemming om Joe Biden als president te bevestigen. (GERELATEERD: Twitter verbiedt permanent het account van president Trump)

  Geliked door 2 people

 2. andre zegt:

  Het moet allemaal niet gekker worden, oh wat haten ze die Trump.

  https://sputniknews.com/us/202101131081753865-de-blasio-says-new-york-city-cutting-ties-with-trump-organisation/

  En hier Deutsche Bank

  https://www.n-tv.de/wirtschaft/Warum-die-Deutsche-Bank-Trump-verlaesst-article22285987.html

  Wat gaan we eigenlijk met Rutte en de Jonge doen na 17 Maart?

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  De elite heeft weinig keuze, de Amerikaanse en Europese multinationals kunnen nooit opboksen tegen het aanbod en de prijzen van de Chinese industrie, dus poogt men in de US en de EU de economie worden hervormd, dat daarbij de (import) markt ook zal instorten en de vraag zal minimaliseren is als een dolk waar men zelf invalt,……….de dood of de lotusbloemen.
  Dat er al twintig jaren een Brusselse Communistische Partij een Europese Volksrepubliek nastreven is ons door CDA, PvdA en VVD langs de huigjes gedrukt, nu de plannen leiden tot ontvolking en omvolking zegt al genoeg over de sombere en zeer sobere toekomst.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik geef Biden en zijn assistente op zijn minst het voordeel van de tw……. De VS is een werelddeel in ontbinding en de Trumpjaren hebben de VS ook geen goed gedaan.

  Like

  • Wim zegt:

   1. Verklaart u zich nader. Hoezo “..de Trumpjaren hebben de VS ook geen goed gedaan.”?
   2. Waarop baseert u ‘het voordeel van de twijfel’ voor Biden?

   Geliked door 2 people

   • Nachtkaarsje zegt:

    Die eerste zin van Gieneke kan ik ook niet veel mee 🙂 Er bestaat geen twijfel dat democraten evil zijn. Een hele waslijst aan gebeurtenissen in de menselijke geschiedenis laten toch duidelijk zien dat de linkse deugmensjes (monsters) nou niet bepaald nadenken over het welzijn van hun medemensen. ik geef aan monsters, want je kan het wel beesten noemen, maar dan doe je de dieren tekort. Het zal linkse monsters ene worst zijn in wat voor ellende je leeft of doodgaat zolang zij maar hun eigen lusten bevredigd zien. Zelfs hun kinderen offeren ze daaraan op (vaccinaties, tieners in het leger). De Trumpjaren lijken goed geweest te zijn, maar de afbraak daarvan is al in volle gang gezet. Als het echt hard gaat worden komt er een hele smerige burgeroorlog in Amerika met heel veel slachtoffers aan alle kanten. En dat zal de rest van de wereld niet onberoerd laten, want andere hyena’s zullen zich storten op datgene wat Amerika dan niet meer kan onderhouden dan wel verzorgen. Sorry, monsters, want nu doe ik de hyena’s te kort. Ik verwacht dat het een enorme grote teringzooi gaat worden als links hun plannen allemaal doorzet en ze met geweld gaat afdwingen. De voorproefjes krijg je nu al van rat rutte en ratje de jonge voorgeschoteld. Sorry, monster en monstertje.

    Like

  • bobzelf zegt:

   WANNEER ZET JE DIE VIBRATOR EEN UURTJE UIT ..
   JE HERSENS ZIJN GESTOPT ??

   MIJN GOD WAT VOOR SPUL GEBRUIK JIJ , DAT VAN HUGO DE SCHOENENREUS ?

   WHAHAHAHA

   MIJN GOD WAT EEN DOMME OPMERKING

   OOM COKE

   Geliked door 3 people

 5. Bas zegt:

  Diepte-interview met de leider van de opstand waar aoc doodsbang voor was

  Like

 6. Bas zegt:

  Agressief links

  Laat me een stukje bewijs zien dat president Trump aanzet tot geweld

  Ga je gang, linksen, blijf op of zwijg!

  Jullie zijn volslagen bedriegers, die net als Goebbels mensen hersenspoelen – zoals hij zei, herhaal een leugen vaak genoeg en mensen zullen het geloven.

  Ondertussen….

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Trump heeft idd géén oproep tot geweld gedaan in zijn speech, federal onderzoekers hebben indicaties dat de rel in het Capitool al vóóraf gepland was.

   JUST IN: CNN reports that Federal investigators have indications US Capitol riot may have been pre-planned

   JUST BINNEN: CNN meldt dat federale onderzoekers aanwijzingen hebben dat de oproer in het Capitool mogelijk vooraf was gepland

   Like

  • Bas zegt:

   Not to mention that Democrats LITERALLY objected to the legitimacy of elections in 2000, 2004 & 2016. Basically anytime a Republican won the presidency since Bush Sr.

   Om nog maar te zwijgen van het feit dat Democraten LETTERLIJK bezwaar maakten tegen de legitimiteit van verkiezingen in 2000, 2004 en 2016. In principe elke keer dat een Republikein het presidentschap won sinds Bush Sr.

   Like

 7. Bas zegt:

  President Trump: “We willen geen geweld … tegen de impeachment, het is echt een voortzetting van de grootste heksenjacht in de geschiedenis van de politiek … Ik denk dat het een enorm gevaar in ons land veroorzaakt … ik wil geen geweld. “

  Geliked door 2 people

 8. Bas zegt:

  Discriminatie en racisme door links

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Pelosi kiest de Chinese spionnenliefhebber Eric Swalwell voor haar nieuwe afzettingspanel

  Voorzitter Nancy Pelosi kondigde haar droomteam aan voor de volgende schijnafzetting van president Trump. Eric Swalwell, die onlangs in het nieuws was omdat hij een Chinese spion neukte, is de edelste van haar teamleden.

  Pelosi probeert president Trump voor de tweede keer te beschuldigen van een andere leugen die leidt tot een ander ongrondwettelijk machtsmisbruik. Pelosi haat president Trump omdat hij voor het Amerikaanse volk is en niet voor China. Nadat de gestolen verkiezingen van 2020, wil Pelosi ervoor zorgen dat president Trump weet dat ze hem haat.

  UST IN – @SpeakerPelosi announces Trump impeachment managers. 7/9 are women, people of color, or LGBTQ.https://t.co/7zMellOz0s

  — Disclose.tv

  (@disclosetv) 13 januari 2021

  Daar zijn ze:

  NIEUW: Pelosi benoemt afzettingsmanagers

  Raskin
  DeGette
  Cicilline
  Castro
  Swalwell
  Plaats
  Negeer
  decaan

  – Andrew Solender (@AndrewSolender) 13 januari 2021

  Deze mensen zijn clowns en criminelen. Nadat ze hebben deelgenomen aan de grootste overval in de wereldgeschiedenis, proberen ze president Trump te beschuldigen omdat hij beweert dat zijn verkiezing is gestolen.

  De clowns die het circus runnen, worden geleid door vertegenwoordiger Eric Swalwell. Onlangs werd gemeld dat Swalwell een Chinese spionne neukte die ook een aantal andere democratische politici neukte. Het is niet bekend welke informatie of deals Swalwell heeft gegeven in ruil voor het gezelschap van zijn spionne.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/shocking-pelosi-chooses-china-spy-lover-eric-swalwell-new-impeachment-panel/

  Like

 10. TrumpIMPERIUM, Trumpisme staat op instorten! De 1 na de andere “vriend” holt weg!!

  Like

 11. Bas zegt:

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/shocking-pelosi-chooses-china-spy-lover-eric-swalwell-new-impeachment-panel/

  SCHOKKEND: Pelosi kiest China Spy Lover Eric Swalwell voor haar nieuwe impeachmentpanel

  Spreker Nancy Pelosi kondigde haar droomteam aan voor de volgende schijnafzetting van president Trump. Eric Swalwell, die onlangs in het nieuws was omdat hij een Chinese spion neukte, is de edelste van haar teamleden.
  Pelosi probeert president Trump voor de tweede keer te beschuldigen van een andere leugen die leidt tot een ander ongrondwettelijk machtsmisbruik. Pelosi haat president Trump omdat hij voor het Amerikaanse volk is en niet voor China. Nadat hij de verkiezingen van 2020 van de president heeft gestolen, wil Pelosi ervoor zorgen dat president Trump weet dat ze hem haat

  Pelosi heeft nog steeds geen getuigenis vrijgegeven die is verborgen in de archieven van het Capitool van haar laatste afzetting. Dit komt omdat deze getuigenis met Deep Stater Michael Atkinson de corrupte eerste beschuldiging volledig zal ontrafelen.

  Like

 12. Bas zegt:

  Democratische en Republikeinse protesten vergeleken

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Nancy’s woorden…

  https://thefederalist.com/2021/01/13/media-are-accusing-a-republican-lawmaker-of-insurrection-for-quoting-nancy-pelosi/#.X_9SxGZLFSd.twitter

  Media beschuldigen een Republikeinse wetgever van aanzetten tot opstand na het citeren van Nancy Pelosi

  Bedrijfsmediajournalisten en linkse activisten gingen woensdag naar sociale media om beweringen te verspreiden dat Republikeinse Rep. Louie Gohmert uit Texas voorstander is van het aanzetten tot opstand.

  “Hier is een citaat. ‘Ik weet gewoon niet eens waarom er in het hele land niet meer opstanden zijn, en misschien zullen er wel komen’, zei Gohmert tijdens het afzettingsdebat op de House floor.

  Terwijl Gohmert specificeerde dat wat hij zei een citaat was, rechtstreeks overgenomen uit de eerdere verklaringen van House Speaker Nancy Pelosi’s eerdere verklaringen waarin ze opstanden aanmoedigden, verdraaiden journalisten en activisten snel zijn woorden, speculeerden publiekelijk en beweerden dat hij opriep tot meer politiek geweld in het hele land.

  Like

 14. Bas zegt:

  BREAKING: Voor het eerst in de geschiedenis beschuldigde het Amerikaanse Congres een president zonder een enkele hoorzitting.

  https://amp.usatoday.com/amp/6644827002?__twitter_impression=true

  Live impeachment-updates: Donald Trump wordt afgezet wegens ‘aansporing’ tot -aanval op het Capitool

  President Trump is afgezet nadat een menigte Trump-aanhangers het Capitool bestormde terwijl het Congres de verkiezing van Joe Biden certificeerde.

  Het Huis beschuldigde president Donald Trump van het aanzetten tot een ‘opstand’ tijdens de aanval van vorige week op het Capitool, een scherpe berisping van de 45e president van de natie terwijl hij zich voorbereidt om na vier tumultueuze jaren het Witte Huis te verlaten.

  Tien Republikeinen hebben zich losgemaakt van hun partij – en hun president – om zich bij de Democraten aan te sluiten bij het goedkeuren van het enige artikel van beschuldiging. Trump zal de macht verlaten als de eerste president in de 245-jarige geschiedenis van het land die tweemaal wordt afgezet.

  De stem om Trump af te zetten was 232 tegen 197.

  Huisvoorzitter Nancy Pelosi zal beslissen wanneer het artikel naar de Senaat moet worden gestuurd, die de aanklacht moet afwijzen of een proces moet voeren. Ten minste 67 van de 100 senatoren zijn nodig voor een veroordeling waarvoor Trump uit zijn ambt zou moeten worden gezet.

  Het is onwaarschijnlijk dat een proces in de Senaat de ambtstermijn van Trump, die nog geen week verwijderd is, zal verkorten. Senaatsleider Mitch McConnell, R-Ky., Zei woensdag dat de kamer de kwestie zou behandelen tijdens zijn “eerste reguliere vergadering na ontvangst van het artikel van het Huis”. De senaat zal dinsdag terugkeren, de dag vóór de inauguratie van de verkozen president Joe Biden.

  “Zelfs als het senaatsproces deze week zou beginnen en snel zou beginnen, zou er pas een definitief oordeel vellen nadat president Trump zijn ambt had verlaten”, zei hij.

  Senaatsproces: het proces van beschuldiging door de senaat zal waarschijnlijk pas beginnen nadat Biden de beëdiging heeft afgelegd; McConnell besluit over de stemming

  Het Huis beschuldigde Trump voor het eerst in december 2019 vanwege zijn inspanningen om de president van Oekraïne onder druk te zetten om een ​​onderzoek te doen naar politieke rivaal Joe Biden, maar de Senaat weigerde hem te veroordelen.

  Deze keer zou anders kunnen zijn na een ongekende en gewelddadige aanval op het huis van het Congres waarbij vijf mensen om het leven kwamen – waaronder een politieagent uit het Capitool – en een natie opgeschrikt door een aanval die toesloeg op wat Biden, een voormalige senator, de ‘citadel’ noemt. van democratie.

  De afzetting van een president, meestal een langdurig proces met wekenlange hoorzittingen en getuigen, nam slechts enkele dagen in beslag. Maar de Democraten zeiden dat er stappen waren ondernomen om de president te straffen die hem ook zouden verhinderen opnieuw een federaal ambt te bekleden.

  Senaatsproces: Trump impeachment zet een politiek gevaarlijk proces in de Senaat op, dat mogelijk de agenda van Joe Biden bedreigt

  Like

 15. Bas zegt:

  TRUMP: “Ik wil heel duidelijk zijn: ik veroordeel ondubbelzinnig het geweld dat we vorige week hebben gezien. Geweld en vandalisme horen absoluut niet thuis in ons land.”

  Like

 16. Bas zegt:

  Fraude fraude en nog eens fraude…

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/huge-report-shows-numerous-countries-interfered-2020-election-resulting-millions-invalid-ballots-inserted-election/

  ENORM: Jovan Pulitzer publiceert rapport – bevestigt dat tal van landen die zich hebben bemoeid met de verkiezingen van 2020 – miljoenen ongeldige stembiljetten bij de verkiezingen zijn ingediend

  Uitvinder en data-analist Jovan Hutton Pulitzer heeft een rapport uitgebracht waarin staat dat tal van landen zich hebben bemoeid met de verkiezingen van 2020.
  Pulitzer benadrukt dat de enige oplossing om de echte winnaars van de verkiezingen van 2020 op alle niveaus te zien, is om de stembiljetten forensisch te controleren.

  In een rapport van 36 pagina’s over buitenlandse inmenging bij verkiezingen, benadrukte Pulitzer stemonregelmatigheden en verkiezingsfraude in acht staten, waaronder Michigan, Pennsylvania, Wisconsin, Minnesota, Georgia, Nevada, Arizona en New Mexico.

  Hier zijn enkele punten in het rapport:

  De Chinezen kregen systematisch controle over ons verkiezingssysteem en vormden een noodsituatie op het gebied van de nationale veiligheid

  De elektronische stemmachines waren gecompromitteerd en kunnen niet worden vertrouwd om een ​​nauwkeurig aantal stemmen te geven

  Om het vertrouwen te herstellen, moet de ‘failsafe’ van het tellen van de papieren stembiljetten worden gebruikt om te bepalen wie de verkiezing voor president, senatoren en congresvertegenwoordigers heeft gewonnen.

  Handtellingen die door de media worden gerapporteerd, zijn niet echt handtellingen en kunnen gemakkelijk worden ondermijnd.

  De onderzoeker zei dat de Chinese Communistische Partij (CCP) “financiële, niet-gouvernementele en buitenlandse bondgenoten, waaronder Venezuela, heeft gebruikt om INVLOED en CONTROLE te verwerven over de Amerikaanse steminfrastructuur in ten minste 28 staten.”

  Pulitzer vertelde verder dat als de ongeldige stembiljetten uit de verkiezingsresultaten zouden worden verwijderd en de resterende geldige stemmen zouden worden geteld, de huidige gecertificeerde resultaten van de verkiezingen van 2020 op alle niveaus heel anders zouden zijn.

  Like

 17. Bas zegt:

  “Laat uw stem vreedzaam en vaderlandslievend worden gehoord.”

  Het staat allemaal op video, voor het geval dat wat hij echt zei voor iemand belangrijk is.

  Trouwens, de aanval op het Capitool was al aan de gang voordat Trump überhaubt
  uitgesproken was…

  Like

 18. Bas zegt:

  Verkiezingsfraude!

  ovanHuttonPulitzer ™ #JovanHuttonPulitzer
  @JovanHPulitzer
  I have just uploaded all the data and evidence of foreign election interference in the Nov 3rd General Election. Since I cannot post the pdf here please go to https://mewe.com/i/jovanhuttonpulitzer
  You may download it, see facts for yourself.

  https://pbs.twimg.com/media/ErljtjWXIAMbBlQ?format=jpg&name=medium

  Ik heb zojuist alle gegevens en bewijzen van buitenlandse inmenging in de verkiezingen bij de algemene verkiezingen van 3 november geüpload. Aangezien ik de pdf hier niet kan plaatsen, ga dan naar https://mewe.com/i/jovanhuttonpulitzer
  U kunt het downloaden, de feiten zelf zien

  Like

 19. Bas zegt:

  Maybe these people need to be held accountable for inciting rioters…

  https://pbs.twimg.com/media/ErdcjSoW4AAkMN6?format=jpg&name=large

  Misschien moeten deze mensen verantwoordelijk worden gehouden voor het aanzetten tot rellen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s