CARTOON . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “OphEUeffen” en “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op CARTOON . . .

 1. delamontagne zegt:

  Bij het NL-TV-Programma “De slimste mens”, dacht degene die op Maandagavond de quiz won dat Abraham Lincoln iemand was die met de TWEEDE WERELDOORLOG te maken had gehad.
  Het is de Mevr. die op plaats 3 [ drie ] onder Rutte staat
  Dat geeft te denken voor ’t NL-intellect.
  De zuurpruim Maarten van Rossum hield z’n mond toen die deze geschiedkundige weterij hoorde.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Ik hoop wel dat de Trumpisten keihard terugvechten (letterlijk) als de nazis over een week menen dat zij de wapens van iedereen kunnen afpakken.

  Like

 3. Jan zegt:

  House zet president Trump af met een stem van 232-197 – 10 Republikeinen sluiten zich aan bij de democraten en stemmen voor afzetting

  De Democraten haten president Trump zo erg vanwege zijn “Amerika eerst” -agenda dat ze hem twee keer afzetten.

  Donald Trump is de eerste president in de geschiedenis van de VS die twee keer is afgezet

  Hier is de lijst met Republikeinse vertegenwoordigers die in 2022 uit de partij dienen te worden getrapt:

  Adam Kinzinger uit Illinois
  John Katko uit New York
  Liz Cheney uit Wyoming
  Jaime Herrera Beutler uit Washington
  Fred Upton uit Michigan
  Dan Newhouse uit Washington
  Anthony Gonzalez uit Ohio
  Tom Rice uit South Carolina
  David Valadao uit Californië
  Peter Meijer uit Michigan
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/house-impeaches-president-trump-232-197-vote-10-republicans-join-democrats-vote-favor-impeachment/

  Like

 4. Jan zegt:

  Wat wisten Pelosi en McConnell van de geplande aanval op het Capitool voordat het Huis president Trump beschuldigde van het aanzetten tot geweld?

  President Trump kreeg de schuld van de belegering van het Capitool afgelopen woensdag, maar de FBI bevestigde dat de aanval enkele dagen van tevoren was gepland.

  Onderzoeksverslaggever John Solomon liet woensdagavond een bom vallen en zei dat de politie van DC zijn FOIA-verzoek om gegevens met betrekking tot hun onderzoek naar de belegering van het Amerikaanse Capitool afwees.

  De politie van DC zei dat het vrijgeven van de documenten ‘persoonlijk gênant’ zou zijn en dat de privacy in het geding ou komenals de documenten vrijgegeven zouden worden.

  “We gaan vechten voor die documenten, maar iets zegt me dat wat er in die documenten staat een zeer grote relevantie heeft voor wat er op The Hill is gebeurd en de vraag die ik heb is: wat wist Nancy Pelosi, wat wist Mitch McConnell van tevoren over deze bedreigingen. , aldus John Solomon aan de voormalige gouverneur van Missouri, Eric Greitens. “Als ze het toen nog niet wisten, is het een mislukking van de inlichtingendienst van de politie. Als ze wisten dat er iets was dat ze ons niet hadden verteld voordat we aan deze beschuldiging begonnen. ”

  Solomon zei dat de FBI, de NYPD en de USCP voorkennis hadden van plannen voor geweld in het Capitool, met inbegrip van de bedreiging van de moord op politieagenten.

  Als dit een geplande aanval was, kun je de president er niet van beschuldigen een spontane aanval uit te lokken terwijl dat dagen daarvoor was gepland.

  John Solomon zei ook dat interne bronnen kaarten lekten, interne documenten die relschoppers hielpen het Capitool binnen te komen om er doorheen te navigeren.

  De Amerikaanse procureur brengt een samenzweringszaak naar voren die nog eens het bewijs is dat de belegering gepland was.


  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/dc-police-reject-foia-request-records-related-probe-siege-capitol-insider-leaked-maps-internal-docs-help-assist-rioters-navigate-building/

  Like

 5. Jan zegt:

  Verkiezingsfraudeur in Texas betrapt in Project Veritas kan tot 20 jaar cel verwachten wegen fraude met stemmen

  Raquel Rodriguez, een adviseur van GOP House-kandidaat Mauro Garza, werd op camera betrapt op het omkopen van kiezers en het dwingen van kiezers om voor de Democraten te stemmen.

  BREAKING: TX “Republican” consultant & ‘Ballot Chaser’ ILLEGALLY pressures voter to change vote to Dem candidate with GIFT!

  “If I go to prison, I do not look cute in stripes…I will hate you forever.”

  “You know on here you chose a Rep, not a Dem right?”#RiggedElection pic.twitter.com/npn4CbJzIi

  — James O’Keefe (@JamesOKeefeIII) October 27, 2020

  Woensdag kondigde Ken Paxton aan dat Raquel Rodriguez is gearresteerd wegens verkiezingsfraude, illegaal stemmen, het onrechtmatig assisteren van mensen die per post stemmen en het onwettig bezitten van een officieel stembiljet.

  “Elke aanklacht vormt een misdrijf onder de Texas Election Code,” zei Paxton.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-texas-election-fraudster-caught-project-veritas-undercover-sting-arrested-widespread-vote-harvesting-faces-20-years-prison/

  Like

 6. Peter zegt:

  Er komt nog wel wat,Trump laat dit nooit gebeuren ,China,Vatcaan,wat miljardairs,WHO,en wiskids,die de wereld beheersen ,ze horen in de bak,voor het plegen van een staatsgreep .Als dit zijn gang mag gaan hebben we werelwijd een eenpartijcultuur,met grote strafkampen,en totale censuur,we zitten al aardig in die (in)richting .

  Like

 7. Jan zegt:

  Rechter van Michigan beveelt Dem Sec of State om alle communicatie met Dominion, Facebook, Apple, Amazon en Google vrij te geven. 6000 Trump-stemmen werden ineeens Biden-stemmen, wegens vernietiging van stemmen en voorgeprogrammeerde machines van Dominion

  ….
  Vertaaltypen
  Tekstvertaling
  Brontekst
  1038 / 5000
  Vertaalresultaten
  MI Secretary of State is bevolen om alle correspondentie, communicatie en documenten tussen de staat Michigan te produceren (inclusief maar niet beperkt tot het kantoor van de Secretary of State en / of Jocelyn Benson):

  – (a) Antrim County, (b) het Huis van Afgevaardigden van Michigan (inclusief maar niet beperkt tot alle leden of kantoren), en (c) de Senaat van Michigan (inclusief maar niet beperkt tot leden of kantoren) met betrekking tot de verkiezingen van 2020.

  – (a) de federale regering. (b) het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden (inclusief maar niet beperkt tot alle leden of kantoren), en (c) de Amerikaanse Senaat (inclusief maar niet beperkt tot leden of kantoren) met betrekking tot de verkiezingen van 2020.

  – Dominion Voting Systems met betrekking tot de verkiezingen van 2020.

  – Amazon (of een werknemer, functionaris of directeur) met betrekking tot de verkiezingen van 2020.

  – Apple (of een werknemer, functionaris of directeur) met betrekking tot de verkiezingen van 2020.

  – Google (of een medewerker, functionaris of directeur) met betrekking tot de verkiezingen van 2020.

  – Facebook (of een werknemer, functionaris of directeur) met betrekking tot de verkiezingen van 2020.
  …..

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/mi-judge-orders-dem-sec-state-release-communications-dominion-facebook-apple-amazon-google/

  Like

 8. Jan zegt:

  Lauren Boebert heeft felle kritiek op de democraten wegens het steunen van politiek geweld: ‘Jullie aantijgen slaan als een tang op een varken’

  Rep. Lauren Boebert (R-CO) kwam woensdag naar de Tweede Kamer, waar ze de Democraten opriep voor hun inspanningen om politiek geweld te ondersteunen.

  Boeberts opmerkingen kwamen toen het Huis tijdens zijn laatste ambtsperiode debatteerde over linkse afzettingsinspanningen tegen president Donald Trump.

  “Mevrouw de voorzitter, ik sta vandaag op om mij te verzetten tegen deze beschuldiging en om het recente geweld op het Capitool aan de kaak te stellen, net zoals ik mij verzette tegen de vorige afzetting en het geweld dat we de hele zomer lang in ons grote land hebben meegemaakt”, zei Boebert …

  “Waar is de verantwoordelijkheid voor links na het aanmoedigen en normaliseren van geweld? In plaats van in deze tijd Amerikaanse mensen te helpen, beginnen we met beschuldigingen die ons land verder verdelen, ”zei Boebert. “Het slaat nergens op.”

  I voted against the frivolous impeachment sham today.

  It will be nice when Democrats can stop this foolishness so we can get to working on behalf of the American people.

  Impeaching a President with seven days left in his term is a colossal waste of time.

  — Lauren Boebert (@laurenboebert) January 14, 2021

  Since everyone is talking about inciting violence, here’s a relevant video. pic.twitter.com/p71N4uyJPf

  — Lauren Boebert (@laurenboebert) January 14, 2021
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/republican-lauren-boebert-denounces-new-democrat-impeachment-effort-call-bull-crap-video/

  Like

 9. Jan zegt:

  GOP-vertegenwoordiger Marjorie Taylor Greene brengt op 21 januari alle punten mbt machtsmisbruik naar voren waarom Biden afgezet dient te worden

  #ImpeachBiden #QuidProJoe#BidenCrimeFamily

  — Marjorie Taylor Greene 🇺🇸 (@mtgreenee) January 14, 2021
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-gop-rep-marjorie-taylor-greene-introduce-articles-impeachment-joe-biden-january-21-abuse-power-video/

  Like

 10. Jan zegt:

  Ook Dan Crenshaw blijkt niets anders te zijn dan een landverrader

  RINO Dan Crenshaw Praises Liz Cheney for Voting to Impeach President Trump Over Complete Lies — Gets ROASTED on Twitter

  Crenshaw:

  Let’s get some truth on the record: @Liz_Cheney has a hell of a lot more backbone than most, & is a principled leader with a fierce intellect. She will continue to be a much needed leader in the conference, with my full support.

  We can disagree without tearing eachother apart. https://t.co/yMLary1kLj

  — Dan Crenshaw (@DanCrenshawTX) January 13, 2021

  reacties op:
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/wth-rino-dan-crenshaw-praises-liz-cheney-voting-impeach-complete-lies-gets-roasted-twitter/

  Like

 11. Jan zegt:

  De Democraten, een rancunepartij:

  New York City doesn’t do business with insurrectionists.

  We’re taking steps to TERMINATE agreements with the Trump Organization to operate the Central Park Carousel, Wollman and Lasker skating rinks, and the Ferry Point Golf Course.

  — Mayor Bill de Blasio (@NYCMayor) January 13, 2021

  NY is al een grootschijthuis met 447 moorden in 2019 en met een gigantische schuld en nu met iedere trumpstemmer het ontgelden
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/turning-new-york-city-wasteland-mayor-de-blasio-cancels-trump-organization-contracts/

  Like

 12. Jan zegt:

  Louie Gohmert maakt gehakt van schijnheilige Pelosi – citeert haar steun voor Black Lives Matter Rellen in het Huis . Afgevaardigden, de rooien gaan compleet door het lint, hebben niet door dat het Pelosi zelf was die opriep tot opstand en terreur

  Louie Gohmert just flipped the script read Nancy Pelosi’s own words calling for an uprising over the summer.

  The best part? Democrats are already taking it out of context not realizing they’re dunking on Pelosi. https://t.co/uMxWOWQhTa

  — Dinesh D’Souza (@DineshDSouza) January 13, 2021

  reacties van linkse gekken op:
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/louie-gohmert-dunks-pelosi-quotes-support-black-lives-matter-riots-house-floor-liberals-freak/

  Like

 13. Jan zegt:

  Mooi

  De CEO van Gab maakte een volledige back-up van het Twitter-account van president Trump voordat het werd verwijderd en maakte hem opnieuw aan op Gab.

  Wat nog indrukwekkender is, is dat hij dit deed terwijl het verkeer met 700% toenam en werd aangevallen door linksen. Gab heeft momenteel servers geüpgraded om de grote toestroom van verkeer aan te kunnen.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/wow-gab-ceo-defies-tech-tyrants-restores-president-trumps-tweets-twitter-trumps-account-gab-https-gab-com-realdonaldtrump/

  Like

 14. Jan zegt:

  Barwijf AOC eist dat de pers en iedereen die er een andere mening op na houdt onder censuur komt te staan

  NEW – Rep. Alexandria Ocasio-Cortez said on Instagram that Congress is “looking into media literacy initiatives” to help “rein in” the press to combat “disinformation” in the wake of last week’s U.S. Capitol unrest.

  — Disclose.tv 🚨 (@disclosetv) January 13, 2021

  AOC suggests adding “media literacy” as a mandate for a congressional “truth and reconciliation” committee pic.twitter.com/sv7UXMwvaO

  — Tom Elliott (@tomselliott) January 13, 2021
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/next-target-freedom-press-ocasio-cortez-says-congress-will-look-initiatives-rein-media-unapproved-press-reports/

  Like

 15. Jan zegt:

  Pa van House Speker Pelosi was betrokken bij georganiseerde misdaad
  zie
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/president-kennedy-asked-fbi-look-speaker-pelosis-father-connections-mob-documents-quietly-released-last-week-confirm/

  De appel valt dus direct naast de boom en niet ver er van af

  Like

 16. delamontagne zegt:

  De alternatieve Site voor “Twitter”, GAB krijgt per uur 10.000 aanmeldingen.
  Het is een Site voor de meer conservatieven………….

  Like

 17. Jan zegt:

  Links trutje
  [video src="https://i.imgur.com/WTQDIZ5.mp4" /]

  Like

 18. LUCIA zegt:

  Tijd voor Haaievinnensoep …alleen voor deze haaien want echte haaien moet je met rust laten en horen, ook al zijn ze niet aaibaar, ook beschermd te worden!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s