“De tijdelijke wet maatregelen covid-19 is gebouwd op los zand”

(Door: Vicki Van Lommel)

De veiligheid van Nederland is niet in het geding door een virus met een risico vergelijkbaar als de seizoensgriep.

Toen de PCR ‘test’ werd ontwikkeld ten behoeve van het diagnosticeren van SARS-CoV-2 was geen geïsoleerd virus beschikbaar voor het Centers for Disease Control and Prevention (CDC):  

“Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV were available for CDC use at the time the test was developed and this study conducted, assays designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA (N gene; GenBank accession: MN908947.2) of known titer (RNA copies/μL) spiked into a diluent consisting of a suspension of human A549 cells and viral transport medium (VTM) to mimic clinical specimen.”

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op “De tijdelijke wet maatregelen covid-19 is gebouwd op los zand”

 1. De kans wordt steeds groter dat zelfs CoronaWAPPIES gaan voordringen bij de priklijnen!! Het rekvermogen van Moedertje Aarde raakt op!

  Like

 2. Bob zegt:

  De coronatests zijn gebaseert op
  non-wetenschappelijke basis. Deze geen verhoogde te geen verhoogdeziekte gevallen

  tests zijn daarom volkomen nonsens.
  Hugo kraam nonsens uit om de
  bevolking angst aan te jagen.
  Tijdens de hoodtij dagen stonden
  15000 mensen opeen gepakt op
  de Dam, toen waren er geen
  verhoogte aantallen besmettingen
  Rara hoe kan dat

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Tegen een (chinees) griepvirus heeft men binnen maanden diverse vaccins, maar tegen andere virussen die dodelijker en besmettelijk zijn is nog geen remedie gevonden,…..komen daar de complottheorieën vandaan die stellen dat de medische wereld in het algemeen en de farmaceutische industrie in het bijzonder, en dan met name de grote bedrijven, het eigenbelang laten prevaleren boven het algemeen belang, zoals de gezondheid van de mensheid. Ze creëren en verspreiden toch geen nieuwe virussen en effectieve(re) vaccins en behandelmethoden achterhouden? Straks gaan het RIVM en de leugenaars van het kabinet ons nog op de mouwen spelden dat hun vaccins ALLE VIRUSSEN VANGEN,……..kom maar op spindokters..3….2….1

  Geliked door 2 people

 4. Knalkopje1 zegt:

  Een probleem is, dat voor politici de betekenis van de term ‘tijdelijk’ maar al te vaak ‘permanent’ is. Wat als Rutte en consorten op het prachtige idee zouden komen om de griep en verkoudheid te lijf te gaan met de Coronaregels? Ik moet er niet aan denken. Anderhalve meter, ellebooggroeten, mondkapjesplicht etc. voor onbepaalde tijd! Dan is de Tweede Golf van het fascisme een feit! 1933 – 1945 en 2020 – xxxx.

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  De maker van de PCR test had bij leven zelf verklaard dat zijn test niet geschikt was om virussen mee op te sporen. Maar wat is er leuker voor schoften zoals Rutte en de Jonge om die PCR test te gaan inzetten op de bevolking om zodoende ellenlange lijsten te verkrijgen met nep-besmettingen.
  Alles draait om de Coronaleugen in deze wereld, en deze mag zich verheugen op hele volksstammen die daar zomaar opeens geloof aan hechten. Misdaad blijft bestaan, zolang deze gedoogd word !

  Like

 6. Jan zegt:

  Dokter laat zich tegen corona vaccineren met Pfizer-vaccin, krijgt ernstige bloedziekte, sterft: ‘Moet haast wel met vaccin te maken hebben’
  “Gezondheidsautoriteiten onderzoeken de zaak van een dokter uit Florida die 16 dagen na ontvangst van het Pfizer coronavirus-vaccin stierf aan een ongewoon ernstige bloedziekte.

  Dr. Gregory Michael, een 56-jarige verloskundige en gynaecoloog in Miami Beach, ontving het vaccin op 18 december in het Mount Sinai Medical Center en stierf 16 dagen later aan een hersenbloeding, schreef zijn vrouw, Heidi Neckelmann, op een Facebookpagina. post.

  Kort nadat hij het vaccin had gekregen, ontwikkelde dr. Michael een uiterst ernstige vorm van een aandoening die bekend staat als acute immuuntrombocytopenie, waardoor zijn bloed niet goed kon stollen.

  Dr. Jerry L. Spivak, een expert op het gebied van bloedaandoeningen aan de Johns Hopkins University, die niet betrokken was bij de zorg van Dr. Michael, zei op basis van de beschrijving van mevrouw Neckelmann: “Ik denk dat het een medische zekerheid is dat het vaccin verwant was. ”

  “Dit zal zeer zeldzaam zijn”, zei dr. Spivak, emeritus hoogleraar geneeskunde. Maar hij voegde eraan toe: “Het is gebeurd en het kan opnieuw gebeuren.”

  Dr. Spivak zei dat verschillende dingen het vaccin de meest waarschijnlijke verdachte maakten in het geval van Dr. Michael. De aandoening trad snel op na de injectie en was zo ernstig dat het aantal bloedplaatjes daardoor “omhoogschoot” – een patroon zoals dat in sommige gevallen wordt veroorzaakt door medicijnen zoals kinine. Bovendien was dr. Michael gezond en jong, vergeleken met de meeste mensen die chronische vormen van de aandoening door andere oorzaken ontwikkelen. Ten slotte zijn de meeste patiënten – 70 procent – vrouwen. Een plotseling geval bij een man, vooral een relatief jonge, gezonde man, duidt op een recente trigger. ”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s