HOUD ZE TEGEN!

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op HOUD ZE TEGEN!

 1. andre zegt:

  Ze zijn doodsbang. Zit net dat gekke wijf Pelosi te bekijken man man wat een trol. Zit ze daar boven in en ja allemal natuurlijk met mondkapjes op. Jij kirjgt 30 seconden om te praten…….jij krijgt 3 minuten om te praten……..echt als een soort ja hoe moet ik het uitleggen. Pelosi kan de moeder zijn van Bruls. Wat een show wat een show.

  Geliked door 4 people

  • Astrid zegt:

   andre zegt:
   13 januari 2021 om 22:16
   ……Pelosi kan de moeder zijn van Bruls………
   —–
   Pelosi is niet alleen de aan ijsjes verslaafde grootmoeder van de oneindig uitdijende Bruls en Timmerfrans, maar tevens de oudste zus van Merkel en de volle nicht van de seniele Biden …..
   Er zijn dus mannen die op dat type hooghartige vrouwen vallen, anders was ze natuurlijk nooit zover gekomen. Mannen met veel macht vallen vaak op dominante vrouwen. Ver van huis laten ze zich met zweepjes op de blote billen slaan en hun ballen met knijpers versieren. Pelosi denkt daardoor waarschijnlijk dat ze heel wat voorstelt, maar hoogmoed komt altijd voor de val, want uiteindelijk is ze gewoon een grote hoer binnen het corrupte systeem.

   Geliked door 3 people

 2. ronjaspers zegt:

  Je moet de slang de kop afhakken,de (nazi) bildeberg groep.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Onze regering is niet voor rede vatbaar, en omdat Rutte weet dat hij zonder toestemming van de Kamer zijn wil kan doordrukken, zal die avondklok er echt wel komen. Mark geniet van macht.
  Ik ben trouwens die huichelachtige praatjes van hem spuugzat, evenals die quasi-bezorgdheid over het Britse virus. Virussen bestaan al zolang de wereld bestaat, maar ‘ze’ hebben inmiddels ontdekt dat je daarmee een heel volk min of meer onder de duim kunt houden. In combinatie met de plannen om tot een Nieuwe Wereldorde te komen, kwam dit virus dus ‘precies op tijd’.
  En zeer velen hebben niets in de gaten. De ellende zal dan ook voorlopig niet stoppen.
  Ons volk kijkt reikhalzend uit naar ‘de spuit’ en denkt dat er daarna veel betere tijden zullen aanbreken…..

  ZUCHT….!

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 14 januari 2021 om 06:54

   Hoe kan Wilders nu in vredesnaam haast willen maken met ‘vaccineren’?
   Moet je horen hoe hij zich laat meesleuren in de coronagekte.
   Dit heeft niets te maken met het tevreden houden van potentiële kiezers.
   Hij denk écht dat ‘het vaccin’ de oplossing is! Verbijsterend!

   Ik blijf hem wel steunen, maar als hij zijn zin krijgt, is hij medeplichtig aan de sterfgevallen en andere ellende die het gevolg zijn van dat giftige ‘vaccin’.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Tistochwat

    Ik wist ook niet wat ik hoorde! Wilders zou niet moeten inzetten op vaccineren, maar enkel en alleen op het beschermen van mensen met een zwakke gezondheid, gehandicapten en uiteraard onze kwetsbare ouderen.
    Je gaat toch niet 17 miljoen ‘gezonde’ mensen vaccineren, terwijl er nooit sprake geweest is van een pandemie?

    Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Totaal doorgeslagen dictatuur. Waar slaat het op. Naar bed naar bed zei Duimelot, eerst nog wat eten zei Likkepot. Nou dit gaat het worden allemaal na 20.00 uur snaveltje toe. Hoe in en in triest de kans op besmettingen buiten zijn werkelijk nul, na het eten geen lekkere frisse neus halen, arme honden moeten hun behoefte voor 20.00 uur doen. In vele plaatsen is het überhaupt in de avond totaal uitgestorven en visites lopen nu ook op door de weekse avonden niet over trouwens visite kan uiteraard altijd u mag elkaar gewoon van 04.00 uur tot 20.00 uur besmetten door lekker op visite te gaan (overigens heel normaal in een vrij en democratisch land). Kortom wie pikt deze maatregel onze vrijheden worden nu geheel ontnomen door deze NAZI maatregel die totaal geen enkel effect heeft. Het blijkt dat de terroristische Staat der Nederlanden het volk daadwerkelijk de oorlog heeft verklaard. Ik heb medelijden men de mensen die deze NAZI maatregel moeten gaan handhaven en bij eventuele handhaving niet keihard worden afgerekend er zullen altijd groepen in de avond naar buiten gaan en zich totaal niets aantrekken van deze absurde maatregel wat totaal niets meer met verspreiding van het virus te maken heeft. Worden we straks nog verplicht om de boel te verduisteren om het boze virus dat blijkbaar alleen in de avond toeslaat buiten te houden.

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @Julia

   Ja Julia, en dan te bedenken dat (o.a.) De Telegraaf liet weten dat er dui-zen-den virussen aan zitten te komen, die zómaar Nederland binnen zouden kunnen komen….
   En ze zijn nog zéér besmettelijk ook! Niet dat je daardoor erger ziek wordt….., nee, maar de ziekenhuizen kunnen het straks niet meer bolwerken.

   Wat is het toch een ‘genot’ om het volk alle perspectieven af te nemen, en ze de stuipen op het lijf te jagen. Ik hoorde in een filmpje op internet die verschrikkelijke Ab Osterhaus ook weer zijn hart luchten. Het kwam er zo ongeveer op neer dat we de komende maanden heel erg gehoorzaam zullen moeten zijn, en alle regels trouw opvolgen. Dán….., dán is er over een aantal maanden (…!!…) misschien licht aan het einde van de tunnel….

   Ik word er chagrijnig van als ik al die geluiden hoor. Soms denk ik dat ik er maar mee stop om al die berichten tot me te nemen, maar gek genoeg wil ik ook wel een beetje op de hoogte blijven van wat er met ons gebeurt. Een beetje tegenstrijdige gevoelens dus.

   Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    Cathja Er komen inderdaad duizenden virussen op ons land af namelijk de ongecontroleerde invasie van profiteurs uit de gehele wereld die allerlei virussen bij zich kunnen hebben. Helaas is daar geen vaccinatie tegen maar is daadkracht en het sluiten van de grenzen in dit geval de oplossing. Dan die pathetische leugenaar Rutte waar destijds zijn mond overliep over groepsimmuniteit maar ja dat kan die zak zich niet meer herinneren. Nee wat doen ze de mensen steeds meer afzonderen en verder gedwongen zich in de open gevangenis aan de strikte maatregelen te houden en zo weinig sociale contacten te hebben en vooral zoveel mogelijk binnen. Het enige resultaat is dat vele als watjes zeer snel vatbaar zullen zijn voor allerlei virussen omdat het algehele immuunsysteem wordt afgebroken door het dragen van besmettelijke niet werkende mondmuilen de grootste bacterie en ziekte verspreider die door de massa verplicht gedragen dient te worden kijk om u heen hoe men omgaat met die besmette mondmuilen jas zak in jas zak uit in handen kortom het staat gelijk aan een smerige zakdoek. Iemand en die verstand heeft maar verkouden is gebruikt papieren zakdoekjes die direct worden weggegooid nu ademen we in en uit. kwijlen en proesten achter de besmette niet werkende mondmuilen. Het druist tegen alle gezondheidsmaatregelen en logica in en onbegrijpelijk dat de massa geen enkel besef heeft hoe ongezond het is om zolang met de smetlap rond te lopen. Wat heeft het überhaupt voor effect gehad totaal nul omdat de overheid nu van allerlei virussen verzint en hierover angst blijft inboezemen om het volk onder de duim te houden.

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s