CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op CARTOON

 1. Jan zegt:

  Strontschepper Don Lemon (CNN):

  CNN’s @DonLemon: If you voted for Trump, you’re with the Klan & the Capitol Hill rioters pic.twitter.com/xDi7zQwt9O

  — Tom Elliott (@tomselliott) January 14, 2021

  video

  Like

 2. Bas zegt:

  Totaal géén oproep tot geweld!

  De rellen waren al aan de gang vóórdat Trump überhaubt was uitgesproken én blijken al vooraf gepland te zijn. Zijn toespraak kán dus niet van invloed zijn geweest op de aanval vh Capitool.

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Jan zegt:

  BLM en Antifa-demonstrant John Sullivan schept er over op dat hij deed alsof hij een Trump-supporter was en het raam van het Capitol insloeg tijdens de rellen

  Sullivan heeft in meerdere interviews beweerd dat hij regelmatig protesten bijwoont om vast te leggen wat er aan de hand is, maar niet actief deelnam aan de opstand in Washington.

  Op beelden die feitelijk van de militante Black Lives Matter en Antifa-activist John Sullivan zelf zijn verkregen via diens computer, toont de zogenaamde ‘burgerrechtenactivist’ die op 6 januari in het Capitool van de VS rotzooi trapte toen hij federaal eigendom beschadigde.


  Maar in beelden die op Discord naar zijn volgers worden gestreamd, is Sullivan, die de naam “Jayden X” in de app gebruikt, te horen dat hij aanzet tot geweld vanuit het Capitool en opschept over het breken van een raam.

  “Als we niet binnenkomen, zullen we deze shit platbranden,” zegt hij. “Laten we gaan! Deze shit is van ons. Fuck ja. Ik kan niet geloven dat dit de realiteit is. We hebben deze shit bereikt. We hebben dit samen gedaan.

  “Ik wist niet dat ik [het raam] zo hard had geraakt. Niemand kreeg dat op camera … Dood aan de politie! Dood aan de politie! ”

  Enkele ogenblikken nadat Sullivan luchtmachtveteraan Ashli Babbitt gevangen nam die werd neergeschoten en vermoord in het Capitool, roept een blonde vrouw die Sullivan vergezelt die zijn medeplichtige lijkt te zijn, Jade Sacker vrolijk uit: “We hebben het gedaan!”

  “Je had gelijk! We hebben het gedaan, ”pocht ze.

  ‘Kerel, ik probeerde het je te vertellen. Ik kon niet veel zeggen ‘, antwoordt Sullivan. “Wordt dit niet de beste film die je ooit in je leven hebt gemaakt?”
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/caught-video-antifa-protester-john-sullivan-brags-posing-trump-supporter-breaking-window-us-capitol-building-riots/

  Like

 5. Jan zegt:

  SA van Biden slaat gehandicapte vrouw van Roger Stone, Nydia, in elkaar geslagen en wel zo ernstig dat zij geopereerd moet worden.

  (Roger Stone werd in het holst van de nacht door de SS bende van Mueller gearresteerd, valselijk beschuldigd van liegen en in de gevangenis werd gegooid)
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/roger-stones-wife-hospitalized-attacked-leftist-goon-walking-dog/

  Like

 6. Jan zegt:

  CNN betrokken bij aanval op Capitool


  ….
  Nadat het Capitool was bestormd, verscheen John Sullivan die avond met CNN-fotojournalist Jade Sacker op CNN. CNN heeft Sullivan niet geïdentificeerd als een protestleider van Antifa-BLM. Ze noemen Insurgence, VS, maar niet dat het een radicale linkse organisatie is. Ze vermelden niet dat Sullivan werd gearresteerd in Utah tijdens onrust in 2020. CNN heeft niet bekendgemaakt dat de twee samenwerkten in het Capitool. Jade Sacker heeft werk gedaan voor NPR, CNN, NBC en andere liberale media.
  ….

  BREAKING: CNN’s Jade Sacker penetrating the Capitol with a member of BLM/Antifa cheering, “We did it!” And then asking her conspirator if he was filming, he said he’d delete it, he lied. CNN was in on it. pic.twitter.com/FVhotiAwcP

  — @amuse (@amuse) January 15, 2021

  CNN werkte samen met Antifa tijdens de terreur!

  3/ According to sources she was working on a CNN project, but she’s done a lot of work for NBC and NPR.

  — @amuse (@amuse) January 15, 2021

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/huge-cnn-npr-reporter-jade-sacker-embedded-antifa-leader-john-sullivan-siege-us-capitol-cheered-inciting-riot-video/

  Like

 7. Jan zegt:

  Trump publiceert aanstaande vrijdag (bij ons dus zaterdag) alle documenten omtrent de ‘Rusland-samenzwering’

  Lou Dobbs: President Trump publiceert uiterst geheime documenten die allemaal betrekking hebben op Obamagate. Dat is de gecoördineerde en jarenlange spionage tegen een presidentskandidaat en uiteindelijk de president van de Verenigde Staten en zijn regering, die van Donald J. Trump.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-president-trump-declassifies-russia-collusion-documents-sen-grassley-devin-nunes-given-copies/

  Like

 8. Jan zegt:

  Project Veritas: Jack Dorsey, CEO van Twitter Insider Records, spreekt over Trump en legt een routekaart uit voor toekomstige politieke censuur

  BREAKING: @Twitter Insider Secretly Records CEO @jack Detailing Agenda For Further Political Censorship

  “We are focused on one account [@realDonaldTrump] right now but this is going to be MUCH BIGGER than just one account & it’s going to go on for much longer…”#ExposeTwitter pic.twitter.com/QhyyUTHlM9

  — James O’Keefe (@JamesOKeefeIII) January 14, 2021

  Een klokkenluider binnen Twitter nam CEO Jack Dorsey op en stuurde Project Veritas de opname.

  Jack Dorsey heeft onlangs president Trump van het sociale mediaplatform gegooid wegens ‘aanzetten tot geweld’.

  Project Veritas heeft een video vrijgegeven waarin Jack Dorsey de routekaart voor toekomstige politieke censuur uiteenzet – het censureren van Trump was nog maar het begin.

  “We zijn momenteel gefocust op één account [@realDonaldTrump], maar dit wordt veel groter dan slechts één account, en het zal veel langer duren dan alleen deze dag, deze week en de komende weken, en gaat verder dan de inauguratie ”, zei Dorsey in een video die op 8 januari werd opgenomen.

  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-project-veritas-twitter-insider-records-ceo-jack-dorsey-laying-roadmap-future-political-censorship/

  Like

 9. Jan zegt:

  Terroristenleiden van Antifa, John Sullivan, achter de tralies, met beëdigde verklaring van de FBI
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/fbi-arrests-antifa-leader-john-sullivan-utah-storming-us-capitol/

  Like

 10. Jan zegt:

  Demonstrant (antifant) met zuidelijke vlag in het Capitool. Gearresteerd in Delaware met zijn zoon  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/protester-confederate-flag-us-capitol-arrested-delaware/

  Valt mij nog mee dat het gebeurt, maar of hij ook lange gevangenisstraf krijgt moet ik nog zien

  Like

 11. Jan zegt:

  LOL.
  EXCLUSIEF: President Trump’s Executive Order van gisteren heeft een directe invloed op de investeringen van de Bidens in China

  President Trump heeft maandag een uitvoerend bevel uitgevaardigd dat Amerikaanse effecteninvesteringen verbiedt de communistische Chinese militaire bedrijven te financieren. Vervolgens stuurde de president gisteren rechtstreeks een e-mail naar Spreker Pelosi met betrekking tot dezelfde EO (# 13959). In zijn e-mail deelde de president mee dat de EO de handel in openbare effecten met betrekking tot China omvat, maar ook derivaten met betrekking tot deze effecten:

  pic.twitter.com/b8iALwDqHg

  – RSBN 🇺🇸 (@RSBNetwork) 14 januari 2021
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/exclusive-president-trumps-executive-order-yesterday-directly-impacts-bidens-investments-china/

  Als biden deze straks nietig verklaard zet hij zich direct voor schut en maakt zich (weer) schuldig aan landverraad

  Like

 12. Eindelijk is ANTIFA leider John Sullivan gearresteerd wegens de bestorming van Capitool

  Like

 13. Trump heeft (had) een grote bek, maar als er ingegrepen moest worden, was ie er NIET!! Heeft inwoners van Minneapolis en andere brandende steden laten vallen! Had ook in actie moeten komen bij / in het Capitool!! Dikke MIN!!

  Like

 14. Bas zegt:

  CNN deed met antifa mee aan de bestorming van het Capitool!

  BREAKING: CNN’s Jade Sacker dringt het Capitool binnen met een lid van BLM / Antifa juichend: “We hebben het gedaan!” En toen haar samenzweerder vroeg of hij aan het filmen was, zei hij dat hij het zou verwijderen, hij loog. CNN was erbij betrokken.

  Like

  • Bas zegt:

   Om dit duidelijk te maken. CNN was ingebed met BLM / Antifa en deed zich voor als Trump-supporters die filmden dat ze een rel uitlokken. Dit is enorm enorm. Als CNN zijn perstoegang overal in DC mag behouden, moet ons hele systeem grondig worden herzien.

   Volgens bronnen werkte ze aan een CNN-project, maar ze heeft veel werk verzet voor NBC en NPR.

   Helaas is ze als ‘verslaggever’ vrijgesteld van elke regulering en lockdown in het land. Ze mag blijven werken terwijl jij en je kinderen thuis vastzitten.

   Like

 15. Bas zegt:

  .https://threader.app/thread/1349885882262761473

  BREAKING: CNN’s Jade Sacker dringt het Capitool binnen met een lid van BLM / Antifa juichend:

  “We hebben het gedaan!” En toen haar samenzweerder vroeg of hij aan het filmen was, zei hij dat hij het zou verwijderen, hij loog. CNN was erbij betrokken.

  2 / Om dit duidelijk te maken. CNN was ingebed met BLM / Antifa en deed zich voor als Trump-supporters die filmden hoe ze een rel uitlokken. Dit is enorm enorm. Als CNN zijn perstoegang overal in DC mag behouden, moet ons hele systeem grondig worden herzien.

  3 / Volgens bronnen werkte ze aan een CNN-project, maar ze heeft veel werk verzet voor NBC en NPR.

  4 / Helaas is ze als ‘verslaggever’ vrijgesteld van elke regulering en lockdown in het land. Ze mag blijven werken terwijl jij en je kinderen thuis vastzitten. (Bron: https://threader.app/thread/1349885882262761473)

  https://pbs.twimg.com/media/ErvC_eYXIAIce3O?format=jpg&name=medium

  Like

 16. Bas zegt:

  CNN was erbij!
  Hier filmt John Sullivan de opnames en nog veel meer. Dit was gepland

  Analyse van Ashli ​​Babbit-video suggereert gecoördineerde acties – interview …
  Tijdens de protesten in het Capitool op 6 januari, was onder de vijf doden luchtmachtveteraan Ashli ​​Babbit.

  Like

 17. Bas zegt:

  PATRIOTEN TERUG AAN HET WERK!
  IN DEZE VIDEO EEN VROUW MET EEN LUIDSPREKER LEIDT PROTESTERS WAAR TE GAAN IN HET CAPITOOL! ZE ZEGT DAT ALS JE DIT GEBOUW WILT NEMEN HIER NAARTOE GAAN! ZIJ WIST DE LAY-OUT! GECOÖRDINEERDE AANVAL !!

  https://pbs.twimg.com/media/ErweEVpVoAInjC-?format=jpg&name=medium

  KENT U DEZE VROUW
  ZIJ HELPT MET HET COÖRDINEREN VAN DE CAPITOOLAANVAL
  ZIJ HEEFT GEHOLPEN BIJ DE AANVAL

  Like

 18. Bas zegt:

  ANTIFAGROEP IN HET CAPITOOL
  Dame op luidspreker zou voor Pelosi in haar kantoor werken. Allemaal gecoördineerd en gepland door Antifa

  Dit is doorgegeven aan de DM-kamers. De meesten van ons voelen zich op hun gemak dat het legitiem is, dus ik deel het nu …

  Dus, video laat zien hoe de belangrijkste Antifa-groep het Capitool is binnengedrongen en hun volgende stap bespreekt …

  John Sullivan (met gasmasker), samen met de cameravrouw die voor CNN werkt. Sullivan is een BLM / Antifa-agitator, en de cameravrouw was bezig met een soort documentaire. De persoon met de megafoon is een medewerker van het Capitool.

  Dit is naar verluidt waar Trump zojuist over werd ingelicht.

  Een laatste ding … ik zeg niet dat het onmogelijk is dat er een MAGA-team bij betrokken is, zelfs blanke supremacisten. Maar er zijn zeker anti-Trump-extremisten met banden met BLM en Antifa die betrokken zijn bij de meer ernstige criminele daden, iets dat MSM witwassen is.

  Like

 19. Kraftavilqa zegt:

  Tja, de communist Biden kan nog geen rondje poker winnen zonder uitgebreide fraude. Historisch gezien komen communisten alleen aan de macht door fraude of staatsgreep.

  Like

 20. Jan zegt:

  Meghan Markle wil president van Amerika worden

  Like

 21. Jan zegt:

  Beroeps-idioot Acosta van CNN bij CPAC

  Jim Acosta van CNN geconfronteerd bij CPAC – ‘Cuomo heeft 10.000 mensen vermoord en jij wil over Ted Cruz praten!’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s