CITAAT Harm Beertema (PVV)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Marlies“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op CITAAT Harm Beertema (PVV)

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Daar heeft hij gelijk in. Veel politici hebben niet alleen een gebrek aan moed maar ook een buitengewoon traag voortschrijdend inzicht en voorspellend vermogen. Feitelijk meervoudig gehandicapt.

  Geliked door 2 people

 3. Dick Orwell zegt:

  Daar heb je wat aan als de Isis vlag op de Dam wappert.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Hoogste tijd voor een partij die voor eigen volk en land staat en niet de lapzwansen en gewetenloze misdadigers tegen de menselijkheid in dit huidige faal kabinet. De ouderen de zogenoemde kwetsbare groep die dit misselijk misleidende kabinet voor ogen houdt kunnen nog maar heel summier douchen, krijgen niet meer de zorg die echt nodig is en hebben geen dagbesteding meer door zwaar gebrek aan personeel. Dit alles te danken aan de grootste misdadiger tegen de menselijkheid onze MP leugenaar Rutte. Het vaccinatiebeleid is nu al corrupt en gedoemd te mislukken omdat een stel egoïstische managers zich hoog verheven voelt dat zij zich boven het medisch personeel. Dit zooitje zakkenvullers kunnen wel morgen de straat op strijken veel geld op die zwaar drukt op onze zorgkosten maar voor de daadwerkelijke hardwerkende zorgmedewerkers kan er geen cent bij. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/ongelooflijk-ziekenhuispersoneel-niet-gevaccineerd-managers-wel-zij-kunnen-afstand-houden-en-thuiswerken/
  Kortom de kolere bende in Nederland is enorm groot doordat er een stel onbenullen en lapzwansen in de blauwe zetels zitten die totaal geen capaciteit en daadkracht hebben. Ze hebben het alleen druk met niet essentiële zaken net zoals weer zo een doorgeslagen linkse zak in Rotter dam https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/zelfhatende-vvd-wethouder-rotterdam-keert-zich-tegen-nederlandse-geschiedenis-excuses-voor-slavernij/ Dan graag excuses van de Duitsers die ook mijn schoonvader hebben omgebracht tijdens WOII zo kunnen we natuurlijk wel door gaan met excuses. Het verleden is het verleden en geschiedenis is nu eenmaal geschiedenis. Hoogste tijd om een einde te maken aan al dat zinloze gezwam. Kijk naar nu waar een democratie totaal is vermoord en de dictatuur in een ongekende vorm is toegenomen. Waar profiteurs voorzien worden voor toewijzing van een woning en eigen volk jaren en jaren op wachtlijsten staan. Zo kun je over het wanbeleid onder kabinet Rutte een dik boek schrijven dat heel veel zwarte bladzijden zullen zijn. Weg met die hele criminele misdadigers die eigen volk en land hebben verraden. Laten we hopen dat maart a.s. de grootste schoonmaak binnen de politiek zal plaatsvinden en dat mensen zich goed gaan realiseren dat het huidige enorme wanbeleid op vele gebieden niet meer is te tolereren. Dat zal het eerste licht in een lange moeizame tunnel kunnen zijn.

  Geliked door 3 people

  • Weer een puike reactie!! Hoernaille en ander GESPUIS, leest u even mee!!

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Julia, die bende van rutte krijg je niet weg met de stembusuitslag. Die krijg je alleen weg met een geweer. politici vertrekken door de voordeur vanwege wanbeleid, zakkenvullen, meineed, enz en ze komen via de achterdeur weer binnen als burgemeester, internationale job bij o.a de VN, de wereldbank, enz. En ze blijven allemaal mee-eten uit de staatsruif.

   Geliked door 2 people

  • Cleo zegt:

   Uw woorden zijn meer dan terecht!
   Rutte heeft de afgelopen 10 jaar ons Nederland op zoveel terreinen KAPOT GEMAAKT: ouderenzorg, ziekenhuizen, jeugdzorg, publieke voorzieningen, ongelimiteerde immigratie van meest nep-vluchtelingen die ALLES onder hun re*t geschoven krijgen en waarvoor WIJ FINANCIEEL MOETEN BLOEDEN (woningen, zorgkosten, tandheelkundige kosten, uitkeringen, TOLKEN, eindeloze JURIDISCHE PROCEDURES, opvang in AZC’s, subsidies, etc), idiote klimaatplannen waarin de bevolking NIKS heeft in te brengen, miljarden voor Brussels bodemloze putten, decimeren van politie, decimeren van nationale defensiemacht, etc.
   Rutte is een smerige landverrader!

   Geliked door 1 persoon

   • Voor mij; GEEN CENT extra voor “JEUGDZORG”!! Zijn verkapte SOEBSIDIES voor “JONGEREN”!! Bij meer dan de helft van de “SIELIGE gastarbeiders” komen tig instanties over de vloer omdat het regelrechte probleemgezinnen zijn! De MILJARDEN zijn niet aan te slepen! Hierbij een probleemgezin waar al 100.000en van ONS AFGEJATTE euries in gepompt zijn!! ***************** GEEN CENT MEER VOOR “JEUGDZORG”!! **************

    Like

 5. En de LAFAARDS weten dat, maar zullen pas na hun politieke “carrière” toegeven! Hoe duidelijk wil je het hebben!!! Wat een MI/SDADADIGE ZOOI!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Het gelijk komt gewoon naar ons toe met een vertraging van enkele jaren….Beertema, droom maar lekker verder ! We leven in een tijd dat bijna de gehele tweede kamer van radicaal linkse snit is en iedere politieke partij niet wil samenwerken met de PVV (uitgezonderd FVD). Zij bepalen al jarenlang welke grootte politieke partijen krijgen (stembusfraude) en zullen wederom de PVV bashen. De PVV zal over wat jaren helemaal uitgespeeld zijn als Nederland totaal naar de kloten geholpen zal zijn en de Moslims c.q. The Deepstate de volledige macht over Nederland hebben. Stemmen klinkt hoopvol, maar niet als je al van te voren weet van de hoed en de rand !

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   BigLjohn, ook voor PVVers komt het moment dat de vijand overwonnen is of we gaan eraan kapot. Het wordt dus de dood of de gladiolen, hetgeen niet betekent dat u op een andere partij dan de PV V moet stemmen. Ik weet geen andere fatsoenlijke partij dan de PVV, dus gewoon doorgaan. Bij 76 zetels voor de PVV in de 2e kamer, ligt de rest van het politieke gajus overwonnen op de mat met gestrekte kuiten . Doorgaan dus, er is geen alternatief.

   Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Wat, : als de snoodaards weggestemd worden, : dan zitten toch NOG. hun sympathisanten op belangrijke VASTE. plaatsen ( Bijv. aan balies van diverse. corporaties, ziekenhuizen, e.d. waaronder veel, afkomstig van ( voorheen), ( binnengedrongen,!…….<~<~<~<~<~<~<

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    fleckie, dat is waar maar dan zal de overwinnaar al die mollen/baantjesgasten op moeten zoeken en ontslaan, zonder wachtgeld. Er moet dan een soort recherchebureau komen deze figuren opspoort.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s