KIES VOOR VRIJHEID!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op KIES VOOR VRIJHEID!

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. OT, ook weer niet; De afrikaners boffen, heel veel sneeuw en -30 in Zweden, Finland!! Bofkonten, daarvoor gingen ze toch naar Scandinavië!!
  ‘Sneeuwstorm teistert Scandinavië’.

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  De meeste onder ons hebben met liefde alle vrijheden opgegeven door pure angst ingezaaid door de linkse media die publicaties vertoond door een stel amateuristische nietszeggende journalisten waarvoor nader onderzoek een vreemd fenomeen is daarbij worden vak journalisten die daadwerkelijk waarheden boven tafel halen geband. Kortom de wereld grenst naar krankzinnigheid waar alle realiteit is verloren en de blindheid totaal is toegeslagen voor de daadwerkelijke waarheid en realiteit. Welk gezond mens zonder klachten laat zich vrijwillig vaccineren met onbekend gif waar de ingrediënten staatsgeheim is men slikt toch ook geen willekeurige medicatie.

  Geliked door 1 persoon

  • Mijn leventje ziet er voor en na Covid-19 niet veel anders uit. Wel mis ik het <1,5 cm gebeuren enorm! Ik leef ook niet met het idee dat ik veel vrijheden heb opgegeven. Ik kies er zelf vrijwillig voor en voel mij niet in mijn vrijheid beperkt! Maar als Alleengaander sta je er natuurlijk anders in, dan als ondernemer met een gezin.

   Like

  • koddebeier zegt:

   En geen vrije keuze van vaccin, de ‘overheid’ beslist welke rotzooi ze bij je inspuiten !!
   Als je bij je volle verstand ben………..dan laat je dat toch zeker niet gebeuren !!!

   Like

 4. ‘FTM: Wilders meldde donatie van ruim 175.000 euro niet aan Kamer’.
  Eigenlijk zou de (R)Overheid al die rechtszaken van Geert moeten betalen! Het is een zwaar POLITIEK (laf) gebeuren!! Om Geert Wilders het zwijgen op te leggen!! (de arabische teksten die bij 10.000en door de ether gaan, worden amper gecontroleerd.. steekproeven en alleen bij verdachte personen… er zijn ook niet genoeg speurneuzen om de zelfgecreëerde ZOOI te controleren!!) *********************RAMPZALIG!!!!!!!!!!! *********************
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/ftm-wilders-meldde-donatie-van-ruim-175000-euro-niet-aan-kamer/ar-BB1cM8rt?ocid=mailsignout&pfr=1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s