Nieuw virus . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Nieuw virus . . .

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Julia zegt:

  Ik vraag mij nu werkelijk af waar de jaarlijkse terugkerende griep is gebleven. Maar ja zucht dat is blijkbaar weer een nieuwe variant dat mutatie heet. Allemaal redenen om de agenda 21/30 NWO door te drukken door het volk angst te blijven in zaaien waardoor de onderdanigheid van al die goedgelovige schaapjes zal leiden tot een enorme teloorgang van de economie (want die moet opgeschoond worden vanwege de klimaathysterie) en een enorme maatschappelijke en sociale schade. Ik heb diep medelijden met onze jongeren die hiervan zwaar de dupe zijn en waardoor de toekomst van onze kinderen op het spel staat door enorme niet meer in te halen leerachterstanden. De volwassenen zijn enorme egoïsten die het klaarblijkelijk normaal vinden om de toekomst van onze jeugd op spel te zetten. Hoe laf en onderdanig kun je zijn. Dat ouderen boven de 50 lopen te roep toeteren dat zij een langere lockdown willen is belachelijk want zij hebben jaren van vrijheid gekend en weten nog wat democratie betekent. Kortom allen succes met uw onbekende vaccinatie maar droom niet dat het oude normaal nog terug komt en dat overlijden nu eenmaal bij het leven hoort ook denkt men nu dat men alleen aan corona kan sterven maar vergeten velen dat er dagelijks een paar honderd mensen overlijden aan levensbedreigende ziekten en hartfalen. Nobody is onsterfelijk en de sterkste zullen overleven of langer leven. Dat is de realiteit en het leven.

  Geliked door 1 persoon

  • Laura van der Storm zegt:

   Mijn dochter had een paar weken geleden de griep, dus naar de dokter. (ze werkt bij bejaarden). Ze hebben haar getest. Ze had wel griep, maar geen corona! Ik zeg…..je bent de enige in Nederland die de GEWONE griep heeft!!! We hebben het stil gehouden :-)).

   Like

  • Heniusz zegt:

   Sinds wanneer zijn 50 plussers eigenlijk oud? Mogen steeds langer doorwerken, daar schijn je juist jong van te blijven… Doodsbange conformdenkers vind je in elke leeftijdscategorie (Toegegeven: Hoe ouder vaak hoe angstiger, maar dat ligt toch echt aan de eenzijdige info door de gelijkgeschakelde media) en het gros is 80+! Zelf 60 plusser vind ik het nogal aanmatigend om zo benaderd te worden, ben mordicus tegen al deze onzinnige maatregelen en zo zijn er veel meer, ook leeftijdsgenoten.

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  Als men een persoon kent die bekend staat als een notoire leugenaar, dan zal men deze persoon nooit meer geloven als hij de mensen iets vertelt. Behalve als deze persoon Rutte heet. Die stond bekend als een leugenaar pur sang maar met zijn zeer besmettelijke en zeer dodelijke Corona sprookje was iedereen meteen om. Iedereen was plotseling vergeten wie ze voor zich hadden en opeens werd hij benoemd als een groot staatsman. Een land wat zulke inwoners heeft verdient niet beter dat ze eens hard op hun bek gaan vallen. Alleen rottig dat de echt verstandige bewoners van Nederland als leugenaars worden weggezet en verkondigers van complottheorieën. Wij zullen ten midden van een volk van volslagen idioten ook ten onder moeten gaan….

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  De ene dood dreiging na de andere als je nu niet….. je laat vaccineren ga je dood.
  Toen kwam de nog dodelijker UK variant (niet nieuw meer) nu de zuid Afrikaanse variant.
  Ik wordt schijtziek van al die gestoorde corona schreeuwers.
  Donder op laat mij met rust stel verdommelingen daar in Den Haag.
  Jullie helpen de hele wereld naar de kloten.
  En super lul Rutte jou moeten ze ophangen aan de aller hoogste boom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s