Tweet van Geert

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Tweet van Geert

 1. Jan zegt:

  Wedden dat de racisme kaart herhaaldelijk getrokken wordt als er straks debatten op de tv komen, want er blijft voor de bolsjewieken niks anders over om Wilders te verketteren.

  Geliked door 5 people

 2. BigLJohn zegt:

  In die onbeschofte brutaalheid van de tweede kamer zit een kern. Zij kunnen dit doen omdat zij al van tevoren weten hoe de tweede kamer er NA Maart a.s. uit komt te zien. Zij die bijna alle macht naar zich toe getrokken hebben doen altijd zulke uitspraken. Kijk maar eens hoe open en bloot de uitspraken zijn van de koning en zijn vriendjes. Ze spreken openlijk over The Great reset als of die morgen al een feit is. Ook Bill Gates doet mee; 10 a 15% van de mensheid mag er maar overblijven door toepassing van vaccinaties en abortus. En niet te vergeten onze grote vriend Klaus Swab. Houd je gedeisd als bepaalde personen dit soort uitspraken doen !

  Geliked door 2 people

 3. Cleo zegt:

  ‘Wij van de VVD, CDA, PvdA, D66, CU, Groenlinks, SP zijn zóóó voor ‘diversiteit’ en ‘inclusiviteit’, behalve als je een andere mening hebt dan de onze’….
  Vieze HUICHELAARS!

  Stem PVV!
  Voor je zelf, je kinderen, je kleinkinderen!

  Geliked door 5 people

 4. Die DIKKERD-in-saai-pak van het CDA, ook al zo’n vieze KLOOTHOMMEL!! (wil niet in het Wilderskamp weggezet worden!!)

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Gieneke
   Je bedoelt neem ik aan Hubert Bruls, die man met morbide obesitas ?
   Irritant ventje is dat, hij praat net alsof hij continu overleg heeft met álle burgemeesters in dit land wat natuurlijk niet zo is maar niemand durft hem daarop aan te vallen.

   Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  Een regeringsleider waarvan het kabinet aan z’n eerste leugen niet gebarsten is en voor hun reeks daaropvolgende leugens niet opgehangen zijn waant zich waarschijnlijk onverslaanbaar, gesteund door overkoepelende organisaties die van onwaarheden aaneenhangen, bijgestaan door gesubsidieerde onderzoeksbureaus en wetenschappers en gecontroleerd door onderzoekscommissies bestaande uit volk uit de eigen gelederen die de gelederen gesloten houden om elke leugen te beschermen, een wrede vorm van volksvertegenwoordiging dat nauw aansluit bij het nastreven van het socialistische gedachtengoed, vervreemd van enige zelfreflectie en ontdaan van alle mores……the EU by proxy.

  Like

 6. vangie1206j zegt:

  Als de PVV de grootste wordt en gaat regeren verwacht ik de zelfde sabotage streken als links in de VS heeft geflikt met Donald Trump.
  Dat antifa schorem deinst nergens voor terug gesteund door ja ja de regering met in het bijzonder dat linkse ratten nest.
  Nederland wordt dan nog onbestuurbaarder dan ook de nu Rutte en zijn gluiperts.

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Bij de laatste verkiezingen zijn bij diverse stembureaus stembiljetten van de PVV in afval containers gevonden.Wordt toch eens wakker mensen,stemmen is een farce,achter iedere regering zit een schaduwregering politici worden omgekocht,gechanteerd of het zijn vrijmetselaars.In nederland en europa heeft de (nazi) bilderberg groep de macht en politici voeren hun N.W.O. beleid uit.

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Ik hoop dat deze boemerang het einde inluid van de kartelpartijen en de linkse Nep deugpartijen !!

  Geliked door 1 persoon

 9. M. zegt:

  Allemaal laten ze het verraad van het Nederlandse volk weer zien door de stem van velen op voorhand al uit te sluiten.
  Net zoals men elk geluid wat de situatie in ons land zou verbeteren het liefst helemaal uit de complete media zou verbannen.
  Nogmaals , wat heeft de Nederlander te kiezen als men het geluid op voorhand al gaat uitsluiten of zoals eerder er niet mee wil regeren?
  Ze staan altijd wel te wauwelen dat andere landen invloed uitoefenen op verkiezingen maar dat is meer om te maskeren dat ze zich er zelf schuldig aan maken.
  Een complete media die elk geluid afbrandt welke niet achter de complete destructie van ons land staat ?
  Hoeveel invloed is dat ?
  Bekende uitgerangeerde Nederlanders die hun ziel hebben verkocht aan de leugen helpen graag mee ieder gezond geluid te demoniseren en doen niets liever dan hun eigen nest vol schijten voor wat zilverlingen.

  Geliked door 2 people

 10. Jean zegt:

  Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat de PVV een hoogtepunt zal behalen in maart, voor mij liefst 51%.
  Er is enkel toekomst, veiligheid en leefbaarheid via de PVV, wie voor geweld én vreemdelingen is kiest uiteraard voor linkse troep zoals GroenLinks, CDA, VVD, PvdA en D66.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s