De vaccinatie-industrie heeft een tegengesteld doel: uw gezondheid en haar portemonnee

(Door: “Balkanske priče”)

Overheid en media maken mensen onnodig bang met Covid-19.Van de besmette mensen overlijdt slechts een heel klein percentage. Covid-19 leidt helemaal niet tot buitensporig veel slachtoffers (hoofdzakelijk oudere mensen met veel overgewicht en patiënten die meer onder de leden hebben, en de dood hoort nu eenmaal bij het leven). Natuurlijk is ieder slachtof­fer een drama, maar geen groter drama dan de slachtof­fers die nog jaren gaan vallen als gevolg van de lockdown. Inmiddels is duidelijk dat door het sluiten van de verpleeghuizen er veel mensen van eenzaamheid zijn gestorven. En dat veel andere medische zorg, die niet met corona van doen had, is uitgesteld en dat er daarom ook duizenden mensen eerder doodgaan. Volgens artsen hebben de maatregelen geleid tot meer ziekte en sterfte onder hartpatiënten. GEEN van de maatregelen werkt voor beheersing van ‘het virus’. Als we nu terugkijken, kun je op basis van de cijfers stellen dat de lockdown-maatregelen weinig effect hadden, omdat al op 16 maart 2020 het reproductiegetal onder de 1 zakte. Helemaal nergens ter wereld is een positief gevolg gebleken van de draconische maatregel van het stopzetten van iedere vorm van sociaal leven. Het opsluiten van mensen in hun eigen huis en het dichtgooien van restaurants en scholen is alleen maar goed voor het verwoesten van de samenleving en de economie. Maar zolang het kuddevee in de leugenverhaaltjes van de TV en de krant blijft geloven, blijven we in de huidige communistische dictatuur zitten…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op De vaccinatie-industrie heeft een tegengesteld doel: uw gezondheid en haar portemonnee

 1. htskday zegt:

  De fabel van Vaccinaties:

  Geliked door 3 people

 2. Jan zegt:

  De show met nepvaccinaties

  Geliked door 4 people

 3. Jan zegt:

  Journal de Quebec: De eerste in Canada gevaccineerde persoon heeft nu COVID
  https://www.journaldequebec.com/2021/01/14/la-1repersonne-vaccinee-au-canada-a-eu-la-covid

  Geliked door 1 persoon

 4. htskday zegt:

  Ceo van moderna zegt dat de wereld voor altijd met covid zal moeten leven

  Goed nieuws voor de vaccinmakers die tot in de eeuwigheid hun vaccin zullen kunnen blijven verkopen. Goed nieuws voor de online-verkoop. En geweldig nieuws voor de overheden die nu al die lastige burgers voor de rest van hun leven op kunnen sluiten.

  https://dissident.one/2021/01/15/ceo-van-moderna-zegt-dat-de-wereld-voor-altijd-met-covid-zal-moeten-leven/

  Geliked door 2 people

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. Julia zegt:

  De meerderheid van de domme schaapjes hebben dit er graag voor over ze staan voorop in de rij om te worden ingespoten met het onbekende gif (is staatsgeheim) waar ze totaal geen weet van hebben van wat ze krijgen toegediend maar wel zo snel mogelijk voorop willen staan Normaal zit bij elke goedgekeurde medicatie een bijsluiter van wanneer wel of niet te gebruiken en wat eventuele bijwerkingen kunnen zijn. Nee nu storten de blinden zich totaal op een vaccin wat tot op heden nog niets heeft bewezen en totaal onbekend is wat eventuele bijwerkingen zijn. Hoe dom kan een mens zijn om hierdoor de gezondheid op het spel te zetten. Het is weer eens puur massahysterie gecreëerd door het zaaien van angst net zo als nog steeds de massa gelooft dat de niet werkende besmettelijke mondkapjes effectief zijn zijn die feiten nog niet duidelijk het heeft totaal niets maar dan ook niets geholpen om het zogenoemde virus in te dammen.Maar ja de massa goedgelovige onderdanige schaapjes dragen dit dus doe ik het ook maar om dat de Overheid dit ons heeft opgelegd.

  Geliked door 3 people

 7. Volgende week een AVONDKLOK! In Denemarken is er paniek; de Engelse variant grijpt daar heftig om zich heen. Ook CoronaWappies gaan ziek worden!!

  Like

  • In Brazilië is ook al een variant opgedoken, veel paniek. In een stad hebben ze zelfs hulp moeten inroepen van het door en door verarmde Venezuela. Familieleden komen zelf met zuurstof en ventilatoren naar ziekenhuizen. Er wordt gewaarschuwd voor nog meer slimme varianten / mutaties die vaccins kunnen omzeilen. ‘The WORST is yet te come’!!!

   Like

   • htskday zegt:

    Is nepnieuws/propaganda

    Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    Gi8enekehado Stevens De daadwerkelijke beelden gemist? De massa in Brazilië vermaken zich terecht op de stranden overvol en zonder mondkapjes. Dat fake angst artikel leg ik naast mij neer over de ventilatoren en zuurstof die familieleden meenemen naar ziekenhuizen een heel groot deel van de Braziliaanse bevolking is arm en hebben amper te eten laat staan zuurstof in huis. We worden door die linkse ziekmakende media dagelijks geconfronteerd hoe vreselijk het is als men zogenoemd door corona is overleden uiteraard triest maar leest u dagelijks hoeveel mensen er sterven aan de gevreesde ziekte kanker, hartfalen en andere ernstige ziekten dat zijn er helaas dagelijks gemiddeld ruim 200 !!! Het gaat die ziekelijke linkse media om de massa uitsluitend angst in te boezemen zodat ze massaal hysterische ook bij geen klachten naar de GGD gaan om het gif te laten inspuiten want dat is een miljarden verdienmodel. Het gaat niet om het belang van de volksgezondheid maar alleen om geld en macht. Als die smerige criminele politici zoals Rutte zich zorgen zouden maken over de volksgezondheid dan had hij nimmer de desastreuze bezuinigen doorgevoerd van onze gezondheids- en ouderenzorg waar nu heel veel mensen zwaar de dupe van zijn maar zich wel blauw moeten betalen aan zorgpremie al is het maar om de invasie van profiteurs te voorzien van gratis gezondheidszorg maar zelf op een onverantwoorde wachtlijst worden gezet. Wie hier nog blind voor is en Rutte hoog in het vaandel hebben staan zijn net zo gewetenloos.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    BESTE TARZAN VIBRATOR !!!!! TEVENS TROL …..

    KIJK EVEN SINDS …… WANNEER ??
    ZIJN IN DE UK DE BESMETTINGEN OMHOOG GEVLOGEN ?????
    ZOEK EVEN ZELF !!!!! TAKKETROL

    DUS OP HET MOMENT ,, OP DE DAG NAUWKEURIG !!!!!!
    DAT DE VACCINATIE IS BEGONNEN !!!
    EN WERKELIJK DE ENGELSE VARIANT ?? WHAHAHAHAHAHA

    ZOU HET GEWOON IN HET VACCIN KUNNEN ZITTEN

    MEVROUW GRAFZERK ???

    OEM BOB MAAKT WEER VRIENDEN

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    bobzelf 16 januari 2021 om 12:13

    Sinds de ‘vaccinaties’ in Engeland zijn begonnen, zijn de ‘besmettingen’ in razend tempo toegenomen. dat ziet u goed, heer ome bob!
    Goh, wat gek, hè?

    Zoals Jensen zo mooi zei: straks hebben we virusmutaties uit alle landen, uit steden zelfs, misschien krijgen we straks wel een Calcutta-variant van het virus.

    WHAHAHAHAHAHA!

    Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik wil heel graag dat u het woord “CoronaWappies” hier niet gebruikt!

   Webmaster

   Geliked door 3 people

 8. Julia zegt:

  Hoe dom kan een mens zijn een weldenkend mens die geen klachten heeft (tegenwoordig complotdenker genoemd) laat zich zonder meer vaccineren. https://www.ninefornews.nl/noorse-medicijnagentschap-linkt-13-sterfgevallen-aan-coronavaccin/ Maar ja dat zijn blijkbaar toch een groot aantal mensen die vooraan staan die er alles voor over hebben om gehoor te geven aan het onbekende gif in de veronderstelling dat zij snel terug kunnen naar het ouder normaal. Het oude normaal is verleden tijd en komt nimmer meer terug het doel is het reduceren van de wereldbevolking zoals opgesteld in de agenda 21/30 NWO. De ongekende dictatuur met alle desastreuze gevolgen zal de komende jaren worden voortgezet koste wat het kost. Het gaat om geld en macht.

  Geliked door 3 people

 9. Bas zegt:

  China

  Like

 10. Martine zegt:

  Het COVID vaccin is geen vaccin maar een GMO. Net zoals ze fruit en groente genetisch manipuleren en muggen. Nu zijn de mensen aan de beurt.

  Geliked door 3 people

 11. Bas zegt:

  Canada

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   U zuigt… Duurt niet lang meer.

   Webmaster

   Geliked door 3 people

  • htskday zegt:

   Hoe gek kunnen ze het verzinnen..
   Nou weer zuurstof tekort?!?!….
   Wat een nonsens, slaat helemaal nergens op..

   Nepnieuws!!!

   Als je maar bang bent..

   Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Gienekehado Stevens Wel erg kort door de bocht door uit te gaan van één artikel maar niet verder te lezen dan uw neus lang is. Wat nu Bron opererende virologen waar slaat deze domme uitdrukking op mogen mensen die zich wel oriënteren en verder lezen dan hun neus lang is hun mening of waarnemingen gewoon geven maar ja u blijkt toch ook één van de vele linkse aanhangers te zijn die zich graag heel veel angst laten inboezemen en absoluut geen andere mening toelaat. Dat is uw zaak en u moet leven wat u goeddunkt daar bent u vrij in dat heet democratie maar hou op met de door u gebruikte domme uitdrukking dat heeft geen enkele toegevoegde waarde en is uiteraard niet onderbouwd. Leef uw leven.

   Geliked door 2 people

   • Net zo goed kort door de bocht. Hoe zo, zou ik maar 1 artikel / item over de toestand in Brazilië hebben gevolgd. Op bijna alle TV-zenders / media op deze planeet werd het genoemd en de beelden spreken voor zich! Ga er niet veel woorden aan vuil maken. Net als op FB, Twitter etc etc. ligt het allemaal heel gevoelig en hebben de mensen ‘Lange Tenen’ (waarom eigenlijk?) en de waarheid in pacht!. Geen zin om ‘op eieren te lopen’. Wat de heren / dames van FB, What’s App, Twitter etc etc. doen, gebeurt hier ook. Ben je niet (meer) van ons, niet (langer) welkom! Eigenlijk zit ik hier ook bij een soort MSM, maar dan anders! Mocht ik weleens aan het “zuigen” zijn, ben ik weer eens in een frivole bui. Bij zoveel eigendunk en GELIJK-hebben!

    Like

   • bobzelf zegt:

    KUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    OME BOB

    Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ondanks dat ik geloof dat @Gieneke prima in staat is voor zichzelf op te komen toch wat kanttekeningen.
  Het is verleidelijk om de term “wappies” over te nemen, die wordt momenteel vaak gebruikt in combinatie met complottheorieën en ontkenners van de heersende pandemie.
  Logisch dat dit een negatieve uitstraling heeft en ik zal zelf die uitdrukking niet snel gebruiken.
  Het werkt onnodig polariserend maar om de link die zij geeft dan direct weg te zetten zoals @htskday doet als nepnieuws is een brug te ver en niet onderbouwd.
  @Julia denkt daaraan de conclusie te kunnen verbinden dat Gieneke zich niet breder oriënteert, dat is niets meer of minder dan een aanname en nergens op gebaseerd.
  En dan als klap op de vuurpijl wordt ze in het linkse kamp geplaatst!
  Wat politiek te maken heeft met een visie op een rondwarend virus ontgaat me volledig, Geert Wilders steunt de coronamaatregelen ten volle, is die nu ook ineens een ‘linkse aanhanger’?

  Like

  • bobzelf zegt:

   VOLGENS MIJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   OME BOBZELLUF DUS !!!!!!!!!!!!!!!

   SCHRIJF JE “””LUL “” ALTIJD MET HOOFDLETTERS

   WELTERUSTEN , VRAAG OF ZE EEN DAGIE LANGS KOMT ??
   EN BLIJFT SLAPEN

   ZE VINDT DIE HOOFDDOEKJES, EN DESERT NIKE SLIPPERS EN JURKEN MET EEN ZWEETLUCHIE HEEL LEKKER

   NOU ALLEMAAL BIJ JOU VOOR DEDEUR IN DE ISLAM DRIEHOEK

   GAAF MAN , IK ZOU HET DOEN , WHAHAHA

   JE VRIENDIN , VIBRATOR ANNIE OP 380 v

   WHAHAHAHAH

   DIE OME BOB TOCH

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s