Verzwegen: christenvervolging en christenvijandigheid

(Door: Beatrix von Storch – Vertaling: E.J. Bron)

Een onderwerp waarover nauwelijks iemand het heeft: christenvervolging en christenvijandigheid. De situatie van de christenen in de wereld is vorig jaar opnieuw verslechterd. De “Wereldvervolgingsindex” laat dat duidelijk en ondubbelzinnig zien.

Het communisme en de islam zijn heden ten dage de grootste bedreigingen voor christenen. Noord-Korea staat sinds 2003 bovenaan op de Wereldvervolgingsindex, een triest record. De totalitaire heerschappij in China onderdrukt alle godsdienstgroepen, ook de inmiddels bijna 100 miljoen christenen daar. In Nigeria eist het “islamisme” steeds meer slachtoffers. Het ooit christelijk gevormde land met de meeste inwoners van Afrika kiept om naar de islam en destabiliseert intussen de hele regio. Terreur, dood en vervolging nemen nu ook in Mali, Burkina Faso en Niger sterk toe. En in Turkije is de situatie opnieuw duidelijk verslechterd. President Erdoğan´s giftige mengeling van “islamisme” en nationalisme bedreigt ook de oeroude gemeenten van de Aramese christenen; in Duitsland zijn de extremistische en gewelddadige Grijze Wolven van Erdoğan de vijfde colonne om ook bij ons het Turkse nationalisme en het “islamisme” te verbreiden en hun tegenstanders te terroriseren. Alleen de AfD zet zich in de Duitse Bondsdag consequent in voor het verbod op de Grijze Wolven in Duitsland, zoals dat onlangs in Frankrijk is gebeurd.

Deze beangstigende ontwikkeling van christenvervolging en christenvijandigheid zou een wekroep voor de Duitse politiek moeten zijn, want ook bij ons neemt de christenvijandigheid toe. Maar in plaats daarvan concentreert Merkel´s coalitie zich op een zogenaamde moslimvijandigheid in Duitsland. We mogen niet wachten tot we ook hier Franse toestanden krijgen, waar iedere week een kerk in brand staat.

Bron:
freiewelt.net
Door: Beatrix von Storch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Verzwegen: christenvervolging en christenvijandigheid

 1. koosv8 zegt:

  Doe vooral niets terug als er wéér een kerk afbrand.
  WIE NIETS DOET RAAKTALLES KWIJT!!!!!

  Like

 2. Bas zegt:

  Ondertussen, groeiend racisme tegen blanken
  https://www.breitbart.com/europe/2021/01/15/concern-growth-anti-white-woke-ideologies-top-french-university/

  Bezorgdheid over de groei van anti-blanke woke ideologieën aan de Franse topuniversiteit

  Studenten van de prestigieuze Sciences Po University in Frankrijk hebben hun bezorgdheid geuit over de groei van radicale, woke, anti-blanke ideologieën die grotendeels uit de Verenigde Staten worden geïmporteerd.

  Romain, een student aan Sciences Po Paris, zei dat hij en anderen een golf van mensen op de universiteit hebben opgemerkt die racistische, kolonialistische en andere ideologieën steunen die zowel tegen “blanke suprematie” als kritiek op “blanke kwetsbaarheid” zijn.

  “Er is zoveel rumoer over het onderwerp dat je je zelfs afvraagt ​​of het niet gevaarlijk is om erover te praten, om mensen te waarschuwen voor wat er gaande is”, zei hij tegen de Franse krant Le Figaro.

  De universiteit heeft ook voor controverse gezorgd over de kwestie na het vrijgeven van een voorgestelde lijst van tien boeken, waaronder How to Become Anti-Racist, door Ibrahim X. Kendi, een Amerikaanse auteur die beweerde dat blanke mensen die zwarte kinderen adopteren mogelijk “racistisch” zijn.

  Like

 3. Bob zegt:

  De pers behoort objectief te zijn, maar
  geeft geselecteert nieuws.
  De mean stream pers discrimineert
  en de pers op de tv discrimineert van
  ons belasting geld.
  De kijk schapen zijn er gevoelig voor
  zonder kritisch te luisteren.

  Like

 4. Dr. Heinz zegt:

  En binnenkort in héél Europa!!!!

  Like

 5. Julia zegt:

  Uiteraard wordt dit niet ter sprake gebracht of gepubliceerd in de linkse media en de Nederlandse propagandazender NPO. We blijven toch zonder meer de invasie van profiteurs en woestijnratten dagelijks toestaan en voorzien ze toch van geld en woningen. We mogen er absoluut niets negatiefs over zeggen of denken want dat opent toch de grote beerput van falend en wanbeleid rondom migratie wat volgens de EU en onze politici toch zo een toegevoegde waarde heeft. De problemen kunnen ze niet meer aan en de chaos wordt met de dag groter. Er wordt grootscheeps toegegeven aan de eisen en wensen van de minderheden maar we verzwijgen de ellende die door al dat import is en wordt veroorzaakt. Het linkse goed zoals o.a. de wethouder in Rotterdam gaat zelfs excuses aanbieden. Onze geschiedenis en tradities zullen en moeten tot de grond toe worden vernietigd. Het is niet alleen de politiek maar ook een heel groot deel van de linkse aanhangers die mee helpen Europa en ons land naar de afgrond te leiden.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Niettemin doen christelijke partijen er alles aan om zoveel mogelijk moslims hierheen te halen en ze te overladen met geld om hun geloof uit te dragen. Wat bezielt ze?

  Like

 7. John 3:16 zegt:

  Jezus rekent straks met hun af. Het komt goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s