Vuile hypocriete rotzak . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Tony Hellings“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vuile hypocriete rotzak . . .

 1. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   Het gaat net als met de duizend euro, die is ook beloofd een hebben we nooit gekregen.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Die smerige politeke criminelen zijn door en door rot dan moeten we het ook nog doen bij voorbaat de volgende mislukkeling Alexandra van Huffelen die het bij het GVB het ook al geloofde geen tijd om in gesprek te gaan met medewerkers die een gesprek over de belabberde werksituatie en dictatuur van managers wilde aankaarten daar had deze zakkenvulster geen tijd voor dan alleen maar druk met eigen belang, nevenfuncties, selfies en feestjes dat geval moet nu de oplossing zijn om orde op zaken te stellen bij de Belasstingdienst? Kortom met kruiwagens gevuld met vriendjes komt men er niet dit land heeft daadkracht, know how van zaken en sterke leiderschap nodig dat vindt men niet binnen de bij elkaar geraapte bende. Dan die smerige Wiebes arrogante klootzak waar falen hoog in het vaandel bij staat https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/minister-eric-wiebes-vvd-treedt-af-met-grote-leugenverklaring-heb-niet-ontdekt-wat-ik-anders-had-kunnen-doen/ De huidige politiek in Nederland is werkelijk zum kotzen hebben ons land totaal gesloopt en eigen volk verraden. Dus ik zou grof zeggen allemaal oprotten en een flinke drastische schoonmaak houden. Ik ben er helemaal klaar mee en heb geen enkele vertrouwen meer in de politiek en de corrupte discriminerende rechtstaat. Ook zal er geen strafrechtelijke vervolging plaatsvinden vanwege de misdaad in de toeslagaffaire daar moet men alleen maar minder minder voor roepen dan sta je in ieder geval wel jaren voor de rechter maar openlijk haat uitroepen, journalisten intimideren en lap tops jatten wordt niet vervolgd omdat de dader een zwarte is namelijk Akwasi zoals ook de terreurorganisatie KOZP met hun haat zaaien niet worden aangepakt.

   Like

 2. neilsven zegt:

  Hij moet weg, hij moet helemaal uit de politiek, hij heeft ons mooie land helemaal kapot gemaakt!!
  Een vuile vieze leugenaar is het.

  Geliked door 6 people

 3. Monalisa zegt:

  Hij gaat niet weg deze bloedzuiger

  Geliked door 5 people

 4. Harry zegt:

  Precies !
  Wat een doortrapte rat is het toch ook !
  Zolang het goed gaat trekt ie alles naar zich toe , als er donkere wolken op komen , schuift ie anderen als verantwoordelijk naar voren .
  Trap er niet meer in , stomme trouwe VVD stemmers !

  Ik heb een vriend die in het zakenleven zit .
  Hij neemt het niet zo héél nauw , zakelijk .
  Sommigen zitten zó in elkaar .
  Hij stemt trouw altijd op Rutte .
  Als ik hem op diens laffe gedrag wijs en zijn leugenachtige mentaliteit , lacht ie me uit .
  Soort zoekt soort , zeg maar .
  Zo’n vriendschap sterft toch langzaam af !

  Geliked door 4 people

  • LUCIA zegt:

   Ik ken ook zo iemand.. netjes aan de buitenkant maar wel op Rutte stemmend omdat eigen bedrijfje …Nou heb gezegd, sorry je bent niet meer welkom in mijn huis want ik heb wel principes.

   Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Laten we ons vooral niet blij maken nu het kabinet demissionair is. Lopende zaken, waaronder Corona, gaan gewoon door. In dit bestek kan Rutte zelfs nog een avondklok instellen. Bovendien blijft dit kabinet zitten tot dat er een nieuw kabinet samengesteld is. Waarin…..wij Rutte alweer zullen terugzien als minister president. Ik zal er niet ver naast zitten want de verkiezingen zullen hier hetzelfde verlopen als kort geleden in de VS. Men wil de verkiezingen over 3 dagen spreiden en stemmen per post gaan invoeren. Gaat er al een lichtje branden ? Niets nieuws eigenlijk, want stembusfraude op zich speelt alhier al vele jaren. Compleet met postzakken vol met PVV stemmen die men ergens gedumpt heeft. Nu wil men dus als manier van stemmen de VS methode gaan toepassen. De Nederlandse variant van Donald Trump heet Geert Wilders. Iedere 4 jaar blijft er van zijn PVV niet veel meer over als een politieke partij die door links kunstmatig onder het maaiveld gehouden word. Terwijl daarna het bashen weer begint.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Big John waarom pikken ze het, zet een mol neer hier en daar, maak filmopnames, geluidsbanden pak ze aan.. paard van Troje stijl.
   Huur hackers en begin follow the money hacktivistische maneuvers en verzamel alle materiaal . Laat je de stroopwafel niet afpakken zou ik zeggen… vecht voor wat je hebt

   .Kijk dat mis ik hier in Nederland toon je ballen, grijp ze bij de strot en bijt door… figuurlijk . Er wordt ook nooit gevochten in ons parlement vind ik doodzonde betaal ik jaarlijks een heleboel kijk en luister geld voor …ook wel Bah-Lastingen genoemd en dan krijg ik niet eens een beetje actie, zelfs beledigen is redelijk aan banden gelegd.

   Ik kijk wel eens met afgunst naar landen waar men echt op de vuist gaat met elkaar..zelfs dat is ons niet gegund, ik zou dolgraag iemand daar uit zijn partijbankje zien opstaan en Rutte een giga bloedend en wel klap op zijn bek ( leugenfabriek) zien geven en eerlijk gezegd, liefst meer dan een!!! Goh daar zou ik een paar dagen bijna high op kunnen zijn en dat wil nog wat zeggen want ik gebruik geen enkele drug.

   Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Ongedierte raak je nou éénmaal heel moeilijk kwijt !

  Like

 7. Bob zegt:

  De nederlandse correcte politiek is
  zo corrupt als spreekwoordelijke
  beerput.

  Like

 8. Henri zegt:

  Rutte is een vuile rat. Vreselijk,we blijven met die vent zitten! O God doe er iets aan aub.!!! Dit heeft ons land NIET verdiend! Verder sta ik achter de reacties van Nielsven, Julia en Monalisa!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s