WAARSCHUWING!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “OVC 16“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op WAARSCHUWING!

 1. Peter zegt:

  En tot groot geluk van de politiek heeft 80 procent van Nederland alzheimer,en kijken ze liever naar boer zoekt vrouw,dan dat ze die oplichters eruit gooien .

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  De NOS is alleen maar geliefd bij linkse idioten die in alles geloven en het echte nieuws en feiten bewust negeren. niet onder ogen willen of durven komen doordat zij volkomen zijn verziekt en gehersenspoeld, zelf geen enkel denkvermogen meer hebben en waar angst en lafheid de hoofdrol speelt. Maar ze vergeten één ding dat links de ondergang van ons land al jaren in gang heeft gezet en schaamteloos hiermee door gaat. Kijk naar o.a. Groen Links met hun klimaathysterie miljarden verdwijnen in zwiepende windmolens die zeer schadelijk zijn voor een gezonde leefomgeving voor mensen, de fauna en de natuur te niet doen maar waar buitenlandse investeerders flink belastinggeld voor opstrijken https://www.ad.nl/economie/buitenlandse-investeerders-gaan-er-vandoor-met-miljoenensubsidies-en-winst-van-zonneparken~a3f41bf9/, Groen Links en de gevaarlijke partij Duivels66 er voor zorgen dat eigen volk geen betaalbare woningen meer kunnen krijgen of zeker meer dan 10 jaar in de wacht moeten omdat deze partijen er geen genoeg van krijgen meer en meer profiteurs en woestijnratten onze grenzen binnen te halen en flink faciliteert. Kijk naar landen van onrust en chaos allemaal gecreëerd door links, zie wat er in de VS momenteel gebeurt links waar zo nodig een zwarte vrouw straks Biden snel zal moeten opvolgen. Als het maar zwart of een minderheid is want Groen Links en Duivels66 zijn blankenhaters vooral witte mannen komen er slecht van af. Kijk wat Groen Links heeft binnengehaald in haar partij uiteraard een vrouw met nauwe banden met het Moslimbroederschap. Kijk naar Duivels66 Kaag die terroristische Palestijnse groeperingen belastinggeld schenkt. Kortom links is het meest gevaarlijk voor een evenwichtige en gezonde Nederlandse samenleving ze zorgen continu voor tweedeling..

  Geliked door 2 people

 3. andre zegt:

  Rutte heeft zichzelf laten vallen demissionair kan je makkelijker de verkiezingen vooruit schuiven. Hij weet heel goed dat er niemand maar dan ook echt niemand nog op hem of zn kartel ratten gaat stemmen. En de toeslagen affaire lag lekker hoor op de plank als escape.

  Like

  • Konkie zegt:

   Demissionair en missionair die gluiperd. Missionair voor het afhandelen van de corona crisis, is heel erg dus moet doorgaan ter bescherming van de bevolking, want dat valt onder de noodwet en nu kan hij dus van alles er doordrukken. Zoals de avondklok want die gaat zeker komen. Demissionair voor al de andere kwesties. Hij heeft met zijn kornuiten gewoon de oppositie buitenspel gezet.

   Like

 4. bobzelf zegt:

  JA OME BOBZELLUF .

  BIJ MIJ KOMT ALTIJD , DE KREET BOVEN WATER

  DE NOS EN A/D KREET IEDERE MAAND …

  HET WAS EEN BUKRAKET ….. EN PAS 6 JAAR EN 6 MAANDEN LANG HOOR !!

  DAT HOUDT BIJ MIJ IN DAT IK GELIJK HEB

  WAT EEN OMGEKOCHTE BENDE DAAR

  OOM VLADY

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s