Het einde van een beschaving

(Door: “bozeoudeman”)

Het eind is in zicht voor de autochtone Europeanen. Het sluitstuk van islamisering is ook in Nederland weer wat dichterbij gekomen met het op het marktplein tot schande maken van ‘schandalig etnisch profileren door de vast veel te witte Belastingdienst’. Ook al is het al decennia lang een publiek geheim onder bijna alle Nederlanders in de gewone volksbuurten van welke afkomt dan ook dat vooral veel Turkse of Marokkaanse families in Nederland vaak ook een eigen of familiehuis in bezit hebben in het thuisland, en dat dit natuurlijk door ook bijna iedere familie als bezit werd en wordt verzwegen. Dat een Dienst dus onder andere deze groep met argusogen volgde was tot voor kort normaal, niet meer dan logisch en zelfs lovenswaardig en begrijpelijk. Maar nu niet meer.

Maar natuurlijk is bovenstaand een smerige leugen van een gore Trump-fanaat, een onfatsoenlijk Wilders-aanhanger of op z’n minst een rechtsradicale Baudet-bewonderaar. Want dat past vandaag in de heersende tijdgeest; alle waarheden zijn leugens en alle leugens zijn waar, en bij wet straks ook nog als enig geoorloofd. Tenminste als deze leugens een bepaalde groep in onze sneller dan snelst ten ondergaande Europese maatschappijen dient. Alle oorspronkelijke Europeanen en dus veel ook ‘witte’ ambtenaren zijn slecht, onbetrouwbaar en nazistische racisten: alle nieuwe getinte, donkere tot zwarte Europeanen zijn goed, betrouwbaar en mensenrechten respecterende, liefhebbende humanisten.

Verwonderlijk is deze wereldvreemde stelling niet als je ziet wie dit soort racisme uit: types met vaak een allochtone partner, soms islamitisch en verder met name ‘socialistische’ onderkruipsels die nog altijd in de veronderstelling leven dat hoe meer zij de ‘nieuwe’ Europeanen helpen en tegemoet treden en diens belangen zwaarder laten wegen dan de belangen van de oorspronkelijke blanke Europeanen, hoe meer stemmen zij voor hun zogenaamde groen/progressief/links/liberaal/christelijke populistische partijtjes via die door hen hier meer, meer en meer binnengehaalde nieuwelingen hopen te krijgen en hoe eerder zij hun ‘hemelse’ DDR 2.0 maatschappij van onderdrukking, terreur en onvrijheden over de wereld kunnen uitrollen. Hoe hemels. Daar zien we nu in lockdown enkel een voorproefje van.

Niets en dan ook niets zal dat soort stukken hersenloosheid tot stoppen of tot inkeer brengen, laat staan tot het besef dat zij de wereld aan het verkwanselen zijn aan een dictatoriale ideologie die in terreur en onderdrukking zijn weerga niet kent. Maar logisch is het wel: hoe meer mensen je van een bepaalde afkomst in een land binnenhaalt, hoe meer je als machtsgeile politicus de belangen van die ene soort moet gaan behartigen om als politicus uit de maatschappelijke ruif te kunnen blijven vreten. En dat is waar de beschaving van Europa en de rest van de westerse wereld aan ten onder gaat; ordinair eigenbelang van een relatief klein clubje vooral politici en een hiermee dwepende elite.

Nu die chip van Gates nog, die per definitie enkel bij vaccinatie voor ‘witten’, via etnisch profileren, wat in dit geval mag en zelfs voorwaarde is, kan worden meegeleverd in een vaccin ter bestrijding van een ziekte, die bijna iedere keer hoogst opmerkelijk als de tegenstand tegen dat vaccineren groeit ‘vreemd genoeg’ dan bijna onmiddellijk muteert in een weer nieuwere, nog gevaarlijker variant van die ziekte, die grotendeels enkel via bangmakerij in de hoofden van de meeste mensen in realiteit bestaat, nadat deze ziekte via Goebbels-achtige propagandapraktijken vanuit de media tot wereldbedreiging nummer één is gepromoot.

Een ziekte waarvan niemand mag beweren dat het een hoax is of dat het ‘enkel’ handelt om een griepvariant. Griep waar eveneens net als nu bij corona, jaarlijks heel veel, vooral ongezonde en oudere mensen aan overlijden. De maatschappij zit muurvast in de wurggreep van die groep anti democraten die ooit nazi’s werden genoemd, die zelf ook het onderspit zullen delven na het vuile werk voor een rustig afwachtende derde partij te hebben verricht. Hen dit proberen duidelijk te maken is onbegonnen werk, geen grotere dombo’s en dwepers met grotere oogkleppen op dan de meute gehersenspoelde, zich socialistisch wanende brave volgers van een in werkelijkheid superkapitalistisch antisocialisme!

De meeste kaderleden van die dombo partijen zijn enkel uit op eigen belang en zijn dus bedriegers. Dit ongeveer is wat George Orwell in de vorige eeuw al over hen stelde. Dat soort is nu, als kinderen van het kader van toen, nog sterker aanwezig in die partijen en heeft die partijen omgevormd tot vehikels voor hun vaak corrupte, maar in ieder geval enkel hun goede leventjes. Maar zoals Engelsen zeggen ‘You can lead a horse to the water, but you can’t make it drink’, en dat geldt voor bijna de hele aanhang van die zogenaamde groen/liberaal/christelijk/socialistische partijen. Een aanhang die zelfs zo stupide is dat zij miljardairs gelooft, miljardairs vertrouwt en deze zelfs als soort heiligen ziet. Miljardairs die per definitie mensen zijn die enkel op eigen belang uit zijn. Zonder die eigenbelang drijfveer waren anders de meesten van hen nooit dat geworden wat je echt niet wordt door een menslievende alles delende hippie te zijn.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het einde van een beschaving

 1. bobzelf zegt:

  HEERLIJK STUK , GAAF, GEWELDIG

  VOORAL DIE GEWELDIGE FENOMENALE “”LAATSTE “” VOLZIN …

  DAAR VOELT OME BOB ZICH GEWELDIG BIJ ….. THAT’S ME MANUEL ….BOB …

  Zonder die eigenbelang drijfveer waren anders de meesten van hen nooit dat geworden wat je echt niet wordt door een “””””””””””””””menslievende ””” alles delende hippie te zijn.

  VOOR DE DAMES HIER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DE INLEIDENDE FOTO HIER !!!

  DIT STAAT DUS ECHT IN HET CENTRUM VAN HET CENTRUM VAN MIJN ATHENS !!

  WAAR UW GESCHIEDENIS GEBOREN IS .

  OME BOBZELLUF

  THE KING OF ATHENS

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:


  Thomas Cole, The Course of Empire: Destruction, 1836

  Like

 3. antiislamnu zegt:

  Er moet voor miljardairs een wet komen dat als zij hun geld of bedrijven gebruiken om de politiek te beïnvloeden zij strafbaar zijn en in het uiterste geval de staat hun bedrijven en tegoeden in beslag neemt.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Nederland is een fascistisch links corrupte bananen monarchie geworden !

  Like

  • Julia zegt:

   koddebeier helemaal mee eens. Maar ik heb wel een heel klein pleziertje dat al die linkse aanhangers hebben meegewerkt aan hun eigen ondergang echter is het wel heel triest dat het zover heeft moeten komen. Maar eigen schuld dikke bult.

   Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Het einde van een beschaving… | eunmask

 6. Pingback: Het einde van een beschaving… | eunmask

 7. Stef zegt:

  Uit het hart gegrepen .

  Like

 8. delamontagne zegt:

  “Blanke mannen zijn, in hun gezamenlijke onbewustheid, verantwoordelijk voor al het kwaad op aarde”, aldus de Franse zangeres Camélia Jordana in free wheel.

  De zangeres wijdt haar volgende album aan ’t Feminisme en aan DE GELIJKHEID MAN/VROUW.
  Als ik een man zou zijn zou ik VERGEVING vragen [ voor al ’t onrecht vrouwen en minderheden aangedaan ].

  « Car les hommes blancs sont, dans l’inconscient collectif, responsables de tous les maux de la Terre »
  En-passant laat zij ook even haar ongenoegen blijken over ’t bestaan van openbare piss-bakken;”Waarom moet je zonodig je sexe laten blijken in de publieke ruimte en deze met anderen delen”, zo vraagt zij zich verbijstijerd af.
  BRON:
  https://www.valeursactuelles.com/societe/les-hommes-blancs-sont-dans-linconscient-collectif-responsables-de-tous-les-maux-de-la-terre-la-chanteuse-camelia-jordana-en-roue-libre-127540

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s