Mark Rutte is uitgescheten in Nederland . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Jolande“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Mark Rutte is uitgescheten in Nederland . . .

 1. Monalisa zegt:

  De waarheid is bikkel hart. Helaas jeugd niet te vroeg voor deze Rat 🐀 hij komt weer terug op 17 maart u Nederland 🇳🇱 telt een hoop domme mensen. Die toch weer op hem zullen stemmen 🗳

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Monalisa.De stemmer bepaalt niks,stemmen is een farce.Politici worden geselecteerd,gechanteerd of omgekocht,het kan ook zijn dat het vrijmetselaars zijn net als rutte.De (nazi) bilderberg groep bepaalt wie president wordt of een andere belangrijke politieke functie krijgt.Op de leden/bezoekers lijst van de bilderberg groep kan je dit makkelijk zien.

   Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Tóch bestaan er nog steeds NL’ers die deze uitgekotste minkukel “staatsman” durven te noemen ! Ongelooflijk !!! Een landverrader die duizenden burgers straatarm maakte middels de Toeslagen-affaire, verdient geen credits maar een stukje touw.

  Geliked door 4 people

 3. Julia zegt:

  Mark Rutte is nog lang niet uitgescheten omdat heel veel Nederlanders totaal lamgeslagen, angstig en zeer dom zijn. Men vergeeft zelfs al zijn leugens en de misdaad tegen de menselijkheid en vinden velen het een goede MP. Zo dom en een heel groot gevaar. Mark Rutte staat gelijk aan een gevaarlijke virus namelijk moeilijk uit te bannen. Als men nu nog niet het besef heeft wat deze man voor leugens heeft verkocht, valse beloften heeft gedaan en ordinair de kiezers heeft genegeerd, uitsluitend op komt voor de multinationals, essentiële informatie glashard achter houdt, miljarden uit onze belastingpot heeft geroofd om de zuidelijke lidstaten te steunen en de migranten te faciliteren, de gezondheidszorg totaal kapot heeft bezuinigd en hiervoor niet meer geld over heeft geef het dan maar op. Ben benieuwd hoe de onderdanige goedgelovige schaapjes gaan reageren als zij zelf de dupe zijn van totaal faillissement. baanverlies en afhankelijk worden van de voedselbank, als zij zelf de dupe worden van de afgeschaalde gezondheidszorg doordat zij niet op tijd behandeld kunnen worden of zullen zij dan nog beweren dat Mark Rutte toch een goede MP is (was). Het nieuwe bedrog en de opgevoerde komedie rondom het aftreden vanwege het schandalig beleid rondom de toeslagaffaire waar deze crimineel donders goed op de hoogte van was en vele gezinnen totaal kapot heeft gemaakt af te treden is puur symbool politiek en niets anders. Sterker nog de corrupte rechtstaat vervolgt dit tuig niet eens. Dit kan ongestraft blijven zodat zelfs deze schaamteloze arrogante misdadiger Rutte zich kandidaat stelt als lijsttrekker van de VVD dan dit het feit dat onze democratie is vermoord en we gelijk staan aan een corrupte bananenrepubliek. Hoe intens dom kan een mens zijn om nog langer zo een crimineel te steunen en zich hiermee mede schuldig maakt aan landverraad. Maar al die goedgelovige schaapjes denken niet door dat we er lang nog niet zijn want de grootste crisis komt nog op ons af namelijk de klimaathysterie onder dwang van de EU die miljarden per jaar zal gaan kosten en velen tot de daadwerkelijke afgrond leiden daar is de huidige corona crisis nog een kleintje bij.

  Geliked door 4 people

 4. Hovawart zegt:

  Helaas heeft dit bescheten baasje nog een gevaarlijke ‘mean streak’ een rancuneus trekje, zoals het een echte ras-socialist (weet u nog hoe innig de omhelzingen met Juncker waren) deze Pvda’er in VVD-vermomming betaamt,……….dat word nog even oppassen.

  Like

 5. Jean zegt:

  Ben echt benieuwd naar de uitslag in maart, het kan best dat dezelfde onbekwamen op dezelfde stoelen zitten omdat er helaas nog burgers rondlopen die enkel aan zichzelf denken en het ze geen reet interesseert dat het land de vernieling ingaat door de massa vreemdelingen die al op alle postjes zijn binnen gedrongen….

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Dat de MP nooit schijt voor elven is er mede de oorzaak van dat men in het Haagse discours stront tekort komt, omdat men schijt heeft aan de meningen van anderen.
  Maar ‘When the shit hits the fan’ op het Binnenhof dan stinkt het beleid ook gelijk een uur in de wind, de onwelriekendheid van de onfrisse praktijken van de achterkamertjespolitiek, de politieke anaalisering is een rectale regeringsvorm van VVD, CDA en PvdAnaal….een islamitische Coitus interruptus…Bah, Ome Willem.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  We zijn nog lang niet van die stronthommel en zijn trawanten/meesters af.

  Geliked door 2 people

 8. Harry zegt:

  Hopelijk is deze rat er nu van overtuigd , dat ie uitgerangeerd is .
  Al kun je nóg zo goed liegen , op een keer is men het zát .
  Nou vind ik het nog onbegrijpelijk dat vele “ landgenoten “ achter deze beroepsleugenaar aan hobbelen .
  Wanneer worden dié nou eens wakker ?
  Donder toch op Rutte !
  En geef die smeerlap een beroepsverbod .

  Zag een vrouw op tv , die vertelde dat zij vond dat “ ze ook een heleboel goed hadden gedaan “ .
  ( Beetje een aso typetje ) .
  Nou kan ik niet zo gauw bedenken wát dan , maar mogelijk ligt dat aan mijn geheugen .
  Ik kan me tenminste niks herinneren .
  Maar wellicht heeft ze een of meer criminele kinderen en ook al hebben die meermaals politie op bezoek gehad , die ze mee namen , het blijven toch je kinderen hè ?
  En wát ze ook doen , het blijven lieverds .
  En op Moederdag kwamen ze altijd met een bosje bloemen langs .
  Net als die criminele Marokkanen , die zeiden altijd “ goede morgen “ tegen je in het trappenhuis ,
  soms hielden ze ook de deur nog voor je open , dús het zijn goede jongens .
  Dát soort logica .
  Die onbeschrijfelijke onnozelheid van sommige Nederlanders .

  Ik vind die hele Haagse kliek maffia !
  Zag vanmorgen in de herhaling van een actualiteitenprogramma op tv , die Wopke Hoekstra aan het woord .
  Dat wordt een echte politicus .
  Hij heeft de gave om stomme fouten zó te verwoorden , dat het goede beslissingen lijken .
  Hij past precies in het leugenachtige straatje van de politiek , Wapke Hoekstra !
  Daar gaan we nog heel wat mee beleven , met die refo-kwezel !

  Geliked door 1 persoon

 9. Yvonne van Praag zegt:

  Heb de film “The wave” gezien. Het lijkt wel of iedereen mee doet aan de Rutte wave. Verschrikkelijk hoe hij het stomme volk kan manipuleren.

  Like

 10. Bob zegt:

  De duivel beschermt zijn belangrijkste
  volgers.

  Rutte en zijn demonische bende
  zijn nog niet weg. Eerst moet er totale
  Chaos komen dan is het plan pas geslaagd.
  De massa is gehypnotiseert door het oog(de tv.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s