Ruiming of bescherming? . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Ruiming of bescherming? . . .

 1. Julia zegt:

  Wat denken we zelf natuurlijk worden ouderen niet beschermd dat hebben we de afgelopen jaren gezien hoe men is omgegaan met kwetsbare ouderen. Alles wat geld kost moet zo snel mogelijke een enkeltje naar boven krijgen. Het is een groot smerig onmenselijk spel. Denk na als die vaccinatie daadwerkelijk zo effectief zou zijn dan zou men eerst alle werkenden de vaccinatie toedienen om de economie zo snel mogelijk op gang te brengen. Wat een ongelooflijke doorgestoken kaart een ieder die dit niet ziet is zo vreselijk dom. Ouderen mogen namelijk niet de schaarse ziekenhuisbedden meer bezetten die door het kabinet Rutte kapot zijn bezuinigd en de oplossing binnen de ouderenzorg niet meer te vinden is door de kapot bezuinigde ouderenzorg er zijn namelijk te weinig verpleeghuizen en het dramatisch gebrek aan zorgpersoneel die destijds met duizenden de laan zijn uitgestuurd.

  Geliked door 2 people

 2. Jade zegt:

  “Geruimd” natuurlijk…

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Er gaan vele ouderen dood in Engeland klopt, vandaag bericht gehad weer een familie lid overleden aan Corona 82 jaar.

  Like

  • Gecondoleerd. Maar dus niet overleden door de vaccinatie? Of toch wel?

   Like

   • Julia zegt:

    L.K.Bennurklaarmee Ben benieuwd hoe ze dit weer gaan verkopen overleden door corona? dat zou vreemd zijn als die vaccinatie zo geweldig werkt en beschermt tegen het zogenoemde coronavirus. Ze zullen ook niet toegeven overleden door de vaccinatie wat dat zou de miljardenindustrie en geloofwaardigheid in dit gif flink schaden. Zullen we het dan maar houden op ouderdom (een vrij natuurlijk proces) of een onderliggende aandoening. De coronahysterie en nu de vaccinatiehysterie leidt tot meer wereldwijde krankzinnigheid maar ondertussen gaat werkelijk alles naar de verdoemenis want we krijgen uiteraard de komende tientallen jaren met de grootste crisis te maken namelijk de klimaathysterie.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Nee de man was een flinke roker en had long 🫁 problemen. Maar hij had Corona opgelopen dan ben je als zware roker de klos, net weer bericht gehad uit Engeland ook zijn vrouw is vannacht op genomen met Corona.

    Like

  • vangie1206j zegt:

   Ik zou als ik u was eem indringend gesprek met uw moeder hebben en tegen dat volk in dat tehuis duidelijk maken dat u er zich wel mee bemoeid en dat het UW MOEDER IS.

   Like

 4. Astrid zegt:

  Ruiming natuurlijk! Ouderen leveren namelijk buiten de belastingheffingen niks meer op. Het zorgpersoneel kan veel beter tot EU-soldaat omgeschoold worden, of straks in de staatsfabrieken naar Chinees model te werk gesteld worden….

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Door het uitvoerig Carolatesten heeft men een goed DNA-plaatje van het merendeel van de bevolking verkregen en worden de slachtoffertjes vanzelf opgeroepen om hun spuitje te komen halen…..”for the idea of the greater good” zoals Plato het zo mooi omschreef, en voor de jongere generaties het befaamde “Für das Größere Wohl” van Gellert Grindelwald with which he used to justify his horrific actions in the 1940s global wizarding war and it was engraved over the entrance of Nurmengard, the prison he constructed to house those who opposed him………..ring ring hoort u het belletje ook rinkelen of was het een vallend kwartje.

  Like

 6. Dick zegt:

  Gates heeft ooit eens over depopulatie gesproken. Daarom beginnen ze overal met de ”oudjes” te vaccineren. Zijn niet productief en kosten daarom teveel. Ze worden dus ” geruimd ” !

  Geliked door 1 persoon

 7. Johan zegt:

  Die mensen in dat Noorse verzorgingshuis waren toch al oud en ziek.
  Dat kan onmogelijk door het vaccin zijn gekomen, dat ze dood gingen. Het vaccin geeft juist bescherming en is levensreddend.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik neem aan dat uw comment cynisch is bedoeld? Anders… welterusten.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Johan Wat een onmenselijke reactie toch al oud (wat bedoelt u hiermee dan voor u maar hopen dat u niet oud wordt en ziek dan maar hopen dat u nimmer ziek wordt.Hoe kunt u zo denigrerend zijn om zo over ouderen te denken. Heeft u dan ook geen respect voor uw ouders of grootouders die het beste met u voor hebben gehad en waardoor u bent opgevoed, een goede tijd heb gehad? Dit zijn wel mensen die vaak hun leven keihard hebben gewerkt en dan mogen ze allemaal als beloning van mij 100 worden dat gun ik iedereen. Ik word onpasselijk van mensen die zo over ouderen durven te denken laat staan zo te reageren. Ik haal uit uw reactie dat u goed vertrouwen heeft in het onbekende vaccin en blijkbaar voorop staat dan maar te hopen dat dit vaccin voor u goed uitpakt want de bijwerkingen en het effect zijn totaal niet bekend dus laat staan dat de feiten er liggen dat dit vaccin levensreddend zou zijn. Ik zou zeggen succes er mee maar als u reageert haal dan niet het bloed onder de nagels uit van vele ouderen die zich nu toch echt wel niet respectvol voelen behandeld. Ik ben een sterke voorstander van vrijheid van meningsuiting maar onder vrijheid van meningsuiting valt voor mij niet de zeer denigrerende opmerkingen die voor een grote groep mensen niet toelaatbaar zijn.

   Like

 8. Jan zegt:

  13 Israëli’s lijden aan gezichtsverlamming na coronavirusvaccin Pfizer
  Artsen in de gezondheidszorg schatten dat het aantal gevallen in de praktijk hoger ligt.
  https://www.jpost.com/health-science/13-people-suffered-face-paralysis-after-corona-vaccine-655542

  Like

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Maar even van de andere kant bekeken.
  Dit zijn dus allemaal korte termijn gevallen,
  De vraag gaat nu worden wat gaat die troep op de lange termijn opleveren.
  Ik denk dat daar het gevaar zit.

  Like

 10. Lis zegt:

  Ik heb een brief ontvangen dat mijn moeder die in een verpleeghuis ligt binnenkort de spuit krijgt. Van mij wordt verwacht dat ik haar hierin ‘ondersteun’, want zij is zelf gerechtigd de keuze hiervoor te maken. Ze geven aan dat mijn moeder in voldoende mate zal worden ingelicht en dat ze hiervoor ook moet tekenen.

  Hier maak ik me grote zorgen over. Het klopt inderdaad dat dit haar beslissing is, maar de brief bevat regelrechte leugens. Het woord ‘informed consent’ ontbreekt, dus ik weet niet of ze voldoende geïnformeerd zal worden. Verder staat er dat de spuit veilig is en net zo goed getest als andere vaccins en medicijnen. Wat natuurlijk pertinent onjuist is. Alleen al het feit dat minister bloemschoen de Tweede Kamer heeft laten weten dat er gebruik wordt gemaakt van een nieuwe techniek die nooit eerder is toegepast en dat dit risicovol is.

  Ik maak me echt grote zorgen omdat ik het ook ervaar als ruimen. Net zoals ik in mijn eerdere artikel over Aktion T4 schreef. Zelf lees ik zoveel mogelijk wetenschappelijke literatuur, naast officiële documenten zoals de Code van Neurenberg of opiniestukken die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Ik ben geen complotwappie (al begint dat zo langzamerhand ook een geuzennaam te worden), maar ik vind het echt heel griezelig dat ze nu in haar tehuis ook bezig zijn met spuiten. Wat me vooral zorgen baart, is dat er dus pertinente leugens in de brief staan en dat er nadrukkelijk staat dat ik me nergens mee mag bemoeien, zij het wat verbloemd weergegeven. Ik ben van plan een brief te schrijven, waarin ik alle leugens van dit tehuis benoem, onderbouwd met wetenschappelijke bewijzen. En een afschrift naar de cliëntenraad. Maar tegelijkertijd vind ik het doodeng dat dit gebeurt; ik voel me machteloos en hulpeloos. Iemand nog een goede tip voor mij?

  Geliked door 1 persoon

 11. Alex Delarge zegt:

  Geen van beide. Ze krijgen gewoon een spuit en dan kijken waar het schip strand.

  Like

 12. vangie1206j zegt:

  Deze reactie van mij is bedoeld voor Lis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s