VIDEO Jensen: “Wat een poppenkast”

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO Jensen: “Wat een poppenkast”

 1. Jan zegt:

  Belastingdienst gevallen

  15 januari 2021 door Rudolf Julius

  Het zat er al een tijd aan te komen, maar de Belastingdienst is nu officieel gevallen. Directeur-generaal Peter Smink heeft vrijdag het ontslag van de fiscus aangeboden aan de koning.

  https://tinyurl.com/y3wmy9yw

  Like

 2. Jan zegt:

  Door nu het boetekleed aan te trekken en af te treden denkt de maffialeider en zijn bende dat zij de volgende verkiezingen weer kunnen winnen, en ik vrees dat menigeen er wel intrapt en denkt dat de zij toch integer zijn en dat alles een ongelukkige samenloop van omstandigheden was.

  Like

 3. Jan zegt:

  Waarom zijn politici slechte toezichthouders?

  Bij veel organisaties die in de krant komen vanwege slecht beleid zijn (voormalige) politici toezichthouder. Elco Brinkman en Ernst Hirsch Ballin bij Philadelphia, Loek Hermans bij Meavita Nederland, Harry Borghouts bij de IJsselmeerziekenhuizen. Toen Wim Kok commissaris bij ING werd was zijn eerste beslissing het verhogen van de honorering van de toenmalige raad van bestuur tot een niveau dat hij als premier ‘exhibitionistische zelfverrijking’ had genoemd. Hij is over dat besluit nooit transparant geweest.
  ….
  Politici worden niet gekozen op toezicht. Formeel is de Tweede Kamer een toezichthoudend orgaan. De regering bestuurt en de Tweede Kamer houdt toezicht. Maar in de verkiezingsperiode profileert iedere toekomstige toezichthouder zich als beoogd bestuurder.
  ….
  Politici houden van grootste plannen en niet van behaalde resultaten.

  Politici zijn ijdel. Een politicus wil graag scoren. Dat doe je door daadkracht te tonen en de publiciteit op te zoeken. Een goede toezichthouder opereert op de achtergrond en laat de raad van bestuur zich profileren.

  Het geheel op: https://c3am.nl/waarom-zijn-politici-slechte-toezichthouders/

  Is van 2009 en direct op de huidige kliek van toepassing

  Like

 4. Julia zegt:

  Helemaal gelijk we worden dagelijks meer en meer een rad voor ogen gedraaid. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1527670307/daling-aantal-coronapatienten-in-het-ziekenhuis-ook-fors-minder-besmettingen https://www.telegraaf.nl/nieuws/1695068983/belgische-rusthuizen-prikken-familieleden-van-bewoners-stiekem-met-restjes-vaccin en nu als de klap op de vuurpijl https://www.telegraaf.nl/nieuws/136309568/britse-variant-rukt-op-in-nederland-het-gaat-snel Wat nog te geloven over al dit fake nieuws de waarheid wordt onder tafel geschoven. Rat Kuipers doet steeds weer een extra duit in het zakje en Gommers speelt het spel gewetenloos mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s