340 miljoen christenen in de wereld vervolgd – hoofdzakelijk door Afrikaanse moslims!

(Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

De organisatie “Open Doors” publiceert jaarlijks een index over de wereldwijd vervolgde christenen. En jaarlijks nemen de aantallen toe. Behalve Noord-Korea en Duitsland´s belangrijkste handelspartner in de toekomst China is de discriminatie en vervolging het meest te vinden in islamitische landen.

Hoewel de Marxist op de stoel van Petrus – paus Franciscus – enkele jaren geleden een overeenkomst met China heeft ondertekend, waarin hij de Chinese ondergrondse kerk liet vallen en de staatskerk quasi als enige legitieme erkende, is daar het beeld er niet beter op geworden. Noord-Korea is bijna christenvrij na meer dan 60 jaar stalinistische heerschappij. Het zwaartepunt van de onderdrukking, vervolging en vermoorden van christenen ligt echter nog steeds in islamitische landen.

De top-10 van de christenenvervolgers

1. Noord-Korea 2. Afghanistan 3. Somalië 4. Libië 5. Pakistan 6. Eritrea 7. Jemen 8. Iran 9. Nigeria 10. India

In India is de vervolgingsdruk bijzonder groot in islamitisch gedomineerde gebieden. In Nigeria werden in 2020 3.530 christenen vermoord. Niet zomaar, maar uitsluitend omdat zij niet in de demonenleider Allah en zijn moordlustige profeet Mohammed wilden geloven.

Niet alleen moord, ook onderdrukking aan de orde van de dag

Volgens “Open Doors” zijn terreurorganisaties zoals Boko Haram, Fulani-nomaden of de terreurmilitie van de “Islamitische Staat” verantwoordelijk voor de meeste moorden. Dat de moorden zo openlijk kunnen plaatsvinden, ligt vanzelfsprekend aan het feit dat een groot deel van de bevolking in Afrikaans elanden christenen haat. Daarom worden zij slechts zelden zo goed mogelijk beschermd tegen terreurdaden. In islamitisch gedomineerde landen heeft nauwelijks een islamitische vertegenwoordiger kritiek op de moorden.

Druk op christenen vindt echter ook in een andere vorm dan door aanvallen op lijf en leden plaats. In veel landen worden christenen via de wet tot derderangs mensen verklaard, mogen geen eigendom verwerven, niet studeren, hebben geen stemrecht. Godsdiensten en priesteropleiding worden niet toegestaan. Duitsland´s “belangrijkste partner in de strijd tegen de vluchtelingengolf” – Turkije – vormt hierop geen uitzondering. Sinds Erdoğan een streng islamitisch-nationalistische koers vaart, is Turkije in de ranglijst van de vervolgingsindex van de 36e naar de 25e plaats gestegen.

Wat betreft de Duitse regering vormt de islam nog steeds geen gevaar!

Integendeel! Volgens de opvatting van de meeste politici van de regeringscoalitie verrijkt de religie ons met haar filosofische beginselen. En maakt vanzelfsprekend de samenleving bonter (dus minder blank). Zoals bekend zijn gemengde samenlevingen het doel. Alleen bij pure zwarte of gele samenlevingen in Afrika moet een uitzondering gemaakt worden, omdat hun vermenging met blanke mensen identiteitsbedreigend, kolonialistisch en zodoende racistisch zou zijn. Kortom: via de demografische verandering (en de weigering om tegen te sturen door het stimuleren van gezinnen) wil men de Duitse (Europese) samenleving met mensenmateriaal uit andere landen aanvullen. Het “One World”-dogma van de politiek religieuzen leidt met zijn nieuwe wereldorde naar een gouden “New Age”, waarin iedereen van elkaar houdt en niemand nood hoeft te lijden. Tot zover de theorie.

Dat de meeste vluchtelingen en arbeidsmigranten die naar Duitsland komen moslims uit de top-25 van de christenvervolgingsindex afkomstig zijn, bekommert onze regering niet. Dat zou er aan kunnen liggen dat de meeste toppolitici sowieso alleen nog maar in naam christen zijn en we bovendien steeds verder naar links afdrijven in het politieke coördinatensysteem. En het socialisme kan het, zoals bekend, al tientallen jaren lang beter met moslims dan met christenen vinden.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op 340 miljoen christenen in de wereld vervolgd – hoofdzakelijk door Afrikaanse moslims!

 1. Pingback: Schokkend nieuws in de aanloop naar inauguratie president USA | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 2. Peacepipe zegt:

  In West-Europa inclusief Nederland, is men ziende blind en horende doof!
  Ja óók, of beter gezegd JUIST de hoog opgeleiden!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Valt enorm op dat over dit onmenselijk terreur de linkse media in Nederland dit dood zwijgt en vooral niemand aan de propagandatafels van de NPO en RTL dit onderwerp ter sprake stelt. Het moet zoveel mogelijk worden verzwegen alleen al omdat de massa dan eindelijk zal inzien dat al die import en enorme invasies uit o.a. Afrika het grootste wanbeleid uit de Nederlandse geschiedenis is. Buiten dat houdt men het volk zoet met allerlei kinderachtige spelletjes waar de massa zich bij vermaakt en vergeten en totaal blind zijn over wat dagelijks daadwerkelijk in de wereld gaande is. Geef het volk spelen en men houdt ze zoet.

  Like

 4. Jean zegt:

  Als islamieten en Afrikanen in beeld komen is er steeds barbaars geweld aan de orde.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Ondertussen in kabul
  https://tpook.nl/2021/01/17/twee-vrouwelijke-rechters-van-hooggerechtshof-kabul-doodgeschoten/

  Twee vrouwelijke rechters van Hooggerechtshof Kabul doodgeschoten.
  In de Afghaanse hoofdstad Kabul zijn twee vrouwelijke rechters van het Hooggerechtshof doodgeschoten. Dat meldt een woordvoerder van het Hooggerechtshof.

  De laatste maanden wordt Kabul regelmatig opgeschrikt door gerichte aanslagen. ‘Twee gewapende mannen hebben hun voertuig aangevallen, terwijl ze op weg waren naar het werk”, aldus de woordvoerder over de aanslag op de rechters. Voor het Hooggerechtshof werken zo’n tweehonderd vrouwelijke rechters.

  Like

 6. M. zegt:

  Daarom wil de overheid juist mensen daar vandaan naar ons land halen.
  Zodat men dat hier ook krijgt.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  En vervolgens halen ze deze lieden massaal binnen !!

  Like

 8. Bob zegt:

  Kent U de metafoor Kaín en Abel?

  Like

 9. Victor33 zegt:

  Als die twee foto’s het bewijs moeten vormen twijfel ik met grote vreze….

  Like

 10. Bas zegt:

  België

  Like

 11. John 3:16 zegt:

  Als je Christus weghaalt uit de samenleving, hoe denk je dat het er dan uit gaat zien in je land. De gevolgen zijn al behoorlijk zichtbaar.
  En voor wat wordt het ingeruild.. De islam, communisme, satanisme..

  Like

 12. Bas zegt:

  Angela Merkel werkt samen met Twitter en de EU om accounts zoals de mijne te verbieden die naar waarheid rapporteren over de migrantenmisdrijven die plaatsvinden in Europa

  Like

 13. Bas zegt:

  Bezoeken mozzlimkinderen ook de kerk en synagoge om te zorgen voor integratie?

  Like

 14. Jan zegt:

  Roelof Bisschop houdt een Wilderiaans betoog over de islam, Denk-gek en PvdA landverraadster Attje Kuiken in de gordijnen. En Paternotte blijkt weer niets anders te zijn dan een enorme lul en demagoog.
  Prachtige beeldspraak, islam=veelkoppig monster, hydra van Lerna die de kop afgeslagen moet worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s