Aan Mark R.

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer R.,

De correspondente van de BBC vatte de staat van ons land gisteren het beste samen: ‘Nederlandse overheid vijand van het volk’. Precies zo is het. En daarvoor is maar één man hoofdverantwoordelijk: u.

Wat useful idiots als Frans Weekers, Menno Snel, Erik Wiebes, Lodewijk Asscher, Wopke Hoekstra en Alexandra van Huffelen en al die topambtenaren die tienduizenden gezinnen harteloos de hel in stuurden (en tot op de dag van vandaag sturen!) ook allemaal geflikt hebben in de Toeslagenaffaire, er was maar één regisseur: u. De capo di tutti capi.

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Aan Mark R.

 1. en ook nog ernstige schade aan natuur en milieu door windmolens en immigratie

  Geliked door 2 people

 2. Groene Leeuw zegt:

  Hopelijk wordt meneer R. op zijn fiets nog eens door een vrachtwagen overreden…..

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Leuk verzonnen JanD maar voor het gemak vergeet je al die dwazen en onnozelaars die op de VVD en de rest van het kartel (die net zo medeschuldig zijn) stemmen !!!
  Ook die stemmers zijn medeschuldig ,zij gaven hem drie kabinetten lang de mogelijkheid de boel te verzieken !!!! Ga je schamen eikels !

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   koddebeier Uiteindelijk verdienen die eikels zoals u ze noemt niet beter ik denk dat een eikel intelligenter is voordat deze uit de boom valt we hebben te maken met linkse lafaards die meewerken om zelfs onze kinderen op te offeren naar een naargeestige uitzichtloze toekomst onder strenge dictatuur en die het absoluut niet deert dat mensen die dringend behandelingen en operaties nodig hebben op wachtlijsten staan door de kapot bezuinigde zorg. Dan zullen we het nog niet hebben over de al jaren verschraalde zorg voor ouderen (die hij nu beschermt door deze mensen zonder meer met gif laat vaccineren?) die gewetenloze dictator bekommert zich nu om onze kwetsbare ouderen?? Hoe triest en hoe hypocriet.

   Geliked door 1 persoon

  • Leo 1 zegt:

   Spijker op de kop !!

   Geliked door 1 persoon

  • Chris Dirick zegt:

   Vooropgesteld dat verkiezingen eerlijk verlopen en er navenant geteld wordt. Het zijn namelijk niet de kiezers die de uitkomst bepalen maar de tellers van de stemmen. Daar heb ik grote twijfels over, over dat eerlijk tellen.
   Dat de peilingen nog steeds in het voordeel van de VVD zijn lijkt mij totaal ongeloofwaardig. Zelfs iemand die enkel de MSM volgt moet beginnen inzien dat Rutte niets goeds met ons voor heeft en zou dus niet meer op de kartelpartijen moeten stemmen.
   Als je kijkt naar de verkiezingen in de USA, hoe die vernachelt zijn in het voordeel van Biden, dan kan dat even goed hier gebeuren. Waarschijnlijk gebeurt het al jaren lang. Omdat we in het hele westen echter geen goede onderzoeksjournalistiek meer hebben wordt dit niet meer uitgeplozen.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Tellers kunnen gecontroleerd worden, tijdens het tellen mogen stemmer aanwezig zijn, alleen maakt er niemand gebruik van !!

    Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  “Jan” heeft ook dit keer weer het gelijk aan zijn zijde en te vrezen valt dat het enige dat nu gaat veranderen is dat de poppetjes verschoven worden.
  Vroeger werd er tijdens danslessen plots door de dansleraar geroepen; “changer” en dan moest iedereen van danspartner wisselen, datzelfde gaat nu gebeuren maar dan in de politiek.
  We zijn dus niet verlost van de schuldigen, ze nemen gewoon een andere positie in.

  Wat me echter mateloos irriteert aan het geheel is dat niemand vraagtekens zet bij het toeslagensysteem op zich, hoe kan het dat mensen vele duizenden krijgen voor kinderopvang ?

  Opa en oma vangen drie dagen per week de kinderen op ?
  Dan krijgt u x duizend euro per jaar aan (gemeenschaps)geld !
  Waarom ?
  Nou anders kunnen beide ouders er geen baan op na houden.
  Kennelijk vinden we dat tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld.

  En kennelijk was men nogal ruimhartig in het toekennen van de toeslag want er werd flink mee gesjoemeld, naast degenen die onterecht werden bestempeld als fraudeurs waren er ook tig die wel degelijk fraudeerden met de toeslag.

  Geliked door 1 persoon

  • Laura van der Storm zegt:

   En dat mag wel eens gezegd worden. Daar hoor je niemand over. Als je gemeenschapsgeld uitdeelt, heb je maar een taak tegenover de gemeenschap……controle, controle, controle!! Maar dat woord is bij de geldgevers onbekend. Geldt ook voor andere financiële putten!

   Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  De fietsende demissionaire dictator Capo di tutti capo is nu al in bespreking om het volk nog verder in de tang te nemen en van nog meer vrijheid te beroven namelijk hij zal en moet die desastreuze avondklok door onze strot dringen waarvan totaal niet is bewezen dat dit besmettingen tegen zal gaan. Het enige waar deze sloper zich druk over dient te maken en zich keihard voor moet gaan inzetten is om de economie zo snel mogelijk vlot te trekken en onze kinderen weer van onderwijs te laten genieten https://www.ad.nl/economie/hoogleraar-huidige-maatregelen-zijn-economisch-extreem-schadelijk~accfd691/ Ongelooflijk dat deze dictator iedereen negeert die verstand van zaken heeft en dat daar een OMT keihard aan mee werkt het is gewetenloos en een zeer ernstige vorm van misdaad tegen de menselijkheid. Rutte is nog erger dan welke maffia baas dan ook en staat gelijk aan een zeer gevaarlijk ongeleid projectiel. Maar pas op als men binnen dit ondemocratisch land demonstreert tegen deze misdadiger dan zijn de rapen gaar kijk waar onze politie toe in staat is https://www.telegraaf.nl/nieuws/1336431165/verboden-demonstratie-op-museumplein-amsterdam-loopt-uit-de-hand Waren ze maar zo daadkrachtig in probleemwijken en tijdens vernielingen en de daadwerkelijke criminaliteit. De linkse ziekelijke dictators tolereren geen enkele tegenspraak en slopen geleidelijk aan ons land totaal naar de afgrond.

  Like

 6. Julia zegt:

  Even tot bezinning komen volgens mij is de grootste maffia baas milder dan Rutte. Zij zetten namelijk niet het leven van miljoenen mensen op het spel. Onze El Capo di tutti capo is nog gewetenlozer sloopt de jeugd van hun toekomst, heeft al vele levens op het spel gezet van ouderen en mensen die nu dringend wachten op de nodige gezondheidszorg waarvan de gevolgen desastreus kunnen zijn en zelfs kunnen leiden tot vervroegd overlijden, heeft mee gewerkt aan het toelaten van allerlei migranten die op bootjes in de veronderstelling waren een betere toekomst te kunnen opbouwen maar door het blijven toelaten van deze invasies wel heel veel vluchtelingen zijn verdronken dan nog niet meegeteld de maatschappelijke en enorme sociale schade die hij veroorzaakt zodat zelfs mensen hierdoor zelfmoord plegen zeker omdat zij geen enkele zorg vanuit de kapot bezuinigde geestelijke gezondheidszorg kunnen verwachten. Dus onze eigen El Capo di tutti capo is een hele grote misdadiger tegen de menselijkheid die gewetenloos al fietsend van alles verzint om vele levens nog verder tot een hel te maken. Tijd voor een zware strafrechtelijke vervolging met als doel veroordeling tot levenslang. Deze gewetenloze dictator is een ziekelijke machtswellusteling die zijn grenzen niet meer kent en alle adviezen van de echte hoogopgeleide deskundigen, hoogleraren en economen zonder meer naast zich neer gooit.

  Like

 7. droevige mof zegt:

  Zeer interessant artikel over Rutte, Merkel en consorten. De auteur is een Amerikaanse Libertarian.
  https://www.thelibertybeacon.com/dutch-government-suddenly-collapses-what-on-earth-is-going-on-in-europe-right-now

  Like

 8. Julia zegt:

  Corruptie in Nederland hoezo. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/protesten-tegen-coronamaatregelen-wordt-schoongeveegd-door-politie-me-en-waterkanonnen-ingezet/ Waar waren al die politie helden en het noodbevel toe de eerste golf in gang was en BLM met duizenden demonstreerden op De Dam en waar zelfs de linkse activiste Halsema bij vertegenwoordigd was. Dat waren er meer dan duizend toch? Zo blijkt dus dat onze democratie totaal is vermoord en het linkse goed en minderheid van terroristische groepering de vrijheid krijgen om te demonstreren maar o wee als men links tegengas geeft. Dit land en haar rechtssysteem is door en door rot en corrupt.

  Like

 9. LUCIA zegt:

  Zie mijn reactie en gedicht bij ” nepval kabinet ” .,ik kan het hier niet beter verwoorden dan ik het daar gedaan heb.Ik ben het helemaal eens met het arikel.

  Like

 10. techhuis zegt:

  Denk je nou echt dat de verkiezingen eerlijk verlopen…

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Nou anders kunnen beide ouders er geen baan op na houden.”

  Dat is ook nergens voor nodig, alleen voor de economie. Het zou veel beter zijn als er één ouder werkte en de andere voor het huishouden zorgde. Heb je geen werkster nodig en geen kinderopvang. En geen twee auto’s. Hoeven de kinderen ook niet van hand tot hand te gaan. Wat daar de kwalijke gevolgen van zijn, kun je zien in de gegevens van de jeugdkriminaliteit. En kinderen die aan de medicijnen zijn of bij een jeugdpsychiater lopen.
  Vrouwen zouden moeten kiezen: wil je een carrière, dan geen kinderen. Wil je kinderen, dan geen carrière. Als je allebei wilt, betalen de kinderen de rekening.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s