Het begint: Frankrijk wil “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” bij Fransen thuis onderbrengen

(Door: “DissidentNL”)

Eerst vragen ze je vriendelijk of je een asielcrimineel op wilt nemen, dan zul je gedwongen worden en uiteindelijk word je gewoon bruut onteigend, zoals je land al eerder onteigend is, en tenslotte zal er nergens meer plaats zijn voor jou, behalve in een graf zonder naam.

Inwoners van Puy-de-Dôme, Frankrijk, worden door de lokale overheid gevraagd om asielcriminelen in de militaire leeftijd die zich voordoen als ‘niet-begeleide buitenlandse minderjarigen‘ in hun huizen te verwelkomen vanwege overvolle asielaccommodaties.

Het departement heeft vrijwilligers gevraagd zich aan te sluiten bij het SESAME-project, dat toezicht houdt op de plaatsing en de zorg voor minderjarige migranten. De accommodatiesystemen in het gebied zijn zo overbelast dat sommige jonge migranten in hotels verblijven, zegt de raad.

Voor buitenlandse ‘minderjarigen’ worden nu particuliere woningen gezocht.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Het begint: Frankrijk wil “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” bij Fransen thuis onderbrengen

 1. Steven zegt:

  KOM OP linkse gutmenschen.. neem allemaal een zielige crimigrant in huis want de overheid zegt dat het GOED is. (wanneer komt de dwang net zoals de corona euthanasie vaccin)
  Gezinnen met jonge dochters in de leeftijd van 8 tot 12 jaar verdienen de voorkeur!!

  Geliked door 7 people

 2. bozeoudeman zegt:

  Het einde van een beschaving. Maar dat is enkel als wij het blijven goedvinden, Er is nog een weg terug maar niet lang meer. Frankrijk en Italië, landen met een eens grote geschiedenis, Cesar, Napoleon kunnen er nog verandering in aanbrengen in de heersende krankzinnigheid van Duitsland, dat weer geterroriseerd wordt door gekken en weer heel Europa meesleept in waanzin en vernietiging. Landen als Nederland volgen altijd braaf wat de grootste landen doen. De tijd van de Geuzen is lang in het verleden. Katholicisme en Calvinisme heersen hier nog steeds, doen wat god voor je heeft bedacht en dat is dus ook een terreur overheid dienen. Raar genoeg kan Biden wel eens het signaal tot verandering worden. Wat Trump had moeten doen maar niet deed ook al stond Amerika in brand, dat kan BIden wel eens doen zonder brand. Die vent waant zich Cesar. Als die idioot de noodtoestand uitroept en op grote schaal razzia’s laat plaatsvinden, kan, ik zeg kan het zijn dat die slapende massa eindelijk eens wakker wordt en gaat inzien wie de voorgenomen genocide plegers zijn: De Democraten en hier namaak LInks, ofwel liever gezegd de meute zogenaamde ‘goedmenschen’ die zich al decennia lang enkel door hun hebzucht laat leiden, want meer immigranten betekent voor velen heel veel meer geld via gigantisch meer warde van hun omroerend goed, in het klein met het eigen huisje en zeker in het groot met grote (bedrijf)panden en hele wijken woningen. En Gates kan wellicht ook meespelen als blijkt dat zijn vaccin vergif voor veel mensen is. Als dan nog de meute blijft slapen. Collectief zelfmoord is natuurlijk al eerder in Jonestown gepleegd door dit soort menselijke koeien.

  Geliked door 2 people

 3. LUCIA zegt:

  Zet ze toch lekker bij Macron in huis of al die politici die open grenzen + vluchtelingen willen , daarom mensen weg hier, naar Portugal of Hongarije of Polen waar er amper moslims/vluchtelingen zijn, dan worden wij de nieuwe vluchtelingen en vragen asiel aan wegens discriminatie in ons eigen land.

  Geliked door 1 persoon

 4. Degenen die dit soort hersenspinsels rondtoeteren moeten natuurlijk wel zelf het goede voorbeeld geven!! Wordt er een nieuwe TOESLAG opgetuigd!!?? Big Biznizzzzz, 10 jaar terug werd er al gerept over de komst van 100 MILJOEN of nog meer afrikaners!!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Pourquoi le projet SESAME ?
  Les mineurs non accompagnés (MNA), ou mineurs isolés étrangers (MIE) sont des adolescents ayant fui la guerre, les persécutions ou la pauvreté, arrivés seuls sur le territoire, reconnus mineurs par la Justice et placés sous la responsabilité du Conseil Départemental.
  / / /
  Waarom dit “asieligerts”-programma ?……….OMDAT
  Het adolescenten zijn die oorlog, vervolgingen, ellende en armoede zijn ontvlucht en bla-bla-bla etc,etc .
  Alvorens in de vluchtelingenbootjes te stappen eerst even de smartphone checken en de Franse vlag vertrappen om hun MINACHTING voor het land dat hen gaat verwelkomen, te tonen………….

  Op de Franse vlag…………, maar deze jonge Algerijnen willen wel “asiel” in Frankrijk……..

  Geliked door 4 people

 6. Julia zegt:

  De paleizen zijn groot genoeg om deze zielige knaapjes onder te brengen daarbij zullen wel veel deuren in Nederland openstaan bij BN- ers en het linkse goed dat zo pro migratie is. Dus in Nederland geen gebrek als ze in ieder geval van mijn deur maar met een hele grote afstand houden. Wat een knettergek waanzinnig idee zouden we dan eerste maar eens niet zorgen dat onze eigen daklozen fatsoenlijk onderdak krijgen een eerlijke Nederlandse blanke dakloze die buiten eigen schuld om en door het wanbeleid en discriminatie geen woning krijgt mag deze bij mij aanbellen maar voor de import ben ik niet thuis uiteindelijk schenk ik ze al genoeg door flink bij te dragen aan de belastingpot dat dit soort profiteurs moet onderhouden.

  Geliked door 2 people

 7. Yvonne zegt:

  prop ze maar bij de Fransen in huis, de asielcentra zitten vol, FOUT, die hadden leeg moeten zijn
  dit gaat hier ook wel gebeuren, wat Macron en Merkel doen doet Rutte ze na
  In een woning die vrij kwam zitten Syriers en de buurvrouw zegt dat ze er nooit zijn, zal wel gevalletje uitkerings fraude zijn uitkering innen, huurtoeslag mischien wonen ze gewoon in hun thuisland en vangen hier lekker gratis poen, wij Nederlanders staan minimaal 13 jaar op de wachtlijst en wat doet de gemeente aan deze fraude, niets dus

  Geliked door 2 people

 8. Hovawart zegt:

  De enige reden voor deze politieke waanzin is armoede veroorzaken, een grote groep opvreters importeren die zich hier komen volvreten en binnen de EU de boel komen leegvreten, ik heb het zo zout nog niet gegeten, maar krijg er het zuur van……daarna rustig wachten op het zoet van Rutte.

  Like

  • Julia zegt:

   Hovawart en al die gezinnetjes krijgen straks duizenden euro’s toeslag, alles gratis, nieuwe woning en heel veel privileges . Er kan nog veel meer geld worden verspild en fraude zal niet van de lucht zijn want zij hebben kindertjes die zij overal vandaan meenemen die naar Nederland gehaald moeten worden. Het maakt niet uit dat Nederlandse gezinnen zwaar zijn gerruineerd als onze geliefde invasie van profiteurs maar wordt gefaciliteerd.

   Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Stuur alsjeblieft al die asielzoekers en minderjarige vluchtelingen daar in Puy-de-Dôme allemaal maar dat linkse tuig van een overheid toe opdat die daarvoor gaan zorgen! Die overheid zijn niets anders dan een bende koekoeken die zelf GEEN zorg willen dragen voor die uitvreters, de lasten daarvan niet willen en verwachten dat andere inwoners voor hen zullen zorgen!
  Als je zo graag gastvrij wilt zijn naar vreemden toe dan zorg je daar inderdaad ZELF maar voor en ga je die zorg beslist niet op anderen afschuiven, vooral als de meningen van die anderen nog niet eens wordt gevraagd ook! En ik weet heel zeker dat die inwoners alles zullen doen on dat ongedierte NOOIT in hun huizen gevestigd te krijgen!

  Like

 10. Bob zegt:

  De bevolking wordt verplicht de 5e colonne
  op te leiden. De mindejarige met onroerend bezit
  in het thuis land.

  Like

  • Julia zegt:

   Bob Helaas daar is in Nederland geen ruimte meer voor om deze lievelingen op te leiden de ouders hebben het al druk genoeg eigen kinderen te begeleiden omdat ons demissionair kabinet verder gaat met het slopen van het o zo essentiële onderwijs. Dus graag al die zielige gasten heel ver van Nederland houden. Ik ben van huis uit best humaan maar de krankzinnigheid wordt heeft nu dermate grenzen bereikt en maakt mij nu duidelijk dat dit geen enkele zin meer heeft en humaan zijn niet meer van toepassing is omdat alles door onze strot wordt geduwd.

   Like

 11. Tistochwat zegt:

  Lief toch, zo’n schattig vluchtelingenkindje? Haal uw eigen mohammedaanse verkrachter/koppensneller in huis. Maar eerst thuis alles ‘halal’ maken.
  En die vluchtelingenkindjes moeten natuurlijk eerst worden gevaccineerd. O nee, dat mag niet van ‘allah’, dus dan hoeft het niet.

  Breng ze maar onder bij de ‘oranjes’ en andere ‘billenbergers’.

  Geliked door 1 persoon

 12. Julia zegt:

  Eng ik zou toch beginnen met fouilleren wie weet wat ze bij zich hebben, daarna om bewijzen, legitimatie en paspoort vragen, informatie inwinnen, gezondheidsverklaring, laten testen en voorzien van vaccinatiepaspoort voordat ik überhaupt er maar aan denk om zo een vreemde zwarte op te vangen. |Dit idee grenst aan de volkomen wanhoop die is ontstaan door het enorme wanbeleid rondom migratie. De EU en onze regering zijn radeloos en zijn de macht volkomen kwijt.

  Like

  • karton zegt:

   @ Julia op 17-1-2021 om 17.59 u. Zelfs met álle bewijzen en verklaringen die u wenst in te zien komt er bij mij (ons) geen enkele “vluchteling” binnen. Zélfs niet met een Zwem- of Verkeersdiploma !! Opzouten met die zooi !

   Like

 13. Lost Johnny zegt:

  Ik hoef hier niet over na te denken.

  De vervuiler betaald.

  Like

 14. karton zegt:

  Een uitgelezen kans voor ál onze gutmenschen om anderen te tonen hó é goed zij wel zijn ! Dus Freekie de Jonge, Marcel van Dam , Kaatje Halalsema , Quag , Opoe Ollonkreng, Rutte , en al dat koninklijke gespuis , laat nú maar zien hoe grootmoedig jullie zijn en stel jullie véél te grote huizen open voor deze zielige “vluchtelingen” , of uhh…….is ‘t weer zoals altijd met jullie …………grote bek maar geen enkele inhoud in je lijf !?

  Like

 15. Hovawart zegt:

  Hoe opmerkelijk dat de 5e colonne van inheemse fascisten en uitheemse strijders enkel bezit neemt van de grote steden, als ware het bolwerken die veroverd dienen te worden……..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s