Bill Gates koopt enorme hoeveelheden landbouwgrond, terwijl de “Great Reset” Amerikanen vertelt dat de toekomst zonder privébezit is

(Door: “DissidentNL”)

Terwijl de technocraten van de “Great Reset” ons vertellen dat de toekomst zonder privé-eigendom zal zijn, hebben Bill Gates en andere miljardairs enorme hoeveelheden landbouwgrond opgekocht.

Na jarenlange berichten over het kopen van landbouwgrond in staten als Florida en Washington onthulde The Land Report dat Gates, die volgens Forbes een nettowaarde van bijna $ 121 miljard heeft, een enorme landbouwgrondportefeuille heeft opgebouwd die meer dan 18 staten omspant.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Bill Gates koopt enorme hoeveelheden landbouwgrond, terwijl de “Great Reset” Amerikanen vertelt dat de toekomst zonder privébezit is

 1. Republikein zegt:

  Voor de slavernij.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Hij heeft waarschijnlijk plannen voor uitgebreide landbouw, want de voedselvoorziening moet ook in de toekomst uiteraard op peil blijven. ‘Goedgekeurde’ pesticiden zullen er voor zorgen dat de gewassen er ‘aantrekkelijk’ uit zullen zien, maar de gezondheid van de (wereld)bevolking zal daarvan ernstige schade ondervinden.

  Is deze gek dan nooit eens te stoppen?

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden…

  Of, zullen al deze miljardairs, als de Great Reset eenmaal daar is, afstand doen van hun eigendomsrechten, zodat al die landbouwgrond ineens van niemand en dus van iedereen is?
  Wat dacht u? Die gezamenlijke miljardairs zullen als een hedendaagse Big Brother alle touwtjes in handen hebben. En houden.
  Rutte en z’n trawanten werken ijverig mee om dit te realiseren. Maar de bruikbare idioten, het stemvee dus, zien in hem nog altijd de belichaming van leiderschap. Ziende blind en horende doof.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 4. pepo Copyright zegt:

  Als het hem niet met volle spuit lukt, dan maar met een lege maag.
  Maar kapot zullen ze gaan dat gewone volk waar ik mijn rijkdom aan te danken hebt.

  Like

 5. Yvonne zegt:

  In je laatste kostuum zitten geen zakken, 121 miljaird wil hij die meenemen in zijn graf?
  Die Rothschild miljardair is 57 geworden lig je dan in je kist zonder je poen
  Ze zijn zo stinkend rijk en nog willen ze meer en meer

  Like

 6. boorzalf zegt:

  (PS: Past wel niet bij dit onderwerp maar toch interessant om te lezen.)
  Maarten van der Keur schrijft:

  Afgelopen weekend begonnen met nadenken of ik dit vaccin wil. En zoals iedereen doet, maak ook ik mijn eigen afwegingen. Ik ben vijfentwintig jaar werkzaam geweest in het medisch wetenschappelijk onderzoek in het vakgebied van de immunologie. Ik weet dus wel wat van het afweersysteem af en ook hoe virussen en vaccins werken. Dus heb ik me de vraag gesteld welk probleem dit vaccin oplost. Als ik het neem, wil ik zeker weten dat het niet voor niets is.
  Ik heb me in de eerste plaats beziggehouden met de inhoud van het vaccin en begrijp inmiddels hoe dit vaccin (Pfizer/Moderna) werkt. Het mRNA dat de cel binnendringt, gaat niet de celkern binnen, maar wordt uitgelezen in het eiwitfabriekje in de cel en het eiwit (spike) nestelt zich in het membraan van de cel, waardoor het immuunsysteem geactiveerd wordt en antistoffen gaat aanmaken tegen dit eiwit. Ook specifieke T-cellen worden aangemaakt die dit eiwit direct herkennen bij een eventuele aanval van het ‘wilde’ virus en daarmee het virus kunnen vernietigen. Ik begrijp ook dat het vaccin na een tijdje het lichaam weer verlaat en geen sporen achterlaat. Op zich niks mis mee.
  In de tweede plaats ben ik gaan kijken naar de bescherming van het vaccin. Voorkom ik dat nadat ik me heb laten vaccineren dat ik anderen nog kan besmetten? Werkt dit vaccin tegen alle varianten die er zijn? Beschermt het ook mensen met onderliggend lijden? Kunnen we dan ook echt weer leven zoals we gewend waren?
  Bij het beantwoorden van die vragen ben ik gaan kijken naar de huidige situatie en naar het verleden. Laat ik eerst beginnen met de verschillende varianten van het coronavirus. In de laatste berichtgeving las ik dat het vaccin niet werkt tegen de Zuid-Afrikaanse variant. Dat zou betekenen dat het vaccin aan waarde verliest, want ik heb niet de illusie dat deze variant Europa niet bereikt. Als we nu kijken naar de Engelse variant dan zien we dat deze variant niet tegen te houden is, zelfs niet door een lockdown!
  Dat brengt mij bij een ander punt: er kan pas een vaccin gemaakt worden als er een nieuwe variant is. Dat betekent dat we altijd achter blijven lopen op de ontwikkelingen van het virus. Zelfs al zouden we op de dag dat de variant ontstaat een vaccin hebben, dan nog zal het eerst geproduceerd en gedistribueerd moeten worden alvorens het toegediend kan worden. Gezien de huidige situatie gaat dat minstens een jaar duren. Niet handig!

  Nu ik dit schrijf, moet ik denken aan de griepepidemie van 2018. Nederland heeft de hoogste vaccinatiegraad ter wereld voor het griepvaccin. Toch brak er een epidemie uit. Dat is vreemd! Het griepvaccin zou toch zijn werk hebben moeten doen en vanwege de hoge vaccinatiegraad zou ik me toch voor kunnen stellen dat de groepsimmuniteit ook zijn werk gedaan moet hebben. Toch was de griepepidemie een feit. Zou hier niet hetzelfde aan de hand zijn geweest? Een hele nieuwe variant van het griepvirus, waartegen het griepvaccin niet werkte? Dat we hier ook te laat waren om de mensen met onderliggend lijden te beschermen, want dat waren toen ook net als nu de mensen die het meest stierven.

  En er valt mij nog iets op: Zowel in 2018 als nu zijn het juist de mensen met onderliggend lijden die sterven. Dat betekent dat onderliggend lijden niet een specifiek probleem is van de coronapandemie, maar ook van de griepepidemie en dat hier geen sprake is van een specifiek probleem, maar van een generiek probleem.
  Na deze constatering kreeg ik het koud en liepen de rillingen over mijn rug. We zijn het verkeerde probleem aan het oplossen! We proberen met een specifiek middel (vaccin) een generiek probleem (onderliggend lijden) op te lossen! Dat gaat niet werken! Mensen met onderliggend lijden blijven vatbaar voor andere virussen! Vaccineren heeft geen zin!
  De vraag die ik me toen stelde was: Wat werkt dan wel?
  Opnieuw liepen de rillingen over mijn rug. In het begin van de pandemie werden middelen als hydroxy-Chloroquine (HCQ) in combinatie met zink en Ivermectine verboden om toe te dienen, omdat dit experimenteel zou zijn en er was zelfs een artikel in de Lancet gepubliceerd dat HCQ zelfs levensgevaarlijk was. Dit artikel moest later door de indieners teruggetrokken worden, omdat de beweringen die gedaan waren niet klopten. De inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd verbood deze middelen met sancties van €150K als deze protocollen toch door huisartsen uitgevoerd zouden worden. Later is via de rechter afgedwongen dat HCQ in combinatie met zink wel toegediend mocht worden, omdat dit protocol door wetenschappelijk onderzoek en uitgebreide klinische testen internationaal reeds goedgekeurd was. Wat is hier aan de hand?
  Deze middelen zijn generieke middelen, die voorkomen dat virussen de cel binnen kunnen dringen. Deze middelen zijn dus wel een antwoord op het onderliggend lijden en voorkomen dat patiënten onnodig overlijden. Deze middelen liggen overal ter wereld op de plank en kunnen direct toegediend worden en kunnen bij een uitbraak preventief aan mensen met onderliggend lijden gegeven worden.
  Wat ik mij afvraag:
  Welk probleem zijn we nu aan het oplossen?
  Van wie is dit probleem?
  Als mijn conclusie juist is, betekent dat er in het begin mensen zijn geweest die zich hier bewust van waren en moedwillig HCQ en Ivermectine in een kwaad daglicht hebben gesteld, want op deze manier is er heel veel geld te verdienen zonder het vooruitzicht dat het ergens stopt. Dat regeringen geen perspectief kunnen bieden, is nu ook duidelijk, want die is er niet.
  Ik heb dus besloten om mij niet te laten vaccineren.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   DANK U WEL,…. KOM EEN PAAR JAAR NAAST OME BOB ZITTEN ….

   LIFE IS SIMPLE

   U MAG VOOR UW MENING UITKOMEN, ER WORDT ONMIDDELIJK GESCHOTEN ..

   WANNEER SCHIETEN WE TERUG ??

   LATEN WE EERST RUTTE VAN ZIJN FIETS SCHIETEN ,

   HET MOET ERGENS BEGINNEN , WANT HET GEKKENHUIS GAAT GEWOON DOOR

   OOM KALASHNIKOV

   Like

 7. Bob zegt:

  Om de boeren weg te werken.
  Toekomstige hongersnood voor
  de gewone bevolking.

  Like

 8. Julia zegt:

  Sorry maar die vent verdient nu echt de doodstraf een ongekende smeerlap die de wereld met zijn miljarden in de tang houdt. Ongelooflijk dat dit stuk ellende nog vrij rond loopt. Deze gewetenloze smeerlap is erger dan Hitler.

  Geliked door 1 persoon

 9. saddy zegt:

  Waarom zoveel landbouw-land?
  Op basis van te controleren feiten:
  In de eerste NWO-planning zou Covid-21 (ja, de nieuwe vorm die nog moet komen) in maart 2021 “uitbreken” en zou het vaccin tegen dit Covid-21 in juli klaar zijn. Dat zal nu wat uitlopen omdat de regeringen Covid-19 zo lang mogelijk proberen te rekken door bv “vaccins” mondjesmaat uit te delen terwijl er meer dan voldoende voorraad is.
  Covid-19 is een mislukt kunstmatig virus gebleken:
  Ten eerste omdat het wel de cel kan infecteren maar daarna niet de celwand kan passeren op weg naar buiten. Dus kan het niet je lichaam uit en dus kun je het niet verspreiden. Sars-Cov-2 is er al lang niet meer! Daarom is het (van te voren berekende) sterftecijfer van 3,4% teruggedraaid naar 0,0003%, de waarde van de gewone corona-virussen. Daarom staat op de reclames van de overheid Samen krijgen we het CORONA-VIRUS eronder en niet: Samen krijgen we Sars-Cov-2 eronder. De overheid weet dit dus ook al lang. (Ze suggereren alleen dat je nog te maken hebt met Sars-Cov-2.) En daarom is er ook geen enkel vaccin ontwikkeld op basis van echt Sars-Cov-2-materiaal want dat is er gewoon niet. Alle vaccins zijn gebaseerd op een gokje aan de hand van wat computer-modellen en algemene virus-kennis.
  Ten tweede was het de bedoeling dat de veestapel ook geinfecteerd zou raken en volgens de NWO-regels geheel vernietigd had moeten worden. (Kijk naar Ierland waar ze echt van alles geprobeerd hebben om infecties bij varkens en pluimvee vast te kunnen stellen.) Helaas voor de NWO is dat niet gelukt. Consumptievlees moet immers weg, De EU heeft niet voor niets net maden en wormen goedgekeurd voor consumptie.

  Deze 2 fouten in de ogen van de NWO zullen met Covid-21 vast wel hersteld zijn. U bent dus gewaarschuwd.

  Gates is al veel langer bezig met eigen landbouwgrond, eerst in Afrika, nu ook in de USA. Veel genetisch gemodificeerde granen zijn daarop te vinden maar voor het kweken van wormen en maden heb je nog veel meer grond en water nodig, Vandaar zijn aankopen.

  (Tip voor Gates en de EU: Ook al kook je de maden en wormen netjes voor consumptie dan nog zal je vaak allergische reacties zien. Misschien nog een vaccin verplicht stellen?)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s