Demonstratierecht: “De politie is je beste vriend” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Demonstratierecht: “De politie is je beste vriend” . . .

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Wie met vuur speelt weet wat de gevolgen kunnen zijn. En de nieuwe metalen wapenstokken komen pijnlijker aan dan de voormalige gummiknuppels.

  Like

  • Julia zegt:

   Joannes den Hollander Ze hebben de macht en voelen zich o zo machtig. Het is maar goed dat er in Nederland een strenge wapenwet is want dan zou het wel eens heel anders kunnen gaan uitpakken. Terecht mensen zijn woedend, de politie laat bewust de boel escaleren. Vergeet niet dat al onze vrijheden zonder meer zijn afgenomen en hier voorlopig geen einde aan komt. Dus verzet kan men verwachten en zeer terecht. We nemen een paard, meppen er zonder meer op los, zet waterkanon in waar zijn die machtsjongetjes en meisjes mee bezig terwijl zij en hun gezinnen zelf de dupe zijn van de ongekende onrechtmatige dictatuur met alle desastreuze gevolgen van dien..

   Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  “was sich liebt das neckt sich”.

  Like

 3. Blaffertje zegt:

  Tja, hij had het verkeerde kleurtje hè.
  Als hij nu zwart was geweest, dan hadden ze hem alle vrijheid gegeven, was er geen vuiltje aan de lucht en hadden ze hem geen strootje in de weg gelegd.

  Die muts van een Halsema was er nu toch ook als de kippen bij om de demonstratie te verbieden toen er meer dan 500 mensen waren.
  Hoe anders was dat op de Dam met Akwakkie, toen greep die teef niet in toen er bijna 10 duizend mensen stonden.
  Toen deed mevrouw niets omdat het voor BLM was een ze niet voor rassist uitgemaakt wilde worden.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Blaffertje op 18-1-2021 om 10.39 u.
   Dat mens, Femke Halalsema dus, is één van de grootste racisten van dit land, zij behoort tot een clubje van bloeddorstige fascisten/racisten, n.l. Groen Links.
   En maar blèren dat “rechts” wapens heeft enz. enz. terwijl haar zoontje met een vuurwapen op zak werd gearresteerd door de A’damse politie.
   Een groter smeerlap als dit mens loopt er momenteel niet in Amsterdam.
   (ik vermoed dat zij de minnares van Kwakkie is, Blaffertje)

   Geliked door 3 people

 4. wauso zegt:

  Was het een demonstratie van Negers geweest dan was het Bon Ton. Maar nu zijn het blanken die demonstreren en die mogen gedood worden van het Regenten Krapuul. Dit bewijst wel dat POLITIE AGENTEN achterlijke volgzame MONGOLEN zijn. En straks weer stemmen op de Regenteske AUTOCHTONEN DODERS (VVD/CDA/GL/CU enz.).

  Like

 5. Julia zegt:

  Sorry de politie je beste vriend? Onze politiemacht heeft zich tegen de burgers gekeerd dus de politie is momenteel onze vijand kan er helaas geen andere woord meer voor bedenken. Nimmer dorsten onze helden op te treden bij linkse demonstraties en in probleemwijken maar nu ze een vrijbrief hebben om zonder meer de kop in te drukken bij mensen die terecht strijden voor hun vrijheid zijn ze in grote getale paraat. Ons rechtssysteem is alsmede zoals onze democratie totaal vermoord. De symboolpolitiek dat dit kabinet is gevallen is puur theater heeft u onze Koning al gehoord of heb ik wat gemist of zit hij ook in quarantaine in zijn gouden paleis. Wie nog enigszins denkt dat wij in een democratisch land leven heeft mijns inziens een hele grote betonnen plaat voor zijn of haar hoofd en degenen die het met deze dictatuur eens zijn helpen mee om ons land economisch, maatschappelijke en sociaal naar de afgrond te helpen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Boike zegt:

  U weet toch wel, dat wetten, regels en voorschriften gehandhaafd moeten worden. Dat hebben we zo met n allen afgesproken, ook al is aan u en mij en hem en haar helemaal niet gevraagd. De ruttige regering tolereert geen enkele afwijkende mening !!! Zonodig lokt de politie zelf uw geweldadig gedrag uit. De politie waakzaam en handhavend !!!

  Like

 7. Monalisa zegt:

  De SSers zijn terug.

  Geliked door 2 people

 8. Helena zegt:

  Het verzet is nog lang niet groot genoeg! En dat zal niet snel gebeuren zolang de doorbetaalde harde thuis ‘werkers’ het wel prima vinden dit nieuwe ‘normaal’! Heerlijk relaxed, alle tijd voor de kindjes, zo waardevol , zo genieten, en ze houden geld over want: niet op vakantie en alles is dicht en dus rijden de thuisbezorgers de hele dag af en aan. Straks als ze het prikje hebben gehad zijn ze weer vrij.. denken ze. Nou reken er maar niet op! De mensen op het Museumplein die het lef hadden om op te staan voor de vrijheid en tegen het prut kabinet werden er af gemept en op msm neergezet als ‘wappies’, lekker makkelijk vanachter een toetsenbordje. De man die deze demonstratie-reeks (er komt er iedere week een in een andere plaats) organiseerde, doet dat vanuit zijn hart: voor zijn kinderen!

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Helena er moeten miljoenen mensen verzet tonen wie laat zich thuis plakken, wie laat zich alle vrijheden ontnemen dan ben je voor mij geen knip voor je neus waard. Hoeveel mensen hebben hun leven gegeven om onze vrijheid terug te geven al die linkse idioten zouden eens naar de oorlogsgraven moeten gaan en met hun neus op de feiten worden gedrukt. Dan gaan al die domoren en lafaards misschien eens beseffen wat vrijheid betekent. Nee de onderdanige schaapjes dragen de opgedrongen niet werkende muilkorven vinden het allemaal wel best hoeveel mensen straks slachtoffer of zelfs vervroegd overlijden door de kapot bezuinigde gezondheidszorg, vinden het prima dat hun kinderen enorme leerachterstanden oplopen, vinden het prima dat onze economie totaal wordt kapot gemaakt. Dat is het grote deel van de Nederlandse bevolking maar blijkbaar is het toch een feit dat het in de genen zit want tijdens WOII was 1 op 3 Nederlanders fout. Kortom de meerderheid die deze dictatuur aanhangen is laf en door angst bezeten dus een verloren land en een verloren volk.

   Like

 9. boorzalf zegt:

  Ik hoop voor opa dat hij een goede advocaat heeft. Want dit is een regelrechte poging tot doodslag. Hij loopt al weg van de demonstratie, en wordt vervolgens van achteren hard op zijn hoofd geslagen. Hier gaat de “waffen SS” gruwelijk de fout in. Door deze klap had de man een zware hersenbloeding kunnen op lopen.

  Geliked door 1 persoon

  • QuiVite zegt:

   Zijn zichtbare verwonding is niet consistent met een slag van bovenaf. Hij zal door de ruiter op het lichaam geslagen zijn. Ik vermoed dat hij onder de bloeduitstortingen zal zitten. Er zijn foto’s dat hij ingesloten is tussen de dappere agentjes die onze rechtstaat verdedigen in opdracht van FH. Daar heeft hij waarschijnlijk die hoofdwond opgelopen.

   Like

 10. pepo Copyright zegt:

  Zij verteld de waarheid tegen de “orde bewakers”
  Voor mij is ze een ware held.

  Like

 11. vangie1206j zegt:

  Het enige antwoord op dit politie schorem is zij bewapend nu wij ook bewapend.
  Zij erop los rossen wij nu hun ook een koekje van eigen deeg.

  Like

 12. Fungii zegt:

  die “Agent” ziet er niet als een Nederlander.

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  De politie is al tijdenlang de beste vriend van de burgers niet meer en ik ben tegenwoordig doodsbang als ik politieagenten tegenkom daar ik ervan uitgaan dat die veel liever bekeuringen uitdelen dan dat ze op boeven jagen, gelijk als in Duckstad!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s