Ik wil mijn land terug, vies tuig!

(Door: “bozeoudeman”)

Ooit woonde ik in een land dat mij bekend was, het land waarin ik was geboren, het land van mijn ouders, het land van hun ouders en van die weer van hen. Een land dat na vijf bloedige jaren was teruggewonnen op indringers van over de grens, een land en vrijheid die met bloed werden betaald. Bloed van velen die voor vrijheid waren gestorven. Een land dat in opbouw was van de puinhopen die indringers hadden aangericht. En toen kwamen de jaren zestig, de jaren van onrust, de jaren van alles moest anders en dat anders werd ingezet zonder dat naar de mening van de inwoners van het land werd gevraagd.

De landverraderlijke verliezers van de oorlog werden zo de overwinnaars in de vrede. Het land veranderde, stukje bij stukje, beetje bij beetje. Vreemden werden binnengehaald, omdat dit moest, zo stelden politici en andere overheersers. Ik moest meegroeien, werd gezegd, ik mocht geen weerzin tonen, dat was slecht. Ik moest geduld hebben, want alles werd mooi. Maar ik vond alles voordien veel mooier dan wat ik zag opdoemen. Dat mocht ik niet zeggen, dan wat ik een racist, een fascist, een neonazi, een dombo, een ongeletterde minkukel, een emotioneel arme narcistisch aangelegde egoïst. Ik verhuisde maar naar buiten de stad, net als velen voor mij, en liet mijn geboortestad achter aan de Turken die kwamen en die ik accepteerde en aan de Marokkanen die kwamen en die ik accepteerde, zoals ik de Surinamers die kwamen en die ik, net als daarvoor de Indonesiërs en later de Antilianen, accepteerde, omdat zij mijn overzeese landgenoten waren.

Toen kwamen de Ghanezen, toen kwamen de Somaliërs, toen kwamen de Nigerianen, toen kwamen de Bengalen, toen kwamen de Afghanen, toen kwamen de Pakistani, toen kwamen de Palestijnen, toen kwamen de Chilenen, toen kwamen de Syriërs, toen kwamen de Libiërs, toen kwamen de Egyptenaren, toen kwamen de Iraniërs, toen kwamen de Irakezen, toen kwamen de Congolezen, toen kwamen de Soedanezen, toen kwamen de Dominicanen , toen kwamen de Malinezen, en wie er allemaal nog meer kwamen, behalve via de EU ook velen uit Europese landen. Honderden nationaliteiten, zoveel dat ik het allang niet meer weet. Grote Europese steden gaan competitie met elkaar aan om welke stad de meeste nationaliteiten ‘in huis heeft’. Meer is beter, zo zeggen zij. Ik zag het allemaal met lede ogen aan, zag het gebeuren en moest alles en de criminaliteit en geweld die volgde ook als normaal accepteren. Ik moest mijn land in een vreemd land zien veranderen, tot een Derde Wereldland zien verworden, omdat een klein groepje schreeuwers, dat beweerde links te zijn, dit zo wilde.

Ik moest al die vreemden respecteren, maar waarom hoeven zij geen van allen mij te accepteren en mij te respecteren? Daarom dus ben ik boos, heel erg boos, maar dat mag ik niet zijn, noch mag ik dit uiten, want dan deug ik niet in de ogen van allerlei televisiegrootheden die hun zakken zitten te vullen, elkaar de baantjes en centen toespelen en ondertussen mij voorhouden dat ik een witte uitzuiger en een racistische duivel ben. Dat ik altijd heb geleefd en nog steeds leef op kosten van al die arme zielige mensen die hierheen kwamen en nog steeds komen, mensen die allemaal volop rechten lijken te hebben, rechten die mij door die soms al in New York wonende landverraderlijke aan geld verslaafde tv-terroristen en andere bedriegers ontkend en ontnomen zijn. Dus hoop ik maar als onnozel mens dat de hel bestaat en zo niet dat de hel dan snel moet worden uitgevonden voor al die ‘goedmenschen’ die ik dagelijks op dat televisiescherm heilig zie zitten zijn, al die politiek ‘correcten’ die dit ooit prachtige land verwoest hebben enkel voor hun decadente bestaan en hun niet te stillen geldhonger. En daarom spreek ik mij uit en roep iedereen op dat ook te doen, omdat ik al die nazi’s en fascisten die in dat tv-kastje wonen wens tegen te houden voor zij mij vermoorden, enkel omdat ik het niet langer met hun aan mij op dictatoriale wijze opgelegde zienswijze eens ben. Ik wil mijn land terug, vies tuig! 

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Ik wil mijn land terug, vies tuig!

 1. neilsven zegt:

  Mijn land is onveilig geworden en ik loop er als vreemdeling, ik wil mijn Nederland terug und schnell!!

  Geliked door 4 people

 2. A. de Koning zegt:

  Helemaal mee eens, alles wat u zegt is precies zoals ik het voel en ik denk velen met ons, ik ben zelf op leeftijd maar hoop dat ook de jongeren dat gaan inzien en het niet meer accepteren. Jongeren die nu niet meer aan een woning kunnen komen omdat statushouders voorgaan die nog nooit iets voor ons land hebben gedaan en waarvan de meesten die moslims zijn niets van ons moeten hebben en niet zullen rusten voor ze hier de baas zijn, het si te hopen dat meer mensen dit eindelijk eens gaan inzien maar Rutte en die andere linkse kamerleden willen het niet zien op de PVV na dan natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Wilt u zeggen als zij wat werk hebben gedaan diensten hebben geleverd, u zegt ze hebben niets voor het land gedaan en krijgen een huis, na wat werk is het wel oké dat zij hier WONEN? Bent u wel oké? U bent enorm geïndoctrineerd in gedachten en taalgebruik. Leer eerst eens goed te formuleren en na te denken.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “Wilt u zeggen als zij wat werk hebben gedaan diensten hebben geleverd, u zegt ze hebben niets voor het land gedaan en krijgen een huis, na wat werk is het wel oké dat zij hier WONEN?”

    Lot, dit is een verhaal van splinter en balk. Je schrijft een stuk of drie zinnen, zonder interpunctie, aan elkaar of het één zin is. Geïndoctrineerd ben je altijd in gedachten. Maar wanneer ben je geïndoctrineerd in taalgebruik? Onzin!
    Leer zelf wat beter formuleren, vóór je commentaar levert op een ander.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • A. de Koning zegt:

    Lot. ben jij wel ok, als je regelmatig deze rubriek leest moet je toch onderhand weten dat ik niets van buitenlanders moet hebben en al vaak heb gezegd dat we de grenzen moeten sluiten en ik ben helemaal niet geintrocdineerd noch in gedachten nog in taalgebruik, ik zou zeggen let wat beter op.

    Like

   • bobzelf zegt:

    HEEE ONZE LETTERNEUKERT COHEN IS ER WEER ????
    KAN WEINIG ZINNIGS SCHRIJVEN ..

    MAAR TELT ..DE PUNTEN EN DE KOMMA’S , OOH MY GOD EEN UITROEPTEKEN VERGETEN ??

    DUS JA DAN GAAN WE ZEIKEN OVER INTERPUNCTIES EN GROTE LETTERS …

    KAN JE GEWOON DOORLEZEN, EN JE MUIL HOUDEN KLOOTZAK ???

    PUNT 1 , HEBBEN WE NIET ALLEMAAL EEN STUDIEBEURS GEHAD …
    EN MET EEN GOUDEN LEPEL IN ONS REET GEBOREN
    EN DE CENTJES VAN PAPA EN MAMMA OPGEMAAKT BIJ de HOKKIE ??
    ENG STUK VRETEN ??

    EN ONZE HR COHEN ,, DIE LIEVER KOHLER HEET MET 2 PUNTJES OP ZIJN LUL

    ZAL WEER EVEN IEMAND DIE GEWOON LEKKER REAGEERT , EFFE AFZEIKEN , OVER DE INTERPUNTIES ????,
    KAN JE MENSEN NIET GEWOON IN HUN WAARDE LATEN ,?????
    MENSEN DIE GOED ZIJN VOOR HUN MEDEMENS,
    mensen DIE DISLECTISCH ZIJN ???
    OF DOOR 1 OF ANDERE REDEN HUN SCHOOL NIET HEBBEN AFGEMAAKT

    OMDAT JE MOEDER DOOD GAAT

    ZO DIT WAS OME BOB , WAT EEN VRESELIJKE ENGE MAN BENT JIJ

    OOM DROEFTOETER

    P.S. HET WACHTEN IS NU OP DHR AA . DE KONING, UW ERKEND DRANKORGEL DIE IS NIET KAN SCHRIJVEN
    BREEK MAAR LOS, MAFKETEL

    Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Wat mij betreft mogen hier geen buitenlanders wonen, behalve franken en friezen. En halfbloeden, die vreselijker zijn dan hun ouders en alle cultuur scheef trekken zoals de mongroliede klein azie met cultuur van schuld schaamte en elitaire verdrukking naar de buurman, en zonder eigen land eigen zelf te bekritiseren. Nooit evolueren en iets verbeteren. Laten ze daar gaan wonen. Dat maakt voor hen dus niets uit .

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Lot op 19-1-2021 om 12.18 u. Wát heeft u mazzel dat ene onbeduidende J.C.Th.Köhler u nog niet gewezen heeft op een gruwelijke grammaticale fout in uw reactie. Maar wel fijn dat alle normale reageerders uw reacties wél hebben begrepen.

    Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Voor de volle 100% mee eens!!

  Geliked door 2 people

 4. Sinyo zegt:

  Laat ik beginnen mijn boze-ouwe-man, dat ik dezelfde mening heb, dat velen hier, mede door de linkse kerk open-deur-wachters, werden en worden toegelaten. Deze personen verlieten hun EIGEN LAND. Dat geldt ook voor de door u genoemde Surinamers en Antillianen.
  Maar wat betreft de Indonesiërs???????. Met alle respect voor Tanah Air Kita, mijn geboorteland en haar huidige inwoners doet de door u gebezigde term Indonesiërs mij pijn. Deze groep splitst ik in twee gemeenschappen. Dat zijn de Indische- resp. Molukse. Ieder met een eigen geschiedenis.
  De Indische Gemeenschap.
  De VOC was niet uit op landgewin. Hun ondernemingsgeest (NIET VOC Mentaliteit/Balkenende) was gericht op handel in specerijen. Ongewild ontstonden er handelsposten, die werden bemand door Europeanen (manspersonen). Gedoogd werd door de VOC, dat deze Europese mannen een inheemse slavin in dienst mochten nemen, die voor hen het huishouden verzorgde. Vanwege de aanwezige hormonendrang werden uit deze verbindingen kinderen geboren, die het voordeel hadden in leven te blijven. Bovendien waren de inheemse vrouwen ook niet zo veeleisend. Europese mannen werden later vervolgens gekoppeld aan vrouwspersonen ‘van halve bloede”.
  (Omgekeerd was dit toen denigrerend voor de Europese vrouw). Zo ontstond een mesties gemeenschap. Ik heb het hier al meerdere malen neergeschreven. Ik herhaal de nieuwjaarstoespraak van Paatje Drees aan de landgenoten over zee in Zuid-Oost Azië. Dat was eind december 1949 twee dagen na de soevereiniteit overdracht. Hij verzekerde dat Nederland zich ten allen tijde zeer betrokken zal blijven voelen met haar landgenoten overzee, waarvan velen niet eens in het Lage Landje aan de Noordzee waren geboren. M.a.w. blijf alsjeblieft daarginds en kom niet hier. Nederland is al vol, vol. vol (toen nog geen 10 miljoen inwoners). Maar velen wilden niet blijven, omdat zij in de Republik Indonesia als vijand werden gezien . . . . . . . .

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   *****
   / / / /
   Er waren er ook [ de niet in NL-geboren Nederlanders ], die ’t vaderland zo hoog hadden en dachten lief-te-hebben, dat zij lotgenoten die een bezoek brachten aan ’t vaderland vroegen wat Grond uit dat land mee terug te brengen.
   Dat stond dan in een potje op een ereplek in huis.
   Jaren later werden ze door datzelfde vaderland verloochent.
   ( moederland / vaderland, ik haal de 2 termen meestal door elkaar.

   Like

  • bozeoudeman zegt:

   Om niet alle bevolkingsgroepen naar naam te specificeren heb ik gemakshalve gekozen voor de betiteling Indonesiërs zoals ik ook deed bij Surinamers en Antilianen waarmee Nederland een historische band heeft en ik daarom overzeese Nederlanders noem. Met andere woorden, zij hebben het recht om in Nederland te zijn gezien dus de historie, een historie die Nederland niet heeft met Bangla Desh of Turkije of Marokko, of noem maar op. Als ik u heb gekwetst dan spijt mij dit dat was niet mijn bedoeling

   Echte vluchtelingen zouden welkom moeten zijn waar zij ook vandaan komen, maar wel met enige kanttekening. Een islamitische vluchteling uit Saoedi-Arabië is voor mij iemand die daar voor zijn of haar leven vreest door zich tegen het daar heersende regime te keren, maar niet een Palestijn met zijn gezin die daar eventjes geen werk meer had en geen zin in een vluchtelingenkam in Libanon had. Dus daarom maar als vluchteling hierheen kwam en dan ook nog als vluchteling wordt geaccepteerd. Voorrang kreeg bij een eengezinswoning, binnen een jaar, en dan nog commentaar had dat dit wel heel lang heeft geduurd. Die oplichtende parasiet hoort hier niet! En met hem zijn er zo honderdduizenden ten onrechte in ONS land!

   Geliked door 2 people

   • Sinyo zegt:

    Dat “gemakshalve” van u schrijf ik toe aan het niet in detail willen treden van de hier wonende personen. Uw boodschap, die ik volledig met u deel, dat drommen profiteurs dit land naar de testikels helpt is gewoon een feit.
    Suriname Onafhankelijk waren verschillende redenen. Maar de belangrijkste reden waarom Nederland van het koninkrijksverband af wilde – en wel zo snel mogelijk – was de migratie van Surinamers naar Nederland.
    In 1966 woonden er 13.000 Surinamers in Nederland. Maar hun aantal nam in de volgende jaren toe en was in 1972 gegroeid tot 51.000. Deze immigratie werd door premier Den Uyl als een regelrechte bedreiging van de Nederlandse samenleving gezien
    (Jansen van Galen, 2001, p. 73-74). Het kabinet zette dan ook alles op alles om de immigratie van Surinamers een halt toe te roepen.
    De resultaten van dit beleid waren echter averechts. De immigratie nam ongekende vormen aan en in 1975 waren er 110.000 Surinamers in Nederland, in 1980 145.000.
    De Antillen/Corsow. Daar werd in de Jimmy-Carter-Mode overgegaan door criminele jongeren naar Nederland af te schuiven.
    Mee eens: Die oplichtende parasiet hoort hier niet! En met hem zijn er zo honderdduizenden ten onrechte in ONS land! Zelf zou ik het houden bij PARASIETEN.

    Dat geldt nu niet meer.
    Ben je Boos . . . Pluk een Roos
    Zet die op je Hoed . . . Ben je morgen weer Goed
    Met roos gaat ook Best . . .Met de pet op je Test.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Ik ben het met U eens, echter in die zelfde periode werden ook duizenden landgenoten lekker gemaakt om te vertrekken naar Canada, de VS en Australie, want de koningin had gezegd Nederland is vol, over vol !

   Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   En hier wordt je ook als vijand gezien, wat is het verschil?
   Ik denk dat jij helemaal niet eerlijk bent in je verbale uitingen, en dingen weglaat. De waarheid namelijk. En ik denk ook dat jij denkt een nederlandee te zijn als kwartbloed maardat ben je niet. Daarom heb ik ook geen hoop voor deze bananen bevolking die lijkt op oezbekistan, en alle stans, en bantustan die geheel zwart is.
   Als ik een dochter krijg van een turk, dan zien zij eruit als een turk of van een pakistaan indier. Zij zal nooit in haar genen freija voelen in de europeese wouden, daar kan zij niet bij dat weet ik zeker. En liegen over je afkomst doe ji dus altijd. Daar weet ik alles van, ik heb een donkere oma al honrden jaren oud, aan overgrootouders niet te zien, maar genen blijven. En liegen tegen ons over afkomst, maar denk niet zoveel te raden maar drie rassen. Na zes zeven generaties slechts 1 procent over bijv, van beide donkerharige omas. Toch kan ik die genen voelen van liegen, niet voel ik zoals een volbloed aziaat. Maar Ik weet waarover ik praat. En ik zou nooit anders willen zijn dan een volbloed europeese.
   Als jij niet weet wie de gevoelloze manipulerende aziaat is, en jij niet weet of jij zo geboren wil worden, waarom ga je dan halfbloeden maken en kom jij hier om ? Jouw antwoord is ik weet niet wat het is om aziatisch of afrikaans te zijn, waarom leg je dat dan je kind op die niets te kiezen had. En natuurlijk manipuleer je je kind alles is goed je bent een volwaardig mens. EN DAT IS EXACT WAAR HET GELIEG MEE GAAT BEGINNEN EN HET NIHILISME MET MENSEN DIE DE FUCK NIET WETEN WIE ZE GENETISCH MEER ZIJN. KIJK MAAR NAAR ALLE FUCK –STAN LANDEN IN KLEIN EN MIDDEN AZIE. BEGRIJP JE HET NU, TOEGEVEN?, WIE JIJ MATHEMATHISCHE AZIAAT BENT ZONDER SENSE ZOALS UIT JOUW SCHRIJFSEL BLIJKT.
   IK HEB KOPERKLEURIG HAAR EN IK GA NOOIT MEER EEN STAP TERUGZETTEN EN EEN KIND MET JOU MAKEN. IK HEB WARDRUNA GEZONGEN IN 1989 die toen nog niet bestond en andere dingen EN IK KAN GEEN NOORS. SCRIJF Dat maar op jouw buik met het licht wat jij hooguit ziet.

   Like

  • Meindert Kramp zegt:

   Vooral de laatste jaren voel ik mij voor het eerst sinds 64 jaar een beetje de buitenstaander, omdat men laatdunkend spreekt over Indonesiërs en hen over een kam scheert met allochtonen, waar men zich zeer negatief over uitlaat, niet begrijpend, dat het land van de Indo’s altijd Nederland is geweest. De cultuur van de Indo is niet de islamitische cultuur, ofschoon Indonesië, het land van herkomst, het grootste islamitische land is.
   Zonder mijn “lot” direct aan dat van Duitse Joden te willen verbinden, moet ik toch even kwijt, dat ik in de jaren tachtig eens bij, ik meen Sebastian Haffner, heb gelezen, dat de Duitse Joden zich helemaal Duits voelden en vaak cultureel gezien Duitser waren dan de Duitsers zelf. Zij waren er stomverbaasd over, dat zij ineens als een vreemd element werden gezien, overzagen de gevolgen daarvan niet en meenden dat het allemaal zo’n vaart niet zou lopen en dat akelige gevoel bekruipt mij ook weleens, ondanks mijn pas verworven Oorkonde van beschermer van de Nederlandse cultuur. Zo’n oorkonde zou nu eerder tegen mij gebruikt worden vanuit een marxistisch standpunt.
   Ik voel mij ongemakkelijk als het gaat over massa-immigratie en kritiek daarop en dat ik vervolgens als “Indonesiër” over een kam wordt geschoren met een Afrikaan, die net een dag in dit land is en Zwarte Piet al wil afschaffen of een Afrikaanse, die wil demonstreren voor meer vrouwenrechten, nota bene terwijl zij zelf een hoofddoekje draagt.
   .
   De Indo’s en Molukkers hebben zich prima aangepast en delen dezelfde al dan niet verwaterde christelijke waarden, die de oorspronkelijke Nederlanders in de jaren vijftig en zestig ook nog hadden.
   Nu lijken de volbloed Nederlanders met hun tattoo’s, piercings en vreemde haardracht meer op een stam, die op zoek is naar een niet bestaande nieuwe internationale tribale identiteit, een zwervend volk, dat in zijn woede en frustratie het eigen nest bevuilt.

   Geliked door 1 persoon

   • bozeoudeman zegt:

    Beste vriend, ik heb de indruk dat u niet goed begrijpt wat ik bedoel. Het kan mij geen moer schelen welke groep wel of niet spruitjes eet, het gaat om iets anders. Om het probleem massa immigratie van de kant van autochtone Nederlanders eens aan te kaarten moet men beginnen bij het begin. En dat was de komst van Indische mensen uit wat toen nog Nederlands Indië heette. Deze mensen kwamen hier vaak omdat zij voor de Nederlandse staat hadden gewerkt en in levensgevaar waren als zij bleven. (kort door de bocht, ik treed nu even niet in details) Het was dan ook niet meer dan logisch dat zij hier konden komen. Om straks niet een levendige uiteenzetting over de Molukken te krijgen, bij voorbaat, ja de Molukkers zijn door de toenmalige Nederlandse staat belazerd met een plechtige beloften dat Nederland hen zou bijstaan om een onafhankelijke staat te stichten. Don’t make promises you can’t keep! Maar dat weer terzijde want dat is niet waar het om gaat. Het is niet mogelijk om over massa immigratie te beginnen en dan die periode uit de jaren 50/60 voor het gemak niet te noemen. Hetzelfde geldt voor de komst van veel Surinamers vanaf pakweg 1975, zowel mensen uit het toenmalig Nederlands Indië als later uit Suriname waren samen met de Nederlanders onderdanen in hetzelfde koninkrijk geweest en zodoende hoorden zij ook bij Nederland. In de periode vanaf de jaren zeventig is er iets anders ontstaan, toen stroomde Nederland vol, en dat gebeurt vandaag nog extremer dan ooit, met mensen uit landen waar Nederland geen enkele binding mee heeft gehad zoals Nederland dat wel had met Nederland Indië en Suriname. Het gaat nu inmiddels om dik twee miljoen mensen (and counting) die blijven binnenstromen. Ook voor u geldt dat ik u niet heb willen krenken maar nergens stelde ik dat ik Indische mensen die hier al decennia wonen geen Nederlanders noem. Het kan mij in principe geen barst schelen hoeveel identiteiten iemand heeft en ook niet of iemand zo geïntegreerd is dat die spruitjes eet, maar om te zien dat de oorspronkelijk Nederlanders straks in hun ooit eigen land in de minderheid zijn en al van iemand als Kuzu te horen hebben gekregen dat als dat ze bevalt ‘dan donderen jullie maar op’. Daar gaat het om! Raar nietwaar dat ik mij stoor dat ik moet opdonderen uit het land waarin ik geboren ben. Ik hoop dat deze kanttekening nu duidelijk genoeg is.

    Like

 5. dutchess43 zegt:

  Ik ook, boze oude man, maar ik vrees dat ik dat nòòit meer mee zal maken.
  Want dat vieze tuig heeft het voor het zeggen. Als ze zeggen “ik ga niet terug naar mijn eigen land”, nou dan gaan ze gewoon niet.
  Moet jij als autochtoon eens proberen om alle opvreters de wacht aan te zeggen.
  Dan krijg je de deugpolitie aan de deur wegens discriminatie.

  Geliked door 2 people

 6. R.van Hagen zegt:

  Al die nezen komen om te kezem en gratis leven heel cultuur verrijkend voor ons zeggen ze maar gelukkig zijn ze heel vredelievend zoietd als meneer Rutte.
  Ik zag vandaag een zwarte babyzeehond en ben zeer verbaasd als dat ern kind vsn akwasi is

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ R.van Hagen op 18-1-2021 om 18.54 u.
   Ik zou totaal NIET verbaasd zijn als die zwarte zeehond een kind van die Kwakkie zou zijn.
   Negers paren met álles waar een gat in zit, óók zee- én keeshonden !!!!

   Like

 7. Klaas zegt:

  Geliked door 4 people

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik voel met je mee, bozeoudeman. Maar Den Uyl zei het al, zo’n vijftig jaar geleden, na de oliecrisis: het wordt nooit meer zoals het was. Daar heeft hij in elk geval wèl gelijk in gekregen. Al wordt Geert Wilders morgen minister-president, dan krijgen we nog al dat maatschappelijke afval uit de derde wereld ons land niet meer uit. Er is geen afvoerputje groot genoeg om al dat tinnef door te laten verdwijnen.Het spijt me dat ik geen beter nieuws voor je heb.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

  • Joannes den Hollander zegt:

   @ Al wordt Geert Wilders morgen minister-president, dan krijgen we nog al dat maatschappelijke afval uit de derde wereld ons land niet meer uit. @

   Wedden van wel?

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Joannes,
    er zijn er teveel die zogenaamd “statushouder” zijn, Er zijn er teveel die inmiddels genaturaliseerd zijn. Er zijn er teveel die kinderen hebben die hier geboren zijn en die inmiddels getrouwd zijn met een echte Nederlander.
    Kortom: onder Geert Wilders zouden de nieuw aangekomenen wel weggewerkt kunnen worden, maar een heleboel is hier en blijft hier. De enige oplossing zou zijn maatregelen te nemen die doen denken aan de zwartste periode uit onze geschiedenis. En dat wil zelfs ik niet.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 9. Rapunzel zegt:

  Dank voor dit zeer ter zake doende stuk bozeoudeman.
  Ik zie het ook voor mijn geestesoog gebeuren, over een jaar of 20 wonen we zonder te verhuizen in een smerig derde wereldland, hoogstwaarschijnlijk onder islamitische knoet ook nog zodat je zeker weet dat alles wat ooit Nederland mooi maakte vakkundig naar de kloten geholpen wordt.

  Maar ja…dan lees ik op twitter dat grote sterke volwassen mannen niet eens zonder een mondkap op een winkel in durven te stappen, schijtbenauwd voor hysterische manwijven die dan misschien een grote bek opzetten. Echt. Mannen. Die dat niet durven. Nu al niet terwijl je gewoon een kapje in je jaszak kunt meenemen en als je dan gezeur krijgt van de zeepschuwe linkse hysterici zet je het alsnog op, niets aan de hand.

  Zolang ik, 1,65 klein vrouwtje van middelbare leeftijd de enige ben in de hele winkel die niet zomaar toegeeft aan die machtswellustige totaalidioten in Den Haag zie ik het somber in!
  Pleur die zooi toch af mensen! Je merkt toch zelf wel dat zo’n spatlap juist slecht voor je is en nog vies ook.
  Adem lekker vrij en laat ze barsten.

  Geliked door 3 people

 10. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Het aantal vliegbewegingen is welhaast gelijk gebleven, enkel zijn het nu de welgestelden die zich met privéjets overal naartoe laten vliegen, het reizen is weer een exclusief recht van de rijken geworden…..het gepeupel mag in het weekend nog naar een nabijgelegen strand en heide in hun micro-autootjes of met de trein….hoelang nog.

  Geliked door 1 persoon

 12. cornelis zegt:

  Ik had het niet beter kunnen zeggen.

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben het er voor de volle 100% mee eens, helaas zal uw en mijn wens niet verhoord worden, het is te ver gevorderd en een weg terug is er niet.
  Zeker, men zou ons een erger lot kunnen besparen door de grenzen te sluiten, men zou een actief remigratieprogramma op kunnen zetten maar laten we realistisch blijven en erkennen dat dit niet gaat gebeuren.
  Zeker niet in het huidige politieke landschap dat nog tientallen jaren kan voortduren.
  Het meest wrange aan de situatie is nog wel dat we het te danken hebben aan zich links noemende partijen.

  Like

 14. Johan zegt:

  Het gore smerige tuig (ditmaal KOZP) is nu ook begonnen met het aanvallen van de carnavalstradities.
  Limburg en Brabant moeten zich hier met hand en tand tegen verzetten en het tuig onmiddellijk terugschoppen naar boven de rivieren. Of nog beter : het land uit.

  Geliked door 1 persoon

 15. Julia zegt:

  Ons land wordt mede naar de klote geholpen door o.a. wederom de ziekelijk linkse terroristenorganisatie KOZP ik ga er vanuit dat deze linkse landverraders geen enkel recht krijgen om Überhaupt hun ziekelijke linkse gedachten te verkopen en dus zeker minimaal drie waterkanonnen worden ingezet als ze in het openbaar samen komen om nog meer tradities om zeep te helpen. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/kwaadaardig-links-kick-out-zwarte-piet-legt-volgende-traditie-alvast-op-het-hakblok-carnaval/ Welk mens wordt nu echt niet kotsmisselijk van de terroristische linkse bende. Het is meer dan genoeg geweest verbieden dit soort links tuig dat alleen maar op onrust uit is het is een smet op onze Nederlandse samenleving. Nogmaals vertrek zo snel mogelijk als ons land, geschiedenis en tradities jullie links ziekelijk gedachtegoed dit niet bevalt. De mensen hebben wel andere prioriteiten en zitten echt niet langer te wachten op dit ziekelijk extreem links gedachtegoed.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Nederland is mijn land niet meer, ik voel mij hier niet meer ‘thuis’ en zo langzamerhand ook niet meer gewenst !
  Nederland is sinds de jaren ’70 systematisch door de politiek en de zogenaamde linkse deugmensjes naar de verdommenis geholpen !!!

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Senator Ravier verwijt de door de belastingbetaler gefinancierde fototentoonstelling ter ere van de migranteninvasie van Soros

  “Dit zijn mannen van de vechtende leeftijd die in hun eigen land zouden moeten blijven, om het te verdedigen, om voor hun vaderland te vechten … maar ze geven de voorkeur aan Europa, zijn welzijn”

  Like

 18. Bas zegt:

  Verrijkt België: video van Palestijnse ‘vluchteling’-tweeling die joden lastigvalt, wordt gevierd, miljoenen weergaven

  Wist u dat: 1/3 van de bevolking van het land van buitenlandse afkomst is, in Brussel zijn Belgen de minderheid

  Like

 19. Jan zegt:

  Intussen ook in Begië. Mocrose kreeg geen mayonaise

  video
  https://3speak.co/watch?v=rairfoundation/dfyxxdqu&jwsource=cl

  Like

 20. Ton Ruygrok zegt:

  Went er maar aan dit land… is Uw land niet meer…., met het nieuwe normaal zal ook het oude NL voorgoed verdwijnen.. trouwens de hele westerse samenleving zo als wij die kennen zal verdwijnen… dit is niet meer tekeren… de linkse kerk en de islamiet zullen wel tot een accoord komen … en dat wordt slikken of stikken voor alle anderen…
  Ton

  Like

 21. Julia zegt:

  Nog even dan kunnen de blanke Nederlanders vluchten uit de chaos voormalig Nederland. Nederland is Nederland niet meer en komt nooit meer terug het is een grote vergaarbak van allerlei rassen. Maar vergis u niet ook hier zal vervolging van Christenen zoals al in vele landen gebeurt plaats gaan vinden. Dit is echt niet meer de ver van mijn bed show maar keiharde realiteit. Een complotdenker???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s