Prima zelfkennis . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Vrij(e) Manifest(atie)“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Prima zelfkennis . . .

 1. benkokjoodschrpastor zegt:

  Een lompe linkse lapzwans, nieuwe ideoloog van de NWO.
  Het credo van sleepy Joe: “er is geen godheid dan de NWO, Maarten is daarvan de profeet” en zo zijn er heel wat van dat soort “profeten die brood eten”.
  Het goede nieuws is, dat mensen die nog nadenken, duidelijk het verschil zien tussen deze onzin en de Waarheid, die Yeshua ha Mashiach (Jezus Christus) is.
  Zijn woorden in Joh. 14:6 “Ik ben de weg, de waarheid en het leven, niemand komt tot de Vader dan door Mij”.
  Dat is ook Zelfkennis.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Geliked door 1 persoon

 2. Astrid zegt:

  Mooi dat hij het zelf ook eindelijk inziet. Hij is maar een van de vele, vet betaalde ‘useful idiots’ en over een paar jaar weet niemand meer wie hij was, of het moet om zijn extreem onverzorgde uiterlijk zijn. Een bad, kapper en scheerapparaat konden kennelijk niet van zijn salaris af.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Karel Appel ging hem voor

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Wanneer men zelf niet meer in de spiegel durft te kijken, zichzelf in de ogen wil kijken, dan is het behoorlijk slecht gesteld met het zelfbeeld, als je schrikt van je spiegelbeeld en kinderen gaan huilen als je in de buurt komt, dan ben je een oude man in een ouwe slobbertrui vol met vlekken en linksche idealen,… met een hygiëneprobleem, en een getroebleerde visie op de realiteit.
  (vroeger waren er instellingen waar men mocht logeren, waar men in de ‘zoete olie’ werd gezet en voorzien van ‘medicatie’, maar tegenwoordig maakt men er een NPO-tv-serie over).

  Like

 5. Bob zegt:

  Past goed bij de NPO.

  Like

 6. Julia zegt:

  Links slap lullen en zakken vullen het prototype dat dagelijkse korst is voor de enorme linkse propagandazender NPO. Vraag mij af wanneer deze linkse engerd voor goed van de buis gaat ik vrees dat we heel links gezwam van deze binnensmonds pratende onbenul moeten aanhoren alhoewel dat eigen keuze is.

  Like

 7. koosv8 zegt:

  Vroeger kon ik hem nog wel waarderen, hij kon het nog weleens anders brengen, dan men voor ogen had in sommige praat programma’s. Maar nu, nou ja, hij heeft wel zelfkennis. Maar wel correct tegenwoordig, uiteraard anti TRUMP . De slimste mens, wat een flut programma, dus ja, daar zit hij wel goed, nou ja, zit, dooie pannenkoek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s