VIDEO: Demonstratie voor vrijheid, Museumplein Amsterdam (17-01-2021). Politieagenten in burger lokken zelf geweld uit!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Marijs van Slag“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Demonstratie voor vrijheid, Museumplein Amsterdam (17-01-2021). Politieagenten in burger lokken zelf geweld uit!

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Tja die typhus wouten moeten er heel wat voor doen om een avondklok erdoor te drukken.
  En nog zijn er mensen die niet geloven dat dit hele circus gestuurd word vanaf zogezegd hogerhand.

  Geliked door 2 people

 2. Albrecht de Fuot zegt:

  Een slogan van vroeger: ‘De politie is je beste vriend’. Dat is verleden tijd!

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Het gaat maar door. Mensen die terecht demonstreren omdat hun vrijheid totaal wordt afgepakt worden keihard afgestraft. Die linkse bende inclusief de politie laten het zelf tot escalatie komen hoezo nog respect voor de zogenoemde (Gestapo) helden. Zij werken notabene om zelf hun naasten aan huis te plakken en hun kinderen leerachterstanden te laten oplopen. Fijn wat heeft papa of mama toch een leuke dienst gehad heer toch al die burgers te treiteren. Daar mag men trots op zijn en dit waardeloos gevallen kabinet wordt met de dag krankzinniger https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/autoritair-kabinet-gaat-door-met-machtsgreep-avondklok-stap-dichterbij-na-catshuisoverleg/ Ben benieuwd hoelang mensen dit nog pikken nog even dan nog een reisbeperking en dan hooguit nog een paar kilometer van huis terwijl vliegtuigen wereldwijd kunnen vliegen en landen en dat RIVM maar janken over het aantal toegenomen besmettingen en vooral besmettingen bij mensen die geen enkele klachten hebben. Hoe krankzinnig kan de wereld nog worden. Maar binnen deze bananen republiek (het voormalig democratisch Nederland) mag men niet tegen deze absurde vernietigende maatregelen demonstreren. Mondkap op snavels toe en op tijd naar bed. Dag vrijheid nou dan heb ik slecht nieuws virussen horen nu eenmaal bij het leven en dwalen jaarlijks rond.

  Geliked door 2 people

 4. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. andre zegt:

  De witte flitslichten zijn dus om het filmen te verstoren zodat de sturmabteilung in burger kleding (bijna) ongezien ertussen uit kan piepelen. Staan ze er weer mooi op.

  Jensen had het over die Kuipers en deze is van 3 dagen geleden. Hij kon dus al vertellen dat medio (17 Maart) de Britse variant op zn piek zal zijn. Hier de leugenaars van de NOS.

  https://nos.nl/artikel/2364553-ernst-kuipers-britse-virusvariant-kan-al-in-maart-dominant-zijn-in-nederland.html

  Jaap van Dissel draait ook prima mee in deze spin en adviseert Hugo de Jonge die demissionair is maar gewoon doorgaat met terroriseren van het klootjesvolk. De overheid zegt in een commercial dat het vaccine veilig is en op 10000 duizenden mensen is getest. Nee dat is niet goed het moet zijn. We zitten in de testfase van het mRNA vacine en we testen het nu op jullie uit.

  https://www.hln.be/buitenland/berekening-van-nederlandse-expertengroep-een-op-tien-heeft-nu-britse-coronavariant-mogelijk-derde-golf-in-maart~ad2e785e/

  Als de avondklok een feit is en je ziet is lallend over straat zwalken met een bierflesje in zn hand dan is het de Britse variant. Wees gewaarschuwd alleen samen lossen we dit op aldus onze M. Rutte

  Geliked door 1 persoon

  • andre zegt:

   Even wat hogere psychopaat kunde. Rutte heeft dit kunstje al eerder geflikt als testrun. Dit was 14 Maart 2017. Hier wat vragen uitgelegd van een demissionair kabinet.

   https://www.tweedekamer.nl/debat_en_vergadering/uitgelicht/een-demissionair-kabinet

   Dan even puntje kan een demissionair kabinet vallen? Nee want ze zijn al gestopt
   Nog een puntje, kunnen leden van het kabinet tegelijkertijd 2e kamer lid zijn? Ja dat kan want Rutte kan vragen aan Rutte stellen. Hoe psycopaat wil je het hebben. En dan het laatste puntje de 2e kamer kan het demissionair kabinet niet meer controleren. Rutte heeft de Pelosi truuk gedaan.

   Hij heeft zichzelf laten vallen op de toeslag affaire om zichzelf demissionair te maken. Haal deze angel eruit. Ascher is vertrokken en Wiebes ook dus waarop Rutte gevallen is kan niets meer over gevraagd worden maar wel lekker demissionair doorrammen.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Gienekehado St. op 18-1-2021 om 11.52 u.
   (ik kan ’t niet laten !)
   Ik hoorde uit zéér goed ingelichte bronnen dat het politiepaard is begonnen, het paard had met z’n staart door ’t gezicht van de ploerten-meppende man gezwiept, dus ja dan heb je ’t gedonder in de glazen; daarna heeft de ploerten-meppende man tegen het paard geroepen dat de “lul die óp het paard zit, eronder zou moeten hangen”, dus toen was die politieagent óók weer kwaad. Vervolgens wilde de man met de ploertendoder , die agent een mep verkopen, maar hij miste. (helaas)
   Al met al een ongezonde situatie op ’t Museumplein.

   Like

  • Julia zegt:

   Gienekehado St, Triest voor het paard maar niet voor de Gestapo agent op het paard zij hebben de boel laten uiteraard in opdracht laten escaleren terwijl het om een rechtvaardige demonstratie ging wat uiteraard binnen een democratie normaal zou moeten zijn. De Gestapo macht politie timmert er toch zelf voor niets op los dan niet janken dat er klappen vallen. Wie de bal begint te schoppen moet hem maar keihard terug ontvangen. Het is al triest genoeg dat het grote deel van onze zogenoemde politie zich tegen de burgers hebben gekeerd zee moeten zich kapot schamen..

   Like

 6. Boike zegt:

  Nederland is een democratie. Vrijheid van meningsuiting is een grondrecht. De ruttige regering heeft het beste met de burgers voor. Daarom eist de ruttige regering dat iedereen zich, aan alle voorschriften houdt en tolereert absoluut geen tegenspraak. Dat hebben we immers met z’n allen afgesproken. Maar aan u en mij en hem en haar werd helaas niets gevraagd. Nederland is immers een ruttige democratie.

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Het schrikbewind van de eurofielen is de doodsteek voor onze maatschappij, het kromzwaard is geslepen en de burgeroorlog die zij hiermee beginnen is enkel een scenario om grondwetswijzigingen en vérgaande restricties af te dwingen, enkel om de macht,……..het grote resetten is begonnen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  https://www.gelderlander.nl/tiel/meer-kinderen-belanden-in-ziekenhuis-na-zelfmoordpoging-door-coronacrisis-het-wordt-steeds-erger~a339c4f6/

  Meer kinderen belanden in ziekenhuis na zelfmoordpoging door coronacrisis: ‘Het wordt steeds erger’

  TIEL – Door de coronacrisis en de lockdown belanden er meer kinderen in het ziekenhuis na een zelfdodingspoging. De scholensluiting – ook de basisscholen blijven zeker tot 8 februari dicht – zorgt ervoor dat nóg meer kinderen in psychische nood komen.

  Dat zegt Károly Illy, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde, kinderarts van Ziekenhuis Rivierenland in Tiel en lid van het Outbreak Management Team (OMT).

  Volgens hem is er landelijk ‘een duidelijke toename van het aantal kinderen dat op de ic’s is opgenomen na een suïcidepoging’. ,,Het is het topje van de ijsberg van alle ellende die eronder ligt.’’ Cijfers heeft Illy niet, ,,maar het is echt een noodsignaal dat ik van de hoofden van de ic’s heb gekregen.’’

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob zegt:

  De zwijgende menigte die het met
  deze nazi methoden eens zijn mede
  schuldig aan het door de politie en
  door mevrouw Halseraf opzettelijk
  veroorzaakte oproer.
  Meneer Bijtemdood heeft op deze manier
  de run op het Capitol veroorzaakt.
  De overheden provoceren zodat zij
  geweld kunnen gebruiken om de
  mensen hun vrije mening af te pakken.

  Like

 10. Julia zegt:

  Sorry mensen voor aangiften hebben wij helaas geen tijd dat mag u doen via Internet of over een aantal weken want de voorraad van aangiften moet ook nog verwerkt worden vanwege capaciteitsgebrek onze politiekorpsen hebben allen straat dienst te doen terreur tegen burgers uit te oefenen burgers die terecht hun vrijheid terug eisen of laten blijken tegen dit enorm links beleid te zijn. Helaas. Dat is nu eenmaal het beleid binnen onze ondemocratische en dictatoriale rechtstaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s