Afscheid van het tijdelijk wonder Donald Trump

(Door: Rob Kern)

Na vier jaar slaat The Swamp hard terug

Trump wordt in zijn nadagen vernederd door Big Tech, de MSM en de Democraten na een discutabele verkiezingsuitslag. Er dreigt bijltjesdag voor iedereen die hem steunde en met hem samenwerkte. Maar deze president van het volk slaagde erin om het vier jaar lang de heersende elite moeilijk te maken. Dat is eigenlijk een wonder dat we moeten koesteren.

Vernedering

Het is niet gemakkelijk, als je ziet dat een sterke persoon van wie je houdt, vernederd wordt. Freud vertelde dat zijn vader in zijn geboortedorp wandelde met zijn beste kleren aan en bontmuts op. Op een gegeven moment komt er een christen op hem af, slaat de muts van zijn hoofd en zegt: “Jood van het troittoir af.” De vader van Freud raapte zijn muts op uit de modder en liep verder alsof er niets aan de hand was. Freud vond de vernedering van zijn vader verschrikkelijk. Deze grote, sterke man kon dit volgens Freud niet laten gebeuren.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Afscheid van het tijdelijk wonder Donald Trump

 1. Gienekehado St. zegt:

  ‘k Had al een db vermoeden, zag nogal eens verwarde types langskomen, met spookverhalen! Vond DT zelf ook niet bepaald een baken van stabiliteit!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/wetenschap/trump-aanhangers-zijn-minder-emotioneel-stabiel/ar-BB1cSpW9?ocid=mailsignout&li=BBoPEwG

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ik weet niet precies wat Ik van je moet denken Peters, maar duidelijk is dat je constant bezig bent met het uithangen van een soort Peter R de Vries.
   Ik heb je al eens eerder aangeraden om eens verder te kijken dan het uiterst linkse kladschrift van MSN.com.
   Je stapt hier weer eens over het overduidelijke bewijs dat de Amerikaanse verkiezingen zwaar gemanipuleerd zijn, maar ja dat komt niet echt op in een linksdraaiend gedachtengoed.
   Er wordt hier gesproken van de Mississippi en de University of Louisville, maar omdat Ik hier uit een universiteitsstad kom en me regelmatig in het studentenleven begeef kan Ik je vertellen dat vooral op universiteiten een ultra links gedachtengoed heerst waar heel veel gekken rond lopen die een safe space nodig hebben als men niet mee gaat in hun manier van denken, wat voor mij al een duidelijke indicatie is dat dit soort volk niet bepaald volwassen is en zeker niet het vermogen heeft om zelf na te denken.
   Dit waren dus mensen die een psychologische test ondergingen, waarbij duidelijk zou zijn geworden dat ze zich duidelijk slachtoffer voelen.
   Om even duidelijk te stellen hoe dat zit wil Ik je gerust vertellen dat Ik me al jarenlang slachtoffer voel na elke verkiezing omdat ook hier de verkiezingen duidelijk gemanipuleerd worden door de heersende elite, maar dat terzijde.
   Deze mensen zijn dus emotioneel minder stabiel word in dit kladstukje zo maar even neer gepend.
   De vraag is dan hoezo minder emotioneel stabiel als je op voorhand weet dat nu de socialisten in je land aan de macht komen en je daarbij op voorhand al in kunt vullen dat je er zwaar op achteruit zult gaan omdat er nou miljoenen opvreters bij gaan komen waar deze mensen voor op mogen draaien en zwaar in hun inkomen geraakt worden.
   Je zou om minder emotioneel stabiel gaan worden want de wetenschap dat je meer mag werken en minder gaat verdienen doet aan je emotionele stabiliteit niet veel goed als je weet dat je er niks tegen kunt doen.
   Dus misschien zou het een goed idee zijn om eerst eens goed te lezen wat er gepubliciteerd word voordat je je bagger hier neer post.

   Geliked door 3 people

  • Republikein zegt:

   Je slaat soms wat door, jammer toch.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Republikein 19 januari 2021 om 22:32

    Heel flauw.
    Trump heeft ook voor jouw vrijheid gevochten. Trump had ons niet nodig, wij hem wél.
    Ik zal hem missen…

    Like

   • Republikein zegt:

    Ik ga hem ook missen, en ja, beetje flauw is het wel.

    Like

 2. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/amuse/status/1351333193916547072/photo/1

  Als Pelosi zich echt zorgen maakte over Covid-19, zouden er geen 25.000 troepen van de nationale garde uit meer dan een dozijn staten bij elkaar hebben liggen op de vloer van het Capitool. Stel je voor hoeveel gevallen ze volgende week terug zullen brengen naar hun respectievelijke staten …

  https://pbs.twimg.com/media/EsDmXHCW8AQCCRd?format=jpg&name=large

  Geliked door 1 persoon

 3. Stef zegt:

  Zijn grootste prestatie was het gevecht tegen de linkse jaloerse wereld van niksnutten en graaiers.
  Als iemand een standbeeld verdient is Donald Trump het wel.

  Geliked door 2 people

 4. duinsnip zegt:

  En met deze aftocht is meer dan ooit de corrupte rol van het leger, de politie, de CIA en de FBI en het juridisch systeem naar buiten gekomen. Al de lof van de president ten spijt hebben allen hem als een baksteen laten vallen. DIT is wat de deep state kenmerkt, de controle in alle overheidsorganen
  en de volledig in hun macht zijnde media en big tech bedrijven. En niet alleen in de USA maar ook in de EU. Het wordt donker en angstaanjagend. De burger een gemanipuleerde lakei. Het vereist moed om er niet voor te buigen en de gevolgen daarvan te ondergaan, bv isolatie bij vaccinweigering.
  De naam Trump was in dit opzicht ook een waarschuwingssignaal voor wat er komen gaat. Sterkte.

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  Alles vooropgezet plan, en deel van de coup…

  “WAAROM laat je dit gebeuren? WAAROM heb je niet om BACK-UP geroepen? WAAR is je BACK-UP? Dit is ons DAMN CAPITOL-GEBOUW! En jullie laten het allemaal VERNIETIGEN!”

  KIJK naar deze politieagenten en * DO NOTHING * om iemand tegen te houden bij het beleg van het Capitool.

  Like

 6. Bas zegt:

  Zo ziet een paranoïde psychose uit….
  https://www.ad.nl/buitenland/clinton-wil-weten-of-trump-met-poetin-belde-tijdens-aanval-capitool-br~ab64109c/

  Clinton wil weten of Trump met Poetin belde tijdens aanval Capitool

  De voormalige presidentskandidate Hillary Clinton zou graag willen weten of president Donald Trump met zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin belde toen het Capitool door betogers werd bestormd. In haar podcast zegt ze tegen de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, dat ze graag de telefoongesprekken van de president zou willen checken.

  Like

 7. Bas zegt:

  Stel je voor dat Trump tijdens zijn ambtsperiode troepen zou sturen om elk Capitool te bezetten?

  Like

 8. Bob zegt:

  Een persoon die men zo heeft willen
  vernederen en letterlijk stuk maken
  en die zich op zo’n mensenlijke manier
  heeft stand gehouden bewonder ik.
  Amerika gaat het wel merken merken
  wie ze weg gefraudeerd hebben.

  Geliked door 1 persoon

 9. John 3:16 zegt:

  Trump IS President.
  En wat betreft Freuds verhaal. Een echte christen houdt van zijn Joodse broeders en zusters. We zijn geënt op dezelfde olijfboom.
  Van Freud is bekend dat hij niet van christenen hield omdat hij naar mijn inzicht geen liefhebber van God was.

  Like

 10. Monalisa zegt:

  Als ik lees en naar Biden kijk dan krijgen de usa mensen het slecht alles wat Trump heeft gedaan wordt teruggedraaid, wat een geld verspilling

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s