KOZP en carnaval . . .

Jerry Afriye heeft zich hier verkleed als Westerling met jeans en shirt. Schande.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op KOZP en carnaval . . .

 1. Boike zegt:

  Westerse kleding (gemaakt in Afrika) da’s inderdaad grote schande. Geef ‘m maar gauw een rieten rokje en een tamtam. En laat ‘m dan maar me z’n slinkse maten rond de kookpot huppelen.

  Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   En dat is westerse kleding Bas! Een vrouw in nederland print de stoffen die in midden afrika gedragen worden, met verf die zelf de sterkste zon aldaar de stoffen niet doet bleken. De stoffen zijn dik en sterk en gaan lang mee. Ze worden echter tegen non profit prijzen verkocht aan afrika, als een soort van hulp. De eigenaresse nodigt wel afrikaanse handelsvrouwen uit, en laat hen meedenken met echte ‘afrikaanse prints’, het werk doet zij gratis, als hulp, en alleen de verf en grondstoffen worden betaald. Desondanks kosten ze in afrika nog een honderd, omdat de vrouwen grote lappen jurk dragen met groot gewikkelde hoofdtooi in dezelfde stof. Voor het lichamelijke werk hebben ze goede stoffen nodig en kost hen aldaar een jaarinkomen.
   Ik denk niet dat het vlisco is, maar een ander bedrijf, hoewel het best zou kunnen. De zonen van vlissingen van fentener doen alsof het winstgevend is, wat onzin is, dan zou het wel in azie goedkoper worden gemaakt. Nee vlissingen van fentener krijgt toebedeelt van de staat, en even een artikel plaatsen dat hij een boete moet betalen, maar geloof dat niet, is een false flag. Zonder onze stoffen zouden ze daar naakter rondlopen. Duidelijk om te zeggen dat mijn opa ingenieur in textiel is, een van de laatste fabrieken in nederland leidde, omdat ze alles konden maken.

   Like

  • karton zegt:

   @ Bas.
   En dat , aldus uitgedoste , volkje wil in Nederland de CARNAVAL vernietigen ? Whoehahahahaha !

   Like

 2. John 3:16 zegt:

  Made in China, Bangladesh, Vietnam, United States or Europe..

  Geliked door 1 persoon

 3. Gienekehado St. zegt:

  Wat eigenlijk in een kapotje thuishoort in Afrika, komt bij u als nieuwe buurtgenoot in de straat! Opoe Ankie heeft een groot hart!! (er moeten dit jaar nog 25.000 geplaatst worden!!)

  Geliked door 1 persoon

 4. Willem zegt:

  Overtuigd anti-KOZP.

  Geliked door 2 people

 5. Republikein zegt:

  Ja, dat heb je regelmatig met die opvreters, wel het mooie van “het Westen” accepteren en toch blijven kankeren dat er niks deugt.

  Like

 6. Gerrit zegt:

  De eerste Surinamers die hier naar toe kwamen wisten het al. Roep: “Jullie hebben mijn Opa verkocht.!!….”.Altijd resultaat, en je staat meteen in de belangstelling. Daarna kan je het verder uitbuiten. Wat nu de methode Afriye geworden is. Speel de verongelijkte en de gediscrimineerde.
  En je kan er zelfs goed van leven…………Zie zijn huizenbezit.

  Like

 7. Johan zegt:

  Jerry Afriye heeft zich hier verkleed als Westerling met jeans en shirt. Schande.
  Ook die poepbruine schmink op zijn gezicht is vreselijk. Kon hij nou echt niks beters verzinnen ?

  Like

 8. dutchess43 zegt:

  Hij heeft zich verkleed als westerling inderdaad, maar hun zwarte ziel zal hen nooit toestaan een westerling te worden, dáár moet je namelijk eeuwen ervaring voor hebben.
  En zelfs als hij de ervaring zoú hebben, dan nòg is en blijft hij moriaantje, zo zwart als roet!

  Like

 9. dutchess43 zegt:

  En die maat van hem, die Akwakki, noemt zichzelf een wòòrdkunstenaar. Ik wist niet dat je met woorden verkrachten een huis van een halve ton kon kopen. En dat allemaal in dat verfoeilijke en discriminerende Westen.

  Like

 10. Julia zegt:

  Wat zal het een meerwaarde voor onze samenleving zijn als dit soort terroristen geen podium en geen publiciteit meer krijgen. Deze gast net als zijn mede oproerkraaier Akwasi in een bron van kwaad en haat. Ik wil eigenlijk die koppen niet meer zien laat staan ze nog aan horen. Als het allemaal niet bevalt heb ik maar één advies namelijk rot zo snel mogelijk ons land uit en profiteer niet langer van ons belastinggeld door middel van subsidies. Wees een kerel laat dan daadwerkelijk staat pak uw biezen en verlaat a.u.b. zo snel mogelijk Nederlandse bodem en kom nooit meer terug.

  Like

 11. Ben zegt:

  Jeffrey, de beroeps werkeloze, hoort niet in NL thuis.
  Hij is een zwarte racist, die het leefklimaat in NL verziekt.
  Oprotten Jeffrey!! in een kist mag ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s